- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Yesil uzum ve incirde var :) insaallahHaklısınız inşallah yağlı bol sütlerimiz olur. Ben bulgur pilavının çok süt yaptığını duymuştum ve bol su
Ayy ins bi sey cikmaz canim. Ikiz gebeliklerde amniosentez daha riskli diyorlar dogru, yeni okudum hatta. Bence erken bunlari konusmak icin. Yarin bi git gel bakalim, belki de hic gerek kalmaz boyle bi ikileme dusmene.Kızlar yarın perinetologa randevum var .
kızımın kalbinde sorun olabileceğini soylemişti. Bakalım inşallah yanilmistir.
Gerekirse Amniyosentez yapcagini söyledi ama ben düşünmüyorum risklerindwn dolayı.
ikiz gebelikte daha riskliymis.
sizde doğru mu yapıyorum.
22. Haftaya kadar net belli olur dedi başka bi doktor. Bende kendimi bebeklerimi daha doğrusu riske etmek istemiyorum. sonuç olarak anne karnında bi tedavisi de yok.
Asil onemli olan bol su icmek, bebegi dogru emzirmek ve stres yapmamak. Gercekten fayda gorenler kadar gormeyenlerde varYa benimde merak ettigim bisey var acaba bu icecekleri doguma bir hafta kala icmeye basladak zarari olurmu belki erkenden sutleniriz :)
Neden bu kadar stres yaptın bu kadar..bu değerle kese görünmez..doktorunu dinle ve pazartesini bekle kanamam vs olmazsa...sağlıklı ilerlerse yüksek ihtimal görüürsin kesenin canmKızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Aynen oyle canimAsil onemli olan bol su icmek, bebegi dogru emzirmek ve stres yapmamak. Gercekten fayda gorenler kadar gormeyenlerde var
Amaaann 20 ye ne kaldı zatenSuan gelmedi daha besik
internettede tam resmini bulamiyorum. Cilek mobilyadan aldim bakiyim bulursam atiyim canim :) Benim eltim 20 haftadan sonra ayaga kalkamadi yasaklandi ailecek korkudan yapin alisverisi diyip durdular bana kalsa 20 den sonra baslardim ama esim cok aceleci insaallah bir sikintida cikmazsa bundan sonrasi rahat olur kafamda rahat olur eksik olmayinca
Aynen oyle yariliyoruz insaallah :)Amaaann 20 ye ne kaldı zaten
Cunku daha coook kucuk annesi :) hayirli olsun bu arada. Benim 1199 cikmisti doktorum ozaman bile 2 hafta sonra gel dedi bende zor bekledim ama sabret acele etme canim daha cok erken degerin heralde 5 bin olmasi gerekiyo hesapla iki kati arttigini hesaplayarak sanirim bir hafta sonraya geliyor en erken ama ben olsam garanti olsun diye 10 gun sonra giderdim:)Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inan sabırsızlık bekliyom cnm allahm sag salim kucagımıza almayı nasip etsin cnmCunku daha coook kucuk annesi :) hayirli olsun bu arada. Benim 1199 cikmisti doktorum ozaman bile 2 hafta sonra gel dedi bende zor bekledim ama sabret acele etme canim daha cok erken degerin heralde 5 bin olmasi gerekiyo hesapla iki kati arttigini hesaplayarak sanirim bir hafta sonraya geliyor en erken ama ben olsam garanti olsun diye 10 gun sonra giderdim:)
21+ larda cnmKizlarrr detaylı ultrason randevuları alınmaya başlamış. Bende alicam ama kafam karışıyor. Banada doktorum 21.haftada gel dedi ama biz ne zaman 21 oluyoruz. 20+1...20+6 mi yoksa 21+1...21+6 hangisi? Siz hangi tarihe Göre aldınız randevuyu.
14. haftada da ayrıntılı muayene etti ama daha çok erken kesin teşhis için demişti.Ayy ins bi sey cikmaz canim. Ikiz gebeliklerde amniosentez daha riskli diyorlar dogru, yeni okudum hatta. Bence erken bunlari konusmak icin. Yarin bi git gel bakalim, belki de hic gerek kalmaz boyle bi ikileme dusmene.
21+1 den 21+6 ya kadar 21 haftalık oluyorKizlarrr detaylı ultrason randevuları alınmaya başlamış. Bende alicam ama kafam karışıyor. Banada doktorum 21.haftada gel dedi ama biz ne zaman 21 oluyoruz. 20+1...20+6 mi yoksa 21+1...21+6 hangisi? Siz hangi tarihe Göre aldınız randevuyu.
Daha çok erken kese gözükmez. