2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Bizde ogreniriz elbet birgün

Canım ben de bi gün hayvanlarla ilgili belgesel izlerken, bi yırtıcı ceylanı yakalayınca saatlerce hüngür hüngür ağlamıştım. Sakinleşmem ve aklımdan çıkarmam çok zor olmuştu. Duygular karman çorman Lohusalık ta bunun ×836362518181986 katı duygu karmaşası oluyor

Öncelikle kızlar 4 gündür pembe sıvı bi akıntım oluyor ve silinirken okuyo pede bi kaç damla anca oluyo . Tam adet görme zamanlarım zaten suanda ama farklı bi kanama bu günde bir ped bile kirlenmedi diyebilirim . Bugün doktora gttim Beta HCG 3.57 çıktı doktor bir de rahim duvarında kalınlaşma var dedi ama ney bşey demiyorum bir hafta snra bdaha beta HCG testine bakalm dedi ama ben çok merak ediyormmmmm Özür dilerim Konu başlığı altında ikini kez yazışım ama merak ediyorum deneyimlerinizi

Hamilelik kesinlesmeden ilac veremezler. Yine de siz istirahat edin. Yarin tekrar kan verin yukselme varmi diye

Guzel anneler merhaba..
Bu gruba girdigim gunu heyecanimi hatirliyorum, acaba kese kalp ne zaman gorucez diye konusuyoduk.. sonra cinsiyet sonra testler derken aslinda kucuk bir aile olduk. Dertlerimizle dertlendik, sevinclerimizle sevindik. Anlik durumumuzu paylasip doktorlarimizdan once birbirimize sorduk..
Kendi adima oncelikle hepinize cok tsk ederim. Hakkinizi helal edin.. sizi ve guzel heyecanlarinizi okumak inanin cok keyifliydi. Gerek ulkemin cesitli yerleri gerekse farkli ulkelerden katilan bir cok annenin ortak platformunda cok guzel paylasimlar yaptik.

Ben bugun itibariyle aranizdan ayriliyorum. Fetal dna sonucuma gore %99.5 bebegime trizomi 21 (down sendromu) tanisi konuldu. Tabi bunu benim cvs ile dogrulamam sart bu nedenle bulundugum ilin hocasi olan bir perinatologa gidiyorum carsamba aksami, sonrasi da yapilmasi gerekenleri malesef yaptirmak zorundayim. 1 oglum var. Gerek o gerekse engelli bir cocugun yasam zorluklari ve 10 gundur beynim yanarcasina arastrdigim komplikasyonlar neticesinde sanirim gebeligimi sonlandiracagim. Lutfen yargilamayin beni olurmu

14 gundur yasayan bir ölüyüm..
Rabbim sizlere hayirli dogumlar nasip etsin cennet kokulularinizi sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah.

Allah a emanet olun

Çok üzgünüm. Sende hakkini helal et. Aldığın karari yargilamak haddimiz değil. Umarim pismanlik duymazsin. Allah sabir versin

Sadece 2 yıl önce 6 aylık bebeğimi trizomi 13 nedeniyle ölü doğurdum ben de.. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Yargılayan varsa da bırak kendi vicdanlarına onları. Şu süreçte seni ve eşini sizden iyi kimse anlayamaz. Şimdiden çok geçmiş olsun..

arkadaslar mobilyalar pahali gelenler ben kizimi park besikle 1.5 yasina getirdim sonra ranza almistik odasini ayirdik oda yaptik orada yatti bence mobilya besikler bosa para tuzagi durumu cok da iyi olmayan yada gercekten mobilya besige o kadar para vermek istemeyenler dusunebilir icine viscon yatak aldik bi de yorganli carsafli yastikli bi takim aldik neyseki krem rengi almistik ogluma da uyacak besikte krdm rengiydi

Canimsin... seni yargilamak kimsenin haddine degil merak etme. Rabbim sana sabir versin, acini dindirsin. Allah ogluna bol omur versin, kendini toparlayip da yeni bi kardes daha istersen de, Allah en uygun zamanda en hayirli sekilde versin insallah.
Su durumda bile uslubunu, iyi niyetini, kalbinin guzelligini gosterebiliyorsun. Sen guclu bir kadinsin, takdir ediyorum seni. Allah korktugundan emin, umduguna nail etsin diyorum. Kendine dikkat et canim.

Degerin çok duşuk, bu değerle hamile sayılmasn en az 3 4 gün beklemeliisn varsa beta hcg degerin yükselir bugünlerde cnm.

Gel bacım dertleşelim valla ilk haftalar nasıl geçti ben bilmiyorum. Arada birkaç çocuğu çekiştirerek, kaldırarak Neyse bebemi bugün gördüm iyiydi ❤
Ay evet canım seni okumuştumda hatırlayamadım kim olduğunu
Sorma eski öğrencilerim karnıma sarılıyor geliyor tenefüslerde

Saolsun kayinvalidem isimli yapicak biz kesinlestirdik ayaz olucak yakisiklimin ismi

Hayırlı olsun inşallah eşimde kış ayında doğacak ayaz koyalim dedi ama tam olarak bu diyemedim .henüz cinsiyet tam da değil gerçi doktorumuz ayrıntılı bekleyin dedi bi kız dedi bi erkek dedi derken

Kızlar bugün badem jojoba kakao yağı aldım 3ünü kavanoza kattım ve yağlandım göğsüme göbeğime yanlarıma ve basenlerime her akşam süreceğim çok iyi oluyormuş çatlaklara

Farmasi nin vazelin e benzeyen bi kremi var duştan sonra onu sürdüm uzun süre yumuşak yapıyor elimde vardı şimdilik kullanıyorum

Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Deneriz baktık olmuyor çıkarız izne

Kasik hak getire benim rahim düşecek gibi ağrıyor valla

Eki Görüntüle 2538925 ben bunu aldim arkadaslar travel sistem rengi cok hosuma gitti yesili cok severim :)

Hayırlı olsun canım .
İlk kızımda bizimde travel sistem alt teker mekanizması çok yer kapladigi için tatile vs giderken bebek arabası feragat edip bırakmak durumunda kalıyordum.
Şimdi yine duruyor kullanırım küçük puseti oto koltuğu olarak çok iş gördü o ayrı.
Şimdi kabin boy bebekarabası modellerine bakıyorum katlanıp bayağı küçülen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…