İnternetten bakin yinede belki ozel dr vardirYokmuş maalesef. Ben de üni hastanesinde kontrol oluyordum zaten. Oradaki doktor söyledi.çanakkalede yok dedi.
Benimde esim uyuyor. Her ihtimale karsi sarjli lambayı sarja taktım kucuk el fenerinide yanima yataga alicamEvet hissettim. Deprem çantam hazırdı ama evde de güvenli olabileceğini düşündüğüm bir alan oluşturdum. Bıskuvı, düdük, su falan koydum dolap ile yatağımızın arasına. Kızımın park yatağını çıkardım odadan. Eşim nerede mi! Oturma odasında fosur fosur uyuyor
Allah'ım sağ salim kucağıniza almayi nasip etsin.. aynen öyle cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunlarda ama merak ısteDr söyleyecekti de haftam küçüktü 12. Haftanın başıydı şimdi desem de ilerde değişir dedi tüp bebek bizimki cinsiyetin bizim için önemi olmadığını biliyor. Sağlıklı olsun yeter bebişimize hasretiz yıllardır
Aynen canim orda bir problem görmemişlerdi. Kalbim ferah bir şey çıkacağını düşünüyorum sadece ileride neden yaptırmadım dememek icin yaptırdım açıkcası. Allah hepimize çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAnladım canım,bosver cinsiyeti zaten , su durumda pekte önemli diil bencede..ultrason verilerinde bir sıkıntı yoktu diye hatırladım da ondan sordum tekrar, bebekte sıkıntı gozukuyormu ultrasonda diye..
Canım benim oğlumda görmüştu doktorum bunun önemli birsey olmadigini diger tum bulgularin normal oldugunu 30. Haftadan sonra kendi kendine kaybolacagini soylemisti .perinatologa gitsende olur gitmesende demisti ben o 2 ay cok rahatsizlanmistim kulak kristallerim yerinden oynadigi icin hep kendi sagligim icin kosturmustun perinatologa gidememistim. Sonra gittigimde ultrasonda gorememisti beyaz odak yok olmustu . fakat dogunca cocuk kardiyolojiye gotur demisti . oglum dogunca goturduk oda hic birseyi yok sapasaglam diyince rahatlamistik. Eger yaninda baska supheli birsey yok ise uzulme bence birdahaki randevunda yok olmus olabilir .Her ay ağlayarak çıkıyorum neredeyse doktordan. Bugün de 17.haftam. Doktor kalbinde parlaklık olduğunu uzman perinatolagun görmesini söyledi. Tüpbebek zaten. Nıpt de yapıldı sonradan. Şimdi de bu. Yaşadığımız yerde perinatalog da yok büyükşehire gitmemizi söyledi. İzmir istanbul gibi. Maddi olarak da psikolojik olarak da çok çok yorulduk. Aranızda var mı kalbinde parlaklık olan.
Benim oğlumun adı Ege Berk bir fikir olsun dedim :)Günaydın kızlar. Bu aralar herkes isim konusunu açmaya başladı artık. Büyük oğlum 8 yaşında bebeğin adını ben koymak istiyorum diyor. Aslında ilk çocukta ben isim koymadım bunda kimse karışmasın diye baştan ismi ben koyacağım dedim. Ama oğlumu da kırmak istemiyorum. adı Ege olsun diyor. Ben Ege’ye uygun bir isim daha bulursam bu ismi değerlendirmeyi düşünüyorum . Yakınlarınızdan bekli bildiğiniz Ege ile uyumlu isimler vardır. Şu an aklıma birşey gelmiyor
Canım çok sağol Allah razı olsun. Gerçekten rahatladım teşekkür ederim.. İnşallah geçecek ben de inanıyorumCanım benim oğlumda görmüştu doktorum bunun önemli birsey olmadigini diger tum bulgularin normal oldugunu 30. Haftadan sonra kendi kendine kaybolacagini soylemisti .perinatologa gitsende olur gitmesende demisti ben o 2 ay cok rahatsizlanmistim kulak kristallerim yerinden oynadigi icin hep kendi sagligim icin kosturmustun perinatologa gidememistim. Sonra gittigimde ultrasonda gorememisti beyaz odak yok olmustu . fakat dogunca cocuk kardiyolojiye gotur demisti . oglum dogunca goturduk oda hic birseyi yok sapasaglam diyince rahatlamistik. Eger yaninda baska supheli birsey yok ise uzulme bence birdahaki randevunda yok olmus olabilir .
Günaydın kızlar. Bu aralar herkes isim konusunu açmaya başladı artık. Büyük oğlum 8 yaşında bebeğin adını ben koymak istiyorum diyor. Aslında ilk çocukta ben isim koymadım bunda kimse karışmasın diye baştan ismi ben koyacağım dedim. Ama oğlumu da kırmak istemiyorum. adı Ege olsun diyor. Ben Ege’ye uygun bir isim daha bulursam bu ismi değerlendirmeyi düşünüyorum . Yakınlarınızdan bekli bildiğiniz Ege ile uyumlu isimler vardır. Şu an aklıma birşey gelmiyor
canım sıkma canını nifty yapılmış mıydı sana onun sonucu ne çıkmıştı? Ense kalınlığı vs 12. haftada kaç çıkmıştı? asıl önemli olan burun kemiğinin oluşmasıymış 12. haftada, oluşmuşsa korkmayın diyolarCanım çok sağol Allah razı olsun. Gerçekten rahatladım teşekkür ederim.. İnşallah geçecek ben de inanıyorum
Bende Ege Berk diyecektim . Alper Ege de olabilirBenim oğlumun adı Ege Berk bir fikir olsun dedim :)
Ben muaz, miran , musab zeyd umeyr isimlerini seviyorum erkek olsaydi dusunurdum anlamlarida onemli tabiki :)Resmen 1 tane bile isim begenemiyorum kiz olsa daha kolaydi sanirim
Benim ikiz olsaydı demir efe & yaman ege koycaktımGünaydın kızlar. Bu aralar herkes isim konusunu açmaya başladı artık. Büyük oğlum 8 yaşında bebeğin adını ben koymak istiyorum diyor. Aslında ilk çocukta ben isim koymadım bunda kimse karışmasın diye baştan ismi ben koyacağım dedim. Ama oğlumu da kırmak istemiyorum. adı Ege olsun diyor. Ben Ege’ye uygun bir isim daha bulursam bu ismi değerlendirmeyi düşünüyorum . Yakınlarınızdan bekli bildiğiniz Ege ile uyumlu isimler vardır. Şu an aklıma birşey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?