- 6 Ağustos 2019
- 49
- 42
- 3
- 37
Yaa seninkide cok karismis :) sen ne hissediyorsun.. bu arada ben oglumun 12. Hafta fotosunda pipiyi gormstm resmen ikili test fotosuydu renkli :) bunda da duz gorunce degiscegni sanmiyorum ama bi arkdasimda 12. Haftada dumduz du sonra nasil olduysa 15. Haftada pipi cikti dediBen de 12. Haftada çıkıntı var dedi. Sonra yok yok kız dedi. Sonraki hafta başka dr a gitmiştim pipisi var dedi. Yani bende ortada kaldım
Allahım
Daha bi çorap bile almadım bende ve senin gibi düşünüyorum belki bu hafta minik zıbın vs alırız ilk eşyalrı olarak ama araba konusunda bende katılıyorum her türlü yardıma açığızKızlar ben hala alisverise baslamadim. 4.ay bitince baslayayim diyorum. Iyi bi zamanlama degil mi sizce? Bide bebek arabasi konusunda cok kararsizim. Marka model önerilerine açığım
Yaa seninkide cok karismis :) sen ne hissediyorsun.. bu arada ben oglumun 12. Hafta fotosunda pipiyi gormstm resmen ikili test fotosuydu renkli :) bunda da duz gorunce degiscegni sanmiyorum ama bi arkdasimda 12. Haftada dumduz du sonra nasil olduysa 15. Haftada pipi cikti dedi
Ben ilk öğrendiğimden beri erkek hissediyorum. Hep kız isterdim ben ama erkeğe öyle alıştımki o gün kız deyince şaşırdım afalladımYaa seninkide cok karismis :) sen ne hissediyorsun.. bu arada ben oglumun 12. Hafta fotosunda pipiyi gormstm resmen ikili test fotosuydu renkli :) bunda da duz gorunce degiscegni sanmiyorum ama bi arkdasimda 12. Haftada dumduz du sonra nasil olduysa 15. Haftada pipi cikti dedi
Bizimkinin adı da Duru Ada olucak inşallah teyzeleriYiğit Yağız yeğenlerde var. Ondan bulmak zor . Belki tek belki başka bir isim buluruz
Kız ben 0-3 ay ve 3-6 ay giyebileceği tüm kıyafetleri,zıbınları,çorapları,havluları,battaniyeleri falan aldım. Doldu ev resmenDaha bi çorap bile almadım bende ve senin gibi düşünüyorum belki bu hafta minik zıbın vs alırız ilk eşyalrı olarak ama araba konusunda bende katılıyorum her türlü yardıma açığıztravel sistem falan varmış hiçbişey bilmiyorum yaa
Bence keyfine bak, takma kalanlarin ne dusundugunu derim. Ona bakcak olursan, hamileyken sac kestirmenin bile, cocugun omrunden kesilecegi gibi bi hurafe bile varmis. Bence sacma.Dogru soyledin vala
Doktor bana 6 Aydan önce başlama dediKızlar ben hala alisverise baslamadim. 4.ay bitince baslayayim diyorum. Iyi bi zamanlama degil mi sizce? Bide bebek arabasi konusunda cok kararsizim. Marka model önerilerine açığım
Doktor bana 6 Aydan önce başlama dedi
Ya benim kızım olsa aynı ismi düşünüyordumBizimkinin adı da Duru Ada olucak inşallah teyzeleri
Ben ilkinde de biraz geç alışveriş yapmıştım. Ama ayrıntılı ultrasondan sonra ufak ufak alışverişe başlayabilirimKız ben 0-3 ay ve 3-6 ay giyebileceği tüm kıyafetleri,zıbınları,çorapları,havluları,battaniyeleri falan aldım. Doldu ev resmenhatta hızımı alamayıp beşiğini bile aldım
Daha erken aslinda. Tuzlu yemeyi azalt ve tansiyon takibi yaptir benceKızlar ayaklarınız şişmeye başladımı ödem gibi benim sol ayağım iç bilek kısmı şişmiş biraz korktum normalmi ki
Off sorma ya ömrümden ömür gitti. Geçecek inşallahdown dan korkma o zaman canm çünkü nifty kesin sonuca yakın değer veriyor, bence büyüdükçe gececek o sorun. doktorun da ne kadar karamsarmış ya
Mesela mart ayiya kac tane uuzn kollu zibin vs olmali. Mont tarzi bise alinmalimi
Numarası varsa doktora söyle aslında.Kızlar ayaklarınız şişmeye başladımı ödem gibi benim sol ayağım iç bilek kısmı şişmiş biraz korktum normalmi ki
Ben oyle aldım 50-56 cm, zaten 1 ay giyecek diye buyuk almadim. Ama sen ve esin uzun boyluysa 62cm de alabilirsiniz. Bizden uzun cocuk çıkmadığı icin ufak aldikBende oyle birsey dusunuyodum yeter herlde 0-3 aymi almaliyim o pelusu
Bende önümüzdeki ay odasını yaparım diye düşünüyorum. Zaten çalışıyorum hafta sonları yavaş yavaş kıyafetlerini yıkasam ütülesem dolabını falan düzenlesem anca. Erken doğum riskide her zaman var onu göz önünde bulundurmak lazım.Kızlar bu arada ilk çocukta bende takip ettiğim topikten de faydalanıp bebek odası mobilya sini 6aylik iken almıştım mobilya kokusu ancak çıkıyor diye mobilya gelene kadar odasını boyamistik zaten 8aylik doğum yapmak nasip oldu.
Tabi ilk doğunca ayrı odada yatmıyorDu ama kıyafetleri vs düzenli bir şekilde odası olmuştu
Ben 170 esim 190 acaba uzunmu olur cocukkiBen oyle aldım 50-56 cm, zaten 1 ay giyecek diye buyuk almadim. Ama sen ve esin uzun boyluysa 62cm de alabilirsiniz. Bizden uzun cocuk çıkmadığı icin ufak aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?