2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence takip et surekli olursa ya da rengi degisirse dra sor. Benimde baslarda sariydi sonra aralikli yesil akinti geldi afedersin sumuksu yapida. Vajinal kulturde ureme çıktı fitil kullandim. Cuma son fitili kullandim dun aksam beyaz akintim olmuştu

Bizde cilek natura baby var tam oda takimi olarak, 3 senede 3 kez sokup taktık tasinmalar sebebiyle, hala canavar gibi mobilya. Simdi kizima buyuk yatak aldik, karyolayi kardesi kullanacak. Kalite olarak da malzeme olarak da cok memnun kaldik.
Dolabı ve şifonyerini beğendim aslında ama büyüyen beşikleri pek önermiyorlar. Beşiği yerine montessori yatak mı alsam acaba diyorum. Sen memnun musun büyüyen beşikten?

Bende kusma cok olmadigi icin bulantiyi bastirmak icin hep yedim. Zayiflama genelde her yedigini cikaranlarda oluyo :/
ben de sürekli yedim vallaa ama doktorum kontrole gittiğimde çok mu 3 kilo dedim değil dedi ama bu aydan itibaren karbonhidrat azaltalım protein kalsiyum ağırlıklı beslen dikkat edelim dedi 3-4 ay dan sonra dikkat edin demeye getirdi yani doktor

Dolabı ve şifonyerini beğendim aslında ama büyüyen beşikleri pek önermiyorlar. Beşiği yerine montessori yatak mı alsam acaba diyorum. Sen memnun musun büyüyen beşikten?
Bende kizima buyuyen besik aldim. Yaklasik 7 aydir baza olarak kullaniyoduk. Simdi onu tekrar beşik yapip kizima baza alcam

Ben zaten kilolu kaldim yine. Diyetisyenede devam edemedim. Dedigim gibi son iki kiloyu 2 haftada aldim. Cunku bunalimdayim. Tek yapabildiğim yemek yemek. Ne bulursam yiyorum..

ben progestan kullanmadım bence beslenmeyle alakalı ve ırsi olabilir benim ailemde ablamlar ve annemin de kilo almışlardı ve karınları çok büyüyordu ikiz gebelik gibi oluyordu sizin ailenizde nasıl
akrabalarımla pek görüşmüyorum ama annem küçük bir karnım vardı sende diye anlatıyordu .

Tamam canım, teşekkür ederim Sarı akıntı olsa sıkıntı değil de mukus gibi olunca şaşırdım ben de

Bende kizima buyuyen besik aldim. Yaklasik 7 aydir baza olarak kullaniyoduk. Simdi onu tekrar beşik yapip kizima baza alcam
Kızın kaç yaşında yani kaç yaşına kadar kullandı rahat mıydı birde tam anlayamadım canım kusura bakma.

bende 17. haftadayım 5 kg aldım toplamda kuzum. Acaba kullandığımız progestanların etkisi var mıdır kilo almamız da ?
ben de progestan kullanıyorum. 13 haftada yarım kilo aldım mide bulantım ve kusma olmamasına rağmen.. bende almıyorum diye takıyorum kafaya.. bünyeyle alaklı olabilir

Bundan 17gun sonra dogumum oldu artik parmaklarim bile sismisti sicaklarla 40+5'de

Benim fotoğraf çok belirsiz ultrason makinesiyle mi alakalı acaba

Eklentiler

• 06C5D625-E613-4550-9088-F43F0D8FF444.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 42
Kızın kaç kg doğdu canım şimdiki de mi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…