2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
6 ay gibi mantıklı aslında ama 7 ye de kalmamak gerek. Malum erken Doğum olabilir diye 7. Ayda hazır olsun istiyorum ben
Ben kizdan kalanlari ayirdim yikadim 1 kez. Detaylida kiz oldugu kesinlesince eksik birkac seyi daha alirim. Sonra kendime pijama vs eksiklere baslarim. Bu bebekte dogumdan once emzik biberon almasam diyorum. Sirf emzirme odakli olmak icin. Gogus pompasida hastane tipi kiralarim sutum gelmezse yada fazla olmazsa

Doktorun vermis aslinda cok kotuyse kullan dicem ama belki daha bilgili arkadaslar vardir gecmis olsun

Biz yaptık hergun lanet ediyorum kendime nasil izin verdim nasil yaptim diye. Bu bebeğimde inşallah emmese bile 6 ay mama disinda tadim bile yapmicam...

Malt icecegi, rezeneli caylardan stok yapcam bu sefer sirf emzirmeye odaklancam

Kizlarrr detaylı ultrason randevuları alınmaya başlamış. Bende alicam ama kafam karışıyor. Banada doktorum 21.haftada gel dedi ama biz ne zaman 21 oluyoruz. 20+1...20+6 mi yoksa 21+1...21+6 hangisi? Siz hangi tarihe Göre aldınız randevuyu.

Merhaba hanımlar. Bende daha hiç bir şey almayanlardanım yaşadığım yerde iki mağaza var sadece bebekler için.izmire ailemin yanına gidince alıcam şimdilik internetten araştırıyorum sadece.erkek bebek için hiç cici hastane çıkışları yok internette mağazalarda bulurum inşallah. Bebek arabası kraft ve cadillac markalarına bakıcam. Beşik içinde tanıdığımız mobilyacılardan fiyat alıcam önce. Oda yapmayı şimdilik düşünmüyorum park yatakta görüntü hiç içime sinmiyor kaçıncı haftada bitcek alışveriş çok merak ediyorum. Kaldı ki Biz daha isim bile bulaMadık eşimle çok zıt şeyler beğeniyoruz

Benim kontrol 28 eylüldeydi sata göre 17+3düm dr direk 1 ay sonra gel dedi 22ekime randevu verdi kendi ben ayarlamadım.

21+4 benim. Kizimda da aynı gundu.
21+0 dan sonra alirsan kalp organ gelisimi tamamlanmis oluyormus

İnstagramda ilkim bebede harika seyler var

İşe yarıyormu o caylar hummana mıydı neydi markalar var sanırım. İlk bebeğinizde kullandınız mı. Almak lazım mıdır.
Valla ilkinde ben ne denediysem olmadi. Baska sebeplerden sütüm kaçtı cogaltamadim. Stres sinir olmicak en başta. Yine de bu sekilde denemek istiyorum. Malt içeceği hic icmemistim onuda denicem. Hersey mübah :))

Valla ilkinde ben ne denediysem olmadi. Baska sebeplerden sütüm kaçtı cogaltamadim. Stres sinir olmicak en başta. Yine de bu sekilde denemek istiyorum. Malt içeceği hic icmemistim onuda denicem. Hersey mübah :))
Haklısınız inşallah yağlı bol sütlerimiz olur. Ben bulgur pilavının çok süt yaptığını duymuştum ve bol su

Ben 21+1 yada 21+4 dusunuyorum hangisine varsa

Daha cook vaktimiz var buluruz elbet isim canim :) benim esim israrla AFRA istiyor. Aslinda ilkim afra diyodu ama vazgectirdkm ilkimden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…