2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya alışverişler başladı mıııı ben daha hiçbir şey almadım kasım sonu almayı planlıyorum daha erken diye
Bende erken diyordum gorumcem en az 40 parca urun verene kadar :) boylelikle ev icin bisey almama gerek kalmadi saolsun teyzeside 5 parca almis benim alacagim ivir zivir kaldi :)

bende de aynısı dün isim konusunda oldu, erkek olursa can olcak adı dedim annemlere, sadece mi can diyo denizcan alican falan neyse de nası seslenceksin ona bilmem ne diyo aşırı sinirim bozuldu. sanırım hassas oluyoruz biz biraz da ondan bu dönemde

Daha cinsiyet belli değilken eşimin babannesi sürekli ben biliyorum erkek o diyip duruyodu ve bende diyodum kız olursa sevdirmicem sana diye o sözüme rağmen kız olmaz erkek olcak diyodu. Dün cinsiyeti öğrendim çok ağladın mı babanne diye sordum direk gülerek bir şey diyemedi onu da severim dedi. Çocuk büyüsün söylerim ben seni istemedi diye dedim çıktım. Hiç lafımı esirgeyemem kusura bakmasın kimse. Benim karnımdaki çocuğu benden çok sahiplenip cinsiyetine ismine davranışına karar veremezler.

Merhaba arkadaşlar 15. Haftamın içindeyim bu aralar vajina zonklamasını daha çok yaşıyorum internette araştırdgıma göre normal diyor ama yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar 15. Haftamın içindeyim bu aralar vajina zonklamasını daha çok yaşıyorum internette araştırdgıma göre normal diyor ama yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim

Zonklamadan çok bıçak saplanması gibi benimkisi ve son günlerde hapşurduğumda öksürdüğümde aşırı bir acı oluyor alt karın kısmında

Benimde eşimin babanne tarafi bende once dogum yapan iki kuzene ceyrek takmisti, benim kizima esimle sorunlari oldu diye 100 lira atti, resmen atti ama uzerime doğru. Simdi yine esimin amcasinin torunu olcakmis, erkekmis. Artik diyorum ona kafali takar bizede 50 atar mesele para pul da degil aslinda ama ayrimcilik yapilmasi, sevmemeleri..
Kendi babannemde neden hemen ikinciyi yapti diye soylenip duruyormuş anneme. İste hemen evlendi cart curt esimi sevmiyorlar.. annemde demiş seneye yaza gelince bebegi sevmeyecek misin, öyle kala kalmis...

Kendini zorluyorsan dinlenmeye calis. Rahim genişlediği den olabilir. Cok artarsa mutlaka dra danışın ama

Hepsi aynı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…