2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende bazi seyler yasadm ama duramiyorum tutamiyorum kendimi ne yazikki
Esin alsa bile erkek haliyle ne kadar alabilecek? Senin begenmen annelerin begenmesi daha onemli bence :)

Ahh canim benim evet cok guzel bisey ama hic bilmedigimiz hic yasamadigimiz bisey 1 de degil 2 tane ben 1 tane nasil olacak acab diyorum tabiki cok sukur o ayri ama 2 taneyi dusunemiyorum allah kolayligini verir dagina gore kar verir byagi buyuyene kadar yaninda biri olmali bir yere giderken yaninda biri olmali

Yaaaaa ne kadar guzell ne kadara ayliga kadar kullanilir bu?? Banada fikir veri ik evladim olacak napcam bilmiyom uc bes ay kullan sonra kenara koyda istemiyorum
Evet dimi sadece cibinlik takim minderi kenar koruyucusu yildiz minderi cibiligi 225 tl besik yok o foyatin icinde besigi arkadasimdan alacagim cunku 6 7 ay anca gider eger bebek kucukse 10 aya kadar en fazla goturur ama pek uzun omurlu degil o yuzde bende arkadasmdan aliyrm

Aynen kuzum yaa nasil olur ne olcak gorcez ogrencez

Ya iyiki gonderdin... arastirmak lazimki bu yataklardan alsam bu olculere uygun nevresim takimi bulunabilirmi diye..
Kesinlikle ben bilmiyodum 70x140 zor bulundugunu birtek cilekte var sanirim :) magazalara bakmadim daha ama internette yok yani olmadi ozel olcu yapan sitelere yaptiricam bikac model begendim eger istedigim gibi yaparlarsa bide fiyati iyiyse halledilir bu hafta sonuda besik olcusune uugun uyku seti aricam bakalm belkide vardir magazalarda

Cok sirin onlar ya evet banada kuzenim vericekti daha kullaniyor suan benim doguma yakin bebegi sigmaz artik zaten ama yine besik arayisina giricem alicam mecbur bir zaman sonrada en fazla 10 aylik bebek olcak baska yerdede yatirilmaz almsken buyuk aliyim hic ugrasmym 2 beskle dedm

Bende bazi seyler yasadm ama duramiyorum tutamiyorum kendimi ne yazikki
Esin alsa bile erkek haliyle ne kadar alabilecek? Senin begenmen annelerin begenmesi daha onemli bence :)
Benim suan dolaşacak durumum yok canım riskliyim.Artık fotoğraflarla olacak gibi zor olacak ama. Bide iki tane.
Yapacak birşey im yok canım.
Bebisler iyi olsunda, beşik, bebek arabası falan sonrada alınır.Hastane çantasini ilerki zamanlarda hazirlatirim artık.

Sen ve bebeklerin iyi olunda onemli olan o tabiki canim gerisini sorun etme inan bizde giysilern yarisini internetten siparis verdik ben cok yoruluyorum diye . besigi bebek arabasini bakmistik bir gun cok yoruldum internette begendim karar verdim magazina gidip aldik esim bile alabilirdi yani . cantamida oyle interntten begendim daha siparis vermedim.

Hayir sakin yapma. Benim kizima kaynanam bir aylikken emzigini menemen yagina bandiri0 verdi. Bende milleti dinleyip 4 aylikken ek gidaya basladim. Kizim hala gaz ve kabizlik sorunu yasiyor

Kadin dogum doktoruna danisilmadan ilac kullanma

Bence al o besikten hevesimiz gecsin en azindan ben coook begeniyorum yillardir gozum o besiklerde insallah yatirmak da nasip olur icinde
Sonrasinda da bakicaz ben simdi bakmiyorum aramiyorum da o zaman gelince bakariz

ben kızıma 6 aya kadar tüm ısrarlara rağmen su bile vermedim. 6 aylıkken ek gıdya başlayınca su da verdim 1 yaşına kadar yasak olan hiç bir şeyi vermedim. bunlar bağırsak florası için çok önemli. gaz için damlalar var ve anne olarak içebileceğiniz rezene ve kimyon çayı var asla böyle şeyler yapmayın lütfen

Tabiki canim oyle durumlarda oyle olcak bebeklerimiz herseylerden onemli

Reactions: Eva
Bence al o besikten hevesimiz gecsin en azindan ben coook begeniyorum yillardir gozum o besiklerde insallah yatirmak da nasip olur icinde
Sonrasinda da bakicaz ben simdi bakmiyorum aramiyorum da o zaman gelince bakariz
Insaallah kullanmakta nasib olur canim ama ben besigi aldim bile artik yapcak bsey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…