2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
doğar doğmaz bir çay kaşığı soda içirince hiç gaz problemi olmuyo diyo annemler ama korkarım ben yaa

Benim dogum yaptigim hastanede dogumhaneler oda oda dogumdan sonra dikislerdi yukardaki oda hazirlanmasiydi derken 3 4 saat o odada kaliyoruz tek ksiilik zaten o sirada bebegi zaten emziriyoruz ama asla izin vermezdim biri bana soylese

Şampiyonalar ben daha bir çorap bile almadım. Genel olarak ne alacağıma da bakmak istemiyorum. Kasım sonu Aralık gibi alışverişe başlarım diyorum. Cinsiyeti öğrensem belki gaza gelirim ama onu da askıya aldık şimdilik. 4 Kasım Doğum günüm. Kızım o tarihe yakın eve gelmeyi düşünüyor. Kısacası ay sonuna kadar baktırmayacağım cinsiyetine. O gelince hem Doğum günü hem de gender party yaparız diyorum. İkisi bir arada şahane olur :)

Icine sinmediyse kullanma istersen, daha sonra vaktin olunca baska doktora görünürsün. Ya da kadin dogumcuya sor kullanabilir miyim diye, o da fikir verir.
Kizimda goz enfeksiyonlarina doktor papatya cayinin ilinmis posetiyle kompres yaptiriyor, özellikle gecen sene goz enfeksiyonundan cok cektik kreste, her gittiğimiz doktor papatya cayi onerdi.

Ben cinsiyeti öğrendim ama yine de alışveriş işi bana erken geliyor. Diğer hamileliğimde de geç alışveriş yapmıştım. Belki ayrıntılı ultrasona girdikten sonra almaya başlarım

Ben cinsiyeti öğrendim ama yine de alışveriş işi bana erken geliyor. Diğer hamileliğimde de geç alışveriş yapmıştım. Belki ayrıntılı ultrasona girdikten sonra almaya başlarım
6 ay gibi mantıklı aslında ama 7 ye de kalmamak gerek. Malum erken Doğum olabilir diye 7. Ayda hazır olsun istiyorum ben

Evet canim aynen o sekil yapacagim bende bak takim bu ben cok begendim 225 tlmiş yasstigi falan hepsi icinde
Eki Görüntüle 2543342
Yaaaaa ne kadar guzell ne kadara ayliga kadar kullanilir bu?? Banada fikir veri ik evladim olacak napcam bilmiyom uc bes ay kullan sonra kenara koyda istemiyorum

Evet canim aynen yazalim yazabilirsek
Bu arada minnoslarim demissin senin ikiz miydi ucuz mu?
İkiz benimkilerde .. yatak alcam ne alsam.. sifonyer alcam nasil alsam ilk etapta oda yapmicam zaten odamda olcaklar.. Ama aklimda deli sorular birden iki tane olunca (Allahima cok sukurr) simdi nasil yapsam diyom.. park yatak mi alsam.. Ama hic susleyemicem sanki besikler daha guzel ama onlarda odadan odaya rahatlikla tasinirmi bilemiyorum.. kafam karma karisik hala daha bilemiyorum... bebek arabalari ne olcak, kis bebekleri ama aşisi var osu olucak busu olcak nasil olur, tecrubesisizim.. oyle yani

6 ay gibi mantıklı aslında ama 7 ye de kalmamak gerek. Malum erken Doğum olabilir diye 7. Ayda hazır olsun istiyorum ben
Kuzusumm benimki ikiz yoksa bende simdiden bakmak istemezdim ama agirlasmaya durdum.. 5. Ayimdayim maas gunu yaklasiyor.. bu ayin sonuna dogru kaba esyalarini almaya baslasam mi diyorum ama bir fikrim de yok ikizlere ne alcam konusunda..

