2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım benim de bulantılarım ara ara devam ediyor.Öğle arası iş yerinden eve ağlayarak geliyorum bazen.inşşş 9 ay sürmez bu bulantılsr ne diyelim

Normal cnm herkesin ayni gecmiyor mide olarak 1 gun iyi 1 gun kotuyum.disari ciktiginda hava sicaksa yapmistir ben sicakken balkonda camasir toplamam veya sermem bile etkiliyor nefes alamiyorum kotu oluyorum.

Koku yoksa sikinti olmaz diyo doktorlsr ama icine sinmezse mesaj at doktora ya da kontrolunde bahset bence. Ben serklaj oldum, hafif sarimsi akintim var die onlem amacli fitil kullaniyorum, kokusuz ama icim rahat etmedigi icin istedim artik.
Doktorum yaklaşık dört hafta önce sordu akıyım olduğunu söyledim olmaması gerçek deyip kutuda sadece iki fitil olan bir antifungal verdi . Yine gittiğimde söyleyeceğim . Bazen cidden çok artıyor .

Doktorum yaklaşık dört hafta önce sordu akıyım olduğunu söyledim olmaması gerçek deyip kutuda sadece iki fitil olan bir antifungal verdi . Yine gittiğimde söyleyeceğim . Bazen cidden çok artıyor .
Yani acikcasi felaket tellali olmak istemem canim, seni korkutmak da deil amacim, ben onceki gebeligimde kokusuz, beyaza yakin ve yogun, kaygan kivamli akintiya sahiptim. Doktora bahsettim, normaldir dedi, telefondan baktim, normaldir yaziyordu. Tam hafif kasilmalarim baslayip da rahim acikligimi kontrol etmek icin alttan muayene ettiklerinde hem acikligimi farkettiler hem de akintinin vajinal enfeksiyon oldugunu solediler ve bu yuzden acikligima -21. Haftamdaydim- mudahale edemediler ve erken dogum yaptim sirf bu yuzden. Enfeksiyon varken herhangi bi dikis vs alamiyorsun cunku. Rabbim hicbirimize vermesin ama onemli bi detay bu konu, agzim yaninca ister istemez.

Ya kizlar sizce hamilelikte sushi yenir mi? Az once yedim canim cok istedigi icin ama simdi biraz tedirgin oldum hani cig et balik olmaz ya normalde doktoruna danisan varmi aranizda?

Kızlar iştahınız nasıl?Benim hala eskisi kadar olmasa da iştahsızlık yaşıyorum.Keşke iştahım açılsa kiloyu hiç dert etmeyeceğim
Ben vitamin içmeye başlayınca bir anda iştahım açıldı.2-3 kiloyu bir anda aldım ve baya belirgin kilo artışı oldu. Bu kadar çabuk olmasına üzüldüm açıkça. Vitamin kullanıyor musun ?

Ya kizlar sizce hamilelikte sushi yenir mi? Az once yedim canim cok istedigi icin ama simdi biraz tedirgin oldum hani cig et balik olmaz ya normalde doktoruna danisan varmi aranizda?
Canım çiğ balıklı sushi yenmemesi lazım. Çiğ et balık yumurta hepsi yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…