2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tek kelimeyle harikasin!!!

Bebitof urunlerinden disarida aldim ya cidden cok yumusak cok guzel internette ne kadar haberim yok.. ama urun guzel ve markalara gore daha ucuz diyebilirim. Hatta bi kactane atayim sizde bakin

Çok güzeller güle güle kullanın bende bebitof 10lu takım aldım 89 TL ye
Gerçekten pamuk olması onemli carters var mesela hiç almadım ilk kızımda indirim denk gelir alınır o ayrı tabi
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Sadece bebegin onde olmasi gercekten gebelik sekerini konusturmayi gerektiyor mu acaba ? Ilkinde bnde istememistim testi doktor olmaz birden kilo alirsan olursa vucudun ne tepki vercek gormemiz lazim demisti şimdi haftama gore onde cikiyodum ama hicbirsey soylemedi benimde aklima takiliyor

kuzum evet ya bende sepet beşik için baktım pembeli bişeyler olsun istedim ama bir tane beğendim 500 küsür şok oldum ...

Bulunduğun yerde var mi bilmiyorum ama pikeci ceyizci gibi yerler istedigin ölçülerde dikebilir yads tanidigin iyi bir terzi varsa be kadar olsa hazirlarindan daha ucuz olur bnce

Bebek kusmasa bile sık sık degistirmek gerekiyor canim senin sutun damlayabilir ,cis olabilir yada misafir geldikten sonra gozune pis gelebilir bn hep degistirirdim yani gelen olur diye bnde ilk bssta cok almamistim ama bebek kucuk olunca mutlaka lazim oluyor ustelik biz kilosunu en son 8.ayda ogreniyoruz sonra soylemiyorlar. Her emzirmeden sonra cikrtmak daga Iyi kuzum biz yok saniyoruz hersey gaz yapiyor banyodan sonra karnini bacaklrini ovmakta cok iyi gaz cikrtiyor

Ortadogunun ucreti ne kadar acaba

doğar doğmaz bir çay kaşığı soda içirince hiç gaz problemi olmuyo diyo annemler ama korkarım ben yaa

doğar doğmaz bir çay kaşığı soda içirince hiç gaz problemi olmuyo diyo annemler ama korkarım ben yaa
Ne kadar cok adet varmis. Ama arkadaslar hersey bebeginize zarar verebilir. Ben doktora tetenoz olmalimiyim diye sordugumda, aileler o kadar sacma adetler uyguluyorki devletin artik tek caresi tetenoz asisi yaptirmak oldu dedi. Topraktanda bulasiyormus.. yeni dogan cocugu toprakla bezliyorlarmis yazin terlemesin kisin usumesin diye. Tuzluyorlarmis teri kokmasin diye. Vajinasina suluk koyan gordu bu gozler enfeksiyonu alsin diye dedi ben şok

Kusuyorlar malesef hemde oyle böyle degil. Reflusu olan bebek en bastan basliyor kusmaya.
Gaz her zaman cikartmak lazim yoksa sikinti oluyor bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…