Benimde buyuk. Ve bu buyuk goguslerde sut olmadi kizimda. Su aralar en cok dusundugum bu bebegimde emebilecek mi. Cok emzirmek istiyorumKızlar yazdıklarınıza baktım da hepinizin mi göğsü küçük benimki devasa anlamadım. Zaten 90 bedendim kilo aldığımdan 95 i bulmuştu. Şimdi muhtemelen 100 civarı olmustur. Çünkü elbiselerimin göğüs kısmı kesinlikle olmuyor. Doguma kadar 110 falan olacak anlaşılan
Kizimda 2 tane 10lu, 2 3 tane 5li aldik. Kizim kucuk dogdugu icin 2 ay giyebildi hatta belki 2.5 ay tam hatirlamiyorum. Bebeğin kg durumuna bagli. Buna da yine 1 tane 10lu en az 1 tane 5li alirimKızlar hastahane çıkışı alıcam ama 2 tane almayı düşünüyorum 5li ve 10lu fazla mi olur acaba ?
Hepsi kullanılıyor mu gerçekten hastahanede yaKizimda 2 tane 10lu, 2 3 tane 5li aldik. Kizim kucuk dogdugu icin 2 ay giyebildi hatta belki 2.5 ay tam hatirlamiyorum. Bebeğin kg durumuna bagli. Buna da yine 1 tane 10lu en az 1 tane 5li alirim
Bence fazla değil canım. Ama hediye de geliyor. O yüzden 1 tane 10lu takım al istersen. Kuzenim baby shower yapmıştı. Ben 5li hastane çıkışı almıştım. 3 kişi daha almıştı benim dışımda.Kızlar hastahane çıkışı alıcam ama 2 tane almayı düşünüyorum 5li ve 10lu fazla mi olur acaba ?
Canım biz ailelerden uzaktayız. Es dost pek gelemez maalesef o yüzden herseyini kendim yapicamBence fazla değil canım. Ama hediye de geliyor. O yüzden 1 tane 10lu takım al istersen. Kuzenim baby shower yapmıştı. Ben 5li hastane çıkışı almıştım. 3 kişi daha almıştı benim dışımda.
Benim annem alıcakmış 10lu takımı sen alma dedi. Bende çok beğendiğim olursa 5li takım alcam 1 tane yoksa almıycam eş dost getirir muhtemelen.
İnşallah canım, ben inanıyorum guzel olacak sonuçBugün kan verdim nifty testi için 10-15 gün içinde açıklanacak Almanya’ya yollandı inş allahım bir sıkıntı olmaz sonucum iyi temiz gelir dua et lütfen
Benim araştırmalarıma göre hastaneye 3 tane falan değişik götürülüyormuş. Ama bunlar takım olmak zorunda değil bence. Normal alt üstte götürülebilir heralde. O yüzden 1 tane 10lu takım bile alsan yeter sankiBana da fazla olur diyorlar ya. Bebek çabuk büyüyor ya
Rabbim kolaylık versin o zaman canımCanım biz ailelerden uzaktayız. Es dost pek gelemez maalesef o yüzden herseyini kendim yapicam
Maalesef 3 çocuğumu da 4 Aydan fazla emziremedim. İlkinde sütüm kesildi. İkinci de 3. Ye hamile kalmışım kesildi. 3. De ise göğüslerim yara oldu kanata kanata sağmama rağmen yine kesildi. O kadar büyük göğüs ama sütun olmamış boş yani. Erkek kardeşim doktor, hep şey derdi iri kalçalı kadın alacağım çocuklarım rahat etsin diyeBenimde buyuk. Ve bu buyuk goguslerde sut olmadi kizimda. Su aralar en cok dusundugum bu bebegimde emebilecek mi. Cok emzirmek istiyorum
Benim kalçalarım da iri, göğüslerim de, hatta baya baya her yerim iriMaalesef 3 çocuğumu da 4 Aydan fazla emziremedim. İlkinde sütüm kesildi. İkinci de 3. Ye hamile kalmışım kesildi. 3. De ise göğüslerim yara oldu kanata kanata sağmama rağmen yine kesildi. O kadar büyük göğüs ama sütun olmamış boş yani. Erkek kardeşim doktor, hep şey derdi iri kalçalı kadın alacağım çocuklarım rahat etsin diyebüyük göğüslü olunca herkes sut çok olur sanıyor ama boş yani
Sadece hastane olarak dusunme. Bebek zayif olursa evde de onlari giydirceksin. Bizim tulumların icinde kayboluyordu kizimHepsi kullanılıyor mu gerçekten hastahanede ya
Kalcamda iri maşallah ama sute faydasi yok :))Maalesef 3 çocuğumu da 4 Aydan fazla emziremedim. İlkinde sütüm kesildi. İkinci de 3. Ye hamile kalmışım kesildi. 3. De ise göğüslerim yara oldu kanata kanata sağmama rağmen yine kesildi. O kadar büyük göğüs ama sütun olmamış boş yani. Erkek kardeşim doktor, hep şey derdi iri kalçalı kadın alacağım çocuklarım rahat etsin diyebüyük göğüslü olunca herkes sut çok olur sanıyor ama boş yani
Gebelik sekeri cikabilir neye gore dedi anlamadm biseymi gordu tahlildemi yadaKontrolden geldik kizlar, benimki elinin ustune koymus kafayi keyif yapiyordugostermedi yüzünü ablasina. Kizim cikista taklitini yapiyordu.
Pipiyi de cok net gorduk hatta dr dalga gecti aha bak burda duruyor dusmemis diye.
Benim zibidi tam 1 hafta onden gidiyor, simdilik bi sorun yok ama gebelik sekerin olabilir, vakti gelince test yapar o zaman bakariz takma simdi dedi. Bence 1 hafta cok kritik degil ama benim doktor biraz pimpirikli olduğu icin sasmadim hemen panik olmasina. Plasenta yukari cikmaya baslamis, hersey yolunda dedi. Bi sonraki randevum 1 ay sonra detaylı ultrason icin.
Bende kalça hiç yok maalesef hahaKalcamda iri maşallah ama sute faydasi yok :))
Cok gecmis olsun bian once duzellip rahatlarsin insallahKabızlık yani hemoroid kanaması için krem verdi birde akıntım için o fitili verdi
Ay ne zayif kadinlar 2 sene emziriyor. Bebekleride külçe gibi masallah subhanallah. Cokta gozum yok, emzirebileyim normal kgsunda sagligi yerinde olsun baska bisi istemem. Kizim emmeyi birakinca(ki hakli olarak sütüm belki tamamen bitmişti hic anlayamadim) gül hastaligi gecirdim uzuntumdenBende kalça hiç yok maalesef haha
Bence kizBaya belli olan bir bebek varbence erkek
Haklısın ne kilo ne göğüs bedeni önem teşkil etmiyor bu konuda. 2. Çocukta maasallah çok güzeldi sütüm. Sapsarıyı yağdan. Ama nasip değilmiş kesildi 4 aydaAy ne zayif kadinlar 2 sene emziriyor. Bebekleride külçe gibi masallah subhanallah. Cokta gozum yok, emzirebileyim normal kgsunda sagligi yerinde olsun baska bisi istemem. Kizim emmeyi birakinca(ki hakli olarak sütüm belki tamamen bitmişti hic anlayamadim) gül hastaligi gecirdim uzuntumden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?