Anladm. Çok teşekkürlerDaha çok yeniyse çıkmaz canım.
Ben kizimda ilk aylar giydigi herseyi bursada bi magazadan toplu olarak almistim, baya da indirim yapmislardi cok alınca. Gidince halim olursa bi tur giderim oraya da. Zaten 1 hafta İstanbul 1 hafta bursada olucam, kizi da babanne annanneye satip rahat rahat bakarim
Ben de bugün ebeye sordum, 40tan sonra nasil oluyor burda diye. Benim ilki sezeryan oldugu icin en fazla 5 gun bekleyip dogumu baslatmayi denerlermis, ama normade 10 gün bekliyoruz 40tan sonra dedi.
Bi de turkiyede son haftalarda hep kafa capini falan da olcerlerdi, bebek iri mi kafasi gecebilecek mi bakilirdi, burda son ultrason 30lu haftaların basindaymis. E dedim ya bebek buyukse çıkmazsa, ona dogumda bakilir dedi. Ben şoksanirim doktorumun dedigi gibi trdeki dogumu unutup burada sifirdan basladigimi kabul etmem lazim.
evet kuzum ilk gebelik. Ama enteresan bir şekilde iki gündür göbeğim normal geliyor gözüme ağırlık yapmıyor çok şiş gelmiyor. Ya ben alıştım yada ödemim vardı o gitti . Anlamadım valla. Yarın randevumuz var hayırlı haberler alırım inşallah
[/QUO benm de bir ara şişimişti ama şimdi geçti gazşişkinlik kabızlık sıkıntısı çok yaşıyorum. amagöbeğim küçük yani büyüse de bir an önce otobüste yer verseler diye bekliyorum
19 hafta da basliyor ben gün saydigim icin ezberledimKızlar çok şükür 15+0 dayız bugün. Detaylı ultrason için kaç hafta beklemek gerekiyor? Bide radyoloji mi yapiyor kadın doğum mu?
Geldim canım bir gizemli de ben oldum bebek sırtını döndü bildiğin göstermiyor
İyi o zaman daha 4 haftamiz var19 hafta da basliyor ben gün saydigim icin ezberledim
Perinatoloji ya da radyoloji yapiyor
Ben bilerek 20. Veya 21.hafta yaptirmayi dusunuyorum azicik daha buyumus olur bebis cogu kisi 20.hafta yaptiriyor cnm 19 bir tik erken sen 20.hafta diye hesapla bence :) bazi devlet hastaneleri yapiyor ama yogunluktan dolayi ileri bir tarihe veriyor.İyi o zaman daha 4 haftamiz vardevlet hastaneleri yapar mi ki?
Kasik agrisi normal diyorlar cnm hg bu arada benim genellikle yorulunca agrir cok uzun sure ayakta kaliyorsan ondan olabilir.Arkadaşlar merhaba bayadır takip ediyorum ama birtürlü girip yazamadım bende şuan 13+5 günlük hamileyim mart annesiyim kısmetse oyumu verdim ankette dr yüzde 90 kız dedi bakalım değişmezse kızçem geliyor Allahın izniyle ikili test yaptırmadım yaşım 37 bu arada ense kalınlığı 1.4 çıktı burun kemiği parmakları normal herşeyi belki 3 lü tarama yaptırırım. Size sorum olacak özellikle sol kasığım da ağrı var iki gündür sizde yaşıyormusunuz kasık ağrısı? Göbişimde 5 aylık gibi bu arada
Hoşbulduk canım öğretmenim anasınıfı öğretmeni işim ilk 1 ay zor oluyor çocuklar alışana kadar üşüttümmü acaba bilmiyorum korktum.. Kontrole dahaa çok varda böyle geç bulunca insan çok evham yapıyorKasik agrisi normal diyorlar cnm hg bu arada benim genellikle yorulunca agrir cok uzun sure ayakta kaliyorsan ondan olabilir.
Icini rahat tut cnm dinlenince geciyor veya hafifliyorsa agrin hic kafana takma ama surekli gecmiyorsa icin rahat etsin diye kontrolunu beklemeden gidersin.Hoşbulduk canım öğretmenim anasınıfı öğretmeni işim ilk 1 ay zor oluyor çocuklar alışana kadar üşüttümmü acaba bilmiyorum korktum.. Kontrole dahaa çok varda böyle geç bulunca insan çok evham yapıyor
Tamamen kendini nasil hissettigine bagli. Ben calisabilir raporu alip devam ettim ama 35ten sonra devam edemedim. Temmuzda dogum yaptım cok sıcaktı ve cok odemim vardi, dayanamadim oturmaya daha fazla. Her halukarda istediğin zaman izne cikma özgürlüğün var, denersin, baktin olmuyor ayrilirsin izne. O haftalar gelince bakarsin duruma göre.İyi akşamlar kızlar.Tecrübeli annelerimizin fikrini almak istiyorum.nırmalde 32.haftada izne ayrılıyoruz.İstersek ve sağlık durumumuz iyi oluşa 37.haftaya kadar çalısabılıylruz sanırım.37.haftaya kadar çalışmak zor olur mu ki?
Gel bacım dertleşelimHoşbulduk canım öğretmenim anasınıfı öğretmeni işim ilk 1 ay zor oluyor çocuklar alışana kadar üşüttümmü acaba bilmiyorum korktum.. Kontrole dahaa çok varda böyle geç bulunca insan çok evham yapıyor
Şimdiden karar vermek zor. Çünkü her hamilelik farklı oluyor.O günler gelince karar vereceğim bende. Ama benim niyetim çalışmaktan yana bebek doğunca izin ihtiyacı daha çok oluyor. Öğretmenim doğum öncesininden 5 hafta aktarınca 91 gün izin yapıyor. Haziran’a kadar izinli olmuş oluyorum. Okulu nerdeyse bitiriyorum. İnşallah sağlıklı olursam çalışacağım.İyi akşamlar kızlar.Tecrübeli annelerimizin fikrini almak istiyorum.nırmalde 32.haftada izne ayrılıyoruz.İstersek ve sağlık durumumuz iyi oluşa 37.haftaya kadar çalısabılıylruz sanırım.37.haftaya kadar çalışmak zor olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?