2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gümüş göğüs kalkanını arkadaşlarım çok önerdi. Ben de alıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası . Aranızda kullanan ya da duyan var mı acaba

Listeyi alintiliycaktim ama geride kaldi canim bence islak mendil pek gerekli degil cok hassas oluyorlar ve narin bence cok kimysal var bebek pamuklariyla temizlemistim ben hep 8 9 aya kadar ve oglum hic pisik olmadi bunun etkisi oldugu dusunuyorum ,ve burun aspiratorude cok mecbur kalirsan almak daha iyi sanki burun delikleri cok hassas oldugu icin siser kullanmayin demisti doktorumuz hep serum fizyolojikle.temizledik minik pamugu islatark bolca bebek bezide alabilirsin indirimler oldukca ben basladim.bile

Mesela mart ayiya kac tane uuzn kollu zibin vs olmali. Mont tarzi bise alinmalimi

Sizin iki dil olmasi etkendir. Bizim 2 yasindayken 5 kelime vardi. Suan aktif anne baba kullanmaya basladi sayilir. Hâla bile cok degil...

:))) bi de biz göçmeniz ab vatandaş olacak cocuk, o yüzden ismi de her dilde olan harflerden olsun diye düşündük... ama ışık ismi gerçekten çok güzel ve anlamlı...
Benim arkadasım da sizin gibi. Mahir marcus koymayi düşünüyorlarmış. Daha Arada bir isim olabilirdi ikincisi aslında ama ab vatandaşı olacağı icin orada onu kullanır dediler :)

Gümüş göğüs kalkanını arkadaşlarım çok önerdi. Ben de alıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası . Aranızda kullanan ya da duyan var mı acaba
Gumus olani hic duymadim. Kizimda kelebek gibi emzirirken kullanilan silikonlardan kullanmistim. Ilk gunler hayatımı kurtardi cunku cok canim yanmisti. Dogumdan once gogus kremi kullanip yumusatmama ragmen isirinca cok acitti.

Siz baya baya kız olduğunu kabullenmişsiniz sanki bana doktor %80 kız dedi ama hala kabullenemedim kesin olmadığı için
Bana kimse bisey dedigi yok kendi kendimize gelin guvey olduk erkek olsa gorup soylerlerdi diyoruz cunku 3 ayri dra gittim kimse bisey demiyor

Benim arkadasım da sizin gibi. Mahir marcus koymayi düşünüyorlarmış. Daha Arada bir isim olabilirdi ikincisi aslında ama ab vatandaşı olacağı icin orada onu kullanır dediler :)
Onlar yerleşmeyi falan düşünüyordur belki ilerde:) ben türkçe isim koymak istiyorum ama harfler her yere uysun isterim... senin cinsiyet belli oldu mu bu arada

Onlar yerleşmeyi falan düşünüyordur belki ilerde:) ben türkçe isim koymak istiyorum ama harfler her yere uysun isterim... senin cinsiyet belli oldu mu bu arada
Şu an cinsiyet en son düşündüğüm konu. Sağlıklı haberleri gelsin de Pazartesi. Cinsiyet icin giderim doktora

Mesela mart ayiya kac tane uuzn kollu zibin vs olmali. Mont tarzi bise alinmalimi
Ben mont yerine pelus kalin bi tulum aldim, mont gibi en uste giydirecegim. Zaten en fazla 1 ay lazim, nisan ortasi hava isinir ince hirkayla atlatiriz. Ilk zamanlar kollar bacaklar ufacik oluyor montun icinde kaybolur giydirmesi de zor olur. Badi ve zibinlardan 7-8 tane bulundurmak iyi olur, kakalari cok sivi oluyor ve gunde 10 bez degisiyor, cok cabuk buyudukleri icin fazlasi da zarar ama az olunca da yetmiyor.

Sizin iki dil olmasi etkendir. Bizim 2 yasindayken 5 kelime vardi. Suan aktif anne baba kullanmaya basladi sayilir. Hâla bile cok degil...
Aynen bizi iki dil etkiledi, simdi de turkce konussun diye uğraşıyoruz ama pek basarili olamadik. Bizim almancamiz da pek iyi degil ve ben neredeyse is de dahil hic biyerde konusmuyorum, ihtiyacım da olmuyor, ingilizceyle her isimi hallediyorum. Haliyle sırf cocugumuzu anlamak icin almanca öğreniyoruz

Banada ayni haftalarda kiz dedi baca arasi duz bence kiz dedi ama tabi erken oldgu icin kesin demedi oyle diyince bizde kiz oldgna inandik genede :)

Bende oyle birsey dusunuyodum yeter herlde 0-3 aymi almaliyim o pelusu

Ben de 12. Haftada çıkıntı var dedi. Sonra yok yok kız dedi. Sonraki hafta başka dr a gitmiştim pipisi var dedi. Yani bende ortada kaldım
Allahım

Honey_86 canım listeye %99.9 minnoş bi kız daha ekleyelim.şimdiden teşekkürler.zaman nasıl geçiyor ya.tutuncakmı kalp atışı varmı ikili si nasıl derken cinsiyetler öğrenildi ve artık alışveriş listelerine başlandı.tecrübeli arkadşlar benm ilk bebeğim sizin verdiğiniz bilgiler çok öenmli nolur yardımcı olunneler kesinlikle alınmalı özellikle çok beğendiğiniz markalarıda söylerseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…