- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Erkek isimleri ne var? :)) Tüyo alalım biraz :)İsim icin konu açmıştım masallah burda konusulmaya baslamis. Esim cinsiyet ogrenmeden isim konuşturmuyor. Ama bende bir suru erkek ismi var kiz ismi yokbeni konuşturmuyor ama masallah kendisi Eslem konulabilir gibi bisey dedi. Bastan soyleme sekline sinir oldum. Ama anlamina baktım ve hosuma gitti. Benimde Hüma hoşuma gitmeye başladı. Eğer kabul ederse bebekte kızsa Eslem Hüma olabilir :)
Evet o sıkıntısı var ama ne yapalım Türkçe isimlerde böyle işte :) Bakalım cinsiyeti bi netleşsin.ay ışık ismi tek başına en sevdiğim isim, kız da olsa erkek de olsa bayılıyorum bu isme. eşim ilerde mail adresi alınca nasıl olcak dedi falan istemedi o yüzden koyamıyorum ama cok beğeniyorum
Bizde 4 haftadır görmüyoruz haftaya gideceğiz. Artık ayda bir gelmemiz yeterliymiş.5 haftadır görmüyorum yarın kontrolüm var bugün nasıl bitcek
Sacini boyatan varmi hamilelik surecinde? Ben sanirim uclara ombre yaotirmak istiyorm buda zararli olurmu
Bizde 4 haftadır görmüyoruz haftaya gideceğiz. Artık ayda bir gelmemiz yeterliymiş.
Kerem, Mert, Yağız, Yiğit ama icime en sinen Kerem. Ailelerde yok. Benim en dikkat ettigim nokta bu. Annemin adi Ayşe olmasa koymak isterdim yine Zeynep te cok severim ama esimin ailesinde cok fazla zeynep var :) aslinda Eslem Zeynep diye de dusundum. Ama sonra pisman olur muyum, gorumcemin adi cunku. Ona kizipta pisman olur muyum bilemiyorumErkek isimleri ne var? :)) Tüyo alalım biraz :)
:))) bi de biz göçmeniz ab vatandaş olacak cocuk, o yüzden ismi de her dilde olan harflerden olsun diye düşündük... ama ışık ismi gerçekten çok güzel ve anlamlı...Eşim çok ileri görüşlü imiş. Hiç aklıma gelmezdi:)
Sacini boyatan varmi hamilelik surecinde? Ben sanirim uclara ombre yaotirmak istiyorm buda zararli olurmu
Hayir ya kordonu sen kendin al kurut ne taprsan yap muhafaza et. Onun bile ise yaradigini soyluyorlar. Ben bilmiyorum duydumBeni 22.haftada çağırdı canım
Ne kadar da bilimsel bir doktor
En iyisini yapmışsın. Güzel sonuçlar alırsın inşallah da hamileliğinin geri kalanında kafan rahat olur. Dualarım seninle
Ya bunj ben de çok düşündüm, çok araştırdım ama inanılmaz maliyetli.ve tek segerlik bir şey olsa hadi neyse diyeceğim ama her sene belli bir ödeme gerekiyor. Her sene bunu yapabilecek miyim? Allah korusun belki eşim de ben de öleceğiz. Kim yapacak o zaman? Her sene olması biraz düşündürüyor beni
Evet aydaa bir yeterliymiş kalp atışıydı düşük riskiydi ikili taramaydı onlarda 2 haftadabir gittik iyiydi. Aman iyi olsunlarda ayda 1 görelimBizde 4 haftadır görmüyoruz haftaya gideceğiz. Artık ayda bir gelmemiz yeterliymiş.
İsim icin konu açmıştım masallah burda konusulmaya baslamis. Esim cinsiyet ogrenmeden isim konuşturmuyor. Ama bende bir suru erkek ismi var kiz ismi yokbeni konuşturmuyor ama masallah kendisi Eslem konulabilir gibi bisey dedi. Bastan soyleme sekline sinir oldum. Ama anlamina baktım ve hosuma gitti. Benimde Hüma hoşuma gitmeye başladı. Eğer kabul ederse bebekte kızsa Eslem Hüma olabilir :)
Ela çok kibar bir isimKızımın adı Nehir Rüya oğlumunki Yiğit şimdi Naz Elmas istiyorduk kaynanamın adı kaynanam yok ismimi koymayın dedi tabi sonra değişirmi fikri bilmem istemezse Ela çok hoşuma gidiyor oğlum Mira istiyor Nefes koymak istiyordum onuda kardeşim koyacak kızına bakalım daha 5ay son durum ne olcak
Biz eğer erkek olsaydı yada haftaya kız değilmiş erkek derse doktor Kartal koyacağız :)Kerem, Mert, Yağız, Yiğit ama icime en sinen Kerem. Ailelerde yok. Benim en dikkat ettigim nokta bu. Annemin adi Ayşe olmasa koymak isterdim yine Zeynep te cok severim ama esimin ailesinde cok fazla zeynep var :) aslinda Eslem Zeynep diye de dusundum. Ama sonra pisman olur muyum, gorumcemin adi cunku. Ona kizipta pisman olur muyum bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?