- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Canım benim de bulantılarım ara ara devam ediyor.Öğle arası iş yerinden eve ağlayarak geliyorum bazen.inşşş 9 ay sürmez bu bulantılsr ne diyelimHala mide bulantisi ve kusmalar normal mi.sizce kızlar bebek gelmeden evde degisivek esylar var onlari düzenlemek istiyorum ama bugun disari cikmamla kendimi kotu hissetmem bir oldu once bayilicak gibi hissediyorum basim donuyor ardindanda 10dk gecmeden ac karnina bile olsam ksuyorum sonradatum gun karnim agriyor zorlandığım icin bitene kadar boyle de etmez insallh
Normal cnm herkesin ayni gecmiyor mide olarak 1 gun iyi 1 gun kotuyum.disari ciktiginda hava sicaksa yapmistir ben sicakken balkonda camasir toplamam veya sermem bile etkiliyor nefes alamiyorum kotu oluyorum.Hala mide bulantisi ve kusmalar normal mi.sizce kızlar bebek gelmeden evde degisivek esylar var onlari düzenlemek istiyorum ama bugun disari cikmamla kendimi kotu hissetmem bir oldu once bayilicak gibi hissediyorum basim donuyor ardindanda 10dk gecmeden ac karnina bile olsam ksuyorum sonradatum gun karnim agriyor zorlandığım icin bitene kadar boyle de etmez insallh
Böylesi de zordur mutlaka, öyleyse kızın da heöen iyileşsin inşallahBen iyilessemde tekrar kizima gectiartik sinirden gülüyorum
Ben kızımı içine koyuyordum ve oturup çayımı içiyordum. Baya faydasını gördüm.Sizce oyun halısı gerekli mi? Kac aydan sonra alınmalı?
Alip denemekte fayda var o zaman indirimde denk gelirsem alayimBen kızımı içine koyuyordum ve oturup çayımı içiyordum. Baya faydasını gördüm.
Tesekkurler inşallahBöylesi de zordur mutlaka, öyleyse kızın da heöen iyileşsin inşallah
Cok tatliymis uzerinde eskisin yavrununCinsiyet belli olmadigi icin annesi daha birsey almadi ama teyzesi ilk cicilerini almis teyzeleri
Doktorum yaklaşık dört hafta önce sordu akıyım olduğunu söyledim olmaması gerçek deyip kutuda sadece iki fitil olan bir antifungal verdi . Yine gittiğimde söyleyeceğim . Bazen cidden çok artıyor .Koku yoksa sikinti olmaz diyo doktorlsr ama icine sinmezse mesaj at doktora ya da kontrolunde bahset bence. Ben serklaj oldum, hafif sarimsi akintim var die onlem amacli fitil kullaniyorum, kokusuz ama icim rahat etmedigi icin istedim artik.
Coraplariniza bayildimCinsiyet belli olmadigi icin annesi daha birsey almadi ama teyzesi ilk cicilerini almis teyzeleri
Yani acikcasi felaket tellali olmak istemem canim, seni korkutmak da deil amacim, ben onceki gebeligimde kokusuz, beyaza yakin ve yogun, kaygan kivamli akintiya sahiptim. Doktora bahsettim, normaldir dedi, telefondan baktim, normaldir yaziyordu. Tam hafif kasilmalarim baslayip da rahim acikligimi kontrol etmek icin alttan muayene ettiklerinde hem acikligimi farkettiler hem de akintinin vajinal enfeksiyon oldugunu solediler ve bu yuzden acikligima -21. Haftamdaydim- mudahale edemediler ve erken dogum yaptim sirf bu yuzden. Enfeksiyon varken herhangi bi dikis vs alamiyorsun cunku. Rabbim hicbirimize vermesin ama onemli bi detay bu konu, agzim yaninca ister istemez.Doktorum yaklaşık dört hafta önce sordu akıyım olduğunu söyledim olmaması gerçek deyip kutuda sadece iki fitil olan bir antifungal verdi . Yine gittiğimde söyleyeceğim . Bazen cidden çok artıyor .
Istahsizlik var hala kilo almadim keske benimde acilsa yerken istahli yesemKızlar iştahınız nasıl?Benim hala eskisi kadar olmasa da iştahsızlık yaşıyorum.Keşke iştahım açılsa kiloyu hiç dert etmeyeceğim
Ben de aynıyım Canım hala kilo almadım.çok özledim iştahla yemek yemeyiIstahsizlik var hala kilo almadim keske benimde acilsa yerken istahli yesem
Ben vitamin içmeye başlayınca bir anda iştahım açıldı.2-3 kiloyu bir anda aldım ve baya belirgin kilo artışı oldu. Bu kadar çabuk olmasına üzüldüm açıkça. Vitamin kullanıyor musun ?Kızlar iştahınız nasıl?Benim hala eskisi kadar olmasa da iştahsızlık yaşıyorum.Keşke iştahım açılsa kiloyu hiç dert etmeyeceğim
Canım çiğ balıklı sushi yenmemesi lazım. Çiğ et balık yumurta hepsi yasakYa kizlar sizce hamilelikte sushi yenir mi? Az once yedim canim cok istedigi icin ama simdi biraz tedirgin oldum hani cig et balik olmaz ya normaldedoktoruna danisan varmi aranizda?
Ya yedikden sonra netde arastirdim da herkes kesinlinkle yasak yazmisti bebege zararliymisCanım çiğ balıklı sushi yenmemesi lazım. Çiğ et balık yumurta hepsi yasak
Kullanıyorum canım.Ben vitamin içmeye başlayınca bir anda iştahım açıldı.2-3 kiloyu bir anda aldım ve baya belirgin kilo artışı oldu. Bu kadar çabuk olmasına üzüldüm açıkça. Vitamin kullanıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?