2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kimsenin seni yargılamaya hakkı yok ki canım benim. Bunu yaşayan sensin, ne hissettiğini bilemeyiz. Rabbim sana sabır versin.

Nekadar sıklıkla gidiyorsunuz kontrole genelde devlette 1 ay dedi dr özeldeki dr bir zararı yok ultrasonun dedi yani 1 ay şartı yok diye konuştu ayrıntılı ultrasona kadar 5 hafta var arada insan çok merak ediyor benim 3 sene olmadı bebeğim hiç artık düşğnmeyi bıraktım hiç ummadığım andan kendiliğinden oldu şükür hala değişik duygulardayım.. Bir hareket etse belki avunurum

Gecen ultrason kagitlarina baktim valla ben maksimum 2 hafta dayanabilmisim gitmemeye Allah hepimizin evladini bize bağıslasın. Korktuğumuza uğratmasin insallah hicbirimizi

Ben de İzmir’de oturuyorum. Burası da oldukça yoğun aslinda. Hele ki 2li testi yaptırdığım hastane akıllara zarar. Ama yakınındaki hastane şansıma yeni olduğundan çok daha iyi

Aa İzmirli misin yoksa, hemşeri miyiz? :) ben hamileliğimi İzmir’de öğrendim hatta, annemdeydim. İzmir’de her şeye devlet hastanesine giderdim. kalabalık ama standartları daha iyi geliyordu bana ama İstanbul’da cesaret edemiyorum hele ki ilçelerde, biraz şehir dışında İzmir hastaneleri gerçekten iyi

Kızlar bir hatırlatma yapayım, yüzüklerinizi şimdiden çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Bugün çıkardım ben de önceki hamileliğimde sıkıntı olmuştu kestirmek zorunda kalmıştım.

Ayy ben de kafayı yiyeceğim valla yüzükler olmuyor diye çıkarayım ben de. Şimdi giriyor ama parmağımda dönmüyor. Ödem de yok halbuki anlamadım gitti.

Valla ben de öyle istiyorum inşallah Rabbim kolaylık sağlar.

Özelde beni doktorum 4 haftada çağırdı. Bir sonraki kontrolümü 3 hafta sonraya verdi. Ayrıntılı ultrason randevusu da ondan 4 hafta sonra yani öyle karman çorman kafasına göre ama standart 4 hafta sanırım.

Gecen ultrason kagitlarina baktim valla ben maksimum 2 hafta dayanabilmisim gitmemeye Allah hepimizin evladini bize bağıslasın. Korktuğumuza uğratmasin insallah hicbirimizi
Bende öyle bu sefer gecircem biraz. Hissetmeye basladim cunku benim ush resmi cok az var ama. Sonraki gidisimde tam bebek olarak gorebilecek miyim bilmiyorum

Kimse başına böyle bir şey gelmeden başkasını yargılayacak durumda olamaz. Zaten yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil birde bunları düşünme. Allah oğluna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. İçini ferah tutmaya çalış.

Kizlar cilt çatlağı için bitkisel yağ kullaniyormusunuz 14+5 hamileyim çok kararsizim bazi yağları alıp kendim karistirsam mi veya hazır hamileler için olan yaglardan mi kullansam yardimci olurmusunuz lütfen. Siz ne kullaniyorsunuz.

Ben bugun resmen aralikli 4 kez hissettim. Epeyde uzun sürdü. İlk kez bu kadar net :)) sizinde yakindir tam hissetme. Hatta tam esime birsey anlatirken bir pıt oldu tekmeydi :))
Benimki o kadar guclu degil ama farkli oldugunu hissediyorum. Bu arada ben bagirsaklari bozmusum yine. İdrar kulturu de verdim carsamba cikacak bakalim ne cikacak

rabbim sana yardim etsin.. guc ve sabir versin. kolay bir karar degil kolay bir sinav da degil.. neyseki bir evladin var onun icin guclu olmak zorundasin... kendini koyverme allah evladini sana bagislasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…