Ben artık önümde çanta tutuyorum hep mecburAy evet canım seni okumuştumda hatırlayamadım kim olduğunu
Sorma eski öğrencilerim karnıma sarılıyor geliyor tenefüslerde
Benimde elim göbeğimde hepBen artık önümde çanta tutuyorum hep mecbur
Afyondayim ben insallah vardir burada. Özeller epey maliyetliymisRandevu bulunmuyor istanbulda
Kimsenin seni yargılamaya hakkı yok ki canım benim. Bunu yaşayan sensin, ne hissettiğini bilemeyiz. Rabbim sana sabır versin.Guzel anneler merhaba..
Bu gruba girdigim gunu heyecanimi hatirliyorum, acaba kese kalp ne zaman gorucez diye konusuyoduk.. sonra cinsiyet sonra testler derken aslinda kucuk bir aile olduk. Dertlerimizle dertlendik, sevinclerimizle sevindik. Anlik durumumuzu paylasip doktorlarimizdan once birbirimize sorduk..
Kendi adima oncelikle hepinize cok tsk ederim. Hakkinizi helal edin.. sizi ve guzel heyecanlarinizi okumak inanin cok keyifliydi. Gerek ulkemin cesitli yerleri gerekse farkli ulkelerden katilan bir cok annenin ortak platformunda cok guzel paylasimlar yaptik.
Ben bugun itibariyle aranizdan ayriliyorum. Fetal dna sonucuma gore %99.5 bebegime trizomi 21 (down sendromu) tanisi konuldu. Tabi bunu benim cvs ile dogrulamam sart bu nedenle bulundugum ilin hocasi olan bir perinatologa gidiyorum carsamba aksami, sonrasi da yapilmasi gerekenleri malesef yaptirmak zorundayim. 1 oglum var. Gerek o gerekse engelli bir cocugun yasam zorluklari ve 10 gundur beynim yanarcasina arastrdigim komplikasyonlar neticesinde sanirim gebeligimi sonlandiracagim. Lutfen yargilamayin beni olurmu
14 gundur yasayan bir ölüyüm..
Rabbim sizlere hayirli dogumlar nasip etsin cennet kokulularinizi sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah.
Allah a emanet olun
Ben kizimda yaptirdigim yere sordum 280 dedi. Mecbur yaptıracağız gün sayiyorumAfyondayim ben insallah vardir burada. Özeller epey maliyetliymis
Gecen ultrason kagitlarina baktim valla ben maksimum 2 hafta dayanabilmisim gitmemeyeNekadar sıklıkla gidiyorsunuz kontrole genelde devlette 1 ay dedi dr özeldeki dr bir zararı yok ultrasonun dedi yani 1 ay şartı yok diye konuştu ayrıntılı ultrasona kadar 5 hafta var arada insan çok merak ediyor benim 3 sene olmadı bebeğim hiç artık düşğnmeyi bıraktım hiç ummadığım andan kendiliğinden oldu şükür hala değişik duygulardayım.. Bir hareket etse belki avunurum
Ben de İzmir’de oturuyorum. Burası da oldukça yoğun aslinda. Hele ki 2li testi yaptırdığım hastane akıllara zarar. Ama yakınındaki hastane şansıma yeni olduğundan çok daha iyi
Kızlar bir hatırlatma yapayım, yüzüklerinizi şimdiden çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Bugün çıkardım ben de önceki hamileliğimde sıkıntı olmuştu kestirmek zorunda kalmıştım.
Şimdiden karar vermek zor. Çünkü her hamilelik farklı oluyor.O günler gelince karar vereceğim bende. Ama benim niyetim çalışmaktan yana bebek doğunca izin ihtiyacı daha çok oluyor. Öğretmenim doğum öncesininden 5 hafta aktarınca 91 gün izin yapıyor. Haziran’a kadar izinli olmuş oluyorum. Okulu nerdeyse bitiriyorum. İnşallah sağlıklı olursam çalışacağım.
