- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
AhahahahYaaaa adaş bu kadar mı olureşim de ada istiyor bana da kısa geldi bugün dedim ki duru ada ismi de güzel olur bu kadar mı olur
Ben ilk 2 gebeligimde kakao yagi kullandım hiç çatlağın olmadi şimdi de organik hindistan cevizi yağı kullaniyorumCatlak ktemine basladiniz mi kizlar benim hafiften kasinmalarim basladi sanki krem yerine yag daha etkili olur gibi dusunmeye basladim bio -oil kullananiz varmi
Oyy çok minnoş sağlıkla giysin inşallahBebikimin hastane çıkışı teyzeleri ☺
Fiyat sormadim haftaya ogrenirim bende ikilide ekranliydi ve esim girmisti umarim yine oyle olurMerhabe hanımlar. Bizimde cinsiyet kesinleşti erkek.15 cm 171 gr. Bir muanede gününden öne geçiyor bir muanede geri gidiyor. 3 gün geriye geçtik yine. Niye böyle oluyor beslenmemden mi acaba 1 ay sonraya ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Sizin gittiğiniz hastenelerde ücreti ne kadar bizimki 400 tl imiş. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum babayı almıyolar annede karşıda ekran olmadığı için göremiyor. Sizlerde nasıl fiyatlar
Benim 17+6 dıydı ultrasonda 18+3 çıktı zaten 3 gün erkene çekmişti anlamadım yani. Çokta kilolu olmaz inşallah normal doğum yapmayı çok istiyorum.Oyy maşallah
Rabbim sağlıkla aranıza almayı nasip etsin
250 gr da maşallah çok iyi. Aramızda bir hafta var ama bize 128 gr olmuş dedi
Normaldir canım bugün benimde küçük gergin değil. Ama sabah gördüm daha bebişi hareketliydi gayet. Sende içini ferah tut.Benim bugün göbeğim inmiş gibi öyle bir hisse kapıldım herşeye panik oluyorum zaten normalde gergin ve şiş gibiydi
Normalmi sizce
Yaaa çook güzeel çok tatlıı rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsinnBebikimin hastane çıkışı teyzeleri ☺
Benimki de geçen ay 4 gün ilerideydi bu sefer 5 gün geriye düşmüş. Ama burada 1-2 hafta gecikmelerin ya da önden gitmelerin doğuma kadar yaşandığını ve normal olduğunu okuduğum için önemsemedim şahsen. Doktorum bir şey demedi, ben de sormadım.Merhabe hanımlar. Bizimde cinsiyet kesinleşti erkek.15 cm 171 gr. Bir muanede gününden öne geçiyor bir muanede geri gidiyor. 3 gün geriye geçtik yine. Niye böyle oluyor beslenmemden mi acaba 1 ay sonraya ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Sizin gittiğiniz hastenelerde ücreti ne kadar bizimki 400 tl imiş. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum babayı almıyolar annede karşıda ekran olmadığı için göremiyor. Sizlerde nasıl fiyatlar
Ya aslında bu tamamen insanın kendini nasıl hissettiği ile alakalı. O gücü bulabiliyorsan kendinde yaparsın. Bir de benim söyle bir sorunum var: evimiz yeni yerleşim bölgesinde her yerimiz boş arsayla çevrili yollar bile yeni yeni yapılıyor. Benim ev yokuş üzerinde ve 1. Katta olsa da otopark tarafında direk giriş katı gibi duruyor. Salon ve iki oda o tarafa bakıyor. Tüm toz oradan eve yağıyor maalesef. O yüzden hazır havalar serinlemişken kapılar camlar yavaştan kapanıyorken temizliğe girişmek bana göre şart olmustu yani.
Sizde bulantı vs olduysa halsizlik normaldir. Ben beygir gibi geçirdim ilk 3 ayı :)
Sağol canım ya evham yapıyorum işte ben daha hareketlerinide hissedemediğim için herşeye takılıyorumNormaldir canım bugün benimde küçük gergin değil. Ama sabah gördüm daha bebişi hareketliydi gayet. Sende içini ferah tut.
Ekyz benimde gogus ucum yok nasil olcakk yaa aklimda cok soru ? Bebek alamicak orasi kesin.. belkide sagamicam? Gogus uclari satiliyor.. onunlada bebek alirmi Allag bilir... napicam yaaAynen bende bunları yazacaktım. Temassızlar cok cabuk bozuluyor aynı zamanda. Bende pamuk hic kullanmadım. Battaniyeleride tüylü tercih etmemeliyiz esasında ben english homedan aldıklarımı kullanmıstım gayet yeterli geliyor kızımda mart doğumlu. Korse hiic kullanmadım. Dependin yada baska markalarında külot bezleri var dogum sonrası icin kurtarıcılar onlar bence olmazsa olmaz hem evde hem hastane cantasında muhakkak olmalı.
Gogus ucu icin ben cok zorluk cektim tüm gerekli olanları almama ragmen gögüs ucum olmadıgı icin bebek tutamadı. Sagdım sıktılar cok zorluk cektim o yüzden ne varsa gerekli almak gerek
Manuelden memnun kalan kisi sayisi cok az elektrikli oneriyor herkesEkyz benimde gogus ucum yok nasil olcakk yaa aklimda cok soru ? Bebek alamicak orasi kesin.. belkide sagamicam? Gogus uclari satiliyor.. onunlada bebek alirmi Allag bilir... napicam yaacok korkuyorum.. bebeklerime sut veremicen diye.. makine olarak manuel isr yararmi elektrikli makinemi alsam.. gogus ucum yok cikinti yok iceriye dogru girdap seklinde kalkana yinede gerek varmi Allah bilir...
4.5 ay bugun bitti
Hangisi philips avent mi? Lansinoh mu? Teklisini ciftlisiMi? Ciftlikerinde guc azaliyormus diyorlar. Bilemedim yaniManuelden memnun kalan kisi sayisi cok az elektrikli oneriyor herkes
Ya kizlar ben bildiginiz yag kullaniyorum.. e vitamini kapsul, badem yagi, jojoba, saf zeytinyagi daga fazlaca, bi sey daga vardi hatirlayamadim hepsinden esit miktarda kaba doktum fısfıslı..karnima suruyorum.. biraz emmesini bekliyorum.. iyice yediyirum atletimi kapatiyorum.. pamuk gibi oluyorum.. cildim nemli kaliyor.. siyah atlet kullaninki ne olcak.. kalcaniza poponuza baseninize geryerinizi esinize bi guzel surdurunEvet malesf en dogal olmasi gerekenler bile ticaret ürünü ,hindistancevizi surunce komple giysiye geciyor sürüp uzerine birseyle ortmekte zor oluyor bakalim doğal ne kullanicaz bebe yagida tuylenme yapiyor diyenler var
Sağol canım. Benim şikayetim yoktu. Domtor yapacağız dedi 17.haftada. Bakalım bekliyorum artıkBenim bu konuda bi bilgim yok ama sunu merak ettim ilk kez duydugum icin. Ne tur bi sikayetin vardi da bu testi yaptilar ya da doktorun mu istedi canim ?
Bi de internetten arastirma yaparken ' canim salatalik istiyor, acaba neden' basligiyla bi sey yazsan da 'muhtemelen su kanserisin veya su tumorun var 'diyo.
O yuzden ordan bilgi edin ama kendini de yipratma canim benim. Yazik edersin. Testlerin cogu da yas faktorunden dolayi farkli sonuc veriyor zaten. Sen doktorunu dinle, en guzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?