- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
koza_bebek diye bi sayfa var instada ordan baksana ben kaydettim hesabı gidicem oraya:)Kizlar icin cok guzel hastane cikislari var erkeklere hic bulamiyorum
Ben erkeklerde artik desen sekil gectim erkeklere uygun birseyse aliyorum :) yoksa hicbirsey alamam
gözün aydın canım darısı başımıza:)Veeeee biz geldik çok şükür herşey yolunda çarşamba üçlü test için gitcem cinsiyeti izde %99 kızzzzz
Kiz olsaydi hicbirseye gerek kalmicaktisimdi bastan duzucem
Ben erkeklerde artik desen sekil gectim erkeklere uygun birseyse aliyorum :) yoksa hicbirsey alamam
Ben de İzmir’de oturuyorum. Burası da oldukça yoğun aslinda. Hele ki 2li testi yaptırdığım hastane akıllara zarar. Ama yakınındaki hastane şansıma yeni olduğundan çok daha iyiÖzelden devam ediyorum, geçen kan tahlillerimi yaptırmak için bir devlet hastanesine gittim, Allah kimseyi düşürmesin doğum içinAma ben İstanbul’da oturuyorum, küçük bir şehirde olsam devletten bir doktora daha kontrollere gitmeyi düşünürdüm ama bu kalabalıkta imkansız. Hele ki staj yapan kuzenimden duyduklarımdan sonra... ama sizin imkanınız varmış bulunduğunuz yerde, adınıza çok sevindim.
Bende yaşıyorum korkuyorum da.Merhaba arkadaşlar 15. Haftamın içindeyim bu aralar vajina zonklamasını daha çok yaşıyorum internette araştırdgıma göre normal diyor ama yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim
Cok sevindim canım , bir kız daha geliyorVeeeee biz geldik çok şükür herşey yolunda çarşamba üçlü test için gitcem cinsiyeti izde %99 kızzzzz
Belçikadayım. Türkiye’deki doktorum 38. Haftada alırdım dedi. 2 hafta da önden gidiyordu 1 aylık bebek almıştım kucağıma30.haftada acilmam baslamisti benim 2ay nerdeyse hic disari cikmadim o 2aydada iste bilmiyorum artik 5 mi aldim 6 mimasallah bayaa beklemissiniz sizde turkiyede o kaadr beklediklerini bilmiyodum
Aminn inşallah canımgözün aydın canım darısı başımıza:)
Aynııı benBende yaşıyorum korkuyorum da.
normal diye avutuyorum sonra☺
Hayirlisiyla saglikla kavus :) hemen ankete bir kiz ekleyiverTşkler canım benim
Saolsun kayinvalidem isimli yapicak biz kesinlestirdik ayaz olucak yakisiklimin ismiBende isme özel işlemeli yaptırmayı düşünüyorum hatıra kalsın diye instagram da öyle örnekleri görüyorum çok güzel.
Ama ismi son ana kadar değişebilir
Kızıma emzik zinciri yaptırdım sonra o ismi koymadık kaldı öyle
Soyledigin icin saol cnm :) bende gecen hafta aklima geldi takmiyorum artik yuzukKızlar bir hatırlatma yapayım, yüzüklerinizi şimdiden çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Bugün çıkardım ben de önceki hamileliğimde sıkıntı olmuştu kestirmek zorunda kalmıştım.
Ay ben hamur yoğururken çıkartsam kocadan fırça yiyorum. 6 ay takmasam yer beni sanırım. Daha önceki hamileliklerimde sıkıntı olmadı ki arada oynuyorum yüzükle. Sıkarsa çıkarırım aksi halde Kocacım parmağımı kestirir yüzüksüz gezdirmez hahahaKızlar bir hatırlatma yapayım, yüzüklerinizi şimdiden çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Bugün çıkardım ben de önceki hamileliğimde sıkıntı olmuştu kestirmek zorunda kalmıştım.
Canım bende aynıyım seninle o yüzden masanın altına puf koydum ayaklarımı uzatıyorum daha rahat oluyor öyle koltukta oturur gibi oluyorkızlar ofiste masa başı çalışanlara bir sorum olacak, ben bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum istemsizce bile atıyorum düzeltiyorum tekrar oyle olmuş bi bakıyorum... bi sakıncası var mıdır sizce
Hemen ekledim canımHayirlisiyla saglikla kavus :) hemen ankete bir kiz ekleyiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?