Nekadar sıklıkla gidiyorsunuz kontrole genelde devlette 1 ay dedi dr özeldeki dr bir zararı yok ultrasonun dedi yani 1 ay şartı yok diye konuştu ayrıntılı ultrasona kadar 5 hafta var arada insan çok merak ediyor benim 3 sene olmadı bebeğim hiç artık düşğnmeyi bıraktım hiç ummadığım andan kendiliğinden oldu şükür hala değişik duygulardayım.. Bir hareket etse belki avunurum
İlk bebek olmasina rağmen ben de hissediyorum ara sıraBu aksam net kipirtilar hissettim cok sukur artik devami gelir. Birseyler yedikce oynadi minik :) hatta ablasi kudururken o da kudurdu baya
Bende öyleGecen ultrason kagitlarina baktim valla ben maksimum 2 hafta dayanabilmisim gitmemeyeAllah hepimizin evladini bize bağıslasın. Korktuğumuza uğratmasin insallah hicbirimizi
Ben bugun resmen aralikli 4 kez hissettim. Epeyde uzun sürdü. İlk kez bu kadar net :)) sizinde yakindir tam hissetme. Hatta tam esime birsey anlatirken bir pıt oldu tekmeydi :))İlk bebek olmasina rağmen ben de hissediyorum ara sıra
Doktor beni 2 haftada 1 cagiriyo napiimBende öylebu sefer gecircem biraz. Hissetmeye basladim cunku benim ush resmi cok az var ama. Sonraki gidisimde tam bebek olarak gorebilecek miyim bilmiyorum
Kimse başına böyle bir şey gelmeden başkasını yargılayacak durumda olamaz. Zaten yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil birde bunları düşünme. Allah oğluna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. İçini ferah tutmaya çalış.Guzel anneler merhaba..
Bu gruba girdigim gunu heyecanimi hatirliyorum, acaba kese kalp ne zaman gorucez diye konusuyoduk.. sonra cinsiyet sonra testler derken aslinda kucuk bir aile olduk. Dertlerimizle dertlendik, sevinclerimizle sevindik. Anlik durumumuzu paylasip doktorlarimizdan once birbirimize sorduk..
Kendi adima oncelikle hepinize cok tsk ederim. Hakkinizi helal edin.. sizi ve guzel heyecanlarinizi okumak inanin cok keyifliydi. Gerek ulkemin cesitli yerleri gerekse farkli ulkelerden katilan bir cok annenin ortak platformunda cok guzel paylasimlar yaptik.
Ben bugun itibariyle aranizdan ayriliyorum. Fetal dna sonucuma gore %99.5 bebegime trizomi 21 (down sendromu) tanisi konuldu. Tabi bunu benim cvs ile dogrulamam sart bu nedenle bulundugum ilin hocasi olan bir perinatologa gidiyorum carsamba aksami, sonrasi da yapilmasi gerekenleri malesef yaptirmak zorundayim. 1 oglum var. Gerek o gerekse engelli bir cocugun yasam zorluklari ve 10 gundur beynim yanarcasina arastrdigim komplikasyonlar neticesinde sanirim gebeligimi sonlandiracagim. Lutfen yargilamayin beni olurmu
Rabbim sizlere hayirli dogumlar nasip etsin cennet kokulularinizi sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah.
Allah a emanet olun
Benimki o kadar guclu degil ama farkli oldugunu hissediyorum. Bu arada ben bagirsaklari bozmusum yine. İdrar kulturu de verdim carsamba cikacak bakalim ne cikacakBen bugun resmen aralikli 4 kez hissettim. Epeyde uzun sürdü. İlk kez bu kadar net :)) sizinde yakindir tam hissetme. Hatta tam esime birsey anlatirken bir pıt oldu tekmeydi :))
Bu sefer hep ayni dra gitmiyorum. Zaten ozelde 3 ayri dra gittimDoktor beni 2 haftada 1 cagiriyo napiim
Kan ilacida beni bozdu. Ama ishal degilim. Sadece aniden sıkıştırıyor sabah kalkar kalkmaz gidiyorum ilginc bi sekildeBenimki o kadar guclu degil ama farkli oldugunu hissediyorum. Bu arada ben bagirsaklari bozmusum yine. İdrar kulturu de verdim carsamba cikacak bakalim ne cikacak
Guzel anneler merhaba..
Allah a emanet olun
Evet ya sanki alttan bişey çıkcak gibi sebebi ne olabilir acaba yaKasik hak getire benim rahim düşecek gibi ağrıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?