2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende merak ettim. Kizimda gittigimde orasida her yerle ayni fiyattaydi
Instagramda ilkim bebe diye bi sayfa var bende ordan begendim ama tam aradigim sey degil. Kizlara gorsen oyle guzel seyler varki. Kızımın kini aziz bebeden almistim kumasi fln cok guzeldi

Instagramda ilkim bebe diye bi sayfa var bende ordan begendim ama tam aradigim sey degil. Kizlara gorsen oyle guzel seyler varki. Kızımın kini aziz bebeden almistim kumasi fln cok guzeldi
Evet hepsini takibe aldim. Fiyatlar asiri artmiş şok oldum. Bu bebişimde kiz ise 10lu takim almayacagim. İlk bebekliginde tulum cok iyi oluyor zaten marta denk gelecek beli sicak olsun diye cesit cesit tulum alirim :) 2 tanede 5li hastane cikisi alirim. Kizimdan da var zaten. Birde bol bol uzun kollu citcitli lazim olcak. Malum kusma, kaka vb icin

Havuzlu han ile disaridaki fiyatlar asagi yukari ayni zaten tercih etmemin sebebi erkek icin cesit cok fazla ve ben hastane odasini biraz suslemek istiyorum ve tek seferde alip cikmayi planliyorum bir dahaki aya gidicem gittigimde alip atarim size fiyatlarini daha net soylerim.

Selam herkese. Doktordan geldik. Erkek bebeğimiz geliyor inşallah. Bir kızım vardı bir de oğlum olacak çok mutluyum. Hayırla sağlıkla doğsun miniklerimiz.

Hayırlı olsun insallah. Benimde öyle bir kızım varsı birde oglum olacak nasipse :)

Kiz olsaydi hicbirseye gerek kalmicaktisimdi bastan duzucem

calliope en iyisi canim zaten bebeklere aldiklarimizla valizler doluyor ben gidemiycem artik ama kuzenim gidicek gibi hastanecikisi setimi ve fotograf icin olanları ona kargolaticam buyuk ihtimalle burdada yapanlar var ama fiyati 3e katliyor resmen en iyisi rahat raht icimize sineni bulmak ama erkek icin turkiyede cesit kesinlikle daha cok

bende aynı şeyi düşünüyordum. Acaba biz mi çok hassasız . Bende çünkü bir mevzudan dolayı iki gündür gücenip ağlayıp duruyorum ...

bende aynı şeyi düşünüyordum. Acaba biz mi çok hassasız . Bende çünkü bir mevzudan dolayı iki gündür gücenip ağlayıp duruyorum ...
al benden de o kadar, bugün sırf iş arkadaşım nasılsın diye sormadığı için sinirlerim bozuldu ağladım tuvalette. hormonel heralde yani ben şahsen kafayı yemiş gibi davranıyorum son zamanlarda... ağlamak falan zararlı değildir inşallah bebeğe

Zararli olacagini sanmiyorum aglamanin aglamayan gebe yoktur cunku :)

bi an düşünüyorum kızdığım ağladığım şeylerin hepsi çok anlamlı geliyor ama sonra diyorum acaba abartıyor muyum

bi an düşünüyorum kızdığım ağladığım şeylerin hepsi çok anlamlı geliyor ama sonra diyorum acaba abartıyor muyum
boşver öyle anlarda sadece yavrunu koklayacağın anı düşün, geri kalan tüm dünya anlamını kaybetsin bunu düşününce:) ben öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar

Zonklamadan çok bıçak saplanması gibi benimkisi ve son günlerde hapşurduğumda öksürdüğümde aşırı bir acı oluyor alt karın kısmında
Valla bende tam adlandıramıyorum bundan öncede bacakla özel bölge arasndaki yerde ağrı oluyodu.doktora sordgumda orda bi organ ypk magnezyum eksikliğindendir demişti

kızlar ofiste masa başı çalışanlara bir sorum olacak, ben bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum istemsizce bile atıyorum düzeltiyorum tekrar oyle olmuş bi bakıyorum... bi sakıncası var mıdır sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…