- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Hayirli haberlerinizi aliriz insallahDuam sizinle stresinizi anlıyorum
Suan gelmedi daha besikAyyy ne guzellll iyi ettin.. hani kotu seyler olmasin hazirlik olup diye hep bekletiluyor hakli olarak ama bi taraftan agirlasma var bi taraftan havalar bozdu artik hep yagmur... daha da soguyacak.. ya bu besigin fotosunu atarmisin bana fikir olmasi acisindan .. anne yani mi ? Park yatak mi?
hala içimde korku var benim ya bişey olursa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.. Allah korusun ..Canim ben besıgi dolabi bebek arabasini aldim alisverisin cogunu tamamladim yuzde 10 luk eksik kalmistiresim aceleci besik 10 gun sonra gelicek . 0-3 aylik tum alisverisim bitti diyebilirim bikac parca alt pijama alicam icten goydrmek icin bide corap 3-6 ya da bikac ekleme yapicam 6-9 da aldim ama cok degil eksiklerini dogumdan sonra tamamlarim acelesi yok onun. Geriye sorun olarak uyku setim kaldi bide kendi alisverislerim onlari 30 haftalara birakicam nekadar kilo alcagmz belli olmaz insaallah saglikla kucagimizada aliriz ama cevremde en son dogum yapan yapacak olan 3 kiside alisverisi son zamanlara birakip sorun yasadilar agirlastilar erken dogum riskleri derken suan birtanesinin annesi yapiyor alisverisini mecburen zaten alincak cokta ertelemeye gerek yok 2 ay once yada sonra fark etmez bence. Bizde bunlara sahit olunca tabi 20 haftaya bitirmis oluruz cok erken olsada kafam rahat olur
Kız Bebek Odası Modelleri Selena Baby Serisi - ÇİLEK model olarak bu çekmecesiz olarak ama yan taraflari bu desende degil Kız Bebek Odası Takımları Romantica Baby Serisi - ÇİLEK bu modelin deseninde olucak . uyku setinide begenmedim almadim simdi olcuye uygun uyku seti aricamAyyy ne guzellll iyi ettin.. hani kotu seyler olmasin hazirlik olup diye hep bekletiluyor hakli olarak ama bi taraftan agirlasma var bi taraftan havalar bozdu artik hep yagmur... daha da soguyacak.. ya bu besigin fotosunu atarmisin bana fikir olmasi acisindan .. anne yani mi ? Park yatak mi?
Dogrusu bende oyleyim bide bebegi hissediyorum saniyodum 1 haftadir hissetmiyorum hicbisey demekki o bebek degildi cunku daha erken diyip rahatlatiyorum kendimi kotu dusunmek istemiyorum. Yoksa benimde korkularim suan ama bu doguma kadar surucek sanirim bu pskoloji cok kapilmamaya calisiyorumhala içimde korku var benim ya bişey olursa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.. Allah korusun ..
çok iyimiş fiyatı. nerde bu mağaza?Evet canim aynen o sekil yapacagim bende bak takim bu ben cok begendim 225 tlmiş yasstigi falan hepsi icinde
Eki Görüntüle 2543342
ben paylaşmıştım kuzum ama eski mesajlarda vardır. Bulamazsan sana atarım yineBebek alış veriş listesi yapan var mı. Ben daha 1 tane bile bi şey alamadım. Ne alacağım bilemiyorum da..
Liste yapmadim ama yapanlardan ortak biseyler cikardim kendime .Bebek alış veriş listesi yapan var mı. Ben daha 1 tane bile bi şey alamadım. Ne alacağım bilemiyorum da..
Bide ben hiç düşük vs yaşamadım . Ama etrafımda çok yaşayan arkadaşım oldu. Değişik bi his , anneliğin korkusu belkideDogrusu bende oyleyim bide bebegi hissediyorum saniyodum 1 haftadir hissetmiyorum hicbisey demekki o bebek degildi cunku daha erken diyip rahatlatiyorum kendimi kotu dusunmek istemiyorum. Yoksa benimde korkularim suan ama bu doguma kadar surucek sanirim bu pskoloji cok kapilmamaya calisiyorum
Cilek mobilya heryerde vardir heralde canim ben istanbul 500 evlerden aldim. Carsamba bitiyormus indirimde suan. Yatagiyla beraber 1000 tlye geldi uyku seti yok olcusu 70x140 baya buyuk 3 kademeli bide. Sallanmiyor sadece herkes neden oyle aldin diyor ama aldik bikere yapcak bisey yok gerekirse ayagimda sallicam yada sallanmasi icin parca falan ayarlariz diye dusundum eger cok sallanmak isteyen bir bebek olursa .çok iyimiş fiyatı. nerde bu mağaza?
Ben ayrıntılı ultrosyona girdikden sonra bi çorap aldım ilk :). orda %80 kız demişlerdi. Şimdi hala net değil cinsiyeti. Yeşil, sarı falan alıyorum bişiler alırsam. Valla herşey çok pahalı kampanya yakalıdıkça almak lazım. Ben her şeyi bir kerede alamam. Pazar günü kraft'ın kampanyasını yakaladım çok çok uyguna bebek arabasını aldık. Yavaş yavaş almak lazım6 ay gibi mantıklı aslında ama 7 ye de kalmamak gerek. Malum erken Doğum olabilir diye 7. Ayda hazır olsun istiyorum ben
Bende yasamadim ama kanama oldu hastanede yatmistim 2 gun tüp bebek birde 2bucuk senelik emek sonrasi nasib oldu elhamdulillah .kesinlikle doguma kadar bitmiyor bence bu korku cok kapilmamak gerek eger basimiza gelirse nasib hersey allahtan ama iyi dusunelim iyi olsun insaallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza bebislerimiziBide ben hiç düşük vs yaşamadım . Ama etrafımda çok yaşayan arkadaşım oldu. Değişik bi his , anneliğin korkusu belkide
Cok uyguna almissiniz.Kizlar dolaplar cok pahali biz hepsi buradadan 3 kapakli tek cekmeceli dolap aldik 299 tl esim kurdu gayet guzel benim icime son sindi yuzunede kirpik oluyo ya susler ondan yapistiricam bilginiz olsun oneririm :)
Cekiyim atiyim canimCok uyguna almissiniz.
Resmi var mı?
Cok uyguna almissiniz.
Resmi var mı?
Burda çarşidaçok iyimiş fiyatı. nerde bu mağaza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?