- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayy cok guldumMaalesef 3 çocuğumu da 4 Aydan fazla emziremedim. İlkinde sütüm kesildi. İkinci de 3. Ye hamile kalmışım kesildi. 3. De ise göğüslerim yara oldu kanata kanata sağmama rağmen yine kesildi. O kadar büyük göğüs ama sütun olmamış boş yani. Erkek kardeşim doktor, hep şey derdi iri kalçalı kadın alacağım çocuklarım rahat etsin diyebüyük göğüslü olunca herkes sut çok olur sanıyor ama boş yani
Bebeğim gelişiminden ileride olması bu şekilde değerlendiriliyor. 3-4 günlük ilerilikler değil ama hafta bazında olursa o zaman şekerden şüpheleniliyor.Gebelik sekeri cikabilir neye gore dedi anlamadm biseymi gordu tahlildemi yada
Herkes cocuguna gore 10 takim ve 5 li takim kesin... sezeryansa dogumu belliyse daha kucuk doguyorlar genelde.. ikizse daha az kilolu ve kucuk oluyorlar.. ilk cocuksa biraz daha rahat bakilabiliyot.. bu sferde renkleri daha unisex secilse diye dusunulebilir.. yada altli ustlu takim alirsin icindende dikissiz onu kapatmali ic atletmi zibin mi ne diyorlar onlardan alirsin bir posette iki tane satiliyor ve 10 tl ye aldim.. herkes durumuna gore bakicek.. birde hastanede.. sezeryansan iki gece kaliyorsun... onu hesap edilmeli.. cocukta kusmuyor cok kirletmiyor... zaten sutte azicik iciyor.. ama soyle handikap oluyor.. olduda yere dustu.. olduda islandi bisi oldu.. onlem amacli yine 10lu bir tane 5 li iki tane almak en mantikli kilitli fermuarl steril buzdolabi posetine koymakta yarar var (guzelce yikayip utuledikten sonra)Alisveriste once az alip sonra gerekirse alabilirsiniz. Mesela ben hastane çıkışlarını 2 ay giydirdim ama bir ablam dogdugunda bile zor giydirdi. Kizi 3.5 kg 52 cm dogdu. Patikli altlar oldugu icin belkide sadece hastanede giydirebildiama benim kizim 40 haftalikken 2.900gr 49 cm dogdu. Minnacikti. Hastane çıkışı tulumunda ayagini diger ayagina gecirebiliyodu bolluktan
Ben iyiki almisim dedim. Ama bir baskasi keske almasaydim da diyebilir
Tesekkurler verdigin bilgi icin cok guzel bir bilgi oldu bnm icinde.Bebeğim gelişiminden ileride olması bu şekilde değerlendiriliyor. 3-4 günlük ilerilikler değil ama hafta bazında olursa o zaman şekerden şüpheleniliyor.
Bebek önden gittiğinde gebelik şekerinden kaynaklanabiliyormuş. Bir hafta önden gittiği için öyle düşünmüştür. Ama her zaman şeker olmayadabilir. Ama doktorlar temkinli biraz..Gebelik sekeri cikabilir neye gore dedi anlamadm biseymi gordu tahlildemi yada
Bende boyle dusunuyodum canim ama sonra baktim takimlari kendim yaparsam daha guzel modeller var. 1 tane 10'lu 1 tane 5li set aldim. Onun haricinde bazi takimlar oluyor parca parcaKızlar hastahane çıkışı alıcam ama 2 tane almayı düşünüyorum 5li ve 10lu fazla mi olur acaba ?
Valla devamını bende aynen öyle düşünüyorum canımBende boyle dusunuyodum canim ama sonra baktim takimlari kendim yaparsam daha guzel modeller var. 1 tane 10'lu 1 tane 5li set aldim. Onun haricinde bazi takimlar oluyor parca parca
Mesela zibin ve alti beraber satilip tulumu ayei satiliyor o sekilde alip kendim set yaptim 2 takimda oyle sapkalarida var :) 4lu takim gibi oldu hepsi farkli desen :)
Yaa bende bugün kan verdim inş benim de temiz çıkar dua et lütfenTemz çıktı çok şükür
Aminnnn canım inş inşİnşallah canım, ben inanıyorum guzel olacak sonuç
Baktim hep arastirdim birsuru yer instagramim yok bulabildigim kadar baktim ama iste bu dedigim bsey bulamadim.birde cibinlikleri yok o sebeple canim skldi yaben oyle desenli cicek bocekli uyku setlerinide begenmiyorum biraz daha şik seviyorum mini baby queen var mesela o tarzlarda ama.ölcü yok :)
Bakicam tesekkur ederim :)İnstagram da denk geldim aysena tasarım var birçok şeyi özel yapıyor birde by yaseminbal diye var almadım ama takip ediyorum beğendiğim şeyler var
Bence fazla değil canım. Ama hediye de geliyor. O yüzden 1 tane 10lu takım al istersen. Kuzenim baby shower yapmıştı. Ben 5li hastane çıkışı almıştım. 3 kişi daha almıştı benim dışımda.
