Yaaaa adaş bu kadar mı olurBizimkinin adı da Duru Ada olucak inşallah teyzeleri
Bende önümüzdeki ay odasını yaparım diye düşünüyorum. Zaten çalışıyorum hafta sonları yavaş yavaş kıyafetlerini yıkasam ütülesem dolabını falan düzenlesem anca. Erken doğum riskide her zaman var onu göz önünde bulundurmak lazım.
Ben iki gündür yaya yaya yaptim. Son 2 cekmece kaldi. Bu sekilde bile kasiklarim agridi. Yarinda buzdolabiyla firinida temizleyip mutfagi bitircem insallahAynen öyle canım gelmesi vs derken zaman geçiyor eksik parçası oluyor git gel oluyor derken.
Rabbim hayırlısıyla o günleri nasip etsin.
Ben de kış gelmeden temizlik işlerini bitirmeyi düşünüyorum dolap içleri vs
Sona iş birakmamak lazim
Ya tabii oyle de insan da ozeniyor bi taraftanDoktor bana 6 Aydan önce başlama dedi
Ben de almadim hicbir sey. Ama yarin ufaktan alayin diyorumDaha bi çorap bile almadım bende ve senin gibi düşünüyorum belki bu hafta minik zıbın vs alırız ilk eşyalrı olarak ama araba konusunda bende katılıyorum her türlü yardıma açığıztravel sistem falan varmış hiçbişey bilmiyorum yaa
Ben rüyamda gördüm ismini benim de kuzenimin çocuğunun adu Duru ama ben yine de koyacağımDuru bencede guzel isim.Ama kuzenim koydu ben koyamam o ismiKiz isimleri aklima geldi şimdi birden İpek, Duru, İnci :)
Bence sen yenidogan bedenlerine cok yatırım yapmaBen 170 esim 190 acaba uzunmu olur cocukki
Çok mantıklı son aylarda alışveriş için güç bulamıyorsun cinsiyet kesinleşince alışverişe başlamak gerekKız ben 0-3 ay ve 3-6 ay giyebileceği tüm kıyafetleri,zıbınları,çorapları,havluları,battaniyeleri falan aldım. Doldu ev resmenhatta hızımı alamayıp beşiğini bile aldım
Iyiki soyledin ben hic oyle dusunmemistim biraz buyuk almaya calisim aldiklarimi artikBence sen yenidogan bedenlerine cok yatırım yapmaben 156yim esim 170, kizim 48 cm dogdu, hastane cikislari bile buyuk geliyordu. Bu erkek oldugu icin hadi uzun olsa maksimum 50cm cikar, daha fazla cikmaz bizden
Bence sen ona 30 haftalardan sonra karar ver buyuk kucuk alcagina belli olmaz bebegin nasil olcagi canim riske atma alcagini al biraz eksik birak bikac parcayi son haftalarda alirsin kilosuna boyuna goreIyiki soyledin ben hic oyle dusunmemistim biraz buyuk almaya calisim aldiklarimi artik
Ben oyle aldım 50-56 cm, zaten 1 ay giyecek diye buyuk almadim. Ama sen ve esin uzun boyluysa 62cm de alabilirsiniz. Bizden uzun cocuk çıkmadığı icin ufak aldik
Ben iki gündür yaya yaya yaptim. Son 2 cekmece kaldi. Bu sekilde bile kasiklarim agridi. Yarinda buzdolabiyla firinida temizleyip mutfagi bitircem insallah
Çok haklısın.Bence sen ona 30 haftalardan sonra karar ver buyuk kucuk alcagina belli olmaz bebegin nasil olcagi canim riske atma alcagini al biraz eksik birak bikac parcayi son haftalarda alirsin kilosuna boyuna gore
Kızlar yeşil çay içmek de sıkıntılı mi. Mesela günde bir bardak.
Selam. Yeşil çayın içinde de kafein var, o yüzden kahve veya çikolata kadar tüketebiliriz, günde en fazla 1 bardakBenim doktorum adacayi haric hepsinden 2 bardak kdr icebilirsin gunde hicbisey olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?