- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben hic kısitlamadim dr umda yeme demediYa kizlar sizce hamilelikte sushi yenir mi? Az once yedim canim cok istedigi icin ama simdi biraz tedirgin oldum hani cig et balik olmaz ya normaldedoktoruna danisan varmi aranizda?
Benim de halsizliğim geçmedi. İki yürüyorum kendimi yerlere atasın geliyornefes nefese kalıyorum sonra terleme ve mide bulantısı başlıyor hafif. Hele açsam daha şiddetli oluyor. Açlığa gelemiyorum
Normal cnm herkesin ayni gecmiyor mide olarak 1 gun iyi 1 gun kotuyum.disari ciktiginda hava sicaksa yapmistir ben sicakken balkonda camasir toplamam veya sermem bile etkiliyor nefes alamiyorum kotu oluyorum.
Canım benim de bulantılarım ara ara devam ediyor.Öğle arası iş yerinden eve ağlayarak geliyorum bazen.inşşş 9 ay sürmez bu bulantılsr ne diyelim
Neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok ama tansiyondan şüpleniyorsan hemen ölç bakalım. Bebişi Allahın izniyle bişi olmaz inşallah korkma.. doktoruna mesaj atabiliyorsan mesaj at ve sor yada randevunu öne çeksenBen normlde kahvalti cok erken yapmazdim.zaten ama simdi midem bulanicak diye hic yiyemiyorum oglene dogru yiyorum bugunde.disarda yapalim oglum hava alsin diye ciktik ,hava buz gibi zaten bunaldim desem degil birden oluyor tansiyonum mu dusuyor bilmiyorum son aylarda olurdu ilk hamileligimde ama hic kusmam olmamisti yemesem tmmda gittikçe zayifliyorum bebek icin zaraari olur diye korkuyorum randevuma 10gun var
Bir videoda tansiyon dusuklugu bebege zarar vermez gorulmesi normal diye okudum icini ferah tut cnm bol su ve kalkarken dikkat etmeni oneririmBen normlde kahvalti cok erken yapmazdim.zaten ama simdi midem bulanicak diye hic yiyemiyorum oglene dogru yiyorum bugunde.disarda yapalim oglum hava alsin diye ciktik ,hava buz gibi zaten bunaldim desem degil birden oluyor tansiyonum mu dusuyor bilmiyorum son aylarda olurdu ilk hamileligimde ama hic kusmam olmamisti yemesem tmmda gittikçe zayifliyorum bebek icin zaraari olur diye korkuyorum randevuma 10gun var
Yenmez aslında. Bir daha yemezsiniz zaten bu kafa karışıklığıylaYa kizlar sizce hamilelikte sushi yenir mi? Az once yedim canim cok istedigi icin ama simdi biraz tedirgin oldum hani cig et balik olmaz ya normaldedoktoruna danisan varmi aranizda?
Bende de hep bi halsizlik yorgunluk hiç kalkasim yokMutfak bile beni cok yoruyo kızlar yayemek bulasık ayakta kalmak hemen karnımda belimde tuhafliklar oluyo agrı veya baskı
Çok şanslısın. Kizkardesim yok olmasini cok isterdim. Arkadastan, kuzenden teyze olmazmis yasayarak ogrendim...Cinsiyet belli olmadigi icin annesi daha birsey almadi ama teyzesi ilk cicilerini almis teyzeleri
Evde işime yetisemiyorum. Kafayı yicem. Bugun bel agrisindan duramıyorum. Ortada buyuk bir iş yapmış ligimda yok. Normal gunluk isler. Ekstra buzdolabi sildim sadeceMutfak bile beni cok yoruyo kızlar yayemek bulasık ayakta kalmak hemen karnımda belimde tuhafliklar oluyo agrı veya baskı
Neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok ama tansiyondan şüpleniyorsan hemen ölç bakalım. Bebişi Allahın izniyle bişi olmaz inşallah korkma.. doktoruna mesaj atabiliyorsan mesaj at ve sor yada randevunu öne çeksenhani mide bulantısı 14. Haftada kesiliyordu
Bir videoda tansiyon dusuklugu bebege zarar vermez gorulmesi normal diye okudum icini ferah tut cnm bol su ve kalkarken dikkat etmeni oneririm
Sahte kasilmalar oluyor. Ben cok yoruldugumda olmaya basladiKızlar bir konu aklıma takılıyor ve sizinde başınıza geliyor mu merak ediyorumm. bazen karnımda sanki tüm kaslarım bir araya toplaniyormus gibi oluyor ve hemen geçiyor . Ağrı olmuyor sadece bı şişkinlik hissi. Kramp gibi ama acısız. Gün içerisinde bikac defa oluyor.
Endişelendim açıkçası Çarşamba günü kontrolum var sorabilirsem soracağım bu konuyu. Dün gece uyurken olmuş uykumdan bir anda uyandım. Tuhaf bı hisdi.aSahte kasilmalar oluyor. Ben cok yoruldugumda olmaya basladi
Kendini fazla yoruyormusun? Ben bu aralar temizlik yaptim ve kizimda hic rahat vermiyor o yuzden oluyor. Gece olsa da dinlensem diye bekliyoeum :'(Endişelendim açıkçası Çarşamba günü kontrolum var sorabilirsem soracağım bu konuyu. Dün gece uyurken olmuş uykumdan bir anda uyandım. Tuhaf bı hisdi.a
Cok saolun yardimci oldunuz pahali ama napcam bilmiyorum..Mamajoo bikac kisi onermisti cok onceki konusmalarda var bende ondan aldim.e bebege gittigimde oradaki bayan ya philips avent ya da mamajoo tavsiye ederim demisti.ciftlilerde guc azaliyor ama zaman acisindan iyi demisti ben tekli aldim
Ya bende o zaman kalkan, pompa makinesi, gogus ucu olmasi icin aparat herseyi alacam.. kizlar benim gogus ucum hic yok cikacak bisey degilBenimde öyle gögüs ucum yok kızımda zorlandım canım. Gögüs ucunu al muhakkak. Ben sagma makinesi almıstım aventin elektrikli teklisini almıstım. Birde su gumus gögüs kalkanlarını cok övüyorlar ilk kızımın zamanında yoktu ondan. Biraz zahmetli zor bir sürec ama bebek alamayacak diye sartlama kendini benim kızım 25 gun sonra tuttu memeyi ve emdikcede uc cıkıyor.
Bende avent tekli kullandım kızımda bunda mamajoo ya bakayım daha iyiyse mamajoo alırım bende
Emzirirken bile yememek lazım, şuan neye dikkat ediyosak aynrn devam maalesefYa yedikden sonra netde arastirdim da herkes kesinlinkle yasak yazmisti bebege zararliymisbende kendimi kusturdum daha yeni yemisdim neyse dayanicaz artik bikac ay
Nasilsin canım doktora gittin mi?Emzirirken bile yememek lazım, şuan neye dikkat ediyosak aynrn devam maalesef
bende tutmadı canım bu , herkes erkek demişti nub a göreCanlar kızlarda da çıkıntı oluyor cinsiyete bakarken sadece erkek bebeklerde çıkıntı direk yukarı bakıyorkızlarda ise yatay şekilde
Ev işi temizlik falan yapmadım. Ama o gün biraz yürüyüş yapmıştım. Belki ondan olmuştur. Ama genelde oluyor. Çok anlam veremedim. Hayırdır inşallah.Kendini fazla yoruyormusun? Ben bu aralar temizlik yaptim ve kizimda hic rahat vermiyor o yuzden oluyor. Gece olsa da dinlensem diye bekliyoeum :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?