Aa hangisini aldin canimInsaallah kullanmakta nasib olur canim ama ben besigi aldim bile artik yapcak bsey yok :)
Ben kizdan kalanlari ayirdim yikadim 1 kez. Detaylida kiz oldugu kesinlesince eksik birkac seyi daha alirim. Sonra kendime pijama vs eksiklere baslarim. Bu bebekte dogumdan once emzik biberon almasam diyorum. Sirf emzirme odakli olmak icin. Gogus pompasida hastane tipi kiralarim sutum gelmezse yada fazla olmazsa6 ay gibi mantıklı aslında ama 7 ye de kalmamak gerek. Malum erken Doğum olabilir diye 7. Ayda hazır olsun istiyorum ben
Doktorun vermis aslinda cok kotuyse kullan dicem ama belki daha bilgili arkadaslar vardir gecmis olsunKızlar sağ gözüm çok kanlandığı için göz doktoruna gittim bir aya geçer diye lakayt bi şekilde başından savmaya calisti. 1 ay boyle nasil gidicem okula diye yalvar yakar bi damla istedim yazdi ama prospektusunde şoyle yaziyo. Damla da bu. Emin olamadim kullanmaya. Kullanan oldu mu gebeliginde? Gozumdeki kanlanma gitgide buyuyor.Eki Görüntüle 2543329
Çilek mobilyadan aldim canim yukarlarda kaldi paylastim az once :)Aa hangisini aldin canim
Sen bugun soyleyince bende detayli randevumu aldim 2 Kasimda gunler gecmez artıkBende öyle düşünüyorum ayrıntılıdan sonra Başlarım ufak ufak
Biz yaptık hergun lanet ediyorum kendime nasil izin verdim nasil yaptim diye. Bu bebeğimde inşallah emmese bile 6 ay mama disinda tadim bile yapmicam...ben kızıma 6 aya kadar tüm ısrarlara rağmen su bile vermedim. 6 aylıkken ek gıdya başlayınca su da verdim 1 yaşına kadar yasak olan hiç bir şeyi vermedim. bunlar bağırsak florası için çok önemli. gaz için damlalar var ve anne olarak içebileceğiniz rezene ve kimyon çayı var asla böyle şeyler yapmayın lütfen
Malt icecegi, rezeneli caylardan stok yapcam bu sefer sirf emzirmeye odaklancamben kızıma 6 aya kadar tüm ısrarlara rağmen su bile vermedim. 6 aylıkken ek gıdya başlayınca su da verdim 1 yaşına kadar yasak olan hiç bir şeyi vermedim. bunlar bağırsak florası için çok önemli. gaz için damlalar var ve anne olarak içebileceğiniz rezene ve kimyon çayı var asla böyle şeyler yapmayın lütfen
Benim kontrol 28 eylüldeydi sata göre 17+3düm dr direk 1 ay sonra gel dedi 22ekime randevu verdi kendi ben ayarlamadım.Kizlarrr detaylı ultrason randevuları alınmaya başlamış. Bende alicam ama kafam karışıyor. Banada doktorum 21.haftada gel dedi ama biz ne zaman 21 oluyoruz. 20+1...20+6 mi yoksa 21+1...21+6 hangisi? Siz hangi tarihe Göre aldınız randevuyu.
İşe yarıyormu o caylar hummana mıydı neydi markalar var sanırım. İlk bebeğinizde kullandınız mı. Almak lazım mıdır.Malt icecegi, rezeneli caylardan stok yapcam bu sefer sirf emzirmeye odaklancam
21+4 benim. Kizimda da aynı gundu.Kizlarrr detaylı ultrason randevuları alınmaya başlamış. Bende alicam ama kafam karışıyor. Banada doktorum 21.haftada gel dedi ama biz ne zaman 21 oluyoruz. 20+1...20+6 mi yoksa 21+1...21+6 hangisi? Siz hangi tarihe Göre aldınız randevuyu.
İnstagramda ilkim bebede harika seyler varMerhaba hanımlar. Bende daha hiç bir şey almayanlardanım yaşadığım yerde iki mağaza var sadece bebekler için.izmire ailemin yanına gidince alıcam şimdilik internetten araştırıyorum sadece.erkek bebek için hiç cici hastane çıkışları yok internette mağazalarda bulurum inşallah. Bebek arabası kraft ve cadillac markalarına bakıcam. Beşik içinde tanıdığımız mobilyacılardan fiyat alıcam önce. Oda yapmayı şimdilik düşünmüyorum park yatakta görüntü hiç içime sinmiyorkaçıncı haftada bitcek alışveriş çok merak ediyorum. Kaldı ki Biz daha isim bile bulaMadık eşimle çok zıt şeyler beğeniyoruz
Valla ilkinde ben ne denediysem olmadi. Baska sebeplerden sütüm kaçtı cogaltamadim. Stres sinir olmicak en başta. Yine de bu sekilde denemek istiyorum. Malt içeceği hic icmemistim onuda denicem. Hersey mübah :))İşe yarıyormu o caylar hummana mıydı neydi markalar var sanırım. İlk bebeğinizde kullandınız mı. Almak lazım mıdır.
Yaa inceleyim bir teşekkür ederim.İnstagramda ilkim bebede harika seyler var
Haklısınız inşallah yağlı bol sütlerimiz olur. Ben bulgur pilavının çok süt yaptığını duymuştum ve bol suValla ilkinde ben ne denediysem olmadi. Baska sebeplerden sütüm kaçtı cogaltamadim. Stres sinir olmicak en başta. Yine de bu sekilde denemek istiyorum. Malt içeceği hic icmemistim onuda denicem. Hersey mübah :))
Ben 21+1 yada 21+4 dusunuyorum hangisine varsaKizlarrr detaylı ultrason randevuları alınmaya başlamış. Bende alicam ama kafam karışıyor. Banada doktorum 21.haftada gel dedi ama biz ne zaman 21 oluyoruz. 20+1...20+6 mi yoksa 21+1...21+6 hangisi? Siz hangi tarihe Göre aldınız randevuyu.
Daha cook vaktimiz var buluruz elbet isim canim :) benim esim israrla AFRA istiyor. Aslinda ilkim afra diyodu ama vazgectirdkm ilkimden :))Merhaba hanımlar. Bende daha hiç bir şey almayanlardanım yaşadığım yerde iki mağaza var sadece bebekler için.izmire ailemin yanına gidince alıcam şimdilik internetten araştırıyorum sadece.erkek bebek için hiç cici hastane çıkışları yok internette mağazalarda bulurum inşallah. Bebek arabası kraft ve cadillac markalarına bakıcam. Beşik içinde tanıdığımız mobilyacılardan fiyat alıcam önce. Oda yapmayı şimdilik düşünmüyorum park yatakta görüntü hiç içime sinmiyorkaçıncı haftada bitcek alışveriş çok merak ediyorum. Kaldı ki Biz daha isim bile bulaMadık eşimle çok zıt şeyler beğeniyoruz
Ya benimde merak ettigim bisey var acaba bu icecekleri doguma bir hafta kala icmeye basladak zarari olurmu belki erkenden sutleniriz :)Malt icecegi, rezeneli caylardan stok yapcam bu sefer sirf emzirmeye odaklancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?