- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Evet canım hatta buzluğa bile birşeyler hazırlayıp atmak lazım. Kolay oluyor hemen çıkartıp yapması. Doğumdan sonra ailelerimiz yardımcı olur tabi ama yine de hazırlıklı olmakta fayda var.Aynen öyle canım gelmesi vs derken zaman geçiyor eksik parçası oluyor git gel oluyor derken.
Rabbim hayırlısıyla o günleri nasip etsin.
Ben de kış gelmeden temizlik işlerini bitirmeyi düşünüyorum dolap içleri vs
Sona iş birakmamak lazim
Benim kuzenim kısaydı benim gibi 156 civarı ama eşi 190 falandı çocuk 57 cm doğduBen 170 esim 190 acaba uzunmu olur cocukki
Bende çok memnun oldum canım.Bende çok çok memnunum doktorumdan fakat çok aşırı kalabalık, randevuyu 9 a alıyorum 10 da anca girebiliyorumKarabayı çok seviyorum fakat eşimin işi için antebe taşındık ondan dolayı amerikan hastanesinde Selda bahçeye gidiyorum memnun oldum cnmmemleketlim
Aynen kız ise alışverişin tadı kaçarBen cinsiyeti henuz ogrenmedigim icin 1 igne bile almadimhoş zaten kasimda falan yaparim muhtemelen alisveris. Yinede bu hastanede giydirmek icin yenidogan takimlarina bakiyorum. Kız ise sayili birkac guzel parca alirim
Onuda yaptım malesef. Boydan olan cam öldürdü beni. Utulenecek tül var bide boydan :'(Günaydın kızlarmutfak dolaplarını yaparız da bu camları kim silecek yaaa
Ben kizima baza alcam. Suanki buyuyen besigi kuracaz insallahAynen kız ise alışverişin tadı kaçarbi iki iyi bi şey alırım kızımınkileri yıkar ütüler kullanırım park beşiğimiz de var cinsiyet ne olursa olsun onu kullanıcam zaten ama ahşap sepet beşik istiyorum cibinlikli falan kullanım süresi çok kısa oluyor ama almak istiyorum hevesim var öyle bi beşikte
Ben 3 odayı ve salonu dip temel camlar perdeler dolap içleri üstleri temizlemiştim. Mutfak banyo koridor kalmıştı ki cvs yapıldı 3 gün istirahat verdiler. Yarini bekliyorum eşime yaptıracağın kalanları daGünaydın kızlarmutfak dolaplarını yaparız da bu camları kim silecek yaaa
Bende ağır ağır yapmaya calisiyorum. Ama ben bitirene kadar diger yerler kirlencekBen 3 odayı ve salonu dip temel camlar perdeler dolap içleri üstleri temizlemiştim. Mutfak banyo koridor kalmıştı ki cvs yapıldı 3 gün istirahat verdiler. Yarini bekliyorum eşime yaptıracağın kalanları da
Aman cam falan silmeyin Allah korusun başınız falan döner. Camları silmek için temizlikçi alabilirsiniz ya da bir yakınınızdan rica edin. Çok riskliGünaydın kızlarmutfak dolaplarını yaparız da bu camları kim silecek yaaa
İster istemez bir kez daha geçilir üstünden de çok yormaz oyalamaz diye düşünüyorum. Kızım buradayken iyiydi. Ben ellemiyordum ama şimdi is basa düştü napalim.Bende ağır ağır yapmaya calisiyorum. Ama ben bitirene kadar diger yerler kirlencek
Bezleri stok yapmamakta fayda var. Her bez her bebeğe yaramıyor çünkü, kimi sızdırıyo sürekli kimi pişik-alerji yapıyo. Zamanı gelince deneyerek bulmak en iyisi. Kızımda hediye birkaç farklı marka gelmişti, deneyerek bulmuştuk bize uyanı. Huggies acayip sızdırmıştı meselA, prima kullanıyoruz halaKızlar çevremdeki herkes bez almaya başla dedikleri için daha fazla dayanamadım ve bez stoğuma başladımBugün Watsons'ta anne bebek bakım ürünlerinde indirim vardı. Biraz araştırdım gerçekten en uygunu şuan orda. Birde Uni Baby'nin çamaşır detarjanıyla yumuşatıcısını da aldım onlarda baya indirimde şuan. Bez olarak Sleepy kullanmaya karar verdim umarım pişik yapmaz bebişime :) 1 numarayı kaç aylığa kadar kullanabiliyor acaba?
