- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Evet normal doğum yaptımNormal doğum oldu mu? Nasil o kadar cok bekleyebildiniz ben 40 hafta doldu diye kafayi yedin
Havuzlu handa birkac parca guzel sey gordum internette ben ordan almayi planliyorumKizlar icin cok guzel hastane cikislari var erkeklere hic bulamiyorum
Bende erken diyordum gorumcem en az 40 parca urun verene kadar :) boylelikle ev icin bisey almama gerek kalmadi saolsun teyzeside 5 parca almis benim alacagim ivir zivir kaldi :)Ya alışverişler başladı mııııben daha hiçbir şey almadım kasım sonu almayı planlıyorum daha erken diye
bende de aynısı dün isim konusunda oldu, erkek olursa can olcak adı dedim annemlere, sadece mi can diyo denizcan alican falan neyse de nası seslenceksin ona bilmem ne diyo aşırı sinirim bozuldu. sanırım hassas oluyoruz biz biraz da ondan bu dönemdeKızlar size fikir danışmak istiyorum dün doktor kontrolümüz vardı bebeğimizin cinsiyetine %90 kız dedi ve benim tedavilerden sonra olan bebişim gönlümdeki kız ama rabbim ne nasip ederse elbetteki kabulümdür eve geldik eşim ailesine söyleyince suratlar beş karış aşağıda bende gerildim doğal olarak şükretmek gerekir allah yıllar sonra bi evlat nasip etmiş ama onlar erkek değil diye suratları aşağı salıyo bende bebeğim doğunca kimseye sevdirmiycem el sürmek istedikleri zaman o surat ifadelerini hatırlatmak istiyorum tavrımı koymalımıyım siz olsanız tepkiniz ne olurdu
Ben sanırım daha beklicem :))Bende erken diyordum gorumcem en az 40 parca urun verene kadar :) boylelikle ev icin bisey almama gerek kalmadi saolsun teyzeside 5 parca almis benim alacagim ivir zivir kaldi :)
Daha cinsiyet belli değilken eşimin babannesi sürekli ben biliyorum erkek o diyip duruyodu ve bende diyodum kız olursa sevdirmicem sana diye o sözüme rağmen kız olmaz erkek olcak diyodu. Dün cinsiyeti öğrendim çok ağladın mı babanne diye sordum direk gülerekKızlar size fikir danışmak istiyorum dün doktor kontrolümüz vardı bebeğimizin cinsiyetine %90 kız dedi ve benim tedavilerden sonra olan bebişim gönlümdeki kız ama rabbim ne nasip ederse elbetteki kabulümdür eve geldik eşim ailesine söyleyince suratlar beş karış aşağıda bende gerildim doğal olarak şükretmek gerekir allah yıllar sonra bi evlat nasip etmiş ama onlar erkek değil diye suratları aşağı salıyo bende bebeğim doğunca kimseye sevdirmiycem el sürmek istedikleri zaman o surat ifadelerini hatırlatmak istiyorum tavrımı koymalımıyım siz olsanız tepkiniz ne olurdu
Merhaba arkadaşlar 15. Haftamın içindeyim bu aralar vajina zonklamasını daha çok yaşıyorum internette araştırdgıma göre normal diyor ama yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim
20 mi maşallah sana kızRabbim bunu da gönlüne göre verir inşAllah
Ben de 20 kg almıştım, 42+3’te doğum yaptım
Valla bende bekliyorum meraklacanımmm bende seni bekliyorum ısrarla gizemli gebe oldun öğren artık cinsiyetini:)))
Benimde eşimin babanne tarafi bende once dogum yapan iki kuzene ceyrek takmisti, benim kizima esimle sorunlari oldu diye 100 lira atti, resmen atti ama uzerime doğru. Simdi yine esimin amcasinin torunu olcakmis, erkekmis. Artik diyorum ona kafali takar bizede 50 atarDaha cinsiyet belli değilken eşimin babannesi sürekli ben biliyorum erkek o diyip duruyodu ve bende diyodum kız olursa sevdirmicem sana diye o sözüme rağmen kız olmaz erkek olcak diyodu. Dün cinsiyeti öğrendim çok ağladın mı babanne diye sordum direk gülerekbir şey diyemedi onu da severim dedi. Çocuk büyüsün söylerim ben seni istemedi diye dedim çıktım. Hiç lafımı esirgeyemem kusura bakmasın kimse. Benim karnımdaki çocuğu benden çok sahiplenip cinsiyetine ismine davranışına karar veremezler.
Kendini zorluyorsan dinlenmeye calis. Rahim genişlediği den olabilir. Cok artarsa mutlaka dra danışın amaMerhaba arkadaşlar 15. Haftamın içindeyim bu aralar vajina zonklamasını daha çok yaşıyorum internette araştırdgıma göre normal diyor ama yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim
Internet sitesinin adi ne canim bende bakimHavuzlu handa birkac parca guzel sey gordum internette ben ordan almayi planliyorum
Bende merak ettim. Kizimda gittigimde orasida her yerle ayni fiyattaydiInternet sitesinin adi ne canim bende bakim
Hepsi aynı galibaBenimde eşimin babanne tarafi bende once dogum yapan iki kuzene ceyrek takmisti, benim kizima esimle sorunlari oldu diye 100 lira atti, resmen atti ama uzerime doğru. Simdi yine esimin amcasinin torunu olcakmis, erkekmis. Artik diyorum ona kafali takar bizede 50 atarmesele para pul da degil aslinda ama ayrimcilik yapilmasi, sevmemeleri..
Kendi babannemde neden hemen ikinciyi yapti diye soylenip duruyormuş anneme. İste hemen evlendi cart curt esimi sevmiyorlar.. annemde demiş seneye yaza gelince bebegi sevmeyecek misin, öyle kala kalmis...
Maalesef oyle sanırımHepsi aynı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?