2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok sağol canım 10 ile 150 arası yazıyor intte. Normal galiba. Yine de pazartesi bakalım

Aynen katılıyorum. Bayramda dolapların içini silmişti kızım mutfakta. Ben üstten temizlerim doguma kadar. Zaten aylar var kaç kez batip cikicaz

425tl maalesef benimkside

Hangisi philips avent mi? Lansinoh mu? Teklisini ciftlisiMi? Ciftlikerinde guc azaliyormus diyorlar. Bilemedim yani
Mamajoo bikac kisi onermisti cok onceki konusmalarda var bende ondan aldim.e bebege gittigimde oradaki bayan ya philips avent ya da mamajoo tavsiye ederim demisti.ciftlilerde guc azaliyor ama zaman acisindan iyi demisti ben tekli aldim

arkadaşım 750 tl ye yaptırdı. bakalım benim dr nereye yönlendirecek

Mamajoo bikac kisi onermisti cok onceki konusmalarda var bende ondan aldim.e bebege gittigimde oradaki bayan ya philips avent ya da mamajoo tavsiye ederim demisti.ciftlilerde guc azaliyor ama zaman acisindan iyi demisti ben tekli aldim
joker de şu an teklisi 220 lira sizinkiyle aynı mı? siz kaça almıştınız? ucuzsa hemen alayım jokerden :))

Olcumlerdeki hata payini düşündüğümüzde 3 gün ileri 3 gün geri çok birşey değiştirmez. Doktor oğluma 3600 gr ama + veya - 400 gr yanılma payımız var demişti doğuma gireceğim gün. 4040 gr doğdu.
Detayliyi ben sormadim hastanede. Muhtemelen o civardadir diye tahmin ediyorum

Benimde 16 cm ve 230 gr dedi doktorum kız olduguda kesinlesti. Cok guzel poz vermjs minnos masallah

Fiyat sormadim haftaya ogrenirim bende ikilide ekranliydi ve esim girmisti umarim yine oyle olur
Çok şanslıymışsınız. Ben tatil beldesini yaşıyorum. 2 özel 1devlet hastanesi var sadece. Devlette asla almıyorlar içeri. Kaldı ki biri muane olurken bir başka bayanı da sıraya alıyolar odada hep 2 gebe yada hasta oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…