Canim benim tabirimle solucan oynamasiKızlar bebeğiniz hareketleri nasıl hissediyorsunuz. Benim karnımın alt tarafında iğne batması şeklinde oluyor yani bunun bebek mi değil mi bilmiyorum çok merak ettiğim için ona yoruyorum.
Ben cibinlik takim gordum hemde tam istedigimden bayagi uygundu ahsap besik istiyorum ben onun olculerine gore de buldum hatta besikle 2si 800 tutuyorArkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Dün çilek mobilyadan beşik aldim 70x140 ölçüleri. uyku setini almadim begenmedigim icin ben daha çok güpürlü uyku setlerini begeniyorum diye. Bugun internetten biraz bakiniyim dedim ve 70x140 olcusunde bikac tane uyku seti buldum cok pahali 800-900 tl yaziyordu cok sasirdim bu ölcülerde bulabilirmiyim sizce yoksa bulamazmiyim
O bendede oluyor bence bebek degil o yaBen de hissetmek istiyorum artıkkkben hapşırınca bebeğin olduğu yerde seyirme gibi bişiler oluyor ama bebek mi bilmiyorum bebek mi sizce
Bendede bi uç var masallah akillara zararAyy cok guldumbenim kalcam var memem de yok tam tarife uyuyom. Sutum cok olur kuzucuklarim doyar insallah ama gogus ucum hic yok. Ondan dolayi cocuklarim icin cok uzuluyorum. Umarim ucsuz bisekilde alabilirler.. umarim gogus ucu kullanarak alirlar gerisini sagarim birseyleryaparim.
Canım www.minibaby.com bu adrese bir baksana bende sade setleri beğeniyorum ölçüleri belki uyarArkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Dün çilek mobilyadan beşik aldim 70x140 ölçüleri. uyku setini almadim begenmedigim icin ben daha çok güpürlü uyku setlerini begeniyorum diye. Bugun internetten biraz bakiniyim dedim ve 70x140 olcusunde bikac tane uyku seti buldum cok pahali 800-900 tl yaziyordu cok sasirdim bu ölcülerde bulabilirmiyim sizce yoksa bulamazmiyim
Aynen ben emzirirken çöl sorun oldu. Kızımın ağzı minicik meme ucu kocaman parmağımla ite ite ağzına sokmaya çalıştım hep sen de benim gibi uğraşacaksın deseneBendede bi uç var masallah akillara zarar
Ama ucu olmayanlar daha kolay emzirebikiyormus ben oyle duydum tam tersiymis aslinda
Ben bu hamileligimde ilki kadar dikkat edememekle birlikte her sabah mutlaka kahvaltı yapıyorum. Bir yumurta, bolca peynir, domates, salatalık, ceviz, bal ve bir bardak kefir mutlaka oluyor. Eğer sabahtan dersim yoksa ilaveler geliyor ama aksi halde vakit çok kısıtlı. 6buçukta kalkıp 8 bucuga zor yetişiyorum. Okulda da çiğ kuruyemiş ve kurumeyve tüketiyorum sabahtan. Çay ve kahveden tiksinmistim. Şimdi resmen burnuma kokusu, ağzıma tadı geliyor. Öğleden önce iki açık çay, öğleden sonra bir filtre kahve hakkımı saklı tutuyorumkızlar nasıl besleniyorsunuz? ben ne yesem sanki iyi beslenemiyormuş gibi hissediyorum kendimi bu halsizlikten dolayı... sabahları yumurta ceviz yiyorum öğlene doğru badem pekmez.. öğlen işte menüde ne çıkarsa... siz neler yapıyorsunuz
Onceden sevinirdim rahat emecek diye ama bunu duyunca hayaller suya dustuAynen ben emzirirken çöl sorun oldu. Kızımın ağzı minicik meme ucu kocaman parmağımla ite ite ağzına sokmaya çalıştım hep sen de benim gibi uğraşacaksın desene
canım ben akıntı için fitil kullandım. kutuda iki tane var 3 gün ara ile kullanıyorsun. Geçmezse ve kaşıntıya dönerse krem yazarım demişti. Ama kaşıntım yok.Drum fitil ve krem yazmış kızlar kullanan varmı beyaz sarı akıntı için adını yazsammı bilemedim
