Bende aynıyım bazen acaba ultrason zarar verir mi diyorum. Milllet nasıl 4 hafta bekliyor şaşirıyorum6yi yanlis hesaplamisim ya 7 ya 8ve pazartesi gunu gidecegim 5. Farkli Doktor olacak
6yi yanlis hesaplamisim ya 7 ya 8ve pazartesi gunu gidecegim 5. Farkli Doktor olacak
3.aydan sonra biraktimKızlar kaçıncı haftada folik asit bırakılıp vitamine başlanıyor?
İkili için en son devlete gittim 13. Haftada. Özeldeki doktoruma kontrol için ne zaman gitsem bilemedim
Duramiyorum ya hergun olsa hergun gidicem resmenBenimde 5 oldu carsamba gunude kendi doktoruma gidicem 6. Buyuk ihtimalle tahliller istegim sonraki haftaya yine randevu vericek ☺☺☺
Ben beklesem eşim beklemez devlete gidiyorum kendi göremiyor diye özele de götürüyor özlüyormuşBende aynıyım bazen acaba ultrason zarar verir mi diyorum. Milllet nasıl 4 hafta bekliyor şaşirıyorumgeçen eczaneye 50 liraya yakın muayene parası ödedim. Aldığım ilacı reçetesiz 25 liraya alırmışım öyle dedi eczacı
Allahım hayırlısıyla kucağımıza alalım da herşeye değer
12. Haftada birakiliyor canim kan ve vitamine baslaniyorKızlar kaçıncı haftada folik asit bırakılıp vitamine başlanıyor?
İkili için en son devlete gittim 13. Haftada. Özeldeki doktoruma kontrol için ne zaman gitsem bilemedim
Gecen hafta folik asitim bitti. 13+2 de vitamine basladikKızlar kaçıncı haftada folik asit bırakılıp vitamine başlanıyor?
Merhaba. Bence doktora bi danışın. Onun içinde parasetamol var diye biliyorum, gebelikte çok sakıncalı. Ama doktor daha iyi bilgilendirecektirkizlar iki gun önce bogazimin sag tarafi sisti ben hamile oldugumu unutarak nurofen ictim bi tane simdi aklima geldi nette gebeler kullanmasin yazıyor bir sey olur mu :/
Karanfil yağı iyi geliyor çok geçmiş olsun 3 hafta önce ben de yaşadım. Yumuşak diş fırçasıyla sensitive diş macunu ve gargara kullanmanı tavsiye ederim. Tekrar geçmiş olsunKizlar cok fena disim ağrıyor(((
Belçika’da yine ayda bir doktor yüzü görebiliyorum. Kanada’da sadece cinsiyet öğrenmek için ultrasona alıyorlar tabi doktor bulursan ve o doktor seni kabul ederse. Kızımın cinsiyetini 22. haftada Türkiye’ye geldiğimde öğrenmiştim kendi doktorum hiç yorum yapmamıştı bu Pazartesi de cinsiyeti hakkında yorum yapacağını sanmıyorum.Duramiyorum ya hergun olsa hergun gidicem resmen
cevaplandi mi bilmiyorum ama, hayır Aynı şey değil.Onun hakkında bişi soylenmedi. Kısalma ile açılma aynı şey değil mi.
Kızım zamanı tam.hatırlamıyorum da 5. Ayda rahmin aşağı inmiş dinlen ayağını yüksekte tut demişti Dr. O zaman kısalma yi mi kastetmisti acaba. Devlet hastanesi olduğu için açıklama yapılmamıştı. İlk gebeliğim olduğu için bişi sormak aklıma gelmemişti
Peki kisalmanin riskleri nedir acaba bilginiz var mı. Mesela bebeğin kalbinin durmasina sebep olur mucevaplandi mi bilmiyorum ama, hayır Aynı şey değil.
Açılma rahmin tamamen kısalmasiyla başlar.
Bu yüzden rahim kisaligi takip edilir. Açılma daha kötü
Aaa o nasil birsey ya cok garip neden kabul etmiyor ki ailen turkiyede mi?Belçika’da yine ayda bir doktor yüzü görebiliyorum. Kanada’da sadece cinsiyet öğrenmek için ultrasona alıyorlar tabi doktor bulursan ve o doktor seni kabul ederse. Kızımın cinsiyetini 22. haftada Türkiye’ye geldiğimde öğrenmiştim kendi doktorum hiç yorum yapmamıştı bu Pazartesi de cinsiyeti hakkında yorum yapacağını sanmıyorum.
nurofende ibuprofen ve psödoefedrin hidroklorür var. gebelik katogorisi b diyor. yeterli çalışma yok. doktorunuza danışın..Merhaba. Bence doktora bi danışın. Onun içinde parasetamol var diye biliyorum, gebelikte çok sakıncalı. Ama doktor daha iyi bilgilendirecektir
sabah hapşırıkla uyanıyorum. sonra bir akıntı ve ardından burun tıkanıklığı başlıyor. birkaç saate düzeniliyor. akşam da yatağa yattığım anda tıkanıyor.. uyumakta zorluk çekiyorum.. ama bir saate geçiyor. anlam veremedim. nette araştırdım hormonlarla alakalı diyor :)Kızlar günaydın burun tıkanıklığı yaşayan varmı..benimle alakalımı yoksa hormonlarla alakalımı çözemedim
Benim doktorum 13. Haftada bakmıştı. Rahmin güzel erken doğum riski yok süper dedi. Sanırım bu anlattığınız olaya baktı. Birde şu maden suyunda tuz var tansiyonu yükseltir demişti bir arkadaşımız. Ben de bir önceki gebeliğimde tansiyon yüksekliği yaşıyordum. Doktorum bana maden suyu tansiyonu dengeler. Mutlaka hergün bir tane iç demişti. İçindeki iyot bebeğin gelişimi için çok faydalıymış ayrıca. Diğer bileşenlerde tabi. İçinde tuz yok. İyot var.Genellikle ayrintili ultrasonla bakiliyormus diye duydum ekstra bir durum yok ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?