- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Şimdiden karar vermek zor. Çünkü her hamilelik farklı oluyor.O günler gelince karar vereceğim bende. Ama benim niyetim çalışmaktan yana bebek doğunca izin ihtiyacı daha çok oluyor. Öğretmenim doğum öncesininden 5 hafta aktarınca 91 gün izin yapıyor. Haziran’a kadar izinli olmuş oluyorum. Okulu nerdeyse bitiriyorum. İnşallah sağlıklı olursam çalışacağım.
Ben de öğretmenim canım.37.haftaya kadar çalışırsam dogum sonrasında hiç rapor almama gerek kalmayacak inşallah.Şu an bulantılarım devam ediyor.Ama okula gitmek iyi geliyor.Evim de okula çok yakın.İnşallah iyi oluruz da calısabılırz
Bizde ogreniriz elbet birgünGeldim canım bir gizemli de ben oldum bebek sırtını döndü bildiğin göstermiyoruyuyordu heralde doktor dürttü hiç bana mısın demiyor afedersin döndü kıçını hiiiiç hatta bir ara hiç hareket de etmeyince korktum ben doktor kalp atışlarını dinletip sorun yol dedi
Randevu bulunmuyor istanbuldaİyi o zaman daha 4 haftamiz vardevlet hastaneleri yapar mi ki?
Canım ben de bi gün hayvanlarla ilgili belgesel izlerken, bi yırtıcı ceylanı yakalayınca saatlerce hüngür hüngür ağlamıştım. Sakinleşmem ve aklımdan çıkarmam çok zor olmuştu. Duygular karman çormanal benden de o kadar, bugün sırf iş arkadaşım nasılsın diye sormadığı için sinirlerim bozuldu ağladım tuvalette. hormonel heralde yani ben şahsen kafayı yemiş gibi davranıyorum son zamanlarda... ağlamak falan zararlı değildir inşallah bebeğe
Hamilelik kesinlesmeden ilac veremezler. Yine de siz istirahat edin. Yarin tekrar kan verin yukselme varmi diyeÖncelikle kızlar 4 gündür pembe sıvı bi akıntım oluyor ve silinirken okuyo pede bi kaç damla anca oluyo . Tam adet görme zamanlarım zaten suanda ama farklı bi kanama bu günde bir ped bile kirlenmedi diyebilirim . Bugün doktora gttim Beta HCG 3.57 çıktı doktor bir de rahim duvarında kalınlaşma var dedi ama ney bşey demiyorum bir hafta snra bdaha beta HCG testine bakalm dedi ama ben çok merak ediyormmmmmÖzür dilerim Konu başlığı altında ikini kez yazışım ama merak ediyorum deneyimlerinizi
Çok güzel gerçekten rengi Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsinEki Görüntüle 2538925 ben bunu aldim arkadaslar travel sistem rengi cok hosuma gitti yesili cok severim :)
Guzel anneler merhaba..
Bu gruba girdigim gunu heyecanimi hatirliyorum, acaba kese kalp ne zaman gorucez diye konusuyoduk.. sonra cinsiyet sonra testler derken aslinda kucuk bir aile olduk. Dertlerimizle dertlendik, sevinclerimizle sevindik. Anlik durumumuzu paylasip doktorlarimizdan once birbirimize sorduk..
Kendi adima oncelikle hepinize cok tsk ederim. Hakkinizi helal edin.. sizi ve guzel heyecanlarinizi okumak inanin cok keyifliydi. Gerek ulkemin cesitli yerleri gerekse farkli ulkelerden katilan bir cok annenin ortak platformunda cok guzel paylasimlar yaptik.
Ben bugun itibariyle aranizdan ayriliyorum. Fetal dna sonucuma gore %99.5 bebegime trizomi 21 (down sendromu) tanisi konuldu. Tabi bunu benim cvs ile dogrulamam sart bu nedenle bulundugum ilin hocasi olan bir perinatologa gidiyorum carsamba aksami, sonrasi da yapilmasi gerekenleri malesef yaptirmak zorundayim. 1 oglum var. Gerek o gerekse engelli bir cocugun yasam zorluklari ve 10 gundur beynim yanarcasina arastrdigim komplikasyonlar neticesinde sanirim gebeligimi sonlandiracagim. Lutfen yargilamayin beni olurmu
14 gundur yasayan bir ölüyüm..
Rabbim sizlere hayirli dogumlar nasip etsin cennet kokulularinizi sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah.
