EVet malesef herkesin bulantısı falan olunca ben normal normal takılıyorumBen de keseyi görmedim daha. Insan çok belirti yaşamayınca keseyi de görmeyince bi endişeleniyor sanki.
Daha erken çağırsa kalp atışını alamayabilir.Hamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti.daha önce görünmez mi kese
Bende de sadece halsizlik var, sat 8 haziran.Kızlar benim hiç bir belirtim yok bazen halsizleşiyorum o kadar . Yine aynı ben .. inş normaldir ve hep böyle geçer
Allah yardımcın olsunAh keske bende uyuyabilsem kizlar. Ama kizdan uzanamiyorum bile hemen uzerime binmeye hoplamaya falan calisiyo. Gunduz o uyurken uzanabiliyorum ancak.. ve bende de bugun uyku hali basladi umarim devam etmez. Yoksa işim çok zor. Kv calisiyor, annemde ananeme bakiyor suan stent takilacak. Sonrada annem koye gidecek 3 hafta en az gelmicek. Yani zor zamanlarda yalniz kalmis olcaz kizimla. Hayirlisiyla 3 ay bitse sanki daha rahat olur gibi geliyor ama son aylarda da koca karnimla zorlanirim yine
Stresten de olabilir, uyku düzeni hamilelikten de bozulmuş olabilir.Kızlar günaydın. 4 hafta 5 günlük hamileyim
bat tarihine gore. Henüz keseyi görmedim. Size bir şey sormak istiyorum. Ben gece kacta uyursam uyuyayim fark etmiyor sabah 4.30 5.30 gibi uyaniyorum. Üstelik gündüz de uyumamaya calisiyorum gece uykum kacmasin diye. Bunu yasayan var mi? Acaba stresten mi böyle oldum ben
Sağol canım dün gece acile gidip serum yedim. Parol içtim. Şimdi iyiyimGeçmiş olsun canım benim dikkat et kendine, istersen yarın bir doktora git bir görün belki düşük dozda bir ilaç verir kendini toplarsın
aynen bende her gün sabahın köründe 6 da ayaktayım...ben bişe anlamadım bu durumdanKızlar günaydın. 4 hafta 5 günlük hamileyim
bat tarihine gore. Henüz keseyi görmedim. Size bir şey sormak istiyorum. Ben gece kacta uyursam uyuyayim fark etmiyor sabah 4.30 5.30 gibi uyaniyorum. Üstelik gündüz de uyumamaya calisiyorum gece uykum kacmasin diye. Bunu yasayan var mi? Acaba stresten mi böyle oldum ben
Saglikla guzel haberler al insallah kalp sesini mi duyucaksinöğleden sonra benimde ilk ultrasonum olucak...çok tedirgin ve heyecanlıyım...inşallah bir sorun yoktur
çok teşekkürler ..hiç bilmiyorum ki...ne çıkarsa bahtımıza kese olur kalp olurSaglikla guzel haberler al insallah kalp sesini mi duyucaksin
Çok şanlısınız uyku isteği berbat birşeyBende de hiç uyku istegi yok hatta hamile değilken daha çok uykum gelirdi
AminEnfeksiyon olduğu için uzun süre kaldı canım bu süreçte sarılık vs olunca
Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin en önemlisi bu
Ben kalp atışını duyduğum için herkese söyledim. İnşallah bir sıkıntı olmaz sağlıkla gelir. Senin kaybın için üzüldümKızlar gebeliğinizi kimseyle paylaştınız mı? Ben geçen yaz 9+3’te kürtaj oldum kalp atışı oluşmadığı için. Keseyi gördük diye paylaşmıştım bazı arkadaşlarım ve ailemle. Kaybedince tek tek açıklamak beni sürekli yeni baştan üzdübu defa çok korkuyorum o yüzden paylaşmak gelmiyor içimden. Siz de durum ne
Benim hala daha ara ara kasık ağrılarım oluyor. Adet günümde başladı ağrılarım.Kızlar hamilelik belirtilerinde karın da acı yaşayanınız var mıydı ?
Bende toxoplasma pozitif çıktıKızlar ben toksoplazma ve rubella testi yaptırmıştım Dr mesaj atti temiz çıkmış gayet iyi dedi .
Darısı size
Bundan sonra tekrar ay sonu kontrole gideceğim
Benimde 3 degerim normal disi cikti cok korkuyorum birsey olucak minigime diye doktora gitmeme 2 gun var daha bideBen kalp atışını duyduğum için herkese söyledim. İnşallah bir sıkıntı olmaz sağlıkla gelir. Senin kaybın için üzüldüminşallah yine aynı şeyleri yaşamazsın pozitif düşün.
Benim vücudum sürekli yanıyor. Ateşim varmış gibi. Beni öpenler bile diyor senin ateşin mi. Var diyeKızlar hiç ateşinizin olduğunu hissediyor musunuz? Benim sanki 2 gündür ara ara yükseliyor gibi
Sakın kendini sıkıntıya sokma. Bende kendim sonucumu görüp internette araştırdım ve çok kötü şeyler okumuştum. Doktoruma ulaşana kadar ağlamıştım. Ama doktorum bir problem olmaıdğını önceden geçirip bağışıklık kazandığımı söyledi. Sende de öyle bir durum var. IgM değerleri önemliymiş. Bu değerlerinde negatif gözüküyor. Igg değerleri önceden bu hastalıkları geçiridğimizi gösteriyor. Korkulcak birşey yok Allahın izniyle :)Benimde 3 degerim normal disi cikti cok korkuyorum birsey olucak minigime diye doktora gitmeme 2 gun var daha bide
Benim 10 gündür yatılı misafirlerim var. İşten eve gelip yatağıma yatıp dinlenemiyorum bile. Allahtan süpürge ve silme işini 1 kere yaptım sonra ağrım olunca misafire devrettim işi. Yemeği falan birlikte yapıyoruz yada dışarda yiyoruz. Ama insan çok yoruluyor.Kızlar günlük rutin işlerinizi yapıyor msnz yani yemek bulaşık toz alma vs .yeni hamileyiz evet ama bunları da yapmasak olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?