2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar yarın perinetologa randevum var .
kızımın kalbinde sorun olabileceğini soylemişti. Bakalım inşallah yanilmistir.
Gerekirse Amniyosentez yapcagini söyledi ama ben düşünmüyorum risklerindwn dolayı.
ikiz gebelikte daha riskliymis.
sizde doğru mu yapıyorum.
22. Haftaya kadar net belli olur dedi başka bi doktor. Bende kendimi bebeklerimi daha doğrusu riske etmek istemiyorum. sonuç olarak anne karnında bi tedavisi de yok.

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar

Eklentiler

• 20191005_234811.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 20191005_234747.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 20191008_171018.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 27
Ayy ins bi sey cikmaz canim. Ikiz gebeliklerde amniosentez daha riskli diyorlar dogru, yeni okudum hatta. Bence erken bunlari konusmak icin. Yarin bi git gel bakalim, belki de hic gerek kalmaz boyle bi ikileme dusmene.

Ne guzel seyler almissiniz kizlar, odalar duzenlenmeye baslanmis. Ben bu sefer 28inci haftayi beklicem, korktugum dogrudur. Yapcak bi sey yok. Esim alir vakti gelince, ya da iyi hissedersem o haftalarda, ben de cikarim. Ins saglikla gorelim de o guzel gunleri❤

Kızlar çok fena baş ağrım var. Sinüzit. Parol hariç hiçbirsey vermiyorlar. Onu da az kullan dedi. Hem bulantı hem ağrı... Allah daha beterinden saklasın

Neden bu kadar stres yaptın bu kadar..bu değerle kese görünmez..doktorunu dinle ve pazartesini bekle kanamam vs olmazsa...sağlıklı ilerlerse yüksek ihtimal görüürsin kesenin canm

Amaaann 20 ye ne kaldı zaten

Cunku daha coook kucuk annesi :) hayirli olsun bu arada. Benim 1199 cikmisti doktorum ozaman bile 2 hafta sonra gel dedi bende zor bekledim ama sabret acele etme canim daha cok erken degerin heralde 5 bin olmasi gerekiyo hesapla iki kati arttigini hesaplayarak sanirim bir hafta sonraya geliyor en erken ama ben olsam garanti olsun diye 10 gun sonra giderdim:)

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inan sabırsızlık bekliyom cnm allahm sag salim kucagımıza almayı nasip etsin cnm

21+ larda cnm

Ayy ins bi sey cikmaz canim. Ikiz gebeliklerde amniosentez daha riskli diyorlar dogru, yeni okudum hatta. Bence erken bunlari konusmak icin. Yarin bi git gel bakalim, belki de hic gerek kalmaz boyle bi ikileme dusmene.
14. haftada da ayrıntılı muayene etti ama daha çok erken kesin teşhis için demişti.
Eğer tekrar suphelenirse sıvı alacak ama inşallah yoktur birsey canım ya.
Hep birsey yoktur düşüncesindeyim ama işte insan korkuyor yine.

21+1 den 21+6 ya kadar 21 haftalık oluyor

Daha çok erken kese gözükmez. Benimde geç gözükmüştü. Ama sen yinede kendine çok dikkat et. Ağırlık falan kaldırma.

Biz yaptık hergun lanet ediyorum kendime nasil izin verdim nasil yaptim diye. Bu bebeğimde inşallah emmese bile 6 ay mama disinda tadim bile yapmicam...
Kizimda aileler de su ver demisti temmuz çocuğu ici yanar diye, 5 aylik olana kadar anne sütü disinda bi damla bisey verdirmedim kimseye. 5. Ayda ek gidaya basladik da anca su vermeye basladik. Ilk cocuk olunca herkesin masallah bi fikri oluyor, boşluğuna gelince de hoop bi bakiyorsun normalde yapmayacagin seyler yapilivermis. En basta da anneler ve akrabalar kendine kizma bosuna, hepsi deneyim, ikincide daha farkli olacagi kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…