Benim belkide uykuya vaktim olduğu için gelmiyor anlamadım .Çok şanlısınız uyku isteği berbat birşeyÇok zor çalışıyorum bu yüzden. Sürekli yorgunum ve uykusuzum
çoğu kişi boyleymis ya bende tekim sanırdım☺aynen bende her gün sabahın köründe 6 da ayaktayım...ben bişe anlamadım bu durumdan
İnşallah hersey yolunda gider canım ❤öğleden sonra benimde ilk ultrasonum olucak...çok tedirgin ve heyecanlıyım...inşallah bir sorun yoktur
Dr banu çiftçi'nin bir videosunu izlemiştim karın büyüyene kadar istediğimiz gibi yatabilirmişiz. Sonrasında sağ veya sol tarafa yatmamızı öneriyor. Özellikle sola yatarsak daha iyi olurmuş. Bir tek sırt üstü yatmayı kesinlikle önermiyor. Sırt üstü yatınca bebek omuriliğe vs baskı yapıyormuş. Burada kan akışında problem oluyormuş. Videosunu youtubedan izleyebilirsin. Bir hastası üzerinde uygulamalı olarak gösteriyor.Ya kızlar ne soracam yatarken sağ taraf sol taraf diye bir olay var mi? Ben yatmaya korkuyorum resmen bişey olacak diye
Eviniz de kedi var mı ? Genelde kedi dışkısından bulaşıyor toksoplazma gondii . Benim tez konumdu toksoplazma pozitif hamile kadınlardan izole edip çalışmıştım .Erkenden bilmek çok önemli. Herşeyin tedavisi var inşallah sorun yaşamazsın inşallah canım içini ferah tutBende toxoplasma pozitif çıktıKan aldılar ve ankaraya gönderdiler. 15 gün de çıkacak soonucu , bana dua edin
İnşallah güzel haberler alırsın canım kendini üzme strese koyma ❤Bende toxoplasma pozitif çıktıKan aldılar ve ankaraya gönderdiler. 15 gün de çıkacak soonucu , bana dua edin
gözün aydın canm darısı biz gormyenlere ☺Günaydın kızlar şimdi doktordan çıktım keseyi gördükhaftaya yine gideceğim kalp atışını duymaya . Çok şükür
Bilmiyorum ki canım denicem. Gözüne fener tutulmuş sincap gibi ayni saatte açılıyor gözlerimDaha erken çağırsa kalp atışını alamayabilir.
İki de bir çağırmak istememiştir.
Bende de sadece halsizlik var, sat 8 haziran.
İnşallah olmaz bulantı falan ama henüz erken.
6. haftadan sonra başlayabilir :/
Allah yardımcın olsun
5 dakika oturamıyorum ben de, akşam yorgunluktan kıpırdayacak halim kalmıyor.
Ne yapacağız böyle.
Ilkinde halsizlikten aç aç uyuyordum mutfağa gidemiyordum, o bile lüksmüş.
Eşim de 4 günlüğüne bir yere gidecek, moralim çok bozuk.
Stresten de olabilir, uyku düzeni hamilelikten de bozulmuş olabilir.
Yemeği erken ve hafif yesen etkisi olur mu acaba?
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım. Rabbim bebeğini ve seni korusun, sağlıkla sürecin devam etsin.Bende toxoplasma pozitif çıktıKan aldılar ve ankaraya gönderdiler. 15 gün de çıkacak soonucu , bana dua edin
Ay evet ya sanki göbeğimiz büyüdü de o kdr yoruluyoruzBenim 10 gündür yatılı misafirlerim var. İşten eve gelip yatağıma yatıp dinlenemiyorum bile. Allahtan süpürge ve silme işini 1 kere yaptım sonra ağrım olunca misafire devrettim işi. Yemeği falan birlikte yapıyoruz yada dışarda yiyoruz. Ama insan çok yoruluyor.
Benim kedime evlendikten sonra eşimde alerji çıktığı için annem bakmak zorunda kaldı. Şimdi her gittiğimde öperim severim. Sokak kedilerini de aynı şekilde. Ama doktorum çok dikkat et artık sevmemeye çalış dedi. Daha önce bu hastalığı kapmamışım. Dışarda salata yemiycekmişiz. Ben çalıştığım için mecbur öğlenleri hep dışarda yiyorum yemeği. İnşallah kapmayız bir yerden bu hastalığı.Eviniz de kedi var mı ? Genelde kedi dışkısından bulaşıyor toksoplazma gondii . Benim tez konumdu toksoplazma pozitif hamile kadınlardan izole edip çalışmıştım .Erkenden bilmek çok önemli. Herşeyin tedavisi var inşallah sorun yaşamazsın inşallah canım içini ferah tut
Hadi bakalim guzel haberler bende bekliyorim kontrolumu insallah guzel haberler veririz birbirimizwçok teşekkürler ..hiç bilmiyorum ki...ne çıkarsa bahtımıza kese olur kalp olur
Canim keseyi beklerken bende oyleydim ama o dönemde alistigim icin su anda da erkenden kalkıyorum stres yapma uyumaya çalış yoksa erkenden kalkmak zorunda kalirsin bütün hamilelik boyunca uyumak bebisler için çok önemliymiş. Ben daha 2 gunden beri 9lara 10lara çekebildim uykumu zorlaKızlar günaydın. 4 hafta 5 günlük hamileyim
bat tarihine gore. Henüz keseyi görmedim. Size bir şey sormak istiyorum. Ben gece kacta uyursam uyuyayim fark etmiyor sabah 4.30 5.30 gibi uyaniyorum. Üstelik gündüz de uyumamaya calisiyorum gece uykum kacmasin diye. Bunu yasayan var mi? Acaba stresten mi böyle oldum ben
Bende oyleyim kizlar sabahin en erken saattinde gozlerimi aciyorimçoğu kişi boyleymis ya bende tekim sanırdım☺
Yoktur tabi sen içini ferah tut minnakini görürsün belkide kalp atışlarınıöğleden sonra benimde ilk ultrasonum olucak...çok tedirgin ve heyecanlıyım...inşallah bir sorun yoktur
Aynı bennBenim vücudum sürekli yanıyor. Ateşim varmış gibi. Beni öpenler bile diyor senin ateşin mi. Var diye
Tşk ederim canimDr banu çiftçi'nin bir videosunu izlemiştim karın büyüyene kadar istediğimiz gibi yatabilirmişiz. Sonrasında sağ veya sol tarafa yatmamızı öneriyor. Özellikle sola yatarsak daha iyi olurmuş. Bir tek sırt üstü yatmayı kesinlikle önermiyor. Sırt üstü yatınca bebek omuriliğe vs baskı yapıyormuş. Burada kan akışında problem oluyormuş. Videosunu youtubedan izleyebilirsin. Bir hastası üzerinde uygulamalı olarak gösteriyor.
Gözün aydın canim darısı kalp atışlarınaGünaydın kızlar şimdi doktordan çıktım keseyi gördükhaftaya yine gideceğim kalp atışını duymaya . Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?