2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İdrar yaparken yanma yok ama dün sabah üşütme ağrısı vardı içten. Suyu çok içtim geçti ağrı. Ama bugünde içten batma oluyor. Oyüzden acaba enfeksiyon mu oldu dedim. Suyu çok içince renk açık ama içmezsem koyu oluyor tabi.

Kontrolden geldik kizlar, benimki elinin ustune koymus kafayi keyif yapiyordu gostermedi yüzünü ablasina. Kizim cikista taklitini yapiyordu.
Pipiyi de cok net gorduk hatta dr dalga gecti aha bak burda duruyor dusmemis diye.
Benim zibidi tam 1 hafta onden gidiyor, simdilik bi sorun yok ama gebelik sekerin olabilir, vakti gelince test yapar o zaman bakariz takma simdi dedi. Bence 1 hafta cok kritik degil ama benim doktor biraz pimpirikli olduğu icin sasmadim hemen panik olmasina. Plasenta yukari cikmaya baslamis, hersey yolunda dedi. Bi sonraki randevum 1 ay sonra detaylı ultrason icin.

Baktim hep arastirdim birsuru yer instagramim yok bulabildigim kadar baktim ama iste bu dedigim bsey bulamadim.birde cibinlikleri yok o sebeple canim skldi ya ben oyle desenli cicek bocekli uyku setlerinide begenmiyorum biraz daha şik seviyorum mini baby queen var mesela o tarzlarda ama.ölcü yok :)

Kızlar hastahane çıkışı alıcam ama 2 tane almayı düşünüyorum 5li ve 10lu fazla mi olur acaba ?

Karnim bariz bir sekilde buyumedi.sık tuvalete cikma var.akınti ara ara oluyor.

merhaba burası daha aktif sanırım bi de buraya sorayım ankara'da tavsiye ettiğiniz gebelik takibi ve doğum için mümkünse özel hastanede doktor arıyorum tavsiye verebilir misiniz

Benim gogusler minnak normalde,seviniyom az buyumus diye sizinki normalden az buyukki yani normal canim.. minnosunun cok sutu olur insallah Oyle bakalim biz
Benim iş yerinde arkadaşımda bana diyor daha bana yetişememişsin diye Benimkiler çok büyük değildi zaten.
Ne kadar şanslı olduğunuzu bilin kızlar. Daha önceden de deneyimledim. Hele sut gelince tam bir ineğe dönüyorum. Göğüs değil karpuz taşıyorum sanki. Bir de üstüne üstlük uçları da çok iri kızım doğduğunda ağzına sığmıyordu zor tutturduk memeyi. Yara olmasın diye silikon uc aldım ama kullanabilmek ne mümkün. Uçlar sığmadı maalesef.

merhaba burası daha aktif sanırım bi de buraya sorayım ankara'da tavsiye ettiğiniz gebelik takibi ve doğum için mümkünse özel hastanede doktor arıyorum tavsiye verebilir misiniz
En Recai Papuçcuya gidiyorum. Çok memnunum. Tüp bebek dışında hasta alıyor mu bilmiyorum.
Memorial da Aygül hanım diye birine gitti 2 arkadaşım çok memnundular. Biri doğum yaptı bile
Daha uygun bir hastane arıyorsan yenimahallede ortadoğu hastanesi Hasan kafalıyı öneririm. Birkaç kişiden iyi olduğunu duymuştum ilaveten ona da arada gidiyorum ve yaklaşımı değerlendirmelerinden çok memnunum. Benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…