Bende bazi seyler yasadm ama duramiyorum tutamiyorum kendimi ne yazikkiBen bbirsey almayi düşünmüyorum,
dogumuma yakın eşim halettsin, zaten sürekli yatıyorum şimdiden.
ilerki haftalarda daha da zor olacak.
Daha önce yasadiklarimdan dolayı, bana göre henüz birsey almak için çok erken.
Ahh canim benim evet cok guzel bisey ama hic bilmedigimiz hic yasamadigimiz bisey 1 de degil 2 tane ben 1 tane nasil olacak acab diyorum tabiki cok sukur o ayri ama 2 taneyi dusunemiyorum allah kolayligini verir dagina gore kar verir byagi buyuyene kadar yaninda biri olmali bir yere giderken yaninda biri olmaliİkiz benimkilerde .. yatak alcam ne alsam.. sifonyer alcam nasil alsam ilk etapta oda yapmicam zaten odamda olcaklar.. Ama aklimda deli sorular birden iki tane olunca (Allahima cok sukurr) simdi nasil yapsam diyom.. park yatak mi alsam.. Ama hic susleyemicem sanki besikler daha guzel ama onlarda odadan odaya rahatlikla tasinirmi bilemiyorum.. kafam karma karisik hala daha bilemiyorum... bebek arabalari ne olcak, kis bebekleri ama aşisi var osu olucak busu olcak nasil olur, tecrubesisizim.. oyle yani
Evet dimiYaaaaa ne kadar guzellne kadara ayliga kadar kullanilir bu?? Banada fikir veri ik evladim olacak napcam bilmiyom uc bes ay kullan sonra kenara koyda istemiyorum
Aynen kuzum yaa nasil olur ne olcak gorcez ogrencezAhh canim benim evet cok guzel bisey ama hic bilmedigimiz hic yasamadigimiz bisey 1 de degil 2 tane ben 1 tane nasil olacak acab diyorum tabiki cok sukur o ayri ama 2 taneyi dusunemiyorum allah kolayligini verir dagina gore kar verir byagi buyuyene kadar yaninda biri olmali bir yere giderken yaninda biri olmali
Ya iyiki gonderdin... arastirmak lazimki bu yataklardan alsam bu olculere uygun nevresim takimi bulunabilirmi diye..Kız Bebek Odası Modelleri Selena Baby Serisi - ÇİLEK model olarak bu çekmecesiz olarak ama yan taraflari bu desende degil Kız Bebek Odası Takımları Romantica Baby Serisi - ÇİLEK bu modelin deseninde olucak . uyku setinide begenmedim almadim simdi olcuye uygun uyku seti aricam
Kesinlikle ben bilmiyodum 70x140 zor bulundugunu birtek cilekte var sanirim :) magazalara bakmadim daha ama internette yok yani olmadi ozel olcu yapan sitelere yaptiricam bikac model begendim eger istedigim gibi yaparlarsa bide fiyati iyiyse halledilir bu hafta sonuda besik olcusune uugun uyku seti aricam bakalm belkide vardir magazalardaYa iyiki gonderdin... arastirmak lazimki bu yataklardan alsam bu olculere uygun nevresim takimi bulunabilirmi diye..