Bebek 1 hafta ileri gittigi icin dedi, ilk hamileliginde var miydi dedi yoktu dedim. Ama benim doktorum biraz fazla pimpirikli dediğim gibi cok kaale almiyorum o yuzden. Keseyi gorene kadar bi hafta dis gebelik olabilir nerde bu kese diye icimi yemisti. 24.haftada yapacak sanirim seker yuklemesini, o zaman bakariz dedi işte.Gebelik sekeri cikabilir neye gore dedi anlamadm biseymi gordu tahlildemi yada
kuzum evet ya bende sepet beşik için baktım pembeli bişeyler olsun istedim ama bir tane beğendim 500 küsür şok oldum ...Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Dün çilek mobilyadan beşik aldim 70x140 ölçüleri. uyku setini almadim begenmedigim icin ben daha çok güpürlü uyku setlerini begeniyorum diye. Bugun internetten biraz bakiniyim dedim ve 70x140 olcusunde bikac tane uyku seti buldum cok pahali 800-900 tl yaziyordu cok sasirdim bu ölcülerde bulabilirmiyim sizce yoksa bulamazmiyim
benim kullandığımda ondan tatlım. Emin ol enfeksiyonun varsa bebeğe daha zararlı ....Gynolomeks.. fitil yazmış dr ama içinde hamileler zorunda olmadıkça kullanmamalıdor diyorkullanan arkadaşlar hangi fitilleri kullandılar
dün eşimle e bebeğe baktık. 10 lu hastane çıkışları 150-170 tl civarı. Eşimde onu alacağımıza teker teker daha çok şey alırız dedi. Ve dediği gibi yaptık 170 TL ye bir sürü zıbın,hastane çıkışı,çorap,ağız mendili,battaniye vs aldık.Kızlar hastahane çıkışı alıcam ama 2 tane almayı düşünüyorum 5li ve 10lu fazla mi olur acaba ?
ay nerede o betoooBen cibinlik takim gordum hemde tam istedigimden bayagi uygundu ahsap besik istiyorum ben onun olculerine gore de buldum hatta besikle 2si 800 tutuyor
Yaramaz Cani istediginde kendini belli ediyor istemeyince dumduz karnim bende anlamadim nedenSenin karnin bayagi cikmis yaaa ne guzellllll
Bence prens sivri karnin var
Bilmiyorumki yeni doganlar kusmuyor oyle cok dediler bende ona binayen yazmistim cok azcik sut iciyorlar kussada mama onlugu takili olurmu uyudugunda saginda solunda agiz mendili koyariz:) bebegi emzirdikten sonra gazini alacakmiyiz? Deneyimli anneler ? Her emzirdikten sonra ? Gaz yutabiliyorlar .. gazi cikarirkende midesindekini cikriyorlar herhalde...Kusmicagini nerden biliyosun :) benim 3 gun sütüm gelmedi. Kizima mama vermek zorunda kaldık. Sureklide kustu. Benim bu ikinci
Yaa Allahim sen bizi gulmelerden ayirma insallah :)) lohusa donemimizi de guzell gecirt.. bebegimizi bizi yorma, yardimcilarimizi basimizdan eksik etmeBendede bi uç var masallah akillara zarar
Ama ucu olmayanlar daha kolay emzirebikiyormus ben oyle duydum tam tersiymis aslinda
Bebitof urunlerinden disarida aldim ya cidden cok yumusak cok guzel internette ne kadar haberim yok.. ama urun guzel ve markalara gore daha ucuz diyebilirim. Hatta bi kactane atayim sizde bakinBen bi tane de olsa 10 lu hastane çıkışı olması taraftarıyım çünkü komple takım olması güzel bir görüntü veriyor battaniyesine kadar takım olması güzel ilk fotoğraflar için
Trendyol da indirimli hastane çıkışları var 50 TL bile 5li var miniworld ve bebitof kullandım.
Benim için önemli olan pamuk olması marka diye 200 TL ye de hastane çıkışı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?