İlk gunler cok kotuydu. Suan daha iyiyim. Ama cok fena tikanik afedersin bir balgam var bie haftadir öldürdü beniGeçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsınız. Terleyemiyorum bir terlesem sanki rahatlayacakmışım gibi geliyor
Anladim tesekkur ederim :)Biz kizimda ayak ucu piyanolu olandan kullandik, 1 aylikken falan baslamistik, cok ilgisini cekiyordu renkli renkli. Indirime denk gelirsen bak yoksa dogumdan sonra karar verirsin, çok aciliyeti olan bisey degil.
Bal ve limonu karıştırıp yendiğinde balgama iyi geldiğini duymuştumİlk gunler cok kotuydu. Suan daha iyiyim. Ama cok fena tikanik afedersin bir balgam var bie haftadir öldürdü beni
Kullanabilenler çok memnun.Sizce oyun halısı gerekli mi? Kac aydan sonra alınmalı?
Bal beni daha cok tıkıyor yemeyi biraktimBal ve limonu karıştırıp yendiğinde balgama iyi geldiğini duymuştum
Anlarım canım inşallah tez zamanda geçer hepsi de iyileşirsinBal beni daha cok tıkıyor yemeyi biraktim
Ben iyilessemde tekrar kizima gectiAnlarım canım inşallah tez zamanda geçer hepsi de iyileşirsin
Ceren, ceylin, alya, liya aklima gelenlerherkese merhabaaa☺ Ben de bu hafta cinsiyetini öğrendim.dr %90kız dedi.değişr m sizce? ve kız bebek isim önerileri var mı
Deniz suyu iceren burun spreyleri var, hamileler kulanabiliyor, ondan alsana canim. Bende seninki kadar agir olmadi acikcasi ama biraz vardi, doktor onermistiİlk gunler cok kotuydu. Suan daha iyiyim. Ama cok fena tikanik afedersin bir balgam var bie haftadir öldürdü beni
Koku yoksa sikinti olmaz diyo doktorlsr ama icine sinmezse mesaj at doktora ya da kontrolunde bahset bence. Ben serklaj oldum, hafif sarimsi akintim var die onlem amacli fitil kullaniyorum, kokusuz ama icim rahat etmedigi icin istedim artik.Kızlar benim aşırı derecede akıntım var kokusuz ve şeffaf veya gibi. Kullandığım uygulama da bu aralar akıntınız da artış olabilir yazıyordu geçenlerde. Ama size de sormak istedim var mı aynı durumu yaşayan hamişşş
Ben yasiyorumKızlar benim aşırı derecede akıntım var kokusuz ve şeffaf veya gibi. Kullandığım uygulama da bu aralar akıntınız da artış olabilir yazıyordu geçenlerde. Ama size de sormak istedim var mı aynı durumu yaşayan hamişşş
20.haftada gobek deligine cikiyormus diye duydum ama benimde asagida hissediyorumKızlar bebeği tam olarak nerede hissediyorsunuz sanki bana hala çok aşağıdaymış gibi geliyoda
İnşallah ya.bnmde göbek deliğinin baya altında sertlik.bebekte ordadr dye düşündüm20.haftada gobek deligine cikiyormus diye duydum ama benimde asagida hissediyorum
Ben kupkuruyum akıntı yok bendeKızlar benim aşırı derecede akıntım var kokusuz ve şeffaf veya gibi. Kullandığım uygulama da bu aralar akıntınız da artış olabilir yazıyordu geçenlerde. Ama size de sormak istedim var mı aynı durumu yaşayan hamişşş
Benim de halsizliğim geçmedi. İki yürüyorum kendimi yerlere atasın geliyorHala mide bulantisi ve kusmalar normal mi.sizce kızlar bebek gelmeden evde degisivek esylar var onlari düzenlemek istiyorum ama bugun disari cikmamla kendimi kotu hissetmem bir oldu once bayilicak gibi hissediyorum basim donuyor ardindanda 10dk gecmeden ac karnina bile olsam ksuyorum sonradatum gun karnim agriyor zorlandığım icin bitene kadar boyle de etmez insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?