2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar kaçırdım mı bilmiyorum ama cinsiyet anketinde erkeklerde azalış kızlarda artış görüyorum. Cinsiyeti erkekten kıza dönenler mi oldu

Kızlar kaçırdım mı bilmiyorum ama cinsiyet anketinde erkeklerde azalış kızlarda artış görüyorum. Cinsiyeti erkekten kıza dönenler mi oldu
Dönen fazla yok diyebiliyorum. Ama erkekler erken gosterir kizlar daha gec soylenir. Benimkide kız diye tahmin ediyorum. Cunku doktorlar erkek cinsel organini gorunce kesin erkek diyebiliyorlar ama goremeyince sonradan gorme ihtimalleride oluyor:)
Biz esimle baya baya kiza alistirdik kendimizi. Galiba dayanamicam pazartesi bile gidebilirim doktora

Ben pazartesi arayıp öğreneceğim bilgi veririm canım.

Senin yüzde yüz kız bence şimdiye kadar görmüş olmalıydınız pipisi varsa
Ama birileri cinsiyet oyunu değiştirmiş bence erkekten kıza dönen var, bana 14 te erkek dendi ya belki 16 da kız denir diye bekliyorum

Kizlar bu battaniyelerin aynisini nerede bulabilirim acaba cok guzel gozukuyolar bilginiz varmi :)

Eklentiler

• Screenshot_20190928-161139.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 53
Anladim tesekkur ederim :)

Ya git artık öğren zaten

Kizlarrr ya biz dun annemle ip aldik kuzuma minik yelek ordurecegim ilk dogdugduklarinda o minicik bir karis yelekler cok ise yarıyor cinsiyet konusundada bizimki cok hareketliyydi her profil den poz verdi bize onunu dondu arkasını döndü 15 dakika inceledi bide video cekmks esim ekrandan onu eve gelince izledim hersey ortadaydi ben bile gördüm kizmi erkek mi

GUNAYDIN teyzeleri dun Dr kontrolune gittik ilk defa ANNEM ve k.validemide goturduk cok sukur dikislerim iyi durumda veeeeee 3 prenses geliyorrrrrrr yuzde 90 kiz hepsi dedi ense kalinliklarini sordum bakti hersey normal dedi cok sukur ilaclarim vardi bitaktirdiklari oldu kan ilaci ve vitamine baslatti RABBIM bebislerimize Saglik versin hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins..

Slm kızlar umarım hepinizin iyisinizdir bir kaç gündür giremedim.
Ben progestan kullanıyorum normalde, sağlık ocağına gitsem aile hekimi yazar mı, bi bilginiz var mı?
Yazar diye biliyorum. Bitince bende gidicem hekimime yazdırmaya

Reactions: Eva
w
Maşallah. Kız evlat en büyük hayalimdi
Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin

Kotuymus oyle de

ayy evde 3 tane pespese kosan prensesler :))) cok tatli olurlar rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah...
daha once de sormustum ama gormedin sanirim
senin bebeklerin tup bebekdi diye hatirliyorum 3 tanemi transfer oldun? yoksa 3 gunluk embriyo kendiliginden mi bolundu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…