2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Suan gelmedi daha besik
internettede tam resmini bulamiyorum. Cilek mobilyadan aldim bakiyim bulursam atiyim canim :) Benim eltim 20 haftadan sonra ayaga kalkamadi yasaklandi ailecek korkudan yapin alisverisi diyip durdular bana kalsa 20 den sonra baslardim ama esim cok aceleci insaallah bir sikintida cikmazsa bundan sonrasi rahat olur kafamda rahat olur eksik olmayinca

hala içimde korku var benim ya bişey olursa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.. Allah korusun ..

Kız Bebek Odası Modelleri Selena Baby Serisi - ÇİLEK model olarak bu çekmecesiz olarak ama yan taraflari bu desende degil Kız Bebek Odası Takımları Romantica Baby Serisi - ÇİLEK bu modelin deseninde olucak . uyku setinide begenmedim almadim simdi olcuye uygun uyku seti aricam

hala içimde korku var benim ya bişey olursa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.. Allah korusun ..
Dogrusu bende oyleyim bide bebegi hissediyorum saniyodum 1 haftadir hissetmiyorum hicbisey demekki o bebek degildi cunku daha erken diyip rahatlatiyorum kendimi kotu dusunmek istemiyorum. Yoksa benimde korkularim suan ama bu doguma kadar surucek sanirim bu pskoloji cok kapilmamaya calisiyorum

Bide ben hiç düşük vs yaşamadım . Ama etrafımda çok yaşayan arkadaşım oldu. Değişik bi his , anneliğin korkusu belkide

çok iyimiş fiyatı. nerde bu mağaza?
Cilek mobilya heryerde vardir heralde canim ben istanbul 500 evlerden aldim. Carsamba bitiyormus indirimde suan. Yatagiyla beraber 1000 tlye geldi uyku seti yok olcusu 70x140 baya buyuk 3 kademeli bide. Sallanmiyor sadece herkes neden oyle aldin diyor ama aldik bikere yapcak bisey yok gerekirse ayagimda sallicam yada sallanmasi icin parca falan ayarlariz diye dusundum eger cok sallanmak isteyen bir bebek olursa .

6 ay gibi mantıklı aslında ama 7 ye de kalmamak gerek. Malum erken Doğum olabilir diye 7. Ayda hazır olsun istiyorum ben
Ben ayrıntılı ultrosyona girdikden sonra bi çorap aldım ilk :). orda %80 kız demişlerdi. Şimdi hala net değil cinsiyeti. Yeşil, sarı falan alıyorum bişiler alırsam. Valla herşey çok pahalı kampanya yakalıdıkça almak lazım. Ben her şeyi bir kerede alamam. Pazar günü kraft'ın kampanyasını yakaladım çok çok uyguna bebek arabasını aldık. Yavaş yavaş almak lazım

Bide ben hiç düşük vs yaşamadım . Ama etrafımda çok yaşayan arkadaşım oldu. Değişik bi his , anneliğin korkusu belkide
Bende yasamadim ama kanama oldu hastanede yatmistim 2 gun tüp bebek birde 2bucuk senelik emek sonrasi nasib oldu elhamdulillah .kesinlikle doguma kadar bitmiyor bence bu korku cok kapilmamak gerek eger basimiza gelirse nasib hersey allahtan ama iyi dusunelim iyi olsun insaallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza bebislerimizi

Kizlar dolaplar cok pahali biz hepsi buradadan 3 kapakli tek cekmeceli dolap aldik 299 tl esim kurdu gayet guzel benim icime son sindi yuzunede kirpik oluyo ya susler ondan yapistiricam bilginiz olsun oneririm :)

Reactions: Eva
Kizlar dolaplar cok pahali biz hepsi buradadan 3 kapakli tek cekmeceli dolap aldik 299 tl esim kurdu gayet guzel benim icime son sindi yuzunede kirpik oluyo ya susler ondan yapistiricam bilginiz olsun oneririm :)
Cok uyguna almissiniz.
Resmi var mı?

Detayli usg icin yer ariyordum burada ben buldum yakin olanlar varsa bilgilendireyim benim hastanemde perinatolog varmis ucreti 400 tl. Ctesi gunler 9-5 arasi randevu almak icin arayin dediler. Kucukkoy basari hastanesi yakin olanlarin aklinda bulunsun . doktorumda 21. Haftana al dedi

Ben bbirsey almayi düşünmüyorum,
dogumuma yakın eşim halettsin, zaten sürekli yatıyorum şimdiden.
ilerki haftalarda daha da zor olacak.
Daha önce yasadiklarimdan dolayı, bana göre henüz birsey almak için çok erken.

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…