Benim annem alıcakmış 10lu takımı sen alma dedi. Bende çok beğendiğim olursa 5li takım alcam 1 tane yoksa almıycam eş dost getirir muhtemelen.
Canim sagol henüz daha olmadi. Sabah gidicem hastaneye.. Allah razi olsun iyi ki varsinizmertugce35 canim dogumun nasil gecti ? Suni sanci mi aldin ? Var mi agrin, sizin fln ? Hastanede misin ?
Yani uzmek icin sormuyorum vallahi, sadece acini paylasmaya calisiyorum. Duamizdasin inan.
Inşallah çıkar çıkarsa buraya yazda bende deneyeyim5 6 parça lekeleriyle geri cikti. Annemde kosla action ile deniycem inşallah cikarlar...
Kusmicagini nerden biliyosun :) benim 3 gun sütüm gelmedi. Kizima mama vermek zorunda kaldık. Sureklide kustu. Benim bu ikinciHerkes cocuguna gore 10 takim ve 5 li takim kesin... sezeryansa dogumu belliyse daha kucuk doguyorlar genelde.. ikizse daha az kilolu ve kucuk oluyorlar.. ilk cocuksa biraz daha rahat bakilabiliyot.. bu sferde renkleri daha unisex secilse diye dusunulebilir.. yada altli ustlu takim alirsin icindende dikissiz onu kapatmali ic atletmi zibin mi ne diyorlar onlardan alirsin bir posette iki tane satiliyor ve 10 tl ye aldim.. herkes durumuna gore bakicek.. birde hastanede.. sezeryansan iki gece kaliyorsun... onu hesap edilmeli.. cocukta kusmuyor cok kirletmiyor... zaten sutte azicik iciyor.. ama soyle handikap oluyor.. olduda yere dustu.. olduda islandi bisi oldu.. onlem amacli yine 10lu bir tane 5 li iki tane almak en mantikli kilitli fermuarl steril buzdolabi posetine koymakta yarar var (guzelce yikayip utuledikten sonra)
Sağol canım. Bende bu doktoru bir araştırayım. Cumartesi çalışmazlar hiç sanmıyorum çalışıcaklarını.Kuzum baktim Bursada yuksek ihtisas egitim arastirma hastanesinde Kaan Pakay Varmis perinatolog... Kadin dogum Binasinda.. en erken randevu tarihi su zaman itibariyla 10.10 sizin bu hastaneler cumartesi bile calisiyor herhalde.. Anlamadim.. sende biraz incelersin hakkinda hayirlisi
Merhaba. Hangi şehirdesiniz ve mesut bey dediğiniz doktorun soyadı polatmıydı.Mesut bey docent, bir dusuk yapmistim 1.5 yil once; aniden gitmek zorunda kaldim kurtajimi yapti cok memnun kalmistim kendisinden o nedenle denemek istedim ama kendi doktorumdan gercekten cok cok memnunum kendisini cok seviyorum ve tabirinizle mukemmel diyebilecegim icin; ondan vazgecmem mucize olurdu. Sadece acaba mi diyerek reyapta baslamistim kendisine hastanede de bir kac olumsuz seylerede tanik olunca hepten bahanem oldu. Reyap in oldugu bolgeye epey uzak ama;
Medicana Bahcelievler - Duzgun Korkmaz doktorum. Ilk kizimda da kendisinin verdigi inanilmaz rahatlatici bir dinginlikle cok cok cok korkan ben; cok keyifli gulerek eglenerek bir dogum yaptim. Yine oyle olacagindan hic suphem yok. Zaten bana hep boyle dogurmak isteyeceksin gor bak demisti
Biz 5liyi aldik bile rabbim ustunde gormeyi nasip etsinKızlar hastahane çıkışı alıcam ama 2 tane almayı düşünüyorum 5li ve 10lu fazla mi olur acaba ?
Senin karnin bayagi cikmis yaaa ne guzellllllHala cinsiyetimizi ogrenemedik bi biz kaldik galibasizce prens mi geliyor prenses mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?