Amin aminnnYaa Allahim sen bizi gulmelerden ayirma insallah :)) lohusa donemimizi de guzell gecirt.. bebegimizi bizi yorma, yardimcilarimizi basimizdan eksik etmeya insallah oyledir de rahat nefes alirim
Sakin oyle bir sey yapmayın. Kimseyi dinlemeyin. Bagirsak ve midesini mahvedersinizdoğar doğmaz bir çay kaşığı soda içirince hiç gaz problemi olmuyo diyo annemler ama korkarım ben yaa
Benimde oyle ama o kadar belli degil dahaYaramaz Cani istediginde kendini belli ediyor istemeyince dumduz karnim bende anlamadim neden
bende öyle yapmaya karar verdim beto. Başka beşik almayacağım şuan . Götürdüğü yere kadar sepet beşikle idare edip sonra bakacağım durumaBuradaaaa çarsidaabna da nevresim cibinlik lazim sadece zaten ahssap besigi arkdasimdan alacagim cunku pek uzun omurlu besik degil
Benim annem var terzi çok şükür şimdiden modellere bakıyor bı konuda şanslıyımBulunduğun yerde var mi bilmiyorum ama pikeci ceyizci gibi yerler istedigin ölçülerde dikebilir yads tanidigin iyi bir terzi varsa be kadar olsa hazirlarindan daha ucuz olur bnce
internetten araştırdım şimdi çok yapan varmış hiç gaz sorunu olmadı yazmışlar ama bilemedim... kimisine doktoru bile önermiş geceden gazı alınmış sodadan çay kaşığnın ucuyla damlat diyeSakin oyle bir sey yapmayın. Kimseyi dinlemeyin. Bagirsak ve midesini mahvedersiniz
Canım memnun kalmadıysan başka bir doktora daha görün istersen. Sen böyle söyleyince ben de emin olamadımKızlar sağ gözüm çok kanlandığı için göz doktoruna gittim bir aya geçer diye lakayt bi şekilde başından savmaya calisti. 1 ay boyle nasil gidicem okula diye yalvar yakar bi damla istedim yazdi ama prospektusunde şoyle yaziyo. Damla da bu. Emin olamadim kullanmaya. Kullanan oldu mu gebeliginde? Gozumdeki kanlanma gitgide buyuyor.Eki Görüntüle 2543329
İlçede yasiyorum tek göz doktoru var burda da maalesef. Ancak ctesi gunu gidebilirim doktora sehir merkezineCanım memnun kalmadıysan başka bir doktora daha görün istersen. Sen böyle söyleyince ben de emin olamadım
nasıl doktorlar var ya 1 aya iyileşir falan... hayret bişey. doktora telefonla ulaşma şansın varsa bi arayıp sor istersen hamileyim içinde böyle yazıyor napayım diye canımİlçede yasiyorum tek göz doktoru var burda da maalesef. Ancak ctesi gunu gidebilirim doktora sehir merkezine
Maşallah hepiniz hızlısınız kızlar.Biz 5liyi aldik bile rabbim ustunde gormeyi nasip etsin
Sira 10lu da ama 20lililerde var belkide 20li aliriz ayy hepsini alasim var kii
Alırken eczaneye sordun mu peki? Gerçi risk almaz diye düşünüyorum hamilelikte.İlçede yasiyorum tek göz doktoru var burda da maalesef. Ancak ctesi gunu gidebilirim doktora sehir merkezine
Bu parmak uclara imreniyorumAmin aminnnoldu canim bizde kolay emziririz insallah yaaaaa parmak kadar uç var
Hehehe artik ben birini emzircem babasina vercem gazini alsin sonra digerine gecicem emzirip gazini alicaz artikKusuyorlar malesef hemde oyle böyle degil. Reflusu olan bebek en bastan basliyor kusmaya.
Gaz her zaman cikartmak lazim yoksa sikinti oluyor bebislere
Evet cnm hissediyorum gun icinde ama duzenli saatte su kadar diyemem :)maşallah:) hissediyor musun hareketlerini artık?
Evet canim aynen o sekil yapacagim bende bak takim bu ben cok begendim 225 tlmiş yasstigi falan hepsi icindebende öyle yapmaya karar verdim beto. Başka beşik almayacağım şuan . Götürdüğü yere kadar sepet beşikle idare edip sonra bakacağım duruma
Ama geçmiyorduuuuMaşallah hepiniz hızlısınız kızlar.
Valla arada bana da her şeyi alma hissi geliyor sonra diyorum sakin ol şampiyon geçecek
Evet canim aynen yazalim yazabilirsekBu parmak uclara imreniyorumlohusa donemimizde de canlar herkes yazabilen vakti olan yazsin hic habersiz birakmayiz insallah birbirimizi ip iclarina lakin ihtiyacimiz olacak☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?