20 mi maşallah sana kızOglumdu canim Allah soyletmistir insallah
Sadece 3kiloyduilk basta fazla karnim yoktu ama 6.aydan sonra büyüdü karnim hep asagidaydi riskten daha büyük gorundu ama ben 20kilo aldim
Ben de 20 kg almıştım, 42+3’te doğum yaptımOglumdu canim Allah soyletmistir insallah
Sadece 3kiloyduilk basta fazla karnim yoktu ama 6.aydan sonra büyüdü karnim hep asagidaydi riskten daha büyük gorundu ama ben 20kilo aldim
Canım grafiği gormek gerek sadece kan tahlilleri bişe ifade etmezKızlar Hepinize İyi Haftalar Dilerim Öncelikle
Biliyorsunuz Sesiz Sessiz Takip Eden Bir Mart Annesiyim Bende.
İkili Test Sonuçlarım Çıkmış.
Ama Hiçbir şey Anlamadım.
Daha Önce Test Yaptıran Arkadaşlar Durumlarda Bir Anormallik Var mı Bakabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2534365
Aynen 40 numara terlik iz yapıyordu ayağımı kesiyorduKizimda dogumdan bir gun onceki halim. O kadar zordu ki yatmak kalkmak oturmak nefes almak40+0 da dogdu kendisi yerini cok sevmisti. Cok fazla kg aldigim icin ayagimda 40 numara terlik bile sıkıyordu.. bunda da 3 kg aldim. 2 kgsu 2 haftada malesef
26 aylik kizim. Temmuzda 2 yasini bitirdi. Normalde daha uzunda kullanabilirdi ama benim yaramaz en tepesine cikip atlamasaydiKızın kaç yaşında yani kaç yaşına kadar kullandı rahat mıydı birde tam anlayamadım canım kusura bakma.
Canım grafiği gormek gerek sadece kan tahlilleri bişe ifade etmez
İnsallah temmuzun ortasinda dogurmak cok zorAynen 40 numara terlik iz yapıyordu ayağımı kesiyordu
Kışın doğum yapmak güzel olacak bence, ödem az olur.
Henuz cinsiyet ogrenmedim dahaKızın kaç kg doğdu canım şimdiki de mi kız
Oglumdu canim Allah soyletmistir insallah
20 mi maşallah sana kızRabbim bunu da gönlüne göre verir inşAllah
Ben de 20 kg almıştım, 42+3’te doğum yaptım
Normal doğum oldu mu? Nasil o kadar cok bekleyebildiniz ben 40 hafta doldu diye kafayi yedinBen de 20 kg almıştım, 42+3’te doğum yaptım
Hayirli haberlerle gel inşallahKızlar doktoru bekliyorum kontrol için geldim. Bana şans dileyin
canımmm bende seni bekliyorum ısrarla gizemli gebe oldun öğren artık cinsiyetini:)))Hayirli haberlerle gel inşallah
Aralikta gidiyorum canim, nevresim falan bursaya gidince annemle alicam. Burda da indirimden buldukca topluyorum kiyafet falan ufak ufak. Orda da pahalilanmis ama cesit daha cok haliyle.Burdaki bebek esylari gercekten cok daha pahali canim turkiyenin fiyatinida bikince insan ister istemez karşılaştırma yapıyor ksiin gidicek bi tanıdığın olursa onunla getirtebilrsiin yada toplu olarakaliyorsan yurtdisi siparis yapan siteler var ben yenidogan takimlari icin yine oyle yapicam buyuk ihtimalle 3gunde elimde olmustu ,hala cinsiyet bilmedigim icin bisey alamiyorum
Yani eger yurtdisina tasinmasaydik onu buyutup yatak olarak kullanacaktik. Ancak burda o buyuyen beşiğin yatak olcusu standart disi kalıyor, yataklar ve nevresimler 2 metre hep, buyuyen besik 180cm. Ote yandan mekanizma ve cekmeceleri baya kullanisli geldi bize, dedigim gibi kizim 3 sene kullandi, 2 sene de oglana kullaniriz sonra ranza alicaz zaten eger ayni evde olursak. Buyuyen besigin de cekmece ve rafini ayri komidin olarak odalarina koyarim diye dusunuyorum. Dolabi ve sifonyerinden cok memnunum, aralardaki bolmelerin boyutu cok iyi, ufacik kiyafetler hic karisip dagilmadan duruyorlar.Dolabı ve şifonyerini beğendim aslında ama büyüyen beşikleri pek önermiyorlar. Beşiği yerine montessori yatak mı alsam acaba diyorum. Sen memnun musun büyüyen beşikten?
Mesajınızı geç gördüm ama. 14 te söyledi bana canım. Gördüyse söyleyen bir doktor. Belki de öğrenmişsindirElif hanima gidiyormussunuz ben dun esim isten cikamayince irem hanima gidemedim bu aksam elif hanim nibetciymis cinsiyeti merak ediyorum belki giderim elif hanima elif hanim cisiyet soyleme karsıtimi soylermi sizce size harhangi bir cinsiyet tahmininde bulundumu? En son kac haftalikken gittiniz?
Hadi ya. Benimde arada her zman degil kusarken ogururken yda hapsirirken olabiliyo ama cok az. Bende bi bende mi oluyo diyodumBenim hep geliyor. Bildiğin altıma yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?