2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Catlak ktemine basladiniz mi kizlar benim hafiften kasinmalarim basladi sanki krem yerine yag daha etkili olur gibi dusunmeye basladim bio -oil kullananiz varmi
Ben ilk 2 gebeligimde kakao yagi kullandım hiç çatlağın olmadi şimdi de organik hindistan cevizi yağı kullaniyorum

Merhabe hanımlar. Bizimde cinsiyet kesinleşti erkek. 15 cm 171 gr. Bir muanede gününden öne geçiyor bir muanede geri gidiyor. 3 gün geriye geçtik yine. Niye böyle oluyor beslenmemden mi acaba 1 ay sonraya ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Sizin gittiğiniz hastenelerde ücreti ne kadar bizimki 400 tl imiş. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum babayı almıyolar annede karşıda ekran olmadığı için göremiyor. Sizlerde nasıl fiyatlar

Fiyat sormadim haftaya ogrenirim bende ikilide ekranliydi ve esim girmisti umarim yine oyle olur

Oyy maşallah
Rabbim sağlıkla aranıza almayı nasip etsin
250 gr da maşallah çok iyi. Aramızda bir hafta var ama bize 128 gr olmuş dedi
Benim 17+6 dıydı ultrasonda 18+3 çıktı zaten 3 gün erkene çekmişti anlamadım yani. Çokta kilolu olmaz inşallah normal doğum yapmayı çok istiyorum.

Benim bugün göbeğim inmiş gibi öyle bir hisse kapıldım herşeye panik oluyorum zaten normalde gergin ve şiş gibiydi
Normalmi sizce
Normaldir canım bugün benimde küçük gergin değil. Ama sabah gördüm daha bebişi hareketliydi gayet. Sende içini ferah tut.

Benimki de geçen ay 4 gün ilerideydi bu sefer 5 gün geriye düşmüş. Ama burada 1-2 hafta gecikmelerin ya da önden gitmelerin doğuma kadar yaşandığını ve normal olduğunu okuduğum için önemsemedim şahsen. Doktorum bir şey demedi, ben de sormadım.
Benim hastanede 365miş. 12 kasımda randevum var Allah nasip ederse.

Gercekten öyle insan kendini iyi hissedince herseyi zevkle yapıyor.
Yol üstü olunca cok zor benim eski ev öyleydi ana cadde üzerine 5. Katta olmama ragmen bıkmıstım tozundan, simdi rahatım cok sükür o yönden kurtuldum yolun tozundan pisliğinden.
Su camlarımı temizletrsem bende rahatlatacagım insallah zaten doguma kadar dolaplar cok iner kalkar daha cok var

Bizim de bu hafta evde tadilat vardi dun bitti, her yer toz toprak olunca sabahtan giristik esimle. Banyo bana kaldı, egil kalk bi de deterjan kokusu iyice fena yaptı. Belim o kadar kotu ki ayakta duramiyorum. Su kadarcik işten yamulacak insan değildik ya bu hamilelik fena carpti inşallah agrisi gecer yarina, uzandim oturuyorum oyle.
Kontrole de bi haftam var daha, insallah bebis iyidir, iki kontrol arasi 1 ay olunca insan merak ediyor.
Dun de sipariş ettigim cicileri geldi, etiketlerini kestim, küçük olanlari yikayip dolabina yerleştirdim, yazliklar vakti gelince yikanacak. Minicik kiyafetleri gorunce icim bi hos oldu, saglikla gelsin kuzucuklar

Ekyz benimde gogus ucum yok nasil olcakk yaa aklimda cok soru ? Bebek alamicak orasi kesin.. belkide sagamicam? Gogus uclari satiliyor.. onunlada bebek alirmi Allag bilir... napicam yaa cok korkuyorum.. bebeklerime sut veremicen diye.. makine olarak manuel isr yararmi elektrikli makinemi alsam.. gogus ucum yok cikinti yok iceriye dogru girdap seklinde kalkana yinede gerek varmi Allah bilir...

Manuelden memnun kalan kisi sayisi cok az elektrikli oneriyor herkes

Evet malesf en dogal olmasi gerekenler bile ticaret ürünü ,hindistancevizi surunce komple giysiye geciyor sürüp uzerine birseyle ortmekte zor oluyor bakalim doğal ne kullanicaz bebe yagida tuylenme yapiyor diyenler var
Ya kizlar ben bildiginiz yag kullaniyorum.. e vitamini kapsul, badem yagi, jojoba, saf zeytinyagi daga fazlaca, bi sey daga vardi hatirlayamadim hepsinden esit miktarda kaba doktum fısfıslı..karnima suruyorum.. biraz emmesini bekliyorum.. iyice yediyirum atletimi kapatiyorum.. pamuk gibi oluyorum.. cildim nemli kaliyor.. siyah atlet kullaninki ne olcak.. kalcaniza poponuza baseninize geryerinizi esinize bi guzel surdurun

Sağol canım. Benim şikayetim yoktu. Domtor yapacağız dedi 17.haftada. Bakalım bekliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…