Bana da istememe rağmen kan ilaci vermedi.Ben kullaniyorum vitamin hala enerji sifir hala hic halim yok
Bence vermesi gerekirdi artik ozellikle kan ilaci kullanman gerekli
Erkek olupta degisen cok nadir aslında ama cok kucuklerdi. Bana da erkek demişti pazartesi bende gidicem. Yarin haberlerini bekliyoruzEvet ama net değil dedi yine de yarın belli olur yazarım
Benim karnimda ayni sizinki gibiAmiiiinHepimiz sağlıkla alalım
Tesekkur ederim :)Amine Busra cold mixin ve viks in bir zararı olmaz canım kullanabilirsin
Bende 10. Haftada ilk biseyler hissetmistim. HattaKızlar daha 9+4üm ama hareketini hissettim gibi ama daha çok erkenbağırsak hareketimi dicem ilk Kızımdan biliyorum hareketin nasıl olduğunu
Ama çok erken değilmi
Bu rivayetler cok. Cilek,nar,ciger icin. Ben ozellikle ciğere elimi degdirip ayak bilegime dokundum bisey olmadi bebekteKizlar ben birsey duymustum hamilelikte pek inanmam ama cilek yiyip elini yikamadan bi yerine degerse bebegin orasinda leke olur diye ,dogru mu acaba bu onceden hic bilmezdim takmazdimda simdi hamile olunca her kafadan bi sey cikiyor
Çok seviyorum ya hamilelikte en özlediğim hareketleriBende 10. Haftada ilk biseyler hissetmistim. HattaHoney_86 da yazmisti burda :)
Bende arada iceride calismalar oluyoda bariz degil. Bende cok ozledim. Zaten dogumdan sonra bagirsaklarim cok fenaydi aliskanliktan elim hep gidiyodu karnımaÇok seviyorum ya hamilelikte en özlediğim hareketleriinşaAllah çok bekletmez bebeğim hemen pıt pıtlar annesini
Benim 1 aydir var cnm gunde 3 kez ic camasiri degistirdigimi bilirim.kızlar akıntınız var mı sizin? bende yok sayılır yani hep derler ya hamileyken akıntı çok olur diye.. ilerleyen haftalarda mı başlıyor? bilgi verinnn
Ben normalde de herseyden canı çeken bir insanım ama kizimda yasadigim asermeyi henuz bunda yasamadim herhalde artik olmaz :)Kızlar asermeleriniz oluyor mu?
Bi tahmin verdiler mi sanaİnşaAllah en çok da cinsiyetini merak ediyoruz
Neden vermedi acaba kanin cok yuksekse vermeyebiliyorlarBana da istememe rağmen kan ilaci vermedi.
Folik asite hala devam ediyorum.
Vitamin verdi onu da düzenli kullanmiyorhm
Ama yinede bağırsak hareketi ayırt ediliyor bence yaBende arada iceride calismalar oluyoda bariz degil. Bende cok ozledim. Zaten dogumdan sonra bagirsaklarim cok fenaydi aliskanliktan elim hep gidiyodu karnıma
Tabiki hayirKızlar asermeleriniz oluyor mu?
Yok cnm dogru degilKizlar ben birsey duymustum hamilelikte pek inanmam ama cilek yiyip elini yikamadan bi yerine degerse bebegin orasinda leke olur diye ,dogru mu acaba bu onceden hic bilmezdim takmazdimda simdi hamile olunca her kafadan bi sey cikiyor
Kanım düşük biraz sağlık oçağındaki hemşire öyle dedi ve ilerleyen haftalarda daha da düşecek dedi.Bende başımın çok döndüğünü falan söyledim yine de vermedi erken diye.Neden vermedi acaba kanin cok yuksekse vermeyebiliyorlar
Neden duzenli kullanmiyorsun canim
Benim oluyor galibaTabiki hayir
Bu 2 ay bana cok hizli gecti. Hastaliklarla ugrasirken pek anlayamadim. Eylül bile yarilandi sayilir.. ekimin 19unda detayli ultrason yaptircam ne kaldi ki surdaAma yinede bağırsak hareketi ayırt ediliyor bence ya
Hareketler hissedildkten sonra bence daha hızlı geçiyor zaman
İlk 4 ay yavaş geçiyor kalp atışıydı cinsiyeti beklemesi uzun oluyo
Bence israr et ve basla. Ben doguma cok guzel kan degeriyle girdim. Dogumdan sonrada hic sikinti yasamadim. Halamin kizi ilaclari kullanmadi ama dogumdan sonra sikinti yaşamıştıKanım düşük biraz sağlık oçağındaki hemşire öyle dedi ve ilerleyen haftalarda daha da düşecek dedi.Bende başımın çok döndüğünü falan söyledim yine de vermedi erken diye.
Vitamin mide mi bulandırıyor.
folik asit kullanıyor musun hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?