2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
% 80 kız demişti doktor haftaya gidicez eğer netleşirse ismini ''Işık Devrim'' koyacağız biz :)
ay ışık ismi tek başına en sevdiğim isim, kız da olsa erkek de olsa bayılıyorum bu isme. eşim ilerde mail adresi alınca nasıl olcak dedi falan istemedi o yüzden koyamıyorum ama cok beğeniyorum

kız olsa bu sefer yine isim bulamazdınız :))) bizim kızımız olacak inşallah ama isim bulamıyoruzz bazı isimler bu 2 sene çokkk fazla kullanılmış :)
ben,m kız olsa bilge deniz olacaktı , oğlana benziyor ama kesin değil dedi doktor. Can düşünüyoruz

ay ışık ismi tek başına en sevdiğim isim, kız da olsa erkek de olsa bayılıyorum bu isme. eşim ilerde mail adresi alınca nasıl olcak dedi falan istemedi o yüzden koyamıyorum ama cok beğeniyorum
Eşim çok ileri görüşlü imiş. Hiç aklıma gelmezdi:)

Hepimize gecmis olsun kızlar. Tam gecti diyoruz yeniden yasıyoruz. Televizyonlarda sürekli hazır olun diyorlar ne yapacagımızı şaşırdık. Ben büyükcekmede oturuyorum tam fay hattının oldugu yer. Allah yardımcımız olsun. Ben daha iyiyim kasık agrım gecti insallah sizlerde iyisinizdir

İsim konuları acılmıss bizde cok zorlandık gercekten erkek ismi kız isminden daha zormus. Benim kızım 3.5 yasında adı Yaz, oglumunda nasipse adı Han olacak. Han koymaya karar verdik, karar verir vermez kapı süsü siparisi verdim

Avcilar bende

Masallah isimler koyulmaya baslamis Saglikla al cnm kucagina han ne demek bu arada

İsim icin konu açmıştım masallah burda konusulmaya baslamis. Esim cinsiyet ogrenmeden isim konuşturmuyor. Ama bende bir suru erkek ismi var kiz ismi yok beni konuşturmuyor ama masallah kendisi Eslem konulabilir gibi bisey dedi. Bastan soyleme sekline sinir oldum. Ama anlamina baktım ve hosuma gitti. Benimde Hüma hoşuma gitmeye başladı. Eğer kabul ederse bebekte kızsa Eslem Hüma olabilir :)

Allah yardımcımız olsun vallahi zaten silivriden baslayıp avcılarda bitiyormuş fay hattı

Masallah isimler koyulmaya baslamis Saglikla al cnm kucagina han ne demek bu arada

Amin canım benim insallah hepimiz. Han ın 3 anlamı var. İlk anlamı hükümdar anlamına geliyor eski devletlerde devlet reisi olarak geciyor. İkinci anlamı kervansaray üçüncü anlamıda okuyan oyucu çağıran anlamına geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…