Ozel yapimlarda daha pahalidir kimbilir :)
Sinir oluyorum bu isleri firsata ceviren esnaf kisilere gulsemmi aglasammi bilemedim kurbanda hayvanlarin pahali olusu, domatesin ulkede yetersiz ciktiginda birden hizla artan domates fiyatlari gibi, yurt disi hayvanlarda sarbon oldugunu ogrendikten sonra ic piyasada kirmizi etin tavan etmesi gibi.. yani EL kadar seyler o kadar pahaliki HASTANE SETİ yani bu kadar pahali olmasi sartmi dedigim gibi el kadar seyler.. Allah maddi durumu sikintida olanlarb yardimcisi olsun valla.

Kuzusumm benimki ikiz yoksa bende simdiden bakmak istemezdim ama agirlasmaya durdum.. 5. Ayimdayim maas gunu yaklasiyor.. bu ayin sonuna dogru kaba esyalarini almaya baslasam mi diyorum ama bir fikrim de yok ikizlere ne alcam konusunda..
Canim ben besıgi dolabi bebek arabasini aldim alisverisin cogunu tamamladim yuzde 10 luk eksik kalmistir esim aceleci besik 10 gun sonra gelicek . 0-3 aylik tum alisverisim bitti diyebilirim bikac parca alt pijama alicam icten goydrmek icin bide corap 3-6 ya da bikac ekleme yapicam 6-9 da aldim ama cok degil eksiklerini dogumdan sonra tamamlarim acelesi yok onun. Geriye sorun olarak uyku setim kaldi bide kendi alisverislerim onlari 30 haftalara birakicam nekadar kilo alcagmz belli olmaz insaallah saglikla kucagimizada aliriz ama cevremde en son dogum yapan yapacak olan 3 kiside alisverisi son zamanlara birakip sorun yasadilar agirlastilar erken dogum riskleri derken suan birtanesinin annesi yapiyor alisverisini mecburen zaten alincak cokta ertelemeye gerek yok 2 ay once yada sonra fark etmez bence. Bizde bunlara sahit olunca tabi 20 haftaya bitirmis oluruz cok erken olsada kafam rahat olur

Bende öyle düşünüyorum ayrıntılıdan sonra Başlarım ufak ufak

Amin cok haklisin inanirmisin zibinlarin 25 tl ye olani da vardi 7 tlye olanida gittim 7 tllikleri aldim :) zaten kisa sure giycek ne gerek var dedim okadar pahali seylere. Zaten ilk ay soguk olcak hava saricaz battaniyelere cocugu gidip cok pahali seylerede bakmamaya calistim kisa sure giycek

Kuzuslarima battaniye oruyorum teyzoslari.. size fikir olsun .. iplerin tanesi 8 tl ye aldim. 7 ip aldim 56 tl ye mal oldu.. disarda 150-250 arasi boyle el isi battaniye satiliyordu.. sizede fikir cok zewkli begenenlere youtube da nasil orulecegi anlatiliyor merak edenlerle paylsirim. İp markasi: alize softy plus.. hem cok hafif cidden oluyor hem kadife ipler gibi kaba degil, hemde yumusacik..

Eklentiler

• image.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Yaaa kuzucum heveslendiriyorlar binbir turlu seyler var ama kisa surelik bir iki guzel biseyi olur.. ama kisa sureli kullanim icin yani ne bilim yaa ben istiyorum kalici bisey alayim guzel seyler.. iyi yapmissin balım

Ayyy ne guzellll iyi ettin.. hani kotu seyler olmasin hazirlik olup diye hep bekletiluyor hakli olarak ama bi taraftan agirlasma var bi taraftan havalar bozdu artik hep yagmur... daha da soguyacak.. ya bu besigin fotosunu atarmisin bana fikir olmasi acisindan .. anne yani mi ? Park yatak mi?

Yaaa kuzucum heveslendiriyorlar binbir turlu seyler var ama kisa surelik bir iki guzel biseyi olur.. ama kisa sureli kullanim icin yani ne bilim yaa ben istiyorum kalici bisey alayim guzel seyler.. iyi yapmissin balım
Evet 10 lu 5 li birer paket hastane cikisi aldim onun haricinde 3 zibin ve alt takimi 2 tulumu var sanirim guzel olarak onlar yeter gerisini uygun seyler aldim kimbilir nekadar giyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…