2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Erkek isimleri ne var? :)) Tüyo alalım biraz :)

ay ışık ismi tek başına en sevdiğim isim, kız da olsa erkek de olsa bayılıyorum bu isme. eşim ilerde mail adresi alınca nasıl olcak dedi falan istemedi o yüzden koyamıyorum ama cok beğeniyorum
Evet o sıkıntısı var ama ne yapalım Türkçe isimlerde böyle işte :) Bakalım cinsiyeti bi netleşsin.

Sacini boyatan varmi hamilelik surecinde? Ben sanirim uclara ombre yaotirmak istiyorm buda zararli olurmu

Sacini boyatan varmi hamilelik surecinde? Ben sanirim uclara ombre yaotirmak istiyorm buda zararli olurmu

Canım doktorunla görüs istersen ben ilk kızımda amonyaksız boyayla boyatıyordum 10. Haftadan sonra izin vermisti su an saclarım platin sac actırmamada 4. Aydan sonra yapılabilir demisti. Ama dipten actırdıgım icin bende salı günü gidip diplerime gecis yapıcam diplerimi koyu kullanıcam

Erkek isimleri ne var? :)) Tüyo alalım biraz :)
Kerem, Mert, Yağız, Yiğit ama icime en sinen Kerem. Ailelerde yok. Benim en dikkat ettigim nokta bu. Annemin adi Ayşe olmasa koymak isterdim yine Zeynep te cok severim ama esimin ailesinde cok fazla zeynep var :) aslinda Eslem Zeynep diye de dusundum. Ama sonra pisman olur muyum, gorumcemin adi cunku. Ona kizipta pisman olur muyum bilemiyorum

Loreal kullanilmadiktan sonra yaptırabilirsin canim bi riskin yoksa 3aydan sonra organ olusumu tamamlanmis oluyor , bende beklemistim 2gun once yaptim ama ombre zaten sac diplerine emilmedigi icin dahada az zararli

Kızımın adı Nehir Rüya oğlumunki Yiğit şimdi Naz Elmas istiyorduk kaynanamın adı kaynanam yok ismimi koymayın dedi tabi sonra değişirmi fikri bilmem istemezse Ela çok hoşuma gidiyor oğlum Mira istiyor Nefes koymak istiyordum onuda kardeşim koyacak kızına bakalım daha 5ay son durum ne olcak

Hayir ya kordonu sen kendin al kurut ne taprsan yap muhafaza et. Onun bile ise yaradigini soyluyorlar. Ben bilmiyorum duydum

Bende zeynep ve huma ismini cok seviyorum ama yegenimin adi :) ayse koymak geldi icimden esimde nehir istiyodu ikisi beraber olsun dedik benim aklimda ayse erva. Ayse ipek. Ayse vera. Bu uçu kaldi ama olsun :)

Ela çok kibar bir isim

Biz eğer erkek olsaydı yada haftaya kız değilmiş erkek derse doktor Kartal koyacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…