Canım endişe etme iyidir inşallah kuzucuklarımız hepimizin deevet kuzum ilk gebelik. Ama enteresan bir şekilde iki gündür göbeğim normal geliyor gözüme ağırlık yapmıyor çok şiş gelmiyor. Ya ben alıştım yada ödemim vardı o gitti . Anlamadım valla. Yarın randevumuz var hayırlı haberler alırım inşallah
bende 17. haftadayım 5 kg aldım toplamda kuzum. Acaba kullandığımız progestanların etkisi var mıdır kilo almamız da ?kızlar günaydın benim de göbeğim erkenden büyüdü ancak bu biraz da annenin kilo almasıyla alakalı bence ben 3 ayda 3 kilo aldım :)
50 kg 163 boy ile hamile kaldım şuan 55 imCanım endişe etme iyidir inşallah kuzucuklarımız hepimizin deSeninle günlerimiz yakınmış. Benim de henüz minik göbeğim. Sadece minnak bi öne doğru gerilme hissediyorum. Ben kapalıyım. Dışarı çıkarken tunik filan giyince belli olmuyor sanki. Kilon boyun nasıl? Onun da etkisi olabilir.
Bir de sanki bi anda belli olmaya başlıyor gibi oluyor. Benim 2.bebeğim. Kızımda da heyecan yapıyordum hemen belli olsun istiyordum. Ama hatırladığım 5 aylıkken ancak belli olmaya başlamıştı. Ama doğuma yakın da ağırlaşıyorsun ya bi an önce doğsun istiyorsun ☺50 kg 163 boy ile hamile kaldım şuan 55 im
Kuzum ne güzel maşallahKızlaaaaaar günaydınlarrrr dün biz ne öğrendik biliyor musunuz
Pembeler gelsiiiiiin
Buyuk onemli esyalarimiz var kizimdan. Travel de baston pusette bebek arabasi var. Erkek olsa bile onu dusunerek almistim. Besik kurulacak kizima baza alınacak. Ama yinede ivir zivir olcak elbette. O yuzden alisveriste acelem yok.bu arada ben hep biberon emzik kullandim 2 sene sterilizator kullanmadim. Hep kaynattim. Bu bebegimde emzirmeyi cok istiyorum emzik emmezse zorlamicamEn buyuk zam bebek arabalarina geliyor her sene yilbasinda. Onun disindaki ufak tefek alet edevat icin ebebek subat indirimi baya iyi oluyor, %30 yapiyorlar nerden baksan. Ben kizima bebek arabasini aralikta almıştım (temmuzda dogdu) sirf zamdan etkilenmemek icin. Kalan eksikleri hep subattaki indirimden almistim. Bi de dogumdan sonra biberon emzik sık kullanacak olursan sterilizator baya ise yariyor. Ama biz onu gormeden almak istemedik, kizim biberon alınca dogumdan 1 hafta sonra almıştik. Bence onceden almaya gerek olmayan aletlerden biri de o.
Amin canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaKuzum ne güzel maşallahAllah bağışlasın, hayırlı uğurlu olsun
Tkmaxx a hic gitmedim canim, arada bi bakiim ben o halde. Haftasonu limango outlette cok guzel kampanyasi vardi aldim bi kac parca dayanamayip. Türkiyedeki magaza buraya gore asiri ucuzdu, kizima vaktinde tulumlarin tanesini 20 tlden alirken almanyada 45 euro falandi birebir ayni model. Kac defa yikandi hic bisey olmadi kumaslarina.
iyi olsun da doğumdan sonra verilir bir şekilde kilolarBir de sanki bi anda belli olmaya başlıyor gibi oluyor. Benim 2.bebeğim. Kızımda da heyecan yapıyordum hemen belli olsun istiyordum. Ama hatırladığım 5 aylıkken ancak belli olmaya başlamıştı. Ama doğuma yakın da ağırlaşıyorsun ya bi an önce doğsun istiyorsun ☺
ben progestan kullanmadım bence beslenmeyle alakalı ve ırsi olabilir benim ailemde ablamlar ve annemin de kilo almışlardı ve karınları çok büyüyordu ikiz gebelik gibi oluyordu sizin ailenizde nasılbende 17. haftadayım 5 kg aldım toplamda kuzum. Acaba kullandığımız progestanların etkisi var mıdır kilo almamız da ?
Ne kadar güzel bir cevap, erkek takıntılı ailesi olan kız baba adaylarına örnek olsun.benim babamin da oğlu yoktu iki kiz kardesiz babam erkek adamin erkek damadı olur derdi
bu arada benim aşırı bulantım oluyordu bu aralar azaldı bayaa ama bulantım olmasına rağmen aşırı yemek yiyordum bir de hiç kusmadım sadece bulantı ve öğürme oluyordu. mesela bazıları zayıflıyormuş bile ilk aylarda bulantı iştahsızlıktan dolayıbende 17. haftadayım 5 kg aldım toplamda kuzum. Acaba kullandığımız progestanların etkisi var mıdır kilo almamız da ?
Bende kusma cok olmadigi icin bulantiyi bastirmak icin hep yedim. Zayiflama genelde her yedigini cikaranlarda oluyo :/bu arada benim aşırı bulantım oluyordu bu aralar azaldı bayaa ama bulantım olmasına rağmen aşırı yemek yiyordum bir de hiç kusmadım sadece bulantı ve öğürme oluyordu. mesela bazıları zayıflıyormuş bile ilk aylarda bulantı iştahsızlıktan dolayı
kesinlikle öyle... eski çağlarda yaşamıyoruz ki canımmm şimdi erkekler de kız çocuk istiyor benim eşim önceden sağlıklı bir bebeğimiz olsun derdi hep öyle dua ederdik sonra kızımız olsun dedik çok şükür rabbime annelik babalık duygusunu tattıracak bize inşallah en önemlisi de bu değil mi zatenNe kadar güzel bir cevap, erkek takıntılı ailesi olan kız baba adaylarına örnek olsun.
Ben de progestan kullanıyorum ama 1 kg vermişim onun etkisi olacağını düşünmedim bu yüzden sadece uyku, yorgunluk veriyor.bende 17. haftadayım 5 kg aldım toplamda kuzum. Acaba kullandığımız progestanların etkisi var mıdır kilo almamız da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?