2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben erkeklerde artik desen sekil gectim erkeklere uygun birseyse aliyorum :) yoksa hicbirsey alamam

Bende isme özel işlemeli yaptırmayı düşünüyorum hatıra kalsın diye instagram da öyle örnekleri görüyorum çok güzel.
Ama ismi son ana kadar değişebilir
Kızıma emzik zinciri yaptırdım sonra o ismi koymadık kaldı öyle

Ben de İzmir’de oturuyorum. Burası da oldukça yoğun aslinda. Hele ki 2li testi yaptırdığım hastane akıllara zarar. Ama yakınındaki hastane şansıma yeni olduğundan çok daha iyi

Merhaba arkadaşlar 15. Haftamın içindeyim bu aralar vajina zonklamasını daha çok yaşıyorum internette araştırdgıma göre normal diyor ama yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim
Bende yaşıyorum korkuyorum da.
normal diye avutuyorum sonra☺

30.haftada acilmam baslamisti benim 2ay nerdeyse hic disari cikmadim o 2aydada iste bilmiyorum artik 5 mi aldim 6 mi masallah bayaa beklemissiniz sizde turkiyede o kaadr beklediklerini bilmiyodum
Belçikadayım. Türkiye’deki doktorum 38. Haftada alırdım dedi. 2 hafta da önden gidiyordu 1 aylık bebek almıştım kucağıma

Saolsun kayinvalidem isimli yapicak biz kesinlestirdik ayaz olucak yakisiklimin ismi

Kızlar bir hatırlatma yapayım, yüzüklerinizi şimdiden çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Bugün çıkardım ben de önceki hamileliğimde sıkıntı olmuştu kestirmek zorunda kalmıştım.
Soyledigin icin saol cnm :) bende gecen hafta aklima geldi takmiyorum artik yuzuk

Kızlar bir hatırlatma yapayım, yüzüklerinizi şimdiden çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Bugün çıkardım ben de önceki hamileliğimde sıkıntı olmuştu kestirmek zorunda kalmıştım.
Ay ben hamur yoğururken çıkartsam kocadan fırça yiyorum. 6 ay takmasam yer beni sanırım. Daha önceki hamileliklerimde sıkıntı olmadı ki arada oynuyorum yüzükle. Sıkarsa çıkarırım aksi halde Kocacım parmağımı kestirir yüzüksüz gezdirmez hahaha

kızlar ofiste masa başı çalışanlara bir sorum olacak, ben bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum istemsizce bile atıyorum düzeltiyorum tekrar oyle olmuş bi bakıyorum... bi sakıncası var mıdır sizce
Canım bende aynıyım seninle o yüzden masanın altına puf koydum ayaklarımı uzatıyorum daha rahat oluyor öyle koltukta oturur gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…