- 23 Ağustos 2019
- 125
- 212
- 33
- 40
ay ışık ismi tek başına en sevdiğim isim, kız da olsa erkek de olsa bayılıyorum bu isme. eşim ilerde mail adresi alınca nasıl olcak dedi falan istemedi o yüzden koyamıyorum ama cok beğeniyorum% 80 kız demişti doktor haftaya gidicez eğer netleşirse ismini ''Işık Devrim'' koyacağız biz :)
kız olsa bu sefer yine isim bulamazdınız :))) bizim kızımız olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz bazı isimler bu 2 sene çokkk fazla kullanılmış :)Resmen 1 tane bile isim begenemiyorum kiz olsa daha kolaydi sanirim
ben,m kız olsa bilge deniz olacaktı , oğlana benziyor ama kesin değil dedi doktor. Can düşünüyoruzkız olsa bu sefer yine isim bulamazdınız :))) bizim kızımız olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz bazı isimler bu 2 sene çokkk fazla kullanılmış :)
Kontrolden geldik arkadaslar. Minik kizim 139 gram olmus boyuda 14 cm masaallah gülüyordu bize cok net❤❤
Darısı başıma inşallah benmde kontrolm bgn.ilk defa 10 gündür görmüyorumKontrolden geldik arkadaslar. Minik kizim 139 gram olmus boyuda 14 cm masaallah gülüyordu bize cok net❤❤
Eşim çok ileri görüşlü imiş. Hiç aklıma gelmezdi:)ay ışık ismi tek başına en sevdiğim isim, kız da olsa erkek de olsa bayılıyorum bu isme. eşim ilerde mail adresi alınca nasıl olcak dedi falan istemedi o yüzden koyamıyorum ama cok beğeniyorum
Maşallah nasıl dayandınız5 haftadır görmüyorum yarın kontrolüm var bugün nasıl bitcek
Bende cok korktum.ne yapacagimi şaşırdım kaldim. Komsumun sesini duyunca disari cikmak aklima geldi. Tesetturluyum kapinin onunde giyindim. Anahtari son anda aldim. Kizima kostum hemen. Sonrada butun gun parktaydik. Benimde sirtim belim koptu suan uzanabiliyorum birde mutfak dolabi silmistim :'(
Aynı şey bana da oldu. 4.katta, sınıfta yakalandık. Nasıl aşağıya indim bilmiyorum. Çocuklar merdivende kitaplarımı ve çantamı aldı elimden. Onları bile almışım panikle1 saat kadar da bahçede bekledik, çoğunlukla ayakta. Sanırım ondan oldu. Kasik ağrım benim de devam ediyor yani. Herkese geçmiş olsun
Merhaba kızlar. Bugün deprem sırasında okulda dersteydim. Resmen dondum kaldım. Allahtan tatbikat falan yapıyoruz. Öğrenciler hazırlıklıydı ve hemen sıranın altına girdiler. Ben şoka girdim. Çok şükür sorunsuz tahliye ettik. Eğer evde olsaydım hıçkıra hıçkıra ağlardım. Çocuklar endişelenmesin diye sıkıntımı belli edemedim. Aklım evde kızımdaydı. Allahım korusun kuzucuklarımızı. Dua edin ne olur. Gündüz ayrı, gece ayrı korku yaşıyoruz. Uykum geldi ama direniyorum. Allah’a emanet
Avcilar bendeHepimize gecmis olsun kızlar. Tam gecti diyoruz yeniden yasıyoruz. Televizyonlarda sürekli hazır olun diyorlar ne yapacagımızı şaşırdık. Ben büyükcekmede oturuyorum tam fay hattının oldugu yer. Allah yardımcımız olsun. Ben daha iyiyim kasık agrım gecti insallah sizlerde iyisinizdir
Masallah isimler koyulmaya baslamis Saglikla al cnm kucaginaİsim konuları acılmıss bizde cok zorlandık gercekten erkek ismi kız isminden daha zormus. Benim kızım 3.5 yasında adı Yaz, oglumunda nasipse adı Han olacak. Han koymaya karar verdik, karar verir vermez kapı süsü siparisi verdim
Avcilar bende
Masallah isimler koyulmaya baslamis Saglikla al cnm kucaginahan ne demek bu arada
Valla o kadar zor sabrettim ki. Çalıştığım için haftaiçi gündüz izin sıkıntım oluyor. Ya gece ya haftasonu muanesine gidebiliyorum.en yakın tarihli böyle denk geldi malesefMaşallah nasıl dayandınızben bi haftayı zor getiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?