2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
aynen bende her gün sabahın köründe 6 da ayaktayım...ben bişe anlamadım bu durumdan
İnsallah canım denicem. Simdi dayanamayip kan veriyorum

Evet canım özellikle yerde yetişen sebze ve meyveleri çok iyi yıkamak lazım kedi dışkısı bulaşmış olabiliyor çünkü. Bende kedi hastasıyım ama uzak durmaya çalışıyorum

Reactions: Eva
Hayirli olsun canım ❤

Aramızda bir gün var. Siz kalp atımını ne zaman duydunuz. Ben keseyi göreli 2 hafta oldu. Kalp atımı için yarın dr gideceğim . Bende inşallah duyarım

Reactions: Eva
Allah bebislerimizi bize bagslasn insaallah hepimizin testleri temiz cikar

Kizlar neler konusmussunuz bisuru mesaj birikmis ancak bitirdim . uyku problemi olanlar bende dengesizim ama bir sure erkenden kalkiyorum bir sure oglene kadar yatiyorum suandada mesela 11:20 gibi uyabdim saka gibi. Geceleri cok wcye uyaniyorum oda beni sersem yapiyor iyice. Basim agriyor. Dun cok korktum. 15 temnuz icin meydana ciktik yuruyurek birde hazir igneye gidicem ordan gecerim dedim. Ama yol uzundu ve orda ayakta durmak beni mafetti ara ara dinlensemde. Bel agrisi cok cekiyorum tarnsferin ilk gununden beri. Donuste yolun yarisinda artik herslde bebege bisey oldu korkusuyla geldik eve biseyler aktigini hissettim ama yurumeye takatim yoktu agridan. Ama elhamdulillah ilac geri gelmis hicbisey yoktu . allah bebislerimizi bize bagislasn

Yok canım ne kedi ne köpek yaklaşmam bile evimde de yok.İnşallah daha önce geçirip atlatmışımdır

kızlar karnı belirginleşmeye başlayan var mı ben doktora gittim cumartesi günü kalp atışını da duyduk 2 kilo vermişim halbuki yiyorum da aslında ama doktorum olabilir normal dedi. hafiften de karnım çıkmaya başladı gibi zayıf olduğumdan hemen fark ettim normalde göbeğim hiç yoktu

Daha erken değil mi karın belirginligi için

ben regl beklerken daha karnım pörtledi gibi geliyodu. Ödemdir diyodum. Ama baya portlek yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…