2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Al benden de o kadar ben gece çıkarıyorum zaten sabah takıyorum gece şişiyor benim genelde

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Benim ki böyle kalp atar gibi pıt pıt etmeye başladı. Bariz hissediyorum seyirme gibi. Dün çok yoğundu yatamadım.
Birde batmalarim oluyor normal mi acaba?

Ben kizimda ilk aylar giydigi herseyi bursada bi magazadan toplu olarak almistim, baya da indirim yapmislardi cok alınca. Gidince halim olursa bi tur giderim oraya da. Zaten 1 hafta İstanbul 1 hafta bursada olucam, kizi da babanne annanneye satip rahat rahat bakarim

kızlar ofiste masa başı çalışanlara bir sorum olacak, ben bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum istemsizce bile atıyorum düzeltiyorum tekrar oyle olmuş bi bakıyorum... bi sakıncası var mıdır sizce
Hic zannetmem, ben de cok yapiyorum. Zaten sabahtan aksama kadar oturuyoruz, normal boyle seyler.

Kızım zonguldakta okuyor. Cts akşam yolcu ettik İzmir’den. O kapışan dışarı ben temizliğe başladım. İki gündür temizlikle uğraşıyorum. İlk üç ay tüp bebek olduğu icin tüm evin ısı kıza kalmıştı. ben sadece ufak tefek yemekti bulaşıktı vs ilgileniyordum. Arkadaş bayramda yıkadım perdeleri nasıl toz olmuş inanamazsınız. Şaka gibi. Yoruldum oda oda yapayım diyorum ama bitmeyecek bu is 1 haftada

Kızlar bir hatırlatma yapayım, yüzüklerinizi şimdiden çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Bugün çıkardım ben de önceki hamileliğimde sıkıntı olmuştu kestirmek zorunda kalmıştım.
Ben kizim dogdugunda cocugu cizmesin diye yuzuk kupe ne varsa bi cikardim bebe 3yasinda hala alışıp geri takamadim. Ikinci de 3 olsun anca takarim heralde geri ama iyi hatırlattın, cidden fena sisiyor o parmaklar aman sakin ihmal etmeyin kizlar..

Belçikadayım. Türkiye’deki doktorum 38. Haftada alırdım dedi. 2 hafta da önden gidiyordu 1 aylık bebek almıştım kucağıma
Ben de bugün ebeye sordum, 40tan sonra nasil oluyor burda diye. Benim ilki sezeryan oldugu icin en fazla 5 gun bekleyip dogumu baslatmayi denerlermis, ama normade 10 gün bekliyoruz 40tan sonra dedi.
Bi de turkiyede son haftalarda hep kafa capini falan da olcerlerdi, bebek iri mi kafasi gecebilecek mi bakilirdi, burda son ultrason 30lu haftaların basindaymis. E dedim ya bebek buyukse çıkmazsa, ona dogumda bakilir dedi. Ben şok sanirim doktorumun dedigi gibi trdeki dogumu unutup burada sifirdan basladigimi kabul etmem lazim.

Benim kuduruk sabahlari cosuyor gun icinde hic hissetmiyorum nadir ama su son bir haftadir sabahlari ben burdayim diye yirtiniyor adeta massallah :)

Merhaba kızlar , tam adet olmam gerekirken sadece 4günür silinirken pembe sulu bi akıntı okuyo ve pede bi kaç damla oluyo o yüzden bu gün kan testi yaptırdım değerim 3,57 çıktı ama doktor bşey demedi net konuşmak istemiyorum dedi rahim duvarında kalınlaşma da oluşmuş dedi 1 hafta snra bdaha test için çağırdı .
Böyle bşey başına gelen var mı acaba ??? kağıdıma da gebelik şüphesi yazdı

Canım geç döllenme olabilir. Kanama yoksa bekle değer yükselebilir

Ben erkeklerde artik desen sekil gectim erkeklere uygun birseyse aliyorum :) yoksa hicbirsey alamam

Ben 10lu setle acik mavi mickey almistim canim oglum zayif olunca baya kullandi onlari,melek kanatli tulum ve beyazli grili t
Akimlar almistim hep magazasi var mi bilmiyorum ama alp bebek giyim cok kaliteli gerçekten ürünleri

Belçikadayım. Türkiye’deki doktorum 38. Haftada alırdım dedi. 2 hafta da önden gidiyordu 1 aylık bebek almıştım kucağıma

Masallah ❤evt ondende gidiyorsa eminim hic beklemezlerdi,beklemesi zor olsada sonra kolay olmustur cnm daha toparlanmis olmsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…