Benim dr ilk üç aydan sonra daha organik boyalar kullanabilirsin dediSacini boyatan varmi hamilelik surecinde? Ben sanirim uclara ombre yaotirmak istiyorm buda zararli olurmu
bence boyatma tatlım zararından çok etrafında ki insanların 'aa çok güzel olmuş ama hamileyken zararlı değilmiydi' triplerine maruz kalabilirsin....Sacini boyatan varmi hamilelik surecinde? Ben sanirim uclara ombre yaotirmak istiyorm buda zararli olurmu
Benim kizimin adi bilge, 3 yasinda boyuna bakmadan cok fena laf yetistiriyor, aman dikkatben,m kız olsa bilge deniz olacaktı , oğlana benziyor ama kesin değil dedi doktor. Can düşünüyoruz
çok zeki oluyorlar hiç aksine rastlamadım:))Benim kizimin adi bilge, 3 yasinda boyuna bakmadan cok fena laf yetistiriyor, aman dikkat
Ben de Kerem istiyordum ama eşim istemedi. Annemde zaten bir tane Keremimiz var dedi. Dayımın oğlunun ismi.Kerem, Mert, Yağız, Yiğit ama icime en sinen Kerem. Ailelerde yok. Benim en dikkat ettigim nokta bu. Annemin adi Ayşe olmasa koymak isterdim yine Zeynep te cok severim ama esimin ailesinde cok fazla zeynep var :) aslinda Eslem Zeynep diye de dusundum. Ama sonra pisman olur muyum, gorumcemin adi cunku. Ona kizipta pisman olur muyum bilemiyorum
Esimin anneannesinin adi, cok zarif bi kadindi nur icinde yatsin. Kiz olacagini ogrendigimiz an bilge dedim esime, bilge anneanne gibi zarif bilgili olsun diye. Ama bizimki biraz gec konusup cok konusanlardan şimdi, oyle boyle laf yemiyoruz bacak kadar çocuktançok zeki oluyorlar hiç aksine rastlamadım:))
Banyo sungeri ilk etapta kullanilamiyor cok sert. Biz hep ince tulbent mendillerle sabunladik kizimi. Kuvet uzerine sunger yada file de oturana kadar guzel iş goruyor :)Kızlar böyle bir liste yaptım ama eksikleri fazlaları yazarsanız üzerine konuşabiliriz
Ne zaman konustu acaba, kizin mi bide unutmusum :) benimkide 26 aylik yeni yeni aktif anne baba demeye basladi. Psikologa gidiyoruz yanlislarimizi ogrendik. 1 ayda bile ilerleme kaydettik sukurEsimin anneannesinin adi, cok zarif bi kadindi nur icinde yatsin. Kiz olacagini ogrendigimiz an bilge dedim esime, bilge anneanne gibi zarif bilgili olsun diye. Ama bizimki biraz gec konusup cok konusanlardan şimdi, oyle boyle laf yemiyoruz bacak kadar çocuktan
Oldukca guzel bi liste eline saglik. Nacizane tavsiyem bi tane de koltukaltindan olcen atesolcer bulundurmaktan yana, temassiza her zaman güven olmuyor teyit etme amacli.Kızlar böyle bir liste yaptım ama eksikleri fazlaları yazarsanız üzerine konuşabiliriz
Biz kizim 14 aylıkken istanbuldan almanyaya tasindik ve hemen krese verdik. Oyle olunca bizimki dinleme moduna gecti, evde Türkçe kreste almanca olunca 2 yas kontrolune gittigimizde anca 20 kelime falan soyleyebiliyordu iki dilde toplam. 26-27 aylik gibi kisa cumleler gelmeye basladi ama turkce konuşmayi reddetti. Temmuzda 3 doldu, su an cok akici almanca konusuyor, turkce soyledigi kelime toplasan 15-20yi gecmez ama anliyor.Ne zaman konustu acaba, kizin mi bide unutmusum :) benimkide 26 aylik yeni yeni aktif anne baba demeye basladi. Psikologa gidiyoruz yanlislarimizi ogrendik. 1 ayda bile ilerleme kaydettik sukur
Gümüş göğüs kalkanını arkadaşlarım çok önerdi. Ben de alıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası . Aranızda kullanan ya da duyan var mı acabaOldukca guzel bi liste eline saglik. Nacizane tavsiyem bi tane de koltukaltindan olcen atesolcer bulundurmaktan yana, temassiza her zaman güven olmuyor teyit etme amacli.
