2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Burada bir arkadaş daha kullandı augmentin, ona da doktoru vermişti. Gerekli durumlarda verilebiliyor demek ki hamilelere de. Enfeksiyon bebeğe daha çok zarar verir, ilacı kullanmak en iyisi. Kendi doktorunuzla konuştunuz mu? Ha bir de yutkunma problemi için bir çay bardağının 1/3ünü elma sirkesi 2/3ünü su ile doldurun ve karışımla gargara yapın. Çok iyi geliyor be hiçbir zararı yok.

Selam. Bugun bebegi gormeye gitsemmi diyodum ama kizimla cok zor. İstanbulda yagmurda var.. meraklardayim...
Burun tikanikligi icin kizima cold mix yaka damlasi kullaniyorum. Cok guzelde açıyor. Ama kendime kullanmadim zarari olur mu sizce. İcilmiyor yenmiyor sadece tisorte 5 damla damlatiyosun

Parasetamol ve farklı maddeler içerebilir sinüzit ilacınız.

Ewt canım maalesef karnımda ölüyor. Normal doğumla doguruyorum.
Bu bebegimde devamli istrahatteyim. Kızımı da bu şekilde kucağıma aldım çünkü. Doktorlar alakası yok ama dene yine de diyorlar. Üstelik bu son şansım allah korusun bi daha öyle olursa tup bebekten başka çarem yokmuş. Rabbim korktugumuzla sinamasın

bi zararı olmaz bence kuzum yaa. kötü hissedersen değiştirirsin tişörtünü

İnşallah hayırlisiyla kucağına alırsın canım .
Çok üzülüyorum. Böyle kayıp yasayanlara.
Çünkü onları çok iyi anlıyorum.
Sen şimdi Rahim ağzı yetmezligini kafana takma cnm. Senin olayın başka çünkü.
Enfeksiyon takibini hep yaptır ilaçlarını düzgün kullan ve bol bol dinlen.
Doktorlar ne kadar dese de yine uzanarak bebegini kucağına almış bir çok kişi var.Hayırlısıyla sende alacaksın.Hepimiz yavrularimiza kavusucaz inşallah.
Bu mübarek gün hürmetine Dualarımız kabul olsun inşallah.Su an yağmur yağıyor burda, yağmurda edilen dualarda kabul olur.
Bol bol dua edelim elimizden gelen en basit ve en güzel şey bu.

Merhaba kızlar 12. Haftada devlette doktor ultrason çok kötü ama kız gibi dedi özelde de erkek gibi dediler açıkçası emin olamıyorum erkek diyip değişen oldumu sonraki haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…