2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
6yi yanlis hesaplamisim ya 7 ya 8 ve pazartesi gunu gidecegim 5. Farkli Doktor olacak
Bende aynıyım bazen acaba ultrason zarar verir mi diyorum. Milllet nasıl 4 hafta bekliyor şaşirıyorum geçen eczaneye 50 liraya yakın muayene parası ödedim. Aldığım ilacı reçetesiz 25 liraya alırmışım öyle dedi eczacı
Allahım hayırlısıyla kucağımıza alalım da herşeye değer

Kızlar kaçıncı haftada folik asit bırakılıp vitamine başlanıyor?
İkili için en son devlete gittim 13. Haftada. Özeldeki doktoruma kontrol için ne zaman gitsem bilemedim

Ben beklesem eşim beklemez devlete gidiyorum kendi göremiyor diye özele de götürüyor özlüyormuş
Amin amin Allah bozmasin insallah saglikla alalim kucaklarimiza

Kızlar kaçıncı haftada folik asit bırakılıp vitamine başlanıyor?
İkili için en son devlete gittim 13. Haftada. Özeldeki doktoruma kontrol için ne zaman gitsem bilemedim
12. Haftada birakiliyor canim kan ve vitamine baslaniyor

kizlar iki gun önce bogazimin sag tarafi sisti ben hamile oldugumu unutarak nurofen ictim bi tane simdi aklima geldi nette gebeler kullanmasin yazıyor bir sey olur mu :/

kizlar iki gun önce bogazimin sag tarafi sisti ben hamile oldugumu unutarak nurofen ictim bi tane simdi aklima geldi nette gebeler kullanmasin yazıyor bir sey olur mu :/
Merhaba. Bence doktora bi danışın. Onun içinde parasetamol var diye biliyorum, gebelikte çok sakıncalı. Ama doktor daha iyi bilgilendirecektir

Duramiyorum ya hergun olsa hergun gidicem resmen
Belçika’da yine ayda bir doktor yüzü görebiliyorum. Kanada’da sadece cinsiyet öğrenmek için ultrasona alıyorlar tabi doktor bulursan ve o doktor seni kabul ederse. Kızımın cinsiyetini 22. haftada Türkiye’ye geldiğimde öğrenmiştim kendi doktorum hiç yorum yapmamıştı bu Pazartesi de cinsiyeti hakkında yorum yapacağını sanmıyorum.

cevaplandi mi bilmiyorum ama, hayır Aynı şey değil.
Açılma rahmin tamamen kısalmasiyla başlar.
Bu yüzden rahim kisaligi takip edilir. Açılma daha kötü

cevaplandi mi bilmiyorum ama, hayır Aynı şey değil.
Açılma rahmin tamamen kısalmasiyla başlar.
Bu yüzden rahim kisaligi takip edilir. Açılma daha kötü
Peki kisalmanin riskleri nedir acaba bilginiz var mı. Mesela bebeğin kalbinin durmasina sebep olur mu

Aaa o nasil birsey ya cok garip neden kabul etmiyor ki ailen turkiyede mi?

Kızlar bağdemciklerim şişiyor galiba yutkunamıyorum bile burnum da bir taraf tıkalı diğer taraf akıyor sürekli galiba şifayı kapıyorum

Merhaba. Bence doktora bi danışın. Onun içinde parasetamol var diye biliyorum, gebelikte çok sakıncalı. Ama doktor daha iyi bilgilendirecektir
nurofende ibuprofen ve psödoefedrin hidroklorür var. gebelik katogorisi b diyor. yeterli çalışma yok. doktorunuza danışın..
ayrıca parasetamol gebelikte kullanılan en masum olan tek ilaç arkadaşım. yalnış bilgilendirme yapmayalım :)

https://www.ilacprospektusu.com/ilac/2/nurofen-200-mg-30-draje

Kızlar günaydın burun tıkanıklığı yaşayan varmı..benimle alakalımı yoksa hormonlarla alakalımı çözemedim
sabah hapşırıkla uyanıyorum. sonra bir akıntı ve ardından burun tıkanıklığı başlıyor. birkaç saate düzeniliyor. akşam da yatağa yattığım anda tıkanıyor.. uyumakta zorluk çekiyorum.. ama bir saate geçiyor. anlam veremedim. nette araştırdım hormonlarla alakalı diyor :)

Genellikle ayrintili ultrasonla bakiliyormus diye duydum ekstra bir durum yok ise
Benim doktorum 13. Haftada bakmıştı. Rahmin güzel erken doğum riski yok süper dedi. Sanırım bu anlattığınız olaya baktı. Birde şu maden suyunda tuz var tansiyonu yükseltir demişti bir arkadaşımız. Ben de bir önceki gebeliğimde tansiyon yüksekliği yaşıyordum. Doktorum bana maden suyu tansiyonu dengeler. Mutlaka hergün bir tane iç demişti. İçindeki iyot bebeğin gelişimi için çok faydalıymış ayrıca. Diğer bileşenlerde tabi. İçinde tuz yok. İyot var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…