2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Aynen öyle canım gelmesi vs derken zaman geçiyor eksik parçası oluyor git gel oluyor derken.
Rabbim hayırlısıyla o günleri nasip etsin.
Ben de kış gelmeden temizlik işlerini bitirmeyi düşünüyorum dolap içleri vs
Sona iş birakmamak lazim

Ben iki gündür yaya yaya yaptim. Son 2 cekmece kaldi. Bu sekilde bile kasiklarim agridi. Yarinda buzdolabiyla firinida temizleyip mutfagi bitircem insallah

Ben de almadim hicbir sey. Ama yarin ufaktan alayin diyorum

Kız ben 0-3 ay ve 3-6 ay giyebileceği tüm kıyafetleri,zıbınları,çorapları,havluları,battaniyeleri falan aldım. Doldu ev resmen hatta hızımı alamayıp beşiğini bile aldım
Çok mantıklı son aylarda alışveriş için güç bulamıyorsun cinsiyet kesinleşince alışverişe başlamak gerek

Ya kızlar benim akıntım.vardi dr a mesaj attım vajinal hap yazdı haftaya kadar kullan haftaya gel dedi tamam akıntım azaldi ama bu sefer de hiç yokken kaşıntım başladı

Bence sen yenidogan bedenlerine cok yatırım yapma ben 156yim esim 170, kizim 48 cm dogdu, hastane cikislari bile buyuk geliyordu. Bu erkek oldugu icin hadi uzun olsa maksimum 50cm cikar, daha fazla cikmaz bizden
Iyiki soyledin ben hic oyle dusunmemistim biraz buyuk almaya calisim aldiklarimi artik

Ben cinsiyeti henuz ogrenmedigim icin 1 igne bile almadim hoş zaten kasimda falan yaparim muhtemelen alisveris. Yinede bu hastanede giydirmek icin yenidogan takimlarina bakiyorum. Kız ise sayili birkac guzel parca alirim

Iyiki soyledin ben hic oyle dusunmemistim biraz buyuk almaya calisim aldiklarimi artik
Bence sen ona 30 haftalardan sonra karar ver buyuk kucuk alcagina belli olmaz bebegin nasil olcagi canim riske atma alcagini al biraz eksik birak bikac parcayi son haftalarda alirsin kilosuna boyuna gore

Ben oyle aldım 50-56 cm, zaten 1 ay giyecek diye buyuk almadim. Ama sen ve esin uzun boyluysa 62cm de alabilirsiniz. Bizden uzun cocuk çıkmadığı icin ufak aldik

cok güldüm
Benim boyum uzun 1.73 esimde 1.72 ama kızım aynı bana benziyor hic babasına ve babasının tarafına benzemedi. Bizim tarafta kısa boylu yoktur onlarda da uzun boylu esimi en uzun kabul ediyolar

Bence sen ona 30 haftalardan sonra karar ver buyuk kucuk alcagina belli olmaz bebegin nasil olcagi canim riske atma alcagini al biraz eksik birak bikac parcayi son haftalarda alirsin kilosuna boyuna gore
Çok haklısın.
Oğlum 4040 gr 52 cm doğdu ve 56 cm aldığım çoğu kiyafet ya bir kere giyildi yada yikandi, dolap bekledi. Çok kiyafet almıştım o heyecanla. Birkaç hatira hariç hepsini dağıttım ikinci çocuğu düşünmediğim için. Bu sefer de erkek dedi doktor. Aynı hatayı yapmayacağım. İhtiyaç olduğunda alınabilecek şeyler hepsi nihayetinde. Tüylü, yünlü, polar tarzı battaniye ve kıyafetleri de tavsiye etmem. Alerjisi vardi, kullanamadık. Herşeyi ölçülü almaya gayret edin. Sonra insan gerçekten ne yapacağını şaşırıyor. Bakım ürünlerini mutlaka ince eleyip sık dokuyun, bez ve ıslak mendil stoğu asla yapmayın.Bebek arabanızda da çok bütçeyi aşmaya gerek yok, hantal olmasın yeter. İlk oto koltuğu olarak kullanılacak anakucagina dikkat edin sadece. Nasilsa en kritik dönemde arabada degil de onda yatirarak arabaya monte ediyorsunuz. Aklıma gelen olursa yine paylaşırım.
@Mucizem26619 senin mesajindan alintiladim ama herkese yazdim aslinda. Kusuruma bakma

Kızlar bugun bulantim ve kusmalarim zirve yaptı sanırım en şiddetlisini yaşıyorum. Hala geçmeyen var mı bulantısı? Reflü mü tetikledi boğazımda berbat bir bir şey takılmış hissi var bu saat oldu uyku yok bulantıdan. Ilk haftalara döndüm sanki tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…