Çok sağol canım 10 ile 150 arası yazıyor intte. Normal galiba. Yine de pazartesi bakalımHemsire olarak bildigim kadariyla soyluyorum cnm o normal deger buyuk ihtimalle hamilelikten kaynaklidir.yani soyle anlatayim o refarans degeri hamile olmayan eriskin bir insana ait olan deger gebelerde bu deger bebegin karacigerinden salgilandigi icin biraz yuksek cikabilir bu normal karsilaniyor ama cok yuksek cikmasi iyi degil.hamilelerde normal deger ne bilmiyorum ama.
Aynen katılıyorum. Bayramda dolapların içini silmişti kızım mutfakta. Ben üstten temizlerim doguma kadar. Zaten aylar var kaç kez batip cikicazGercekten öyle insan kendini iyi hissedince herseyi zevkle yapıyor.
Yol üstü olunca cok zor benim eski ev öyleydi ana cadde üzerine 5. Katta olmama ragmen bıkmıstım tozundan, simdi rahatım cok sükür o yönden kurtuldum yolun tozundan pisliğinden.
Su camlarımı temizletrsem bende rahatlatacagım insallah zaten doguma kadar dolaplar cok iner kalkar daha cok var
425tl maalesef benimksideMerhabe hanımlar. Bizimde cinsiyet kesinleşti erkek.15 cm 171 gr. Bir muanede gününden öne geçiyor bir muanede geri gidiyor. 3 gün geriye geçtik yine. Niye böyle oluyor beslenmemden mi acaba 1 ay sonraya ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Sizin gittiğiniz hastenelerde ücreti ne kadar bizimki 400 tl imiş. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum babayı almıyolar annede karşıda ekran olmadığı için göremiyor. Sizlerde nasıl fiyatlar
Biz mamajoo tekli aldik cok onerildi simdi kuzenime yolladim denicek bakalimHangisi philips avent mi? Lansinoh mu? Teklisini ciftlisiMi? Ciftlikerinde guc azaliyormus diyorlar. Bilemedim yani
Mamajoo bikac kisi onermisti cok onceki konusmalarda var bende ondan aldim.e bebege gittigimde oradaki bayan ya philips avent ya da mamajoo tavsiye ederim demisti.ciftlilerde guc azaliyor ama zaman acisindan iyi demisti ben tekli aldimHangisi philips avent mi? Lansinoh mu? Teklisini ciftlisiMi? Ciftlikerinde guc azaliyormus diyorlar. Bilemedim yani
Buyuk ihtimalle normaldir icin rahat olsun :)Çok sağol canım 10 ile 150 arası yazıyor intte. Normal galiba. Yine de pazartesi bakalım
arkadaşım 750 tl ye yaptırdı. bakalım benim dr nereye yönlendirecekMerhabe hanımlar. Bizimde cinsiyet kesinleşti erkek.15 cm 171 gr. Bir muanede gününden öne geçiyor bir muanede geri gidiyor. 3 gün geriye geçtik yine. Niye böyle oluyor beslenmemden mi acaba 1 ay sonraya ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Sizin gittiğiniz hastenelerde ücreti ne kadar bizimki 400 tl imiş. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum babayı almıyolar annede karşıda ekran olmadığı için göremiyor. Sizlerde nasıl fiyatlar
joker de şu an teklisi 220 lira sizinkiyle aynı mı? siz kaça almıştınız? ucuzsa hemen alayım jokerden :))Mamajoo bikac kisi onermisti cok onceki konusmalarda var bende ondan aldim.e bebege gittigimde oradaki bayan ya philips avent ya da mamajoo tavsiye ederim demisti.ciftlilerde guc azaliyor ama zaman acisindan iyi demisti ben tekli aldim
Elektriklimi 220 ? Oyleyse kacirmayin ben 300 civari aldimjoker de şu an teklisi 220 lira sizinkiyle aynı mı? siz kaça almıştınız? ucuzsa hemen alayım jokerden :))
joker de şu an teklisi 220 lira sizinkiyle aynı mı? siz kaça almıştınız? ucuzsa hemen alayım jokerden :))
siz şimdi yazınca jokerde indirimde olduğunu hatırladım bakınca gördüm.Elektriklimi 220 ? Oyleyse kacirmayin ben 300 civari aldim
Gayet uygun almayi dusunuyorsaniz kacirmayin derim ben pahaliya almisim :)siz şimdi yazınca jokerde indirimde olduğunu hatırladım bakınca gördüm.
Mamajoo Elektronik Usb Tekli Göğüs Pompası 81660 | Joker
En uygun Mamajoo Elektronik Usb Tekli Göğüs Pompası 81660 Fiyatları Joker'de. Güvenilir online alışveriş imkanı ile joker.com.tr'den ulaşabilirsiniz.www.joker.com.tr
tamam çok tşk ederim..Gayet uygun almayi dusunuyorsaniz kacirmayin derim ben pahaliya almisim :)
Olcumlerdeki hata payini düşündüğümüzde 3 gün ileri 3 gün geri çok birşey değiştirmez. Doktor oğluma 3600 gr ama + veya - 400 gr yanılma payımız var demişti doğuma gireceğim gün. 4040 gr doğdu.Merhabe hanımlar. Bizimde cinsiyet kesinleşti erkek.15 cm 171 gr. Bir muanede gününden öne geçiyor bir muanede geri gidiyor. 3 gün geriye geçtik yine. Niye böyle oluyor beslenmemden mi acaba 1 ay sonraya ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Sizin gittiğiniz hastenelerde ücreti ne kadar bizimki 400 tl imiş. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum babayı almıyolar annede karşıda ekran olmadığı için göremiyor. Sizlerde nasıl fiyatlar
Benimde 16 cm ve 230 gr dedi doktorum kız olduguda kesinlesti. Cok guzel poz vermjs minnos masallahGünaydınlaarBugün oğluşumu gördüm çok mutluyum. Keyfi yerindeydi içim rahatladı. Herşey yolunda gözüküyor haftasıyla uyumlu dedi. Elhamdülillah 250 gram olmuş kuzum benim.
Parmağına bakın ablalarıKucağımıza alsak artıkta mıncırsak biraz yaa
Eki Görüntüle 2540242
Çok şanslıymışsınız. Ben tatil beldesini yaşıyorum. 2 özel 1devlet hastanesi var sadece. Devlette asla almıyorlar içeri. Kaldı ki biri muane olurken bir başka bayanı da sıraya alıyolar odada hep 2 gebe yada hasta oluyor.Fiyat sormadim haftaya ogrenirim bende ikilide ekranliydi ve esim girmisti umarim yine oyle olur
Oo bizim fiyat onunkinin yanında çok hesaplı kaldıarkadaşım 750 tl ye yaptırdı. bakalım benim dr nereye yönlendirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?