- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ic camasirlarinida pamuklu ve renksiz sec birde utule ic camasirlarini cnm ayri yika diger kiyafetlerinlede gecmezse bikac gune dr a git cnmIciyorum canim nasil oluyorum anlamiyorum herseyime dikkat ediyorumm. O kadar cok sıkıldım ki bu durumdan hamilelikten once de oluyodum
İnşallah hayırlisiyla kucağına alırsın canım .
Çok üzülüyorum. Böyle kayıp yasayanlara.
Çünkü onları çok iyi anlıyorum.
Sen şimdi Rahim ağzı yetmezligini kafana takma cnm. Senin olayın başka çünkü.
Enfeksiyon takibini hep yaptır ilaçlarını düzgün kullan ve bol bol dinlen.
Doktorlar ne kadar dese de yine uzanarak bebegini kucağına almış bir çok kişi var.Hayırlısıyla sende alacaksın.Hepimiz yavrularimiza kavusucaz inşallah.
Bu mübarek gün hürmetine Dualarımız kabul olsun inşallah.Su an yağmur yağıyor burda, yağmurda edilen dualarda kabul olur.
Bol bol dua edelim elimizden gelen en basit ve en güzel şey bu.
Merhaba kızlar 12. Haftada devlette doktor ultrason çok kötü ama kız gibi dedi özelde de erkek gibi dediler açıkçası emin olamıyorum erkek diyip değişen oldumu sonraki haftalarda
Cok heyecanli dimi gun saymakYaaaaa ben tam 2 haftadır gün sayıyorum
Aaaaaaaa kiz miymişşş
olabilir tabiki değişikliklerMerhaba kızlar 12. Haftada devlette doktor ultrason çok kötü ama kız gibi dedi özelde de erkek gibi dediler açıkçası emin olamıyorum erkek diyip değişen oldumu sonraki haftalarda
Benim dr um ne vitamin ne baska biseye başlattı hala folik asite devam ediyorum. Hatta ben sormustum vitamin fln die onceden, hic gerek yok düzgün beslen öğunlerine dikkat et şimdilik o vitaminleri alırsın zaten demişti. Sonradan başlatacak heralde.. aslında iyi olurdu vitamin alsam , belkide bu cabuk yorulmama iyi gelirdi enerji verirdi biraz.12. Haftada birakiliyor canim kan ve vitamine baslaniyor
Evet ama net değil dedi yine de yarın belli olur yazarım
Ben kullaniyorum vitamin hala enerji sifir hala hic halim yokBenim dr um ne vitamin ne baska biseye başlattı hala folik asite devam ediyorum. Hatta ben sormustum vitamin fln die onceden, hic gerek yok düzgün beslen öğunlerine dikkat et şimdilik o vitaminleri alırsın zaten demişti. Sonradan başlatacak heralde.. aslında iyi olurdu vitamin alsam , belkide bu cabuk yorulmama iyi gelirdi enerji verirdi biraz.
Hamilelik gribi diye bir şeyler okumuştum ama bahar geldi artık ağaç tozlarına alerjiniz varsa bu neden olmuş olabilir, serum fizyolojikle burnunuzu temizleyin yada tuzlu suylaKızlar günaydın burun tıkanıklığı yaşayan varmı..benimle alakalımı yoksa hormonlarla alakalımı çözemedim
İlkse normal kızıma doğuma gittiğimde karnım 6 aylık gibiydiBenim karnım sabah dümdüz gibi aksama doğru birazcık belli ediyor kendini.
Benim bebisler biz burdayiz demiyorlar hala :)
AmiiiinMaşallah ne kadar çabuk büyümüş karnınız benim onun yarısı kadar bile yoksağlıkla kucağınıza alın
İnşaAllah en çok da cinsiyetini merak ediyoruzCok heyecanli dimi gun saymaksanki gunler gecmiyor insallah gzel haberler aliriz ya korku da var icimde
Hepsi pamuklu ve renksiz ama utulemiyorum. Bundan sonra utuliyimIc camasirlarinida pamuklu ve renksiz sec birde utule ic camasirlarini cnm ayri yika diger kiyafetlerinlede gecmezse bikac gune dr a git cnm
Daha önce de 5 aylık gebeligim olmuştu ama küçüktü daha karnım.İlkse normal kızıma doğuma gittiğimde karnım 6 aylık gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?