2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya kızlar ne soracam yatarken sağ taraf sol taraf diye bir olay var mi? Ben yatmaya korkuyorum resmen bişey olacak diye
Dr banu çiftçi'nin bir videosunu izlemiştim karın büyüyene kadar istediğimiz gibi yatabilirmişiz. Sonrasında sağ veya sol tarafa yatmamızı öneriyor. Özellikle sola yatarsak daha iyi olurmuş. Bir tek sırt üstü yatmayı kesinlikle önermiyor. Sırt üstü yatınca bebek omuriliğe vs baskı yapıyormuş. Burada kan akışında problem oluyormuş. Videosunu youtubedan izleyebilirsin. Bir hastası üzerinde uygulamalı olarak gösteriyor.

Reactions: Eva
Bende toxoplasma pozitif çıktı Kan aldılar ve ankaraya gönderdiler. 15 gün de çıkacak soonucu , bana dua edin
Eviniz de kedi var mı ? Genelde kedi dışkısından bulaşıyor toksoplazma gondii . Benim tez konumdu toksoplazma pozitif hamile kadınlardan izole edip çalışmıştım .Erkenden bilmek çok önemli. Herşeyin tedavisi var inşallah sorun yaşamazsın inşallah canım içini ferah tut

Bilmiyorum ki canım denicem. Gözüne fener tutulmuş sincap gibi ayni saatte açılıyor gözlerim

Ay evet ya sanki göbeğimiz büyüdü de o kdr yoruluyoruz

Selam arkadaşlar son adet tarihim 10 hazirandı test yapmıştım pozitif çıktı. Bugün doktora gittik 5 haftalık hamilesşn dedi keseyi gördük şükür. Kan uyuşmazlığı var bizde 28. Hafta iğne vurulacaksın dedi. Bide folik asit verdi

Eklentiler

• 08B74D20-D62E-4535-A178-00022D841E2D.webp
    37 KB · Görüntüleme: 38
Benim kedime evlendikten sonra eşimde alerji çıktığı için annem bakmak zorunda kaldı. Şimdi her gittiğimde öperim severim. Sokak kedilerini de aynı şekilde. Ama doktorum çok dikkat et artık sevmemeye çalış dedi. Daha önce bu hastalığı kapmamışım. Dışarda salata yemiycekmişiz. Ben çalıştığım için mecbur öğlenleri hep dışarda yiyorum yemeği. İnşallah kapmayız bir yerden bu hastalığı.

Canim keseyi beklerken bende oyleydim ama o dönemde alistigim icin su anda da erkenden kalkıyorum stres yapma uyumaya çalış yoksa erkenden kalkmak zorunda kalirsin bütün hamilelik boyunca uyumak bebisler için çok önemliymiş. Ben daha 2 gunden beri 9lara 10lara çekebildim uykumu zorla

Kizlar ozellikle ilk bebisi olanlar uyuyun bol bol :) ben kizima hamileyken gece sabaha kadar uyuyamazdim, sabahlari oglene kadar uyurdum. Sonra kızım dogdu uyku düzeni berbatti. Gece 2 3 ancak gece uykusuna geçer 5 saat zor uyurduk toplamda. Şuan 2 yaşinda anca duzene girmeye baslamistim simdi bende uyumaya çalışıyorum. Gece 7 8 kere uyanip geri uyuyorum. Kalksam uyku komple gitcek eminim :)) çay sadece kahvaltida iki bardak iciyorum. O da eşim şuan yillik izinde diye. Normalde demlemem. Kahvede 1 haftadir icmedim. Arada icilebilir. Ama benim uykumu cok etkiliyor. Özellikle ikindiden sonra icersem o gece oturuyorum

Benim vücudum sürekli yanıyor. Ateşim varmış gibi. Beni öpenler bile diyor senin ateşin mi. Var diye
Aynı benn Annem korkuttu beni de önceden ben ateşlenince dudaklarım kızarır kiraz gibi olurdu şimdi de öyle olmuş alnıma baktı ateşin var senin diyo ama bugün yok çok şükür

Tşk ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…