2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Biz kizimda ayak ucu piyanolu olandan kullandik, 1 aylikken falan baslamistik, cok ilgisini cekiyordu renkli renkli. Indirime denk gelirsen bak yoksa dogumdan sonra karar verirsin, çok aciliyeti olan bisey degil.
Anladim tesekkur ederim :)

Kızlar benim aşırı derecede akıntım var kokusuz ve şeffaf veya gibi. Kullandığım uygulama da bu aralar akıntınız da artış olabilir yazıyordu geçenlerde. Ama size de sormak istedim var mı aynı durumu yaşayan hamişşş

Merhabalar geriden geliyorum. Hepsini okuyamadım. Dün çatlak kremleri konuşulmuş. Kızımda lierac kullandım. Bacaklarımda çatlak olmasına rağmen yani çatlağa meyilli bir vücudum olmasına rağmen karnım çatlamadı. Bu sefer hindistan cevizi yağı ile başladım. Lierac almadım çünkü mühendisin oğlu önermedi. Onun yıldızlar listesindeki kremlerden seçip incia krem aldım. Iki gün önce geldi. Lierac gibi değil, vazelin gibi. Karnım sürekli yağlı. Bebek deterjanı kızımda uni ya da dalin kullanıyordum. Mühendisin oğlu onları da incelemiş ve önermiyor. Kızım 4 yaşında, artık sadece iç çamaşırlarını ayrı ve baby me granül sabun ile yıkıyorum. Bebeğim doğduğunda ona da baby me kullanırım. Cinsiyetini bilmiyorum, doktor kıza benzetmişti. Salı kontrolüm var, umarım gösterir.

Koku yoksa sikinti olmaz diyo doktorlsr ama icine sinmezse mesaj at doktora ya da kontrolunde bahset bence. Ben serklaj oldum, hafif sarimsi akintim var die onlem amacli fitil kullaniyorum, kokusuz ama icim rahat etmedigi icin istedim artik.

Kızlar bebeği tam olarak nerede hissediyorsunuz sanki bana hala çok aşağıdaymış gibi geliyoda

0
Ben yasiyorum bazi gunler artiyor bazi gunler az oluyor.kokusuz ve renksizse sorun yok

Hala mide bulantisi ve kusmalar normal mi.sizce kızlar bebek gelmeden evde degisivek esylar var onlari düzenlemek istiyorum ama bugun disari cikmamla kendimi kotu hissetmem bir oldu once bayilicak gibi hissediyorum basim donuyor ardindanda 10dk gecmeden ac karnina bile olsam ksuyorum sonradatum gun karnim agriyor zorlandığım icin bitene kadar boyle de etmez insallh

Ben kupkuruyum akıntı yok bende

Benim de halsizliğim geçmedi. İki yürüyorum kendimi yerlere atasın geliyor nefes nefese kalıyorum sonra terleme ve mide bulantısı başlıyor hafif. Hele açsam daha şiddetli oluyor. Açlığa gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…