2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Buradaaaa çarsidaa bna da nevresim cibinlik lazim sadece zaten ahssap besigi arkdasimdan alacagim cunku pek uzun omurlu besik degil
bende öyle yapmaya karar verdim beto. Başka beşik almayacağım şuan . Götürdüğü yere kadar sepet beşikle idare edip sonra bakacağım duruma

Sakin oyle bir sey yapmayın. Kimseyi dinlemeyin. Bagirsak ve midesini mahvedersiniz
internetten araştırdım şimdi çok yapan varmış hiç gaz sorunu olmadı yazmışlar ama bilemedim... kimisine doktoru bile önermiş geceden gazı alınmış sodadan çay kaşığnın ucuyla damlat diye

Kızlar sağ gözüm çok kanlandığı için göz doktoruna gittim bir aya geçer diye lakayt bi şekilde başından savmaya calisti. 1 ay boyle nasil gidicem okula diye yalvar yakar bi damla istedim yazdi ama prospektusunde şoyle yaziyo. Damla da bu. Emin olamadim kullanmaya. Kullanan oldu mu gebeliginde? Gozumdeki kanlanma gitgide buyuyor.

Kızlar gunaydin. Oglumun hareketlerini uzun zmandir hissediyor dum. 1 haftadır ise kuvvetli olarak hissetmeye başlamıştım. Dun aksam ilk defa disardan gozle gorulecek sekilde vurdu cok güzeldi.bu arada ayrintili usg icin ayin 25 ine randevu aldim. Gecenlerde fiyat konusulmustu sordum 175 dendi baya uygun geldi bana

Canım memnun kalmadıysan başka bir doktora daha görün istersen. Sen böyle söyleyince ben de emin olamadım

İlçede yasiyorum tek göz doktoru var burda da maalesef. Ancak ctesi gunu gidebilirim doktora sehir merkezine
nasıl doktorlar var ya 1 aya iyileşir falan... hayret bişey. doktora telefonla ulaşma şansın varsa bi arayıp sor istersen hamileyim içinde böyle yazıyor napayım diye canım

Biz 5liyi aldik bile rabbim ustunde gormeyi nasip etsin
Sira 10lu da ama 20lililerde var belkide 20li aliriz ayy hepsini alasim var kii
Maşallah hepiniz hızlısınız kızlar.
Valla arada bana da her şeyi alma hissi geliyor sonra diyorum sakin ol şampiyon geçecek

Kusuyorlar malesef hemde oyle böyle degil. Reflusu olan bebek en bastan basliyor kusmaya.
Gaz her zaman cikartmak lazim yoksa sikinti oluyor bebislere
Hehehe artik ben birini emzircem babasina vercem gazini alsin sonra digerine gecicem emzirip gazini alicaz artik .. minnoslarim sağ salimm gelsin. Allah onlara sağlık versin

bende öyle yapmaya karar verdim beto. Başka beşik almayacağım şuan . Götürdüğü yere kadar sepet beşikle idare edip sonra bakacağım duruma
Evet canim aynen o sekil yapacagim bende bak takim bu ben cok begendim 225 tlmiş yasstigi falan hepsi icinde

Bu parmak uclara imreniyorum lohusa donemimizde de canlar herkes yazabilen vakti olan yazsin hic habersiz birakmayiz insallah birbirimizi ip iclarina lakin ihtiyacimiz olacak☺
Evet canim aynen yazalim yazabilirsek
Bu arada minnoslarim demissin senin ikiz miydi ucuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…