2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Normal mi karistirdin canim tek tek bakmak lazim o zaman e vitamini kapsülünü eczaneden mi aldin? Atlet giyebiliyorsan iyi tabiki bn normalde kullanmiyorum hamilelikte iyice sıkıyor beni ama hamile çamaşırlarınsan kullanicam tekrr karina kadar cikan onun icindede emilmesi rahat oluyor
Pompada bn avent kullanmistim tekli gercekten cok memnunum ilk başlarda sütü artirtmak icinde kullanisli ciftli kullanmadim biraz zor olabilir gibikullnmasi

arkadaşım 750 tl ye yaptırdı. bakalım benim dr nereye yönlendirecek
Abbboooo duyduğum en yüksek rakam 365i öpüp de başıma koyayım doktoruma son gittiğimde dedim ki detaylı ultrasonu siz mi çekiyorsunuz? O da dedi ki hayır kafede çalışan çaycı çekiyor (kendisi çok espritiüeldir, alıştım artık ) anladığım kadarıyla kendisi bakacak.

Son 1 hafta iştahım çok açıldı ve ben bunu vitaminlere bağlıyorum. Normalin üstünde yemeğe başladım bu da beni rahatsız etti. Ama yemesemde sürekli aç hissediyordum. 2 gün vitamini içmedim yine normale döndüm. 1 haftada kilo bile aldım farkedilir bir şekilde. Birde göğüslerim halen çok ağrıyor ve beni rahatsız ediyor . Kilonun da etkisi oldu sanırım. Cuma günü kontrolüm var . Sabırsızlıkla bekliyorum ilk defa 1 ay beklemiş oldum

Ben tip merkezinde yaptircam. Kizimada ayni yerde yaptim. 280 dediler

Slm kızlar umarım hepinizin iyisinizdir bir kaç gündür giremedim.
Ben progestan kullanıyorum normalde, sağlık ocağına gitsem aile hekimi yazar mı, bi bilginiz var mı?

Mamajoo bikac kisi onermisti cok onceki konusmalarda var bende ondan aldim.e bebege gittigimde oradaki bayan ya philips avent ya da mamajoo tavsiye ederim demisti.ciftlilerde guc azaliyor ama zaman acisindan iyi demisti ben tekli aldim
Aynen ciftlilerde guc azaliyomus bide ikisini birden tutmak gerekiyor eli agrir insanin oturup iki elle tutunca bizde arastirdik baya o sebeple herkes tekliyi onerdi ama baya memnun olan var kotu yorum gormedim teklisine insaallah kuzenmde memnum kalor bakalm :)

Arkadaslar bir sorum var detayli usg hakkinda konusmussunuz. Benim bu konuda merak ettigim en son yapilan test bu mu bundan sonra test varmi. Yani bebegin damarlarina kadar incelenen birde sanirim sayilan yuzunun falan resmini veren bir usg vardi ben onun bu kadar erken oldugunu bilmiyodum 25-30 da saniyodum 18-23 hafta arasindaymis bildigim kadariyla . ama 2duzey ultrasonda var ona gerek varmi bu konuda tecrubelerinize talibim beni aydinlatirmisiniz

Detaylı usg radyoloji dru yada perinatoloji uzmani tarafindan yapılır genellikle. 30-40 dk arasi suren inceleme olur. Renklide bakiliyor, siyah beyazda. Hersey detayli incelenir. Daha sonra sadece şeker yukleme testi baslayacak. Ve duruma gore 30lu haftalarda nst ye baglanmaya baslariz. Ben kizimda erken baslamistim cunku kasik agrim ve kanamalarim oluyordu

Benimde öyle gögüs ucum yok kızımda zorlandım canım. Gögüs ucunu al muhakkak. Ben sagma makinesi almıstım aventin elektrikli teklisini almıstım. Birde su gumus gögüs kalkanlarını cok övüyorlar ilk kızımın zamanında yoktu ondan. Biraz zahmetli zor bir sürec ama bebek alamayacak diye sartlama kendini benim kızım 25 gun sonra tuttu memeyi ve emdikcede uc cıkıyor.

Kizlae
Biz mamajoo tekli aldik cok onerildi simdi kuzenime yolladim denicek bakalim

Bende avent tekli kullandım kızımda bunda mamajoo ya bakayım daha iyiyse mamajoo alırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…