2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oy massallah yerim ben onlari ya

Bende hala cinsiyet öğrenemeyenlerdenim. Yarın tekrar kontrolüm var. Bakalım bu sefer göstericekmi elini kolunu koyuyo sürekli apış arasına. Bacaklarını çapraz yapıyor. Kordonda başa bela hep orda. Bir çıkıntı görüyoruz ama emin olamıyor doktorda. Göstermemek için elimden geleni yapıyor ufaklık. Belki yarın bize bir iyilik yapar

Canlar kızlarda da çıkıntı oluyor cinsiyete bakarken sadece erkek bebeklerde çıkıntı direk yukarı bakıyorkızlarda ise yatay şekilde

Eklentiler

• IMG_20190929_115833.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 51
Söylemeyi unuttum hanımlar dr'um mutlaka grip aşısı ol bebeğe hiçbir zararı yok dedi. Grip mevsimi geliyorken sizlerde dr'unuza danışıp yaptırın

Senle ben kalmisiz desene

Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben şifayı kapmışım, iki gündür griple boğuşuyorum, nane limon içiyorum ama sizce bir sakıncası olur mu? Günde bir kupa içiyorum sadece

Yaa masallah ucuzmu ve hepsi kız saglıkls buyusunler ınsallah kuzucuklar yaaa yerim

Söylemeyi unuttum hanımlar dr'um mutlaka grip aşısı ol bebeğe hiçbir zararı yok dedi. Grip mevsimi geliyorken sizlerde dr'unuza danışıp yaptırın
Benim doktorum da yaptirabilirsin dedi, is yerinde toplu asi yapiliyordu gittim is yerindeki doktor hayatta yapmam o riski ben alamam diye konusup sinirimi bozup geri gönderdi beni. Haftaya kontrolum var tekrar soracagim bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…