- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Oy massallah yerim ben onlari yaGUNAYDIN teyzeleri dun Dr kontrolune gittik ilk defa ANNEM ve k.validemide goturduk cok sukur dikislerim iyi durumda veeeeee 3 prenses geliyorrrrrrryuzde 90 kiz hepsi dedi ense kalinliklarini sordum bakti hersey normal dedi cok sukur ilaclarim vardi bitaktirdiklari oldu kan ilaci ve vitamine baslatti RABBIM bebislerimize Saglik versin hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins..
Mert ege 'de güzel olurYiğit Yağız yeğenlerde var. Ondan bulmak zor . Belki tek belki başka bir isim buluruz
Pardon ben karistirdim sanirim. İnsallah sonucun guzeldirCanım bu bebeği inceleyen bir testmiş. Sipina bifida vb var mı die
Senle ben kalmisiz deseneBende hala cinsiyet öğrenemeyenlerdenim. Yarın tekrar kontrolüm var. Bakalım bu sefer göstericekmielini kolunu koyuyo sürekli apış arasına. Bacaklarını çapraz yapıyor. Kordonda başa bela hep orda. Bir çıkıntı görüyoruz ama emin olamıyor doktorda. Göstermemek için elimden geleni yapıyor ufaklık. Belki yarın bize bir iyilik yapar
Bende henüz öğrenemedim ve randevüme 10 gün varSenle ben kalmisiz desene
Öyle düşünme bazı makineler eski bazıları çok yeni. Yeni ve iyi cihazların fiyatları daha pahalı oluyor. Tabi Bakan hoca da çok önemliçok iyi fiyat gerçekten.ikiside aynı şeyi yapıyor farka bak. Mecburuz diye ne kdr kazıklarsak diye uğraşıyorlar
Nane limonda sakınca yok diye biliyorum. Ben de içiyordum mide bulantılarımda.Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben şifayı kapmışım, iki gündür griple boğuşuyorum, nane limon içiyorum ama sizce bir sakıncası olur mu? Günde bir kupa içiyorum sadece
Teşekkür ederim canım çok sağolNane limonda sakınca yok diye biliyorum. Ben de içiyordum mide bulantılarımda.
Yaa masallah ucuzmu ve hepsi kızGUNAYDIN teyzeleri dun Dr kontrolune gittik ilk defa ANNEM ve k.validemide goturduk cok sukur dikislerim iyi durumda veeeeee 3 prenses geliyorrrrrrryuzde 90 kiz hepsi dedi ense kalinliklarini sordum bakti hersey normal dedi cok sukur ilaclarim vardi bitaktirdiklari oldu kan ilaci ve vitamine baslatti RABBIM bebislerimize Saglik versin hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins..
2 fincan ictim ihlamur.ama nanesiz. Limonlu ve balli. Ben hâla iyilesmedim 10 gun olduKızlar merhaba, nasılsınız? Ben şifayı kapmışım, iki gündür griple boğuşuyorum, nane limon içiyorum ama sizce bir sakıncası olur mu? Günde bir kupa içiyorum sadece
Geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsınız. Terleyemiyorum bir terlesem sanki rahatlayacakmışım gibi geliyor2 fincan ictim ihlamur.ama nanesiz. Limonlu ve balli. Ben hâla iyilesmedim 10 gun oldu
Biz kizimda ayak ucu piyanolu olandan kullandik, 1 aylikken falan baslamistik, cok ilgisini cekiyordu renkli renkli. Indirime denk gelirsen bak yoksa dogumdan sonra karar verirsin, çok aciliyeti olan bisey degil.Sizce oyun halısı gerekli mi? Kac aydan sonra alınmalı?
Benim doktorum da yaptirabilirsin dedi, is yerinde toplu asi yapiliyordu gittim is yerindeki doktor hayatta yapmam o riski ben alamam diye konusup sinirimi bozup geri gönderdi beni. Haftaya kontrolum var tekrar soracagim bakalim.Söylemeyi unuttum hanımlar dr'um mutlaka grip aşısı ol bebeğe hiçbir zararı yok dedi. Grip mevsimi geliyorken sizlerde dr'unuza danışıp yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?