2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti.daha önce görünmez mi kese
Daha erken çağırsa kalp atışını alamayabilir.
İki de bir çağırmak istememiştir.

Kızlar benim hiç bir belirtim yok bazen halsizleşiyorum o kadar . Yine aynı ben .. inş normaldir ve hep böyle geçer
Bende de sadece halsizlik var, sat 8 haziran.
İnşallah olmaz bulantı falan ama henüz erken.
6. haftadan sonra başlayabilir :/

Allah yardımcın olsun
5 dakika oturamıyorum ben de, akşam yorgunluktan kıpırdayacak halim kalmıyor.
Ne yapacağız böyle.
Ilkinde halsizlikten aç aç uyuyordum mutfağa gidemiyordum, o bile lüksmüş.
Eşim de 4 günlüğüne bir yere gidecek, moralim çok bozuk.

Stresten de olabilir, uyku düzeni hamilelikten de bozulmuş olabilir.
Yemeği erken ve hafif yesen etkisi olur mu acaba?

aynen bende her gün sabahın köründe 6 da ayaktayım...ben bişe anlamadım bu durumdan

Ben kalp atışını duyduğum için herkese söyledim. İnşallah bir sıkıntı olmaz sağlıkla gelir. Senin kaybın için üzüldüm inşallah yine aynı şeyleri yaşamazsın pozitif düşün.

Reactions: Eva
Kızlar ben toksoplazma ve rubella testi yaptırmıştım Dr mesaj atti temiz çıkmış gayet iyi dedi .
Darısı size
Bundan sonra tekrar ay sonu kontrole gideceğim
Bende toxoplasma pozitif çıktı Kan aldılar ve ankaraya gönderdiler. 15 gün de çıkacak soonucu , bana dua edin

Benimde 3 degerim normal disi cikti cok korkuyorum birsey olucak minigime diye doktora gitmeme 2 gun var daha bide

Eklentiler

• Screenshot_20190715-220633.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 63
Benimde 3 degerim normal disi cikti cok korkuyorum birsey olucak minigime diye doktora gitmeme 2 gun var daha bide
Sakın kendini sıkıntıya sokma. Bende kendim sonucumu görüp internette araştırdım ve çok kötü şeyler okumuştum. Doktoruma ulaşana kadar ağlamıştım. Ama doktorum bir problem olmaıdğını önceden geçirip bağışıklık kazandığımı söyledi. Sende de öyle bir durum var. IgM değerleri önemliymiş. Bu değerlerinde negatif gözüküyor. Igg değerleri önceden bu hastalıkları geçiridğimizi gösteriyor. Korkulcak birşey yok Allahın izniyle :)

Kızlar günlük rutin işlerinizi yapıyor msnz yani yemek bulaşık toz alma vs .yeni hamileyiz evet ama bunları da yapmasak olmuyor
Benim 10 gündür yatılı misafirlerim var. İşten eve gelip yatağıma yatıp dinlenemiyorum bile. Allahtan süpürge ve silme işini 1 kere yaptım sonra ağrım olunca misafire devrettim işi. Yemeği falan birlikte yapıyoruz yada dışarda yiyoruz. Ama insan çok yoruluyor.

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…