Çok şükür teşekkür ederimGayet iyi sonucunuz. Gecmiş olsun
Dustan sonra aloe vera kullaniyorum bir tek simdilik yeterli oluyorCatlak ktemine basladiniz mi kizlar benim hafiften kasinmalarim basladi sanki krem yerine yag daha etkili olur gibi dusunmeye basladim bio -oil kullananiz varmi
Hemsire olarak bildigim kadariyla soyluyorum cnm o normal deger buyuk ihtimalle hamilelikten kaynaklidir.yani soyle anlatayim o refarans degeri hamile olmayan eriskin bir insana ait olan deger gebelerde bu deger bebegin karacigerinden salgilandigi icin biraz yuksek cikabilir bu normal karsilaniyor ama cok yuksek cikmasi iyi degil.hamilelerde normal deger ne bilmiyorum ama.Afp değeri yüksek çıkan var mı. Çok yoruldum. Umarım bir şeyi yoktur. Pazartesiyi beklemek çok zor. Referans dışı çıktı. Yüksek çıkmasıyla ilgili çok kötü şeyler yazıyor
Malesef biz disariya yaptircaz evde buyuk. Daha simdiden gozumde buyuyor ama yapacak bisey yokBenim kız Şubat tatilinde gelince yaparım diye düşünüyorum. Eşimin de benim de elimizden boya badana ısı geliyor. Dışarı yaptırmayız ama iyice ağırlaşacağım icin bir yardımcının evde olması şart bu işlerde
Risk yok ama dr a gostermekte fayda var yineKızlar bugün doktor yokmuş. Test sonuç resmim. Yorum yapar mısınız0
Canım onun içeriğine kötü dediler güvendiğin bir aktarayada eczaneye karışım yaptırabilirsin kremlerde bile katkı varCatlak ktemine basladiniz mi kizlar benim hafiften kasinmalarim basladi sanki krem yerine yag daha etkili olur gibi dusunmeye basladim bio -oil kullananiz varmi
ay ben artık doğal yağlara bile güvenmiyorum . Hindistan cevizini kullanıyorum şu an için memnunum ama yağlı hissi hoşuma gitmiyor .. Krem arayışına geçtim ..Canım onun içeriğine kötü dediler güvendiğin bir aktarayada eczaneye karışım yaptırabilirsin kremlerde bile katkı var
Benim de aynı Canım.Birkaç gün iyi oluyorum sonra gene başlıyor bulantılarKızlar bugun bulantim ve kusmalarim zirve yaptı sanırım en şiddetlisini yaşıyorum. Hala geçmeyen var mı bulantısı? Reflü mü tetikledi boğazımda berbat bir bir şey takılmış hissi varbu saat oldu uyku yok bulantıdan. Ilk haftalara döndüm sanki tekrardan
Hamilelerin boya kokusunda kalmaması gerekiyormuş. Aklınızda olsun kalacak bir yer ayarlamakta fayda varCanim benim ev yüksek değil çok şükür. Yavaş yavaş yapıyorum. Zaten bayramda kuzenim gelmişti sağ olsun. Cagiracak başka insan da yok maalesef. Bir cam icin de temizlikçi tutmak istemiyorum. Doğuma yakın boya badana va olacak o zaman mecbur lazim da şimdi yavaş yavaş yapıyorum
Ben bına baktırmadım ne zaman neden bakılıyormuşAfp değeri yüksek çıkan var mı. Çok yoruldum. Umarım bir şeyi yoktur. Pazartesiyi beklemek çok zor. Referans dışı çıktı. Yüksek çıkmasıyla ilgili çok kötü şeyler yazıyor
Bende bio oil aldım ama içindekilerdeki o ilk madde petrol türeviymiş kullanmıyorum o yüzdenCatlak ktemine basladiniz mi kizlar benim hafiften kasinmalarim basladi sanki krem yerine yag daha etkili olur gibi dusunmeye basladim bio -oil kullananiz varmi
Canım onun içeriğine kötü dediler güvendiğin bir aktarayada eczaneye karışım yaptırabilirsin kremlerde bile katkı var
ay ben artık doğal yağlara bile güvenmiyorum . Hindistan cevizini kullanıyorum şu an için memnunum ama yağlı hissi hoşuma gitmiyor .. Krem arayışına geçtim ..
Oyy maşallahGünaydınlaarBugün oğluşumu gördüm çok mutluyum. Keyfi yerindeydi içim rahatladı. Herşey yolunda gözüküyor haftasıyla uyumlu dedi. Elhamdülillah 250 gram olmuş kuzum benim.
Parmağına bakın ablalarıKucağımıza alsak artıkta mıncırsak biraz yaa
Eki Görüntüle 2540242
Bana doktorum lierac önerdi. Kutusunda doğal olduğu yazıyor. Yağ hissi bırakmıyor hatta hemen yok oluyor. İnşallah işe yarar. Gerçi genetik diyorlar. Bazı arkadaşlarım hiçbişi kullanmamalarına rağmen çatlamamış kimiside sürmüş de sürmüş çatlamış. Kısmet artıkEvet malesf en dogal olmasi gerekenler bile ticaret ürünü ,hindistancevizi surunce komple giysiye geciyor sürüp uzerine birseyle ortmekte zor oluyor bakalim doğal ne kullanicaz bebe yagida tuylenme yapiyor diyenler var
Teşekkür ederimHamilelerin boya kokusunda kalmaması gerekiyormuş. Aklınızda olsun kalacak bir yer ayarlamakta fayda var
Evet büyük ölçüde genetikle alakalı. Benim arkadaşım onu kullandı hamileliğinde, o da çatlamış. Bir daha kullanmam diyordu içeriği için ama direkt kullandığım ya da bildiğim bir ürün değil :)Bana doktorum lierac önerdi. Kutusunda doğal olduğu yazıyor. Yağ hissi bırakmıyor hatta hemen yok oluyor. İnşallah işe yarar. Gerçi genetik diyorlar. Bazı arkadaşlarım hiçbişi kullanmamalarına rağmen çatlamamış kimiside sürmüş de sürmüş çatlamış. Kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?