2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de Kerem istiyordum ama eşim istemedi. Annemde zaten bir tane Keremimiz var dedi. Dayımın oğlunun ismi.

kızlar ben bugün kan tahlili yaptırdım, sizce normal mi bazı değerler yüksek bazıları düşük çıkmış kan sayımında

Eklentiler

• Adsız.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 91
çok zeki oluyorlar hiç aksine rastlamadım:))
Esimin anneannesinin adi, cok zarif bi kadindi nur icinde yatsin. Kiz olacagini ogrendigimiz an bilge dedim esime, bilge anneanne gibi zarif bilgili olsun diye. Ama bizimki biraz gec konusup cok konusanlardan şimdi, oyle boyle laf yemiyoruz bacak kadar çocuktan

Kızlar böyle bir liste yaptım ama eksikleri fazlaları yazarsanız üzerine konuşabiliriz
Banyo sungeri ilk etapta kullanilamiyor cok sert. Biz hep ince tulbent mendillerle sabunladik kizimi. Kuvet uzerine sunger yada file de oturana kadar guzel iş goruyor :)

Birde iki tane tuylu battaniye bana fazla gibi geldi yine de sen bilirsin :) zaten marttan Mayisa kadar ancak kullanilir. Sonraki senede kışın 8 9 aylik olurlar zaten battaniyeye saramiyosun yorgana yada uyku setine geciyosun

Ne zaman konustu acaba, kizin mi bide unutmusum :) benimkide 26 aylik yeni yeni aktif anne baba demeye basladi. Psikologa gidiyoruz yanlislarimizi ogrendik. 1 ayda bile ilerleme kaydettik sukur

Kızlar böyle bir liste yaptım ama eksikleri fazlaları yazarsanız üzerine konuşabiliriz
Oldukca guzel bi liste eline saglik. Nacizane tavsiyem bi tane de koltukaltindan olcen atesolcer bulundurmaktan yana, temassiza her zaman güven olmuyor teyit etme amacli.
Gogus kalkanini direkt hastane cantaniza koyun, dogumu yaptiginiz gun en cok can acitan gun, damaklaryla isirip hemen yara yapiyorlar.
Dogum sonrasi icin korse bence cok gerekli degil, ben kullanmadim doktorum da onermedi. Kendi kendine toparlanmasi daha iyi demisti.
Bebek pamugunu stok yapmayin ben nerdeyse hic kullanamadim, annem incecik pamuk tulbent bezler hazirlamisti, herseyine onlari kullandik. Hani evde bulunsun ama bi paket yeter. Duruma gore alirsiniz.

Ne zaman konustu acaba, kizin mi bide unutmusum :) benimkide 26 aylik yeni yeni aktif anne baba demeye basladi. Psikologa gidiyoruz yanlislarimizi ogrendik. 1 ayda bile ilerleme kaydettik sukur
Biz kizim 14 aylıkken istanbuldan almanyaya tasindik ve hemen krese verdik. Oyle olunca bizimki dinleme moduna gecti, evde Türkçe kreste almanca olunca 2 yas kontrolune gittigimizde anca 20 kelime falan soyleyebiliyordu iki dilde toplam. 26-27 aylik gibi kisa cumleler gelmeye basladi ama turkce konuşmayi reddetti. Temmuzda 3 doldu, su an cok akici almanca konusuyor, turkce soyledigi kelime toplasan 15-20yi gecmez ama anliyor.

Gümüş göğüs kalkanını arkadaşlarım çok önerdi. Ben de alıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası . Aranızda kullanan ya da duyan var mı acaba

Sacini boyatan varmi hamilelik surecinde? Ben sanirim uclara ombre yaotirmak istiyorm buda zararli olurmu
Ayy yok ne olacak, ben tip makalalerini bile okudum. Sac boyamak ve bebegin sagligi arasinda anlamli bi iliski yokmus ilk uc ayda bile. Ama oryali solumak biraz sikintili acikcasi, eger cok bekletmeyip temiz hava da alabilceksen, bekleme derim canim.

Hepsi temiz canım. Ense kalınlığı da 1.5 tu kemik de vardı. Ama kalbi korkutuyor beni

Siz baya baya kız olduğunu kabullenmişsiniz sanki bana doktor %80 kız dedi ama hala kabullenemedim kesin olmadığı için

Benim kızımın adı Feyza ben kardeşi için Zehra çok istiyordum ama kızım Beyza ismini istiyor eşim de Rabia diyo şuan hiç belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…