Burda yabancıların çok güzel bir adeti var. Doğum yapanın evine eş dost kim varsa tanıdığı anlaşıp, 2 hafta boyunca her gün biri yemek götürüyor. İlk günleri en azından kolay atlatıyorsun. Keşke bizde de olsaEvet canım hatta buzluğa bile birşeyler hazırlayıp atmak lazım. Kolay oluyor hemen çıkartıp yapması. Doğumdan sonra ailelerimiz yardımcı olur tabi ama yine de hazırlıklı olmakta fayda var.
Canim benim ev yüksek değil çok şükür. Yavaş yavaş yapıyorum. Zaten bayramda kuzenim gelmişti sağ olsun. Cagiracak başka insan da yok maalesef. Bir cam icin de temizlikçi tutmak istemiyorum. Doğuma yakın boya badana va olacak o zaman mecbur lazim da şimdi yavaş yavaş yapıyorumAman cam falan silmeyin Allah korusun başınız falan döner. Camları silmek için temizlikçi alabilirsiniz ya da bir yakınınızdan rica edin. Çok riskli
Ya sorma biz kizima ilk iki hafta falan hastaneden verdikleri takimi giydirmiştik. Ikinci hafta hastane çıkışlarını anca doldurmaya başlamıştı. Garibim sanki biseyi yokmuş gibi oyle kalakaldi minnacikcok güldüm
Benim boyum uzun 1.73 esimde 1.72 ama kızım aynı bana benziyor hic babasına ve babasının tarafına benzemedi. Bizim tarafta kısa boylu yoktur onlarda da uzun boylu esimi en uzun kabul ediyolar
Benim kayınvalide gelecekmiş 10 gün falan. Torun bakıyor normalde ama eltim izin alacak sanırım. Eşim de 5 gün izinli olacak zaten. Gerekirse senelik izni ellemedik bu yaz tedavideyiz diye ondan da kullanırız 1 haftadan fazla var :₺Bezleri stok yapmamakta fayda var. Her bez her bebeğe yaramıyor çünkü, kimi sızdırıyo sürekli kimi pişik-alerji yapıyo. Zamanı gelince deneyerek bulmak en iyisi. Kızımda hediye birkaç farklı marka gelmişti, deneyerek bulmuştuk bize uyanı. Huggies acayip sızdırmıştı meselA, prima kullanıyoruz hala
Burda yabancıların çok güzel bir adeti var. Doğum yapanın evine eş dost kim varsa tanıdığı anlaşıp, 2 hafta boyunca her gün biri yemek götürüyor. İlk günleri en azından kolay atlatıyorsun. Keşke bizde de olsa
Bez konusunda kesinlikle katiliyorum, biz de huggies ve prima denemistik, huggies cok feci pisik yapmıştı kizima. Sonra prima ile devam ettik. Simdi de evde sadece hastane icin 1 numara en kucuk boy paketten prima var. Onu da bi kampanyada hediye verdiler diye aldım koydum kenara gecenlerde. Dogana kadar da baska almam muhtemelen. Bi deneriz baktik popis saglam, ordan devam ederiz.Bezleri stok yapmamakta fayda var. Her bez her bebeğe yaramıyor çünkü, kimi sızdırıyo sürekli kimi pişik-alerji yapıyo. Zamanı gelince deneyerek bulmak en iyisi. Kızımda hediye birkaç farklı marka gelmişti, deneyerek bulmuştuk bize uyanı. Huggies acayip sızdırmıştı meselA, prima kullanıyoruz hala
Burda yabancıların çok güzel bir adeti var. Doğum yapanın evine eş dost kim varsa tanıdığı anlaşıp, 2 hafta boyunca her gün biri yemek götürüyor. İlk günleri en azından kolay atlatıyorsun. Keşke bizde de olsa
Benim 4 gündür falan yok ama yine baslayacak gibi hissediyorum açıkçası. Neden böyle ara ara geliyor bende anlamadim . Geçer inşallah ya .Kızlar bugun bulantim ve kusmalarim zirve yaptı sanırım en şiddetlisini yaşıyorum. Hala geçmeyen var mı bulantısı? Reflü mü tetikledi boğazımda berbat bir bir şey takılmış hissi varbu saat oldu uyku yok bulantıdan. Ilk haftalara döndüm sanki tekrardan
İnsallah canim. Bende gebelik reflusu var o nuksetti tekrar vallahi sekilden sekile giriyor insan. Insallah tekrarlamazBenim 4 gündür falan yok ama yine baslayacak gibi hissediyorum açıkçası. Neden böyle ara ara geliyor bende anlamadim . Geçer inşallah ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?