- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Gümüş göğüs kalkanını arkadaşlarım çok önerdi. Ben de alıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası . Aranızda kullanan ya da duyan var mı acaba
Dogru soyledin valabence boyatma tatlım zararından çok etrafında ki insanların 'aa çok güzel olmuş ama hamileyken zararlı değilmiydi' triplerine maruz kalabilirsin....
Mesela mart ayiya kac tane uuzn kollu zibin vs olmali. Mont tarzi bise alinmalimiListeyi alintiliycaktim ama geride kaldi canim bence islak mendil pek gerekli degil cok hassas oluyorlar ve narin bence cok kimysal var bebek pamuklariyla temizlemistim ben hep 8 9 aya kadar ve oglum hic pisik olmadi bunun etkisi oldugu dusunuyorum ,ve burun aspiratorude cok mecbur kalirsan almak daha iyi sanki burun delikleri cok hassas oldugu icin siser kullanmayin demisti doktorumuz hep serum fizyolojikle.temizledik minik pamugu islatark bolca bebek bezide alabilirsin indirimler oldukca ben basladim.bile
Sizin iki dil olmasi etkendir. Bizim 2 yasindayken 5 kelime vardi. Suan aktif anne baba kullanmaya basladi sayilir. Hâla bile cok degil...Biz kizim 14 aylıkken istanbuldan almanyaya tasindik ve hemen krese verdik. Oyle olunca bizimki dinleme moduna gecti, evde Türkçe kreste almanca olunca 2 yas kontrolune gittigimizde anca 20 kelime falan soyleyebiliyordu iki dilde toplam. 26-27 aylik gibi kisa cumleler gelmeye basladi ama turkce konuşmayi reddetti. Temmuzda 3 doldu, su an cok akici almanca konusuyor, turkce soyledigi kelime toplasan 15-20yi gecmez ama anliyor.
Benim arkadasım da sizin gibi. Mahir marcus koymayi düşünüyorlarmış. Daha Arada bir isim olabilirdi ikincisi aslında ama ab vatandaşı olacağı icin orada onu kullanır dediler :):))) bi de biz göçmeniz ab vatandaş olacak cocuk, o yüzden ismi de her dilde olan harflerden olsun diye düşündük... ama ışık ismi gerçekten çok güzel ve anlamlı...
Gumus olani hic duymadim. Kizimda kelebek gibi emzirirken kullanilan silikonlardan kullanmistim. Ilk gunler hayatımı kurtardi cunku cok canim yanmisti. Dogumdan once gogus kremi kullanip yumusatmama ragmen isirinca cok acitti.Gümüş göğüs kalkanını arkadaşlarım çok önerdi. Ben de alıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası . Aranızda kullanan ya da duyan var mı acaba
O kadar küçücükken battaniyeye sarılıyor mont hiç giyemezMesela mart ayiya kac tane uuzn kollu zibin vs olmali. Mont tarzi bise alinmalimi
Bana kimse bisey dedigi yok kendi kendimize gelin guvey oldukSiz baya baya kız olduğunu kabullenmişsiniz sanki bana doktor %80 kız dedi ama hala kabullenemedim kesin olmadığı için
Bence o kadar kucuk bebege mont giydirilmez. Ama kalin tulum belki alinabilir. Uzun kollu zibin baya lazim eder benceMesela mart ayiya kac tane uuzn kollu zibin vs olmali. Mont tarzi bise alinmalimi
Onlar yerleşmeyi falan düşünüyordur belki ilerde:) ben türkçe isim koymak istiyorum ama harfler her yere uysun isterim... senin cinsiyet belli oldu mu bu aradaBenim arkadasım da sizin gibi. Mahir marcus koymayi düşünüyorlarmış. Daha Arada bir isim olabilirdi ikincisi aslında ama ab vatandaşı olacağı icin orada onu kullanır dediler :)
bence de mont değil de hırka tarzı şeyler olmalı, zaten dışarıya doğru düzgün cıkmaya başlayacağı ay mayıs olacakBence o kadar kucuk bebege mont giydirilmez. Ama kalin tulum belki alinabilir. Uzun kollu zibin baya lazim eder bence
Şu an cinsiyet en son düşündüğüm konu. Sağlıklı haberleri gelsin de Pazartesi. Cinsiyet icin giderim doktoraOnlar yerleşmeyi falan düşünüyordur belki ilerde:) ben türkçe isim koymak istiyorum ama harfler her yere uysun isterim... senin cinsiyet belli oldu mu bu arada
Ben mont yerine pelus kalin bi tulum aldim, mont gibi en uste giydirecegim. Zaten en fazla 1 ay lazim, nisan ortasi hava isinir ince hirkayla atlatiriz. Ilk zamanlar kollar bacaklar ufacik oluyor montun icinde kaybolur giydirmesi de zor olur. Badi ve zibinlardan 7-8 tane bulundurmak iyi olur, kakalari cok sivi oluyor ve gunde 10 bez degisiyor, cok cabuk buyudukleri icin fazlasi da zarar ama az olunca da yetmiyor.Mesela mart ayiya kac tane uuzn kollu zibin vs olmali. Mont tarzi bise alinmalimi
Aynen bizi iki dil etkiledi, simdi de turkce konussun diye uğraşıyoruz ama pek basarili olamadik. Bizim almancamiz da pek iyi degil ve ben neredeyse is de dahil hic biyerde konusmuyorum, ihtiyacım da olmuyor, ingilizceyle her isimi hallediyorum. Haliyle sırf cocugumuzu anlamak icin almanca öğreniyoruzSizin iki dil olmasi etkendir. Bizim 2 yasindayken 5 kelime vardi. Suan aktif anne baba kullanmaya basladi sayilir. Hâla bile cok degil...
Yiğit Yağız yeğenlerde var. Ondan bulmak zor . Belki tek belki başka bir isim buluruzYiğit Ege /Yağız Ege / Ufuk Ege /
Kizlar doktordan geliyorum doktor neredeyse 15 dakika inceledi inceledi bir çıkıntı göremiyorum dedi ben kiz diye tahmin ediyorum dedi 13. Haftamdayim sizce degisir mi ilerleyen haftalarda tabi saglikli olsun cinsiyet hic onemli degil ama merak iste
Bende oyle birsey dusunuyodum yeter herlde 0-3 aymi almaliyim o pelusuBen mont yerine pelus kalin bi tulum aldim, mont gibi en uste giydirecegim. Zaten en fazla 1 ay lazim, nisan ortasi hava isinir ince hirkayla atlatiriz. Ilk zamanlar kollar bacaklar ufacik oluyor montun icinde kaybolur giydirmesi de zor olur. Badi ve zibinlardan 7-8 tane bulundurmak iyi olur, kakalari cok sivi oluyor ve gunde 10 bez degisiyor, cok cabuk buyudukleri icin fazlasi da zarar ama az olunca da yetmiyor.
Kizlar doktordan geliyorum doktor neredeyse 15 dakika inceledi inceledi bir çıkıntı göremiyorum dedi ben kiz diye tahmin ediyorum dedi 13. Haftamdayim sizce degisir mi ilerleyen haftalarda tabi saglikli olsun cinsiyet hic onemli degil ama merak iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?