Allah a emanet olun
Sadece 2 yıl önce 6 aylık bebeğimi trizomi 13 nedeniyle ölü doğurdum ben de.. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Yargılayan varsa da bırak kendi vicdanlarına onları. Şu süreçte seni ve eşini sizden iyi kimse anlayamaz. Şimdiden çok geçmiş olsun..Guzel anneler merhaba..
Bu gruba girdigim gunu heyecanimi hatirliyorum, acaba kese kalp ne zaman gorucez diye konusuyoduk.. sonra cinsiyet sonra testler derken aslinda kucuk bir aile olduk. Dertlerimizle dertlendik, sevinclerimizle sevindik. Anlik durumumuzu paylasip doktorlarimizdan once birbirimize sorduk..
Kendi adima oncelikle hepinize cok tsk ederim. Hakkinizi helal edin.. sizi ve guzel heyecanlarinizi okumak inanin cok keyifliydi. Gerek ulkemin cesitli yerleri gerekse farkli ulkelerden katilan bir cok annenin ortak platformunda cok guzel paylasimlar yaptik.
Ben bugun itibariyle aranizdan ayriliyorum. Fetal dna sonucuma gore %99.5 bebegime trizomi 21 (down sendromu) tanisi konuldu. Tabi bunu benim cvs ile dogrulamam sart bu nedenle bulundugum ilin hocasi olan bir perinatologa gidiyorum carsamba aksami, sonrasi da yapilmasi gerekenleri malesef yaptirmak zorundayim. 1 oglum var. Gerek o gerekse engelli bir cocugun yasam zorluklari ve 10 gundur beynim yanarcasina arastrdigim komplikasyonlar neticesinde sanirim gebeligimi sonlandiracagim. Lutfen yargilamayin beni olurmu
Rabbim sizlere hayirli dogumlar nasip etsin cennet kokulularinizi sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah.
Allah a emanet olun
Canimsin... seni yargilamak kimsenin haddine degil merak etme. Rabbim sana sabir versin, acini dindirsin. Allah ogluna bol omur versin, kendini toparlayip da yeni bi kardes daha istersen de, Allah en uygun zamanda en hayirli sekilde versin insallah.Guzel anneler merhaba..
Allah a emanet olun
Degerin çok duşuk, bu değerle hamile sayılmasn en az 3 4 gün beklemeliisn varsa beta hcg degerin yükselir bugünlerde cnm.Öncelikle kızlar 4 gündür pembe sıvı bi akıntım oluyor ve silinirken okuyo pede bi kaç damla anca oluyo . Tam adet görme zamanlarım zaten suanda ama farklı bi kanama bu günde bir ped bile kirlenmedi diyebilirim . Bugün doktora gttim Beta HCG 3.57 çıktı doktor bir de rahim duvarında kalınlaşma var dedi ama ney bşey demiyorum bir hafta snra bdaha beta HCG testine bakalm dedi ama ben çok merak ediyormmmmmÖzür dilerim Konu başlığı altında ikini kez yazışım ama merak ediyorum deneyimlerinizi
Ay evet canım seni okumuştumda hatırlayamadım kim olduğunuGel bacım dertleşelimvalla ilk haftalar nasıl geçti ben bilmiyorum. Arada birkaç çocuğu çekiştirerek, kaldırarak Neyse bebemi bugün gördüm iyiydi ❤
Saolsun kayinvalidem isimli yapicak biz kesinlestirdik ayaz olucak yakisiklimin ismi
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Deneriz baktık olmuyor çıkarız izneİyi akşamlar kızlar.Tecrübeli annelerimizin fikrini almak istiyorum.nırmalde 32.haftada izne ayrılıyoruz.İstersek ve sağlık durumumuz iyi oluşa 37.haftaya kadar çalısabılıylruz sanırım.37.haftaya kadar çalışmak zor olur mu ki?
Arkadaşlar merhaba bayadır takip ediyorum ama birtürlü girip yazamadım bende şuan 13+5 günlük hamileyim mart annesiyim kısmetse oyumu verdim ankette dr yüzde 90 kız dedi bakalım değişmezse kızçem geliyor Allahın izniyle ikili test yaptırmadım yaşım 37 bu arada ense kalınlığı 1.4 çıktı burun kemiği parmakları normal herşeyi belki 3 lü tarama yaptırırım. Size sorum olacak özellikle sol kasığım da ağrı var iki gündür sizde yaşıyormusunuz kasık ağrısı? Göbişimde 5 aylık gibi bu arada
Eki Görüntüle 2538925 ben bunu aldim arkadaslar travel sistem rengi cok hosuma gitti yesili cok severim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?