2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben kullaniyorum vitamin hala enerji sifir hala hic halim yok
Bence vermesi gerekirdi artik ozellikle kan ilaci kullanman gerekli
Bana da istememe rağmen kan ilaci vermedi.
Folik asite hala devam ediyorum.
Vitamin verdi onu da düzenli kullanmiyorhm

Kizlar ben birsey duymustum hamilelikte pek inanmam ama cilek yiyip elini yikamadan bi yerine degerse bebegin orasinda leke olur diye ,dogru mu acaba bu onceden hic bilmezdim takmazdimda simdi hamile olunca her kafadan bi sey cikiyor
Bu rivayetler cok. Cilek,nar,ciger icin. Ben ozellikle ciğere elimi degdirip ayak bilegime dokundum bisey olmadi bebekte

Çok seviyorum ya hamilelikte en özlediğim hareketleri inşaAllah çok bekletmez bebeğim hemen pıt pıtlar annesini
Bende arada iceride calismalar oluyoda bariz degil. Bende cok ozledim. Zaten dogumdan sonra bagirsaklarim cok fenaydi aliskanliktan elim hep gidiyodu karnıma

Bende arada iceride calismalar oluyoda bariz degil. Bende cok ozledim. Zaten dogumdan sonra bagirsaklarim cok fenaydi aliskanliktan elim hep gidiyodu karnıma
Ama yinede bağırsak hareketi ayırt ediliyor bence ya
Hareketler hissedildkten sonra bence daha hızlı geçiyor zaman
İlk 4 ay yavaş geçiyor kalp atışıydı cinsiyeti beklemesi uzun oluyo

Neden vermedi acaba kanin cok yuksekse vermeyebiliyorlar
Neden duzenli kullanmiyorsun canim
Kanım düşük biraz sağlık oçağındaki hemşire öyle dedi ve ilerleyen haftalarda daha da düşecek dedi.Bende başımın çok döndüğünü falan söyledim yine de vermedi erken diye.
Vitamin mide mi bulandırıyor.
folik asit kullanıyor musun hala

Ama yinede bağırsak hareketi ayırt ediliyor bence ya
Hareketler hissedildkten sonra bence daha hızlı geçiyor zaman
İlk 4 ay yavaş geçiyor kalp atışıydı cinsiyeti beklemesi uzun oluyo
Bu 2 ay bana cok hizli gecti. Hastaliklarla ugrasirken pek anlayamadim. Eylül bile yarilandi sayilir.. ekimin 19unda detayli ultrason yaptircam ne kaldi ki surda

Bence israr et ve basla. Ben doguma cok guzel kan degeriyle girdim. Dogumdan sonrada hic sikinti yasamadim. Halamin kizi ilaclari kullanmadi ama dogumdan sonra sikinti yaşamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…