- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
İdrar yaparken yanma yok ama dün sabah üşütme ağrısı vardı içten. Suyu çok içtim geçti ağrı. Ama bugünde içten batma oluyor. Oyüzden acaba enfeksiyon mu oldu dedim. Suyu çok içince renk açık ama içmezsem koyu oluyor tabi.Enfksiyon eger ilac kullanmiyosan normalde daha koyu oluyor yada çiş yaparken acıma, yanma hissi varsa diyebiliriz de onun haricinde hamilelikte tuwalet sikligi normal bence ya.. ozellikle ilk gebeligim oldugundan 16. Haftadan sonra bende sikligi ve idrar kesemin dolulugu git gide kuculmus durumda.. gidiyom cikiyom bazen bunun icin mi yatagimdan kalktim diye uzuluyom
Cevaplandirdigin için teşekkür ederimBenim baya çıktı karnım artık. Tuvalet sıklığı devam ediyor. Bu ara akıntım fazlalaştı acaba enfeksiyon mu kaptım diyorum.
Benimde göğüsüm ve karnım kaşınıyor kurumasına izin verme hep nemlendir canım.
Teşekkür ederim cevapladıgın içinEvet tum sorunlarin ayni 5 aylik kadin nasil olur bilmiom ama pek o kadar degil.. tuwalete cikma sanki cok bisim var saniyom ama hicte degilkarbim goguslerim kasindiginda anlaki vucudun aciliyor ce buyuyor catlak kremini yada yagini kullan..
Demekki iç karnın geniş çok şanslısın hiç çatlamayacaksınHenüz hiç çıkmadı göbeğim ve bu beni tedirgin ediyor
Kabızlık yani hemoroid kanaması için krem verdi birde akıntım için o fitili verdiNe icin fitil kabizlik icin mi soruyosunuz?
Karnim bariz bir sekilde buyumedi.sık tuvalete cikma var.akınti ara ara oluyor.Kızlar bir kaç sorum var
Karnınız büyüdü mu sizinde :) ? Benim maşallah bi 5 aylık gibi görünüyor.
Bir de sık tuvalete çıkma ve akıntılarınız devam ediyor mu?
Karnım ve göğüslerim acayip kaşınmaya başladı çatlayacaģının mı belirtileri acaba?
Ben 1 tane 10 lu 2 tane 5 li dusunuyorumKızlar hastahane çıkışı alıcam ama 2 tane almayı düşünüyorum 5li ve 10lu fazla mi olur acaba ?
Prenses den yana kullaniyorum :)Hala cinsiyetimizi ogrenemedik bi biz kaldik galibasizce prens mi geliyor prenses mi
Yok malesef devlet hastanesine gidiyorum vermedilerUltrason görüntünüz yokmu
Hayirlisi bakalimPrenses den yana kullaniyorum :)
Herkes oyle diyor sadece 2 kisi Kiz dedi heyecanim iyice arttiErk3k bence
karnin öne doğru buyumus
Bana da fazla olur diyorlar ya. Bebek çabuk büyüyor yaBen 1 tane 10 lu 2 tane 5 li dusunuyorum
Baya belli olan bir bebek varHala cinsiyetimizi ogrenemedik bi biz kaldik galibasizce prens mi geliyor prenses mi
Temz çıktı çok şükürSonucunuz neşir acaba
Benim gogusler minnak normalde,seviniyom az buyumus diyesizinki normalden az buyukki yani normal canim.. minnosunun cok sutu olur insallah Oyle bakalim biz
Ne kadar şanslı olduğunuzu bilin kızlar. Daha önceden de deneyimledim. Hele sut gelince tam bir ineğe dönüyorum. Göğüs değil karpuz taşıyorum sanki. Bir de üstüne üstlük uçları da çok iriBenim iş yerinde arkadaşımda bana diyor daha bana yetişememişsin diyeBenimkiler çok büyük değildi zaten.
Hayir çalışmıyorum. Disari ciktim. Otobuste minibuste cok ayakta kaldimNeden ayaktasin calisiyormusun
En Recai Papuçcuya gidiyorum. Çok memnunum. Tüp bebek dışında hasta alıyor mu bilmiyorum.merhaba burası daha aktif sanırım bi de buraya sorayım ankara'da tavsiye ettiğiniz gebelik takibi ve doğum için mümkünse özel hastanede doktor arıyorum tavsiye verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?