İdrar tahlilinde protein ciktimi yada farkli bir sikayetin varmiydiNeden baktı hiç bilmiyorum. 17.haftada bakacağız demişti
Dönen fazla yok diyebiliyorum. Ama erkekler erken gosterir kizlar daha gec soylenir. Benimkide kız diye tahmin ediyorum. Cunku doktorlar erkek cinsel organini gorunce kesin erkek diyebiliyorlar ama goremeyince sonradan gorme ihtimalleride oluyor:)Kızlar kaçırdım mı bilmiyorum ama cinsiyet anketinde erkeklerde azalış kızlarda artış görüyorum. Cinsiyeti erkekten kıza dönenler mi oldu
Ben pazartesi arayıp öğreneceğim bilgi veririm canım.Merhabe hanımlar. Bizimde cinsiyet kesinleşti erkek.15 cm 171 gr. Bir muanede gününden öne geçiyor bir muanede geri gidiyor. 3 gün geriye geçtik yine. Niye böyle oluyor beslenmemden mi acaba 1 ay sonraya ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Sizin gittiğiniz hastenelerde ücreti ne kadar bizimki 400 tl imiş. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum babayı almıyolar annede karşıda ekran olmadığı için göremiyor. Sizlerde nasıl fiyatlar
Senin yüzde yüz kız bence şimdiye kadar görmüş olmalıydınız pipisi varsaDönen fazla yok diyebiliyorum. Ama erkekler erken gosterir kizlar daha gec soylenir. Benimkide kız diye tahmin ediyorum. Cunku doktorlar erkek cinsel organini gorunce kesin erkek diyebiliyorlar ama goremeyince sonradan gorme ihtimalleride oluyor:)
Biz esimle baya baya kiza alistirdik kendimizi. Galiba dayanamicam pazartesi bile gidebilirim doktora
Yazıyor canım.Slm kızlar umarım hepinizin iyisinizdir bir kaç gündür giremedim.
Ben progestan kullanıyorum normalde, sağlık ocağına gitsem aile hekimi yazar mı, bi bilginiz var mı?
Anladim tesekkur ederim :)Detaylı usg radyoloji dru yada perinatoloji uzmani tarafindan yapılır genellikle. 30-40 dk arasi suren inceleme olur. Renklide bakiliyor, siyah beyazda. Hersey detayli incelenir. Daha sonra sadece şeker yukleme testi baslayacak. Ve duruma gore 30lu haftalarda nst ye baglanmaya baslariz. Ben kizimda erken baslamistim cunku kasik agrim ve kanamalarim oluyordu
Ya git artık öğren zatenDönen fazla yok diyebiliyorum. Ama erkekler erken gosterir kizlar daha gec soylenir. Benimkide kız diye tahmin ediyorum. Cunku doktorlar erkek cinsel organini gorunce kesin erkek diyebiliyorlar ama goremeyince sonradan gorme ihtimalleride oluyor:)
Biz esimle baya baya kiza alistirdik kendimizi. Galiba dayanamicam pazartesi bile gidebilirim doktora
Canım ben progestan iğnelerimi sağlık ocağındaki doktoruma yazdryrdm
Ben sağlık ocağından yazdırıyorum canım
Sağolun kizlar ☺ pazartesi orada yazdirirm inşallah. daha kolay olur.Yazıyor canım.
Oy sayilari surekli artiyor ama :))Senin yüzde yüz kız bence şimdiye kadar görmüş olmalıydınız pipisi varsa
Ama birileri cinsiyet oyunu değiştirmiş bence erkekten kıza dönen var, bana 14 te erkek dendi ya belki 16 da kız denir diye bekliyorum
Valla soylemezse diye korkuma gitmiyorum ama artik 17 haftalik olcak baksinlar artik bir zahmet yaYa git artık öğren zaten
Yazar diye biliyorum. Bitince bende gidicem hekimime yazdırmayaSlm kızlar umarım hepinizin iyisinizdir bir kaç gündür giremedim.
Ben progestan kullanıyorum normalde, sağlık ocağına gitsem aile hekimi yazar mı, bi bilginiz var mı?
Maşallah. Kız evlat en büyük hayalimdiGUNAYDIN teyzeleri dun Dr kontrolune gittik ilk defa ANNEM ve k.validemide goturduk cok sukur dikislerim iyi durumda veeeeee 3 prenses geliyorrrrrrryuzde 90 kiz hepsi dedi ense kalinliklarini sordum bakti hersey normal dedi cok sukur ilaclarim vardi bitaktirdiklari oldu kan ilaci ve vitamine baslatti RABBIM bebislerimize Saglik versin hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins..
Kotuymus oyle deÇok şanslıymışsınız. Ben tatil beldesini yaşıyorum. 2 özel 1devlet hastanesi var sadece. Devlette asla almıyorlar içeri. Kaldı ki biri muane olurken bir başka bayanı da sıraya alıyolar odada hep 2 gebe yada hasta oluyor.
ayy evde 3 tane pespese kosan prensesler :))) cok tatli olurlar rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah...GUNAYDIN teyzeleri dun Dr kontrolune gittik ilk defa ANNEM ve k.validemide goturduk cok sukur dikislerim iyi durumda veeeeee 3 prenses geliyorrrrrrryuzde 90 kiz hepsi dedi ense kalinliklarini sordum bakti hersey normal dedi cok sukur ilaclarim vardi bitaktirdiklari oldu kan ilaci ve vitamine baslatti RABBIM bebislerimize Saglik versin hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins..
çok iyi fiyat gerçekten.ikiside aynı şeyi yapıyor farka bak. Mecburuz diye ne kdr kazıklarsak diye uğraşıyorlarBen tip merkezinde yaptircam. Kizimada ayni yerde yaptim. 280 dediler
Canım bu bebeği inceleyen bir testmiş. Sipina bifida vb var mı dieİdrar tahlilinde protein ciktimi yada farkli bir sikayetin varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?