2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar akıntınız var mı sizin? bende yok sayılır yani hep derler ya hamileyken akıntı çok olur diye.. ilerleyen haftalarda mı başlıyor? bilgi verinnn

kızlar cinsiyetini öğrendiniz mi. 2 li tarama testindeki free beyta hcg değeriniz neydi birde =)

Rahim agzi kisaligi, uzunlugu icin 8 haftalikken bi olcum resmi buldum, paylasmayi istedim bilinsin die
Doktorunuzdan rica edebilirsiniz saniyelik bi olay ama can kurtarici

Cok sanslisin. O doktora guven iste. Ne mutlu sana canim. Soda da tavsiye ediliyor aynen katiliyorum.

kizlar merhaba gecen haftadan beri hastaliktan oouyorum gecen hafta muayne oldum kanda mikrop cikti antibiyotik kullandim 6 gun dun kontrole gittim kandaki enfeksiyon azalmamis yukselmis dun serum aldim doktor igne yazmak istedi sabah aksam bende serumla devam edelim dedim ama inanin sabahi sabah ettim oksuruk hapsuruk burun akintisi tikanikligi canim cikti buna cozum baska neler olabilir?
dun korkumdan doktora da muayne oldum bebege bisey olmusmudur diye cok sukur kipir kipirdi cinsiyeti de ogrendim bu sayede :) erkek mis benim poncik de :) ama sabaha kadar oksurdum kasiklarim agridi hep yine aklima dustu bisey olmusmudur diye ((

Gecmis olsun cnn dikkat et bol bol dinlen hayirli olsun bir erkek bebisimiz daha geliyor :)

Kızlar gunaydin. Bugün akşam randevum var doktorumla . İkili test sonuclarimiz cikicak. Benimde yaş 35. Risk cikicak diye korkmuyor değilim. Belki bugün cinsiyetide öğreniriz

Pazar günü de Rusya'ya dönüyorum. Artik kontrollerim orda olacak. Nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Bakalım yaşayıp gorucez. Doğuma Türkiye'ye donucem inşallah.

Güzel ve mutlu bir gün dilerim hepinize

Bizide haberdar etmeyi unutma cnm :)

Kızlar günaydın burun tıkanıklığı yaşayan varmı..benimle alakalımı yoksa hormonlarla alakalımı çözemedim

Benim de çok kötü burnum ve genzim hamilelikle alakalıymış. Ama burun spreyi kullanamamak kötü oluyor.

Parasetamol etken maddesi Parol ve minosetin etken maddesidir..ve gebelikte kullanılır

Gerçekten mi? Hamile kalmadan önce hafif bir sinüzit ilacı kullanıyordum. Hamile kalmayı bile zorlaştırıyor diye bırakmıştım ilacı. İçeriğinde parasetamol vardı onun da, acaba başka bir madde de ben mi yanlış hatırlıyorum emin olamadım.

Kızlar bağdemciklerim şişiyor galiba yutkunamıyorum bile burnum da bir taraf tıkalı diğer taraf akıyor sürekli galiba şifayı kapıyorum
Bende aynı durumdayım. Benim bademciklerim yok ama yeni doktordan geldim. Faranjit olmuşum enfeksiyon olmuş hep dedi antibiyotik verdi. Augmentin diye bir ilaç. Dünden beri var yutkunamama problemim. Bugün biraz daha zencefil bal falan idare edicem antibiyotik kullanmak istemiyorum ya napcam bilmiyorum

Peki kisalmanin riskleri nedir acaba bilginiz var mı. Mesela bebeğin kalbinin durmasina sebep olur mu
Hayır canım onunla ilgisi yok erken doğuma sebep sadece.
Ben Erken doğum yaptığımda iki bebeğimde yaşıyordu zaten sonradan öldüler.
Senin sikintin başka bence canım Rahim yetmezligi olduğunu sanmıyorum.
Senin karnında ölüyor anladigim kadarıyla

Augmentin çok güçlü yalnız gerçi doktor yazdıysa bir şey diyemem ama yine de doğal yoldan geçirmeye özen göster. Bende nane limona devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…