Gogus kalkanini direkt hastane cantaniza koyun, dogumu yaptiginiz gun en cok can acitan gun, damaklaryla isirip hemen yara yapiyorlar.
Dogum sonrasi icin korse bence cok gerekli degil, ben kullanmadim doktorum da onermedi. Kendi kendine toparlanmasi daha iyi demisti.
Bebek pamugunu stok yapmayin ben nerdeyse hic kullanamadim, annem incecik pamuk tulbent bezler hazirlamisti, herseyine onlari kullandik. Hani evde bulunsun ama bi paket yeter. Duruma gore alirsiniz.
Ayy yok ne olacak, ben tip makalalerini bile okudum. Sac boyamak ve bebegin sagligi arasinda anlamli bi iliski yokmus ilk uc ayda bile. Ama oryali solumak biraz sikintili acikcasi, eger cok bekletmeyip temiz hava da alabilceksen, bekleme derim canim.Sacini boyatan varmi hamilelik surecinde? Ben sanirim uclara ombre yaotirmak istiyorm buda zararli olurmu
Hepsi temiz canım. Ense kalınlığı da 1.5 tu kemik de vardı. Ama kalbi korkutuyor benicanım sıkma canını nifty yapılmış mıydı sana onun sonucu ne çıkmıştı? Ense kalınlığı vs 12. haftada kaç çıkmıştı? asıl önemli olan burun kemiğinin oluşmasıymış 12. haftada, oluşmuşsa korkmayın diyolar
down dan korkma o zaman canm çünkü nifty kesin sonuca yakın değer veriyor, bence büyüdükçe gececek o sorun. doktorun da ne kadar karamsarmış yaHepsi temiz canım. Ense kalınlığı da 1.5 tu kemik de vardı. Ama kalbi korkutuyor beni
Karabayı çok seviyorum fakat eşimin işi için antebe taşındık ondan dolayı amerikan hastanesinde Selda bahçeye gidiyorum memnun oldum cnm
Siz baya baya kız olduğunu kabullenmişsiniz sanki bana doktor %80 kız dedi ama hala kabullenemedim kesin olmadığı içinİsim icin konu açmıştım masallah burda konusulmaya baslamis. Esim cinsiyet ogrenmeden isim konuşturmuyor. Ama bende bir suru erkek ismi var kiz ismi yokbeni konuşturmuyor ama masallah kendisi Eslem konulabilir gibi bisey dedi. Bastan soyleme sekline sinir oldum. Ama anlamina baktım ve hosuma gitti. Benimde Hüma hoşuma gitmeye başladı. Eğer kabul ederse bebekte kızsa Eslem Hüma olabilir :)
Benim kızımın adı Feyza ben kardeşi için Zehra çok istiyordum ama kızım Beyza ismini istiyor eşim de Rabia diyo şuan hiç belli değilKerem, Mert, Yağız, Yiğit ama icime en sinen Kerem. Ailelerde yok. Benim en dikkat ettigim nokta bu. Annemin adi Ayşe olmasa koymak isterdim yine Zeynep te cok severim ama esimin ailesinde cok fazla zeynep var :) aslinda Eslem Zeynep diye de dusundum. Ama sonra pisman olur muyum, gorumcemin adi cunku. Ona kizipta pisman olur muyum bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?