Parasetamol etken maddesi Parol ve minosetin etken maddesidir..ve gebelikte kullanılırMerhaba. Bence doktora bi danışın. Onun içinde parasetamol var diye biliyorum, gebelikte çok sakıncalı. Ama doktor daha iyi bilgilendirecektir
Cok sanslisin. O doktora guven iste. Ne mutlu sana canim. Soda da tavsiye ediliyor aynen katiliyorum.Benim doktorum 13. Haftada bakmıştı. Rahmin güzel erken doğum riski yok süper dedi. Sanırım bu anlattığınız olaya baktı. Birde şu maden suyunda tuz var tansiyonu yükseltir demişti bir arkadaşımız. Ben de bir önceki gebeliğimde tansiyon yüksekliği yaşıyordum. Doktorum bana maden suyu tansiyonu dengeler. Mutlaka hergün bir tane iç demişti. İçindeki iyot bebeğin gelişimi için çok faydalıymış ayrıca. Diğer bileşenlerde tabi. İçinde tuz yok. İyot var.
Gecmis olsun cnn dikkat et bol bol dinlen hayirli olsun bir erkek bebisimiz daha geliyor :)kizlar merhaba gecen haftadan beri hastaliktan oouyorum gecen hafta muayne oldum kanda mikrop cikti antibiyotik kullandim 6 gun dun kontrole gittim kandaki enfeksiyon azalmamis yukselmis dun serum aldim doktor igne yazmak istedi sabah aksam bende serumla devam edelim dedim ama inanin sabahi sabah ettim oksuruk hapsuruk burun akintisi tikanikligi canim cikti buna cozum baska neler olabilir?
dun korkumdan doktora da muayne oldum bebege bisey olmusmudur diye cok sukur kipir kipirdi cinsiyeti de ogrendim bu sayede :) erkek mis benim poncik de :) ama sabaha kadar oksurdum kasiklarim agridi hep yine aklima dustu bisey olmusmudur diye((
Bizide haberdar etmeyi unutma cnm :)Kızlar gunaydin. Bugün akşam randevum var doktorumla . İkili test sonuclarimiz cikicak. Benimde yaş 35. Risk cikicak diye korkmuyor değilim. Belki bugün cinsiyetide öğreniriz
Pazar günü de Rusya'ya dönüyorum. Artik kontrollerim orda olacak. Nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Bakalım yaşayıp gorucez. Doğuma Türkiye'ye donucem inşallah.
Güzel ve mutlu bir gün dilerim hepinize ❤
Yaaaaa ben tam 2 haftadır gün sayıyorumKizlar pazartesiye randevusu olanlar varmiiii cok zor dayaniyorum vallahi insallah guzel haberler aliriz
Kızlar günaydın burun tıkanıklığı yaşayan varmı..benimle alakalımı yoksa hormonlarla alakalımı çözemedim
Parasetamol etken maddesi Parol ve minosetin etken maddesidir..ve gebelikte kullanılır
Bende aynı durumdayım. Benim bademciklerim yok ama yeni doktordan geldim. Faranjit olmuşum enfeksiyon olmuş hep dedi antibiyotik verdi. Augmentin diye bir ilaç. Dünden beri var yutkunamama problemim. Bugün biraz daha zencefil bal falan idare edicem antibiyotik kullanmak istemiyorum ya napcam bilmiyorumKızlar bağdemciklerim şişiyor galiba yutkunamıyorum bileburnum da bir taraf tıkalı diğer taraf akıyor sürekli galiba şifayı kapıyorum
Maşallah ya nasıl çıkmış o karın öyleee :)Bu da 5 ay görünümlü 3 aylık gebe
Maşallah ya nasıl çıkmış o karın öyleee :)
Yaaaa ne güzelBu da 5 ay görünümlü 3 aylık gebe
Hayır canım onunla ilgisi yok erken doğuma sebep sadece.Peki kisalmanin riskleri nedir acaba bilginiz var mı. Mesela bebeğin kalbinin durmasina sebep olur mu
Kız kaçıncı çocuk senin ilk deme bayılırımBu da 5 ay görünümlü 3 aylık gebe
Augmentin çok güçlü yalnızBende aynı durumdayım. Benim bademciklerim yok ama yeni doktordan geldim. Faranjit olmuşum enfeksiyon olmuş hep dedi antibiyotik verdi. Augmentin diye bir ilaç. Dünden beri var yutkunamama problemim. Bugün biraz daha zencefil bal falan idare edicem antibiyotik kullanmak istemiyorum ya napcam bilmiyorum
Bunun yarisi yok bende :)Bu da 5 ay görünümlü 3 aylık gebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?