2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayy cok guldum benim kalcam var memem de yok tam tarife uyuyom. Sutum cok olur kuzucuklarim doyar insallah ama gogus ucum hic yok. Ondan dolayi cocuklarim icin cok uzuluyorum. Umarim ucsuz bisekilde alabilirler.. umarim gogus ucu kullanarak alirlar gerisini sagarim birseyleryaparim.

Herkes cocuguna gore 10 takim ve 5 li takim kesin... sezeryansa dogumu belliyse daha kucuk doguyorlar genelde.. ikizse daha az kilolu ve kucuk oluyorlar.. ilk cocuksa biraz daha rahat bakilabiliyot.. bu sferde renkleri daha unisex secilse diye dusunulebilir.. yada altli ustlu takim alirsin icindende dikissiz onu kapatmali ic atletmi zibin mi ne diyorlar onlardan alirsin bir posette iki tane satiliyor ve 10 tl ye aldim.. herkes durumuna gore bakicek.. birde hastanede.. sezeryansan iki gece kaliyorsun... onu hesap edilmeli.. cocukta kusmuyor cok kirletmiyor... zaten sutte azicik iciyor.. ama soyle handikap oluyor.. olduda yere dustu.. olduda islandi bisi oldu.. onlem amacli yine 10lu bir tane 5 li iki tane almak en mantikli kilitli fermuarl steril buzdolabi posetine koymakta yarar var (guzelce yikayip utuledikten sonra)

mertugce35 canim dogumun nasil gecti ? Suni sanci mi aldin ? Var mi agrin, sizin fln ? Hastanede misin ?
Yani uzmek icin sormuyorum vallahi, sadece acini paylasmaya calisiyorum. Duamizdasin inan.

Kızlar hastahane çıkışı alıcam ama 2 tane almayı düşünüyorum 5li ve 10lu fazla mi olur acaba ?
Bende boyle dusunuyodum canim ama sonra baktim takimlari kendim yaparsam daha guzel modeller var. 1 tane 10'lu 1 tane 5li set aldim. Onun haricinde bazi takimlar oluyor parca parca
Mesela zibin ve alti beraber satilip tulumu ayei satiliyor o sekilde alip kendim set yaptim 2 takimda oyle sapkalarida var :) 4lu takim gibi oldu hepsi farkli desen :)

Valla devamını bende aynen öyle düşünüyorum canım

İnstagram da denk geldim aysena tasarım var birçok şeyi özel yapıyor birde by yaseminbal diye var almadım ama takip ediyorum beğendiğim şeyler var

Eş dost getirene kadar giydirecek lazım bence .
Tabi baby showr olursa önden eksiği bilirsin ama.
Göbek bağı düştükten sonra her gün odayı ısıtıp yıkadık biz kızımı rahat uyusun diye.
İlk bebekse fazla değil gibi.
Ben şahsen bebek görmeye doğumdan sonra gitsem hastane çıkışı götürmem zaten almıştır annesi vs.
Doğum dan sonra hemen misafir kabul etmeyi de düşünmeme olasılığı da var toparlama süreci vs derken

mertugce35 canim dogumun nasil gecti ? Suni sanci mi aldin ? Var mi agrin, sizin fln ? Hastanede misin ?
Yani uzmek icin sormuyorum vallahi, sadece acini paylasmaya calisiyorum. Duamizdasin inan.
Canim sagol henüz daha olmadi. Sabah gidicem hastaneye.. Allah razi olsun iyi ki varsiniz

Kusmicagini nerden biliyosun :) benim 3 gun sütüm gelmedi. Kizima mama vermek zorunda kaldık. Sureklide kustu. Benim bu ikinci

Sağol canım. Bende bu doktoru bir araştırayım. Cumartesi çalışmazlar hiç sanmıyorum çalışıcaklarını.

Merhaba. Hangi şehirdesiniz ve mesut bey dediğiniz doktorun soyadı polatmıydı.

Kızlar hastahane çıkışı alıcam ama 2 tane almayı düşünüyorum 5li ve 10lu fazla mi olur acaba ?
Biz 5liyi aldik bile rabbim ustunde gormeyi nasip etsin
Sira 10lu da ama 20lililerde var belkide 20li aliriz ayy hepsini alasim var kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…