2 askilik daha kullanışlı olacaktır kıyafetlerde küçük oldugu icin, hayırlı olsun canım☺biz askinin altina bir aski daha taktik kendimiz 2 askilikli olduHepsi Home 3 Kapaklı Çekmeceli Gardırop - Beyaz Fiyatı
Hepsi Home 3 Kapaklı Çekmeceli Gardırop - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Cok sirin onlar ya evet banada kuzenim vericekti daha kullaniyor suan benim doguma yakin bebegi sigmaz artik zaten ama yine besik arayisina giricem alicam mecbur bir zaman sonrada en fazla 10 aylik bebek olcak baska yerdede yatirilmaz almsken buyuk aliyim hic ugrasmym 2 beskle dedmEvet dimisadece cibinlik takim minderi kenar koruyucusu yildiz minderi cibiligi 225 tl besik yok o foyatin icinde besigi arkadasimdan alacagim cunku 6 7 ay anca gider eger bebek kucukse 10 aya kadar en fazla goturur ama pek uzun omurlu degil o yuzde bende arkadasmdan aliyrm
Benim suan dolaşacak durumum yok canım riskliyim.Artık fotoğraflarla olacak gibi zor olacak ama. Bide iki tane.Bende bazi seyler yasadm ama duramiyorum tutamiyorum kendimi ne yazikki
Esin alsa bile erkek haliyle ne kadar alabilecek? Senin begenmen annelerin begenmesi daha onemli bence :)
Tesekkur ederm canim. Evet dolap raflarinda sadece alt pijama var herseyi askiya astim2 askilik daha kullanışlı olacaktır kıyafetlerde küçük oldugu icin, hayırlı olsun canım☺
Sen ve bebeklerin iyi olunda onemli olan o tabiki canim gerisini sorun etme inan bizde giysilern yarisini internetten siparis verdik ben cok yoruluyorum diye . besigi bebek arabasini bakmistik bir gun cok yoruldum internette begendim karar verdim magazina gidip aldik esim bile alabilirdi yani . cantamida oyle interntten begendim daha siparis vermedim.Benim suan dolaşacak durumum yok canım riskliyim.Artık fotoğraflarla olacak gibi zor olacak ama. Bide iki tane.
Yapacak birşey im yok canım.
Bebisler iyi olsunda, beşik, bebek arabası falan sonrada alınır.Hastane çantasini ilerki zamanlarda hazirlatirim artık.
Allah razı olsun canm inş test temiz çıkarDuam sizinle stresinizi anlıyorum
Hayir sakin yapma. Benim kizima kaynanam bir aylikken emzigini menemen yagina bandiri0 verdi. Bende milleti dinleyip 4 aylikken ek gidaya basladim. Kizim hala gaz ve kabizlik sorunu yasiyorinternetten araştırdım şimdi çok yapan varmış hiç gaz sorunu olmadı yazmışlar ama bilemedim... kimisine doktoru bile önermiş geceden gazı alınmış sodadan çay kaşığnın ucuyla damlat diye
Kadin dogum doktoruna danisilmadan ilac kullanmaKızlar sağ gözüm çok kanlandığı için göz doktoruna gittim bir aya geçer diye lakayt bi şekilde başından savmaya calisti. 1 ay boyle nasil gidicem okula diye yalvar yakar bi damla istedim yazdi ama prospektusunde şoyle yaziyo. Damla da bu. Emin olamadim kullanmaya. Kullanan oldu mu gebeliginde? Gozumdeki kanlanma gitgide buyuyor.Eki Görüntüle 2543329
hayirli temiz sonuclar olsun insaallahArkadaşlar yaa nipt , fetal DNA testi testi yaptıran yok mu
Bence al o besikten hevesimiz gecsin en azindan ben coook begeniyorum yillardir gozum o besiklerde insallah yatirmak da nasip olur icindeCok sirin onlar ya evet banada kuzenim vericekti daha kullaniyor suan benim doguma yakin bebegi sigmaz artik zaten ama yine besik arayisina giricem alicam mecbur bir zaman sonrada en fazla 10 aylik bebek olcak baska yerdede yatirilmaz almsken buyuk aliyim hic ugrasmym 2 beskle dedm
İnş canımhayirli temiz sonuclar olsun insaallah
Tabiki canim oyle durumlarda oyle olcak bebeklerimiz herseylerden onemliBenim suan dolaşacak durumum yok canım riskliyim.Artık fotoğraflarla olacak gibi zor olacak ama. Bide iki tane.
Yapacak birşey im yok canım.
Bebisler iyi olsunda, beşik, bebek arabası falan sonrada alınır.Hastane çantasini ilerki zamanlarda hazirlatirim artık.
Insaallah kullanmakta nasib olur canim ama ben besigi aldim bile artik yapcak bsey yok :)Bence al o besikten hevesimiz gecsin en azindan ben coook begeniyorum yillardir gozum o besiklerde insallah yatirmak da nasip olur icinde
Sonrasinda da bakicaz ben simdi bakmiyorum aramiyorum da o zaman gelince bakariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?