2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde buyuk. Ve bu buyuk goguslerde sut olmadi kizimda. Su aralar en cok dusundugum bu bebegimde emebilecek mi. Cok emzirmek istiyorum

Kızlar hastahane çıkışı alıcam ama 2 tane almayı düşünüyorum 5li ve 10lu fazla mi olur acaba ?
Kizimda 2 tane 10lu, 2 3 tane 5li aldik. Kizim kucuk dogdugu icin 2 ay giyebildi hatta belki 2.5 ay tam hatirlamiyorum. Bebeğin kg durumuna bagli. Buna da yine 1 tane 10lu en az 1 tane 5li alirim

Kızlar hastahane çıkışı alıcam ama 2 tane almayı düşünüyorum 5li ve 10lu fazla mi olur acaba ?
Bence fazla değil canım. Ama hediye de geliyor. O yüzden 1 tane 10lu takım al istersen. Kuzenim baby shower yapmıştı. Ben 5li hastane çıkışı almıştım. 3 kişi daha almıştı benim dışımda.
Benim annem alıcakmış 10lu takımı sen alma dedi. Bende çok beğendiğim olursa 5li takım alcam 1 tane yoksa almıycam eş dost getirir muhtemelen.

Canım biz ailelerden uzaktayız. Es dost pek gelemez maalesef o yüzden herseyini kendim yapicam

Bana da fazla olur diyorlar ya. Bebek çabuk büyüyor ya
Benim araştırmalarıma göre hastaneye 3 tane falan değişik götürülüyormuş. Ama bunlar takım olmak zorunda değil bence. Normal alt üstte götürülebilir heralde. O yüzden 1 tane 10lu takım bile alsan yeter sanki

Benimde buyuk. Ve bu buyuk goguslerde sut olmadi kizimda. Su aralar en cok dusundugum bu bebegimde emebilecek mi. Cok emzirmek istiyorum
Maalesef 3 çocuğumu da 4 Aydan fazla emziremedim. İlkinde sütüm kesildi. İkinci de 3. Ye hamile kalmışım kesildi. 3. De ise göğüslerim yara oldu kanata kanata sağmama rağmen yine kesildi. O kadar büyük göğüs ama sütun olmamış boş yani. Erkek kardeşim doktor, hep şey derdi iri kalçalı kadın alacağım çocuklarım rahat etsin diye büyük göğüslü olunca herkes sut çok olur sanıyor ama boş yani

Benim kalçalarım da iri, göğüslerim de, hatta baya baya her yerim iri umarım işe yarar bebemde

Kalcamda iri maşallah ama sute faydasi yok :))

Alisveriste once az alip sonra gerekirse alabilirsiniz. Mesela ben hastane çıkışlarını 2 ay giydirdim ama bir ablam dogdugunda bile zor giydirdi. Kizi 3.5 kg 52 cm dogdu. Patikli altlar oldugu icin belkide sadece hastanede giydirebildi ama benim kizim 40 haftalikken 2.900gr 49 cm dogdu. Minnacikti. Hastane çıkışı tulumunda ayagini diger ayagina gecirebiliyodu bolluktan
Ben iyiki almisim dedim. Ama bir baskasi keske almasaydim da diyebilir

Gebelik sekeri cikabilir neye gore dedi anlamadm biseymi gordu tahlildemi yada

Bende kalça hiç yok maalesef haha
Ay ne zayif kadinlar 2 sene emziriyor. Bebekleride külçe gibi masallah subhanallah. Cokta gozum yok, emzirebileyim normal kgsunda sagligi yerinde olsun baska bisi istemem. Kizim emmeyi birakinca(ki hakli olarak sütüm belki tamamen bitmişti hic anlayamadim) gül hastaligi gecirdim uzuntumden

Haklısın ne kilo ne göğüs bedeni önem teşkil etmiyor bu konuda. 2. Çocukta maasallah çok güzeldi sütüm. Sapsarıyı yağdan. Ama nasip değilmiş kesildi 4 ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…