- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Merhabalar. Uzun sure oldu yazmayalı. Dun kontrolumuz vardi. Paşanin keyfi gayet yerinde ❤ 244 gr 21 cm olmuşuz ❤
Maşallah
Ya kizlar ben bildiginiz yag kullaniyorum.. e vitamini kapsul, badem yagi, jojoba, saf zeytinyagi daga fazlaca, bi sey daga vardi hatirlayamadim hepsinden esit miktarda kaba doktum fısfıslı..karnima suruyorum.. biraz emmesini bekliyorum.. iyice yediyirum atletimi kapatiyorum.. pamuk gibi oluyorum.. cildim nemli kaliyor.. siyah atlet kullaninki ne olcak.. kalcaniza poponuza baseninize geryerinizi esinize bi guzel surdurun
Abbboooo duyduğum en yüksek rakamarkadaşım 750 tl ye yaptırdı. bakalım benim dr nereye yönlendirecek
Kakaoyu bilmiyorum hindistan cevizi yağını gratisten almıştım. Kavanozda satılıyor, üzerinde yazıyor zaten %100 organik diye.Kakao ve hındıstsn cevızı yagı alanlar nerden aldınız guvenılır. Benimde bazen kasınıyo karnımm
Ben tip merkezinde yaptircam. Kizimada ayni yerde yaptim. 280 dedilerMerhabe hanımlar. Bizimde cinsiyet kesinleşti erkek.15 cm 171 gr. Bir muanede gününden öne geçiyor bir muanede geri gidiyor. 3 gün geriye geçtik yine. Niye böyle oluyor beslenmemden mi acaba 1 ay sonraya ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Sizin gittiğiniz hastenelerde ücreti ne kadar bizimki 400 tl imiş. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum babayı almıyolar annede karşıda ekran olmadığı için göremiyor. Sizlerde nasıl fiyatlar
İstanbulda da ayni farkli degilÇok şanslıymışsınız. Ben tatil beldesini yaşıyorum. 2 özel 1devlet hastanesi var sadece. Devlette asla almıyorlar içeri. Kaldı ki biri muane olurken bir başka bayanı da sıraya alıyolar odada hep 2 gebe yada hasta oluyor.
Ben hep kendi doktoruma yazdiriyodum. Sanirim gitmeden ogrenemezsiSlm kızlar umarım hepinizin iyisinizdir bir kaç gündür giremedim.
Ben progestan kullanıyorum normalde, sağlık ocağına gitsem aile hekimi yazar mı, bi bilginiz var mı?
Aynen ciftlilerde guc azaliyomus bide ikisini birden tutmak gerekiyor eli agrir insanin oturup iki elle tutunca bizde arastirdik baya o sebeple herkes tekliyi onerdi ama baya memnun olan var kotu yorum gormedim teklisine insaallah kuzenmde memnum kalor bakalm :)Mamajoo bikac kisi onermisti cok onceki konusmalarda var bende ondan aldim.e bebege gittigimde oradaki bayan ya philips avent ya da mamajoo tavsiye ederim demisti.ciftlilerde guc azaliyor ama zaman acisindan iyi demisti ben tekli aldim
Aktarsan aldım CnmKakao ve hındıstsn cevızı yagı alanlar nerden aldınız guvenılır. Benimde bazen kasınıyo karnımm
Evet bende 229 tl ye aldimjoker de şu an teklisi 220 lira sizinkiyle aynı mı? siz kaça almıştınız? ucuzsa hemen alayım jokerden :))
Ben yazdirmayi unuttumBen hep kendi doktoruma yazdiriyodum. Sanirim gitmeden ogrenemezsi
Canım ben progestan iğnelerimi sağlık ocağındaki doktoruma yazdryrdmBen yazdirmayi unuttum
Randevuma daha 1 buçuk hafta var, ilaç da pazartesi bitiyor. mecbur gidip sansimi deneyim.
Ben sağlık ocağından yazdırıyorum canımSlm kızlar umarım hepinizin iyisinizdir bir kaç gündür giremedim.
Ben progestan kullanıyorum normalde, sağlık ocağına gitsem aile hekimi yazar mı, bi bilginiz var mı?
Detaylı usg radyoloji dru yada perinatoloji uzmani tarafindan yapılır genellikle. 30-40 dk arasi suren inceleme olur. Renklide bakiliyor, siyah beyazda. Hersey detayli incelenir. Daha sonra sadece şeker yukleme testi baslayacak. Ve duruma gore 30lu haftalarda nst ye baglanmaya baslariz. Ben kizimda erken baslamistim cunku kasik agrim ve kanamalarim oluyorduArkadaslar bir sorum var detayli usg hakkinda konusmussunuz. Benim bu konuda merak ettigim en son yapilan test bu mu bundan sonra test varmi. Yani bebegin damarlarina kadar incelenen birde sanirim sayilan yuzunun falan resmini veren bir usg vardi ben onun bu kadar erken oldugunu bilmiyodum 25-30 da saniyodum 18-23 hafta arasindaymis bildigim kadariyla . ama 2duzey ultrasonda var ona gerek varmi bu konuda tecrubelerinize talibim beni aydinlatirmisiniz
Neden baktı hiç bilmiyorum. 17.haftada bakacağız demiştiBen bına baktırmadım ne zaman neden bakılıyormuş
Ekyz benimde gogus ucum yok nasil olcakk yaa aklimda cok soru ? Bebek alamicak orasi kesin.. belkide sagamicam? Gogus uclari satiliyor.. onunlada bebek alirmi Allag bilir... napicam yaacok korkuyorum.. bebeklerime sut veremicen diye.. makine olarak manuel isr yararmi elektrikli makinemi alsam.. gogus ucum yok cikinti yok iceriye dogru girdap seklinde kalkana yinede gerek varmi Allah bilir...
Kizlae
Biz mamajoo tekli aldik cok onerildi simdi kuzenime yolladim denicek bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?