2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynı benn☺☺ Annem korkuttu beni de önceden ben ateşlenince dudaklarım kızarır kiraz gibi olurdu şimdi de öyle olmuş alnıma baktı ateşin var senin diyo ama bugün yok çok şükür☺
Aynen annem ilk anlamıştı zaten hamile olduğumu ben hastalandım sanmıştım. Sıkıntı olmasında ateş iyidir

Bizde 7+1 olmuşuz teyzeler 1 cm cik daha sizinkiler kaç cm. Kese fasulye gibi sanki ilk defa duydum bu teoriyi ama iki kızım car inşallah bu oğlandır hayırlısıyla

Eklentiler

• image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 33
Bizde 7+1 olmuşuz teyzeler 1 cm cik daha sizinkiler kaç cm. Kese fasulye gibi sanki ilk defa duydum bu teoriyi ama iki kızım car inşallah bu oğlandır hayırlısıyla
Maşallah Rabbim sağlıklı sağlıklı büyümeler nasip etsin inşallah Kalp atışını duyabildiniz mi Ben de haftaya salı günü gideceğim o zaman 7+2 olmuş olacağım kalbi duyarız inşallah

kızlar bugün ilk kontrolüme gittim son regl tarihime göre 6+2 olması gerekirken 4+5 günlükmüş bebeğim kalp atışını henüz duyamadık haftaya tekrar gel duyalım dedi

Maşallah Rabbim sağlıklı sağlıklı büyümeler nasip etsin inşallah Kalp atışını duyabildiniz mi Ben de haftaya salı günü gideceğim o zaman 7+2 olmuş olacağım kalbi duyarız inşallah
Amin canım hepimizinkini inşallah Duyarsın ben geçen hafta duymuştum bu hafta tekrar duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…