2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iciyorum canim nasil oluyorum anlamiyorum herseyime dikkat ediyorumm. O kadar cok sıkıldım ki bu durumdan hamilelikten once de oluyodum
Ic camasirlarinida pamuklu ve renksiz sec birde utule ic camasirlarini cnm ayri yika diger kiyafetlerinlede gecmezse bikac gune dr a git cnm

Amin canım inşallah.
İnşallah doğum haberlerimizide verecez burda

Arkadaslar birazdan doktora gidicem. 2 3 gündür bel,kasık, bikini bölgem çok agriyo.
Geçen Ptesi daha doktordaydim. Birazdan yine gidicem. Doktorumu aradım cuma namazından sonra gel dedi. İnşallah bişey yoktur yaa çok korkuyorum. Bebeğim hareket ediyo çok şükür yaşıyo ama başka sorun var mi bilemiyorum

Merhaba arkadaşar ikili sonucum çıkmış doktoru aradım bana geri dönecek ama sizede bi sorayım dedim papp a değeri 3208 beta hcg 16.58 çıkmış.değerler normal mi szce birde cinsiyetle. Alakalı nasıl oluyodu bu degerler

12. Haftada birakiliyor canim kan ve vitamine baslaniyor
Benim dr um ne vitamin ne baska biseye başlattı hala folik asite devam ediyorum. Hatta ben sormustum vitamin fln die onceden, hic gerek yok düzgün beslen öğunlerine dikkat et şimdilik o vitaminleri alırsın zaten demişti. Sonradan başlatacak heralde.. aslında iyi olurdu vitamin alsam , belkide bu cabuk yorulmama iyi gelirdi enerji verirdi biraz.

Kızlar daha 9+4üm ama hareketini hissettim gibi ama daha çok erken bağırsak hareketimi dicem ilk Kızımdan biliyorum hareketin nasıl olduğunu
Ama çok erken değilmi

Kizlar ben birsey duymustum hamilelikte pek inanmam ama cilek yiyip elini yikamadan bi yerine degerse bebegin orasinda leke olur diye ,dogru mu acaba bu onceden hic bilmezdim takmazdimda simdi hamile olunca her kafadan bi sey cikiyor

Ben kullaniyorum vitamin hala enerji sifir hala hic halim yok
Bence vermesi gerekirdi artik ozellikle kan ilaci kullanman gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…