- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Instagramda ilkim bebe diye bi sayfa var bende ordan begendim ama tam aradigim sey degil. Kizlara gorsen oyle guzel seyler varki. Kızımın kini aziz bebeden almistim kumasi fln cok guzeldiBende merak ettim. Kizimda gittigimde orasida her yerle ayni fiyattaydi
Bir kez cok kisa sure yasamistimMerhaba arkadaşlar 15. Haftamın içindeyim bu aralar vajina zonklamasını daha çok yaşıyorum internette araştırdgıma göre normal diyor ama yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim
O kadar cok baltim ki cnm bir site veremiyorum o yuzden tek sitede degildi kırık kırık baktım benInternet sitesinin adi ne canim bende bakim
Evet hepsini takibe aldim. Fiyatlar asiri artmiş şok oldum. Bu bebişimde kiz ise 10lu takim almayacagim. İlk bebekliginde tulum cok iyi oluyor zaten marta denk gelecek beli sicak olsun diye cesit cesit tulum alirim :) 2 tanede 5li hastane cikisi alirim. Kizimdan da var zaten. Birde bol bol uzun kollu citcitli lazim olcak. Malum kusma, kaka vb icinInstagramda ilkim bebe diye bi sayfa var bende ordan begendim ama tam aradigim sey degil. Kizlara gorsen oyle guzel seyler varki. Kızımın kini aziz bebeden almistim kumasi fln cok guzeldi
Selam herkese. Doktordan geldik. Erkek bebeğimiz geliyor inşallah. Bir kızım vardı bir de oğlum olacak çok mutluyum. Hayırla sağlıkla doğsun miniklerimiz.
Kiz olsaydi hicbirseye gerek kalmicaktiEvet hepsini takibe aldim. Fiyatlar asiri artmiş şok oldum. Bu bebişimde kiz ise 10lu takim almayacagim. İlk bebekliginde tulum cok iyi oluyor zaten marta denk gelecek beli sicak olsun diye cesit cesit tulum alirim :) 2 tanede 5li hastane cikisi alirim. Kizimdan da var zaten. Birde bol bol uzun kollu citcitli lazim olcak. Malum kusma, kaka vb icin
Tmm cnm sagolHavuzlu han ile disaridaki fiyatlar asagi yukari ayni zaten tercih etmemin sebebi erkek icin cesit cok fazla ve ben hastane odasini biraz suslemek istiyorum ve tek seferde alip cikmayi planliyorum bir dahaki aya gidicem gittigimde alip atarim size fiyatlarini daha net soylerim.
bende aynı şeyi düşünüyordum. Acaba biz mi çok hassasız . Bende çünkü bir mevzudan dolayı iki gündür gücenip ağlayıp duruyorum ...bende de aynısı dün isim konusunda oldu, erkek olursa can olcak adı dedim annemlere, sadece mi can diyo denizcan alican falan neyse de nası seslenceksin ona bilmem ne diyo aşırı sinirim bozuldu. sanırım hassas oluyoruz biz biraz da ondan bu dönemde
al benden de o kadar, bugün sırf iş arkadaşım nasılsın diye sormadığı için sinirlerim bozuldu ağladım tuvalette. hormonel heralde yani ben şahsen kafayı yemiş gibi davranıyorum son zamanlarda... ağlamak falan zararlı değildir inşallah bebeğebende aynı şeyi düşünüyordum. Acaba biz mi çok hassasız . Bende çünkü bir mevzudan dolayı iki gündür gücenip ağlayıp duruyorum ...
Zararli olacagini sanmiyorum aglamanin aglamayan gebe yoktur cunku :)al benden de o kadar, bugün sırf iş arkadaşım nasılsın diye sormadığı için sinirlerim bozuldu ağladım tuvalette. hormonel heralde yani ben şahsen kafayı yemiş gibi davranıyorum son zamanlarda... ağlamak falan zararlı değildir inşallah bebeğe
bi an düşünüyorum kızdığım ağladığım şeylerin hepsi çok anlamlı geliyor ama sonra diyorum acaba abartıyor muyumal benden de o kadar, bugün sırf iş arkadaşım nasılsın diye sormadığı için sinirlerim bozuldu ağladım tuvalette. hormonel heralde yani ben şahsen kafayı yemiş gibi davranıyorum son zamanlarda... ağlamak falan zararlı değildir inşallah bebeğe
boşver öyle anlarda sadece yavrunu koklayacağın anı düşün, geri kalan tüm dünya anlamını kaybetsin bunu düşününce:) ben öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadarbi an düşünüyorum kızdığım ağladığım şeylerin hepsi çok anlamlı geliyor ama sonra diyorum acaba abartıyor muyum
Bir kez cok kisa sure yasamistim
Teşekkür ederim bu ara bende de biraz fazla olunca sormak istedimBir kez cok kisa sure yasamistim
Yok canım aksine genel itibariyle yatıyorum bi yemek falan yapıyorum.bende hareketsizliğimden olabilirmi diye düşünmeye başlamıştımKendini zorluyorsan dinlenmeye calis. Rahim genişlediği den olabilir. Cok artarsa mutlaka dra danışın ama
Valla bende tam adlandıramıyorumZonklamadan çok bıçak saplanması gibi benimkisi ve son günlerde hapşurduğumda öksürdüğümde aşırı bir acı oluyor alt karın kısmında
Kizlar icin cok guzel hastane cikislari var erkeklere hic bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?