2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim de halsizliğim geçmedi. İki yürüyorum kendimi yerlere atasın geliyor nefes nefese kalıyorum sonra terleme ve mide bulantısı başlıyor hafif. Hele açsam daha şiddetli oluyor. Açlığa gelemiyorum

Normal cnm herkesin ayni gecmiyor mide olarak 1 gun iyi 1 gun kotuyum.disari ciktiginda hava sicaksa yapmistir ben sicakken balkonda camasir toplamam veya sermem bile etkiliyor nefes alamiyorum kotu oluyorum.

Canım benim de bulantılarım ara ara devam ediyor.Öğle arası iş yerinden eve ağlayarak geliyorum bazen.inşşş 9 ay sürmez bu bulantılsr ne diyelim

Ben normlde kahvalti cok erken yapmazdim.zaten ama simdi midem bulanicak diye hic yiyemiyorum oglene dogru yiyorum bugunde.disarda yapalim oglum hava alsin diye ciktik ,hava buz gibi zaten bunaldim desem degil birden oluyor tansiyonum mu dusuyor bilmiyorum son aylarda olurdu ilk hamileligimde ama hic kusmam olmamisti yemesem tmmda gittikçe zayifliyorum bebek icin zaraari olur diye korkuyorum randevuma 10gun var

Neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok ama tansiyondan şüpleniyorsan hemen ölç bakalım. Bebişi Allahın izniyle bişi olmaz inşallah korkma.. doktoruna mesaj atabiliyorsan mesaj at ve sor yada randevunu öne çeksen hani mide bulantısı 14. Haftada kesiliyordu

Bir videoda tansiyon dusuklugu bebege zarar vermez gorulmesi normal diye okudum icini ferah tut cnm bol su ve kalkarken dikkat etmeni oneririm

Mutfak bile beni cok yoruyo kızlar ya yemek bulasık ayakta kalmak hemen karnımda belimde tuhafliklar oluyo agrı veya baskı
Evde işime yetisemiyorum. Kafayı yicem. Bugun bel agrisindan duramıyorum. Ortada buyuk bir iş yapmış ligimda yok. Normal gunluk isler. Ekstra buzdolabi sildim sadece

Ya benim dr cinsiyet soylemiyormuş. Bu aksam onda dogum yapan bir ablamla konuştum. Napsam nereye gitsemde artık ogrensem. Cok merak ediyorum...

Kızlar bir konu aklıma takılıyor ve sizinde başınıza geliyor mu merak ediyorumm. bazen karnımda sanki tüm kaslarım bir araya toplaniyormus gibi oluyor ve hemen geçiyor . Ağrı olmuyor sadece bı şişkinlik hissi. Kramp gibi ama acısız. Gün içerisinde bikac defa oluyor.

Bir videoda tansiyon dusuklugu bebege zarar vermez gorulmesi normal diye okudum icini ferah tut cnm bol su ve kalkarken dikkat etmeni oneririm

Bir tahlil yazdi detayli tarih var uzerinde o yuzden bekliyorum 3unde tahlili yapip gidicem ,insallh gecer artik cok sagolun

Sahte kasilmalar oluyor. Ben cok yoruldugumda olmaya basladi

Endişelendim açıkçası Çarşamba günü kontrolum var sorabilirsem soracağım bu konuyu. Dün gece uyurken olmuş uykumdan bir anda uyandım. Tuhaf bı hisdi.a
Kendini fazla yoruyormusun? Ben bu aralar temizlik yaptim ve kizimda hic rahat vermiyor o yuzden oluyor. Gece olsa da dinlensem diye bekliyoeum :'(

Ya bende o zaman kalkan, pompa makinesi, gogus ucu olmasi icin aparat herseyi alacam.. kizlar benim gogus ucum hic yok cikacak bisey degil dogustan boyle ve yavrularim bir degil iki tane olunca anne sutunden mahrum kalmasin diye cabam.. insallah dediginiz gibi gogsumu kabul etmese bile pompayla sagabilirim sutu mamajo yada avent arasinda bende bilemedim.. premature olmasinlar ne olur zamaninda gelsinler, gelsinlerk emme refleksi cene kuvvetleri yerinde olsun..

Ya yedikden sonra netde arastirdim da herkes kesinlinkle yasak yazmisti bebege zararliymis bende kendimi kusturdum daha yeni yemisdim neyse dayanicaz artik bikac ay
Emzirirken bile yememek lazım, şuan neye dikkat ediyosak aynrn devam maalesef

Kendini fazla yoruyormusun? Ben bu aralar temizlik yaptim ve kizimda hic rahat vermiyor o yuzden oluyor. Gece olsa da dinlensem diye bekliyoeum :'(
Ev işi temizlik falan yapmadım. Ama o gün biraz yürüyüş yapmıştım. Belki ondan olmuştur. Ama genelde oluyor. Çok anlam veremedim. Hayırdır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…