Burada bir arkadaş daha kullandı augmentin, ona da doktoru vermişti. Gerekli durumlarda verilebiliyor demek ki hamilelere de. Enfeksiyon bebeğe daha çok zarar verir, ilacı kullanmak en iyisi. Kendi doktorunuzla konuştunuz mu? Ha bir de yutkunma problemi için bir çay bardağının 1/3ünü elma sirkesi 2/3ünü su ile doldurun ve karışımla gargara yapın. Çok iyi geliyor be hiçbir zararı yok.Bende aynı durumdayım. Benim bademciklerim yok ama yeni doktordan geldim. Faranjit olmuşum enfeksiyon olmuş hep dedi antibiyotik verdi. Augmentin diye bir ilaç. Dünden beri var yutkunamama problemim. Bugün biraz daha zencefil bal falan idare edicem antibiyotik kullanmak istemiyorum ya napcam bilmiyorum
Parasetamol ve farklı maddeler içerebilir sinüzit ilacınız.Benim de çok kötü burnum ve genzimhamilelikle alakalıymış. Ama burun spreyi kullanamamak kötü oluyor.
Gerçekten mi? Hamile kalmadan önce hafif bir sinüzit ilacı kullanıyordum. Hamile kalmayı bile zorlaştırıyor diye bırakmıştım ilacı. İçeriğinde parasetamol vardı onun da, acaba başka bir madde de ben mi yanlış hatırlıyorum emin olamadım.
Acaba normal göbeğinixde olabilirmi oBu da 5 ay görünümlü 3 aylık gebe
Ewt canım maalesef karnımda ölüyor. Normal doğumla doguruyorum.Hayır canım onunla ilgisi yok erken doğuma sebep sadece.
Ben Erken doğum yaptığımda iki bebeğimde yaşıyordu zaten sonradan öldüler.
Senin sikintin başka bence canım Rahim yetmezligi olduğunu sanmıyorum.
Senin karnında ölüyor anladigim kadarıyla
3Kız kaçıncı çocuk senin ilk deme bayılırım
Kızlar 3.gebeliğim ondn sanırımBunun yarisi yok bende :)
Aslında biraz göbeğim vardı rahim şuan göbek deliğimin altında henüz ama 3. Gebelik oluncada erken çıkıyor bide + akşam şişkinliğiAcaba normal göbeğinixde olabilirmi obenimde göbeğim büyük ama bebekten deil kilodan canm
bi zararı olmaz bence kuzum yaa. kötü hissedersen değiştirirsin tişörtünüSelam. Bugun bebegi gormeye gitsemmi diyodum ama kizimla cok zor. İstanbulda yagmurda var.. meraklardayim...
Burun tikanikligi icin kizima cold mix yaka damlasi kullaniyorum. Cok guzelde açıyor. Ama kendime kullanmadim zarari olur mu sizce. İcilmiyor yenmiyor sadece tisorte 5 damla damlatiyosun
Buyuk ihtimalle cnm :)Kızlar 3.gebeliğim ondn sanırım
İnşallah hayırlisiyla kucağına alırsın canım .Ewt canım maalesef karnımda ölüyor. Normal doğumla doguruyorum.
Bu bebegimde devamli istrahatteyim. Kızımı da bu şekilde kucağıma aldım çünkü. Doktorlar alakası yok ama dene yine de diyorlar. Üstelik bu son şansım allah korusun bi daha öyle olursa tup bebekten başka çarem yokmuş. Rabbim korktugumuzla sinamasın
Maşallah ne kadar çabuk büyümüş karnınız benim onun yarısı kadar bile yokBu da 5 ay görünümlü 3 aylık gebe
Maşallah
Benim karnım sabah dümdüz gibi aksama doğru birazcık belli ediyor kendini.Bu da 5 ay görünümlü 3 aylık gebe
Benden 3 gun ondeki komsumunda karni epey cikmis. 2. Bebegi. Sordum dün kg almamis hatta 2 kg vermis ama gobus masallah burdayim diye bağırıyor :))Acaba normal göbeğinixde olabilirmi obenimde göbeğim büyük ama bebekten deil kilodan canm
Bol bol su ic cnmSanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum kasiklarim cok agriyo. Tuvaletten cikamiyorum
Iciyorum canim nasil oluyorum anlamiyorum herseyime dikkat ediyorumm. O kadar cok sıkıldım ki bu durumdan hamilelikten once de oluyodumBol bol su ic cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?