2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oglumdu canim Allah soyletmistir insallah
Sadece 3kiloydu ilk basta fazla karnim yoktu ama 6.aydan sonra büyüdü karnim hep asagidaydi riskten daha büyük gorundu ama ben 20kilo aldim
20 mi maşallah sana kız Rabbim bunu da gönlüne göre verir inşAllah

Kızlar Hepinize İyi Haftalar Dilerim Öncelikle
Biliyorsunuz Sesiz Sessiz Takip Eden Bir Mart Annesiyim Bende.
İkili Test Sonuçlarım Çıkmış.
Ama Hiçbir şey Anlamadım.
Daha Önce Test Yaptıran Arkadaşlar Durumlarda Bir Anormallik Var mı Bakabilir misiniz ?

Canım grafiği gormek gerek sadece kan tahlilleri bişe ifade etmez

Aynen 40 numara terlik iz yapıyordu ayağımı kesiyordu
Kışın doğum yapmak güzel olacak bence, ödem az olur.

Kızın kaç yaşında yani kaç yaşına kadar kullandı rahat mıydı birde tam anlayamadım canım kusura bakma.
26 aylik kizim. Temmuzda 2 yasini bitirdi. Normalde daha uzunda kullanabilirdi ama benim yaramaz en tepesine cikip atlamasaydi hemen bazaya cevirip bizim yatakla birleştirdik. Cok kullanisli oldu benim icin. Ekstra dolap cekmeceleri vsde iyi oldu. Hem baza oluyor ileride ayri masa bile oluyor parcalardan

Aralikta gidiyorum canim, nevresim falan bursaya gidince annemle alicam. Burda da indirimden buldukca topluyorum kiyafet falan ufak ufak. Orda da pahalilanmis ama cesit daha cok haliyle.

Dolabı ve şifonyerini beğendim aslında ama büyüyen beşikleri pek önermiyorlar. Beşiği yerine montessori yatak mı alsam acaba diyorum. Sen memnun musun büyüyen beşikten?
Yani eger yurtdisina tasinmasaydik onu buyutup yatak olarak kullanacaktik. Ancak burda o buyuyen beşiğin yatak olcusu standart disi kalıyor, yataklar ve nevresimler 2 metre hep, buyuyen besik 180cm. Ote yandan mekanizma ve cekmeceleri baya kullanisli geldi bize, dedigim gibi kizim 3 sene kullandi, 2 sene de oglana kullaniriz sonra ranza alicaz zaten eger ayni evde olursak. Buyuyen besigin de cekmece ve rafini ayri komidin olarak odalarina koyarim diye dusunuyorum. Dolabi ve sifonyerinden cok memnunum, aralardaki bolmelerin boyutu cok iyi, ufacik kiyafetler hic karisip dagilmadan duruyorlar.
Montesori yataklari kendi kendisine girip cikmasi icin mantıklı ama ilk 2 sene cok da muhim degil, biz 1 senedir buyuyen beşiğin yan korumalarini söküp yarim koruma ile kullaniyorduk. Simdi aldığımiz karyola da yarim ranza seklinde, merdivenle cikiyor ve yan koruma var. Kizim abla olmus alcak yatakta yatmazmis oyle dedi karyola bakmaya gittigimizde, illa merdivenli olcakmis

Mesajınızı geç gördüm ama. 14 te söyledi bana canım. Gördüyse söyleyen bir doktor. Belki de öğrenmişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…