2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Afp değeri yüksek çıkan var mı. Çok yoruldum. Umarım bir şeyi yoktur. Pazartesiyi beklemek çok zor. Referans dışı çıktı. Yüksek çıkmasıyla ilgili çok kötü şeyler yazıyor
Hemsire olarak bildigim kadariyla soyluyorum cnm o normal deger buyuk ihtimalle hamilelikten kaynaklidir.yani soyle anlatayim o refarans degeri hamile olmayan eriskin bir insana ait olan deger gebelerde bu deger bebegin karacigerinden salgilandigi icin biraz yuksek cikabilir bu normal karsilaniyor ama cok yuksek cikmasi iyi degil.hamilelerde normal deger ne bilmiyorum ama.

Malesef biz disariya yaptircaz evde buyuk. Daha simdiden gozumde buyuyor ama yapacak bisey yok

Catlak ktemine basladiniz mi kizlar benim hafiften kasinmalarim basladi sanki krem yerine yag daha etkili olur gibi dusunmeye basladim bio -oil kullananiz varmi
Canım onun içeriğine kötü dediler güvendiğin bir aktarayada eczaneye karışım yaptırabilirsin kremlerde bile katkı var

Canım onun içeriğine kötü dediler güvendiğin bir aktarayada eczaneye karışım yaptırabilirsin kremlerde bile katkı var
ay ben artık doğal yağlara bile güvenmiyorum . Hindistan cevizini kullanıyorum şu an için memnunum ama yağlı hissi hoşuma gitmiyor .. Krem arayışına geçtim ..

Benim de aynı Canım.Birkaç gün iyi oluyorum sonra gene başlıyor bulantılar

Hamilelerin boya kokusunda kalmaması gerekiyormuş. Aklınızda olsun kalacak bir yer ayarlamakta fayda var

ay ben artık doğal yağlara bile güvenmiyorum . Hindistan cevizini kullanıyorum şu an için memnunum ama yağlı hissi hoşuma gitmiyor .. Krem arayışına geçtim ..

Evet malesf en dogal olmasi gerekenler bile ticaret ürünü ,hindistancevizi surunce komple giysiye geciyor sürüp uzerine birseyle ortmekte zor oluyor bakalim doğal ne kullanicaz bebe yagida tuylenme yapiyor diyenler var

Oyy maşallah
Rabbim sağlıkla aranıza almayı nasip etsin
250 gr da maşallah çok iyi. Aramızda bir hafta var ama bize 128 gr olmuş dedi

Evet malesf en dogal olmasi gerekenler bile ticaret ürünü ,hindistancevizi surunce komple giysiye geciyor sürüp uzerine birseyle ortmekte zor oluyor bakalim doğal ne kullanicaz bebe yagida tuylenme yapiyor diyenler var
Bana doktorum lierac önerdi. Kutusunda doğal olduğu yazıyor. Yağ hissi bırakmıyor hatta hemen yok oluyor. İnşallah işe yarar. Gerçi genetik diyorlar. Bazı arkadaşlarım hiçbişi kullanmamalarına rağmen çatlamamış kimiside sürmüş de sürmüş çatlamış. Kısmet artık

Evet büyük ölçüde genetikle alakalı. Benim arkadaşım onu kullandı hamileliğinde, o da çatlamış. Bir daha kullanmam diyordu içeriği için ama direkt kullandığım ya da bildiğim bir ürün değil :)

Bu sabah bizim de kontrolümüz vardı. Pipiyi görünce artık erkek olduğuna inandık. Abisi bile kız istemesine rağmen çok sevindi Uzaylı görünümünden epey uzaklaşmış, bebek olma yolunda 12 cm ve 128 gr. Doktorumu değiştirdim. Sezaryen mi normal doğum mu 8.aydan sonra konuşuruz dedi. O yüzden benden bir 100 puan kaptı. Bir aksilik olmazsa onunla devam edeceğiz. Tek tek şu evrede gelişmiş olması gereken her yerini gösterdi ve üçlü yada dörtlü teste hiç gerek olmadığını, bir ay sonra detaylı ultrason yapacağını söyledi.

Benim bugün göbeğim inmiş gibi öyle bir hisse kapıldım herşeye panik oluyorum zaten normalde gergin ve şiş gibiydi
Normalmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…