Al benden de o kadarAy ben hamur yoğururken çıkartsam kocadan fırça yiyorum. 6 ay takmasam yer beni sanırım. Daha önceki hamileliklerimde sıkıntı olmadı ki arada oynuyorum yüzükle. Sıkarsa çıkarırım aksi halde Kocacım parmağımı kestirir yüzüksüz gezdirmez hahaha
Hah iste ben deKiz olsaydi hicbirseye gerek kalmicaktisimdi bastan duzucem
Ben kizimda ilk aylar giydigi herseyi bursada bi magazadan toplu olarak almistim, baya da indirim yapmislardi cok alınca. Gidince halim olursa bi tur giderim oraya da. Zaten 1 hafta İstanbul 1 hafta bursada olucam, kizi da babanne annanneye satip rahat rahat bakarimcalliope en iyisi canim zaten bebeklere aldiklarimizla valizler doluyor ben gidemiycem artik ama kuzenim gidicek gibi hastanecikisi setimi ve fotograf icin olanları ona kargolaticam buyuk ihtimalle burdada yapanlar var ama fiyati 3e katliyor resmen en iyisi rahat raht icimize sineni bulmak ama erkek icin turkiyede cesit kesinlikle daha cok
Hic zannetmem, ben de cok yapiyorum. Zaten sabahtan aksama kadar oturuyoruz, normal boyle seyler.kızlar ofiste masa başı çalışanlara bir sorum olacak, ben bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum istemsizce bile atıyorum düzeltiyorum tekrar oyle olmuş bi bakıyorum... bi sakıncası var mıdır sizce
Ben kizim dogdugunda cocugu cizmesin diye yuzuk kupe ne varsa bi cikardim bebe 3yasinda hala alışıp geri takamadim. Ikinci de 3 olsun anca takarim heralde geriKızlar bir hatırlatma yapayım, yüzüklerinizi şimdiden çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Bugün çıkardım ben de önceki hamileliğimde sıkıntı olmuştu kestirmek zorunda kalmıştım.
Ben de bugün ebeye sordum, 40tan sonra nasil oluyor burda diye. Benim ilki sezeryan oldugu icin en fazla 5 gun bekleyip dogumu baslatmayi denerlermis, ama normade 10 gün bekliyoruz 40tan sonra dedi.Belçikadayım. Türkiye’deki doktorum 38. Haftada alırdım dedi. 2 hafta da önden gidiyordu 1 aylık bebek almıştım kucağıma
Benim kuduruk sabahlari cosuyor gun icinde hic hissetmiyorum nadir ama su son bir haftadir sabahlari ben burdayim diye yirtiniyor adeta massallah :)Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Benim ki böyle kalp atar gibi pıt pıt etmeye başladı. Bariz hissediyorum seyirme gibi. Dün çok yoğundu yatamadım.
Birde batmalarim oluyor normal mi acaba?
Allah bağışlasınBenim kuduruk sabahlari cosuyor gun icinde hic hissetmiyorum nadir ama su son bir haftadir sabahlari ben burdayim diye yirtiniyor adeta massallah :)
Canım geç döllenme olabilir. Kanama yoksa bekle değer yükselebilirMerhaba kızlar , tam adet olmam gerekirken sadece 4günür silinirken pembe sulu bi akıntı okuyo ve pede bi kaç damla oluyo o yüzden bu gün kan testi yaptırdım değerim 3,57 çıktı ama doktor bşey demedi net konuşmak istemiyorum dedi rahim duvarında kalınlaşma da oluşmuş dedi 1 hafta snra bdaha test için çağırdı .
Böyle bşey başına gelen var mı acaba ???kağıdıma da gebelik şüphesi yazdı
Insallah dogduktan sonra cok kudurmasinlar ama :)Allah bağışlasınInşallah doğana kadar kudururlar hep böyle
Canları sağolsun kız annesi öyle demeInsallah dogduktan sonra cok kudurmasinlar ama :)
Canım geç döllenme olabilir. Kanama yoksa bekle değer yükselebilir
Belki yeni yerleşme de olabilir. Bence 1 hafta sonra değil 2 gün sonra tekrar beta hcg yaptirmalisinPede bi kaç damla var işte bir de silindiğimde oluyor braz pembe renginde sulu bi kanama
Ben erkeklerde artik desen sekil gectim erkeklere uygun birseyse aliyorum :) yoksa hicbirsey alamam
Gebelik testinde çıkmaz mı ki ?Belki yeni yerleşme de olabilir. Bence 1 hafta sonra değil 2 gün sonra tekrar beta hcg yaptirmalisin
Belçikadayım. Türkiye’deki doktorum 38. Haftada alırdım dedi. 2 hafta da önden gidiyordu 1 aylık bebek almıştım kucağıma
Daha çok yeniyse çıkmaz canım.Gebelik testinde çıkmaz mı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?