2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de 12. Haftada çıkıntı var dedi. Sonra yok yok kız dedi. Sonraki hafta başka dr a gitmiştim pipisi var dedi. Yani bende ortada kaldım
Allahım
Yaa seninkide cok karismis :) sen ne hissediyorsun.. bu arada ben oglumun 12. Hafta fotosunda pipiyi gormstm resmen ikili test fotosuydu renkli :) bunda da duz gorunce degiscegni sanmiyorum ama bi arkdasimda 12. Haftada dumduz du sonra nasil olduysa 15. Haftada pipi cikti dedi

Kızlar ben hala alisverise baslamadim. 4.ay bitince baslayayim diyorum. Iyi bi zamanlama degil mi sizce? Bide bebek arabasi konusunda cok kararsizim. Marka model önerilerine açığım
Daha bi çorap bile almadım bende ve senin gibi düşünüyorum belki bu hafta minik zıbın vs alırız ilk eşyalrı olarak ama araba konusunda bende katılıyorum her türlü yardıma açığıztravel sistem falan varmış hiçbişey bilmiyorum yaa

Ben ilk öğrendiğimden beri erkek hissediyorum. Hep kız isterdim ben ama erkeğe öyle alıştımki o gün kız deyince şaşırdım afalladım hoş diğer doktor erkek diyene kadar da kıza alışmıştım. Erkek diyince yine afalladım
bi belli olsa sağlıcakla ve hayırlısıyla artık inşallah

Kız ben 0-3 ay ve 3-6 ay giyebileceği tüm kıyafetleri,zıbınları,çorapları,havluları,battaniyeleri falan aldım. Doldu ev resmen hatta hızımı alamayıp beşiğini bile aldım

Kızlar ayaklarınız şişmeye başladımı ödem gibi benim sol ayağım iç bilek kısmı şişmiş biraz korktum normalmi ki

Doktor bana 6 Aydan önce başlama dedi

Bebek arabası hafif bi şey olsun ben kızımda ağır bi şey aldım sonra tekrar ikinci bebek arabasını almak zorunda kaldım baston tarzı şimdi hem baston tarzı hem konforlu bebek arabaları var açılıp kapanması kolay olsun aklıma gelenler bunlar

Kız ben 0-3 ay ve 3-6 ay giyebileceği tüm kıyafetleri,zıbınları,çorapları,havluları,battaniyeleri falan aldım. Doldu ev resmen hatta hızımı alamayıp beşiğini bile aldım
Ben ilkinde de biraz geç alışveriş yapmıştım. Ama ayrıntılı ultrasondan sonra ufak ufak alışverişe başlayabilirim

Mesela mart ayiya kac tane uuzn kollu zibin vs olmali. Mont tarzi bise alinmalimi

Uzum kollu zibinlar cok kullanisli bence canim cunku bahardada tek ust olarak kullanabilirsin ben 5li paketlerden almistim yani 10adet kadar vardi 2paket alinca ,ama mont sonrasi icin kullanmasi zor olur orgu seklinde kalin hirkalar yada fermuarli tulumlar kullanisli olur ben hirka kullanmistim ☺

Kızlar bu arada ilk çocukta bende takip ettiğim topikten de faydalanıp bebek odası mobilya sini 6aylik iken almıştım mobilya kokusu ancak çıkıyor diye mobilya gelene kadar odasını boyamistik zaten 8aylik doğum yapmak nasip oldu.
Tabi ilk doğunca ayrı odada yatmıyorDu ama kıyafetleri vs düzenli bir şekilde odası olmuştu

Bende önümüzdeki ay odasını yaparım diye düşünüyorum. Zaten çalışıyorum hafta sonları yavaş yavaş kıyafetlerini yıkasam ütülesem dolabını falan düzenlesem anca. Erken doğum riskide her zaman var onu göz önünde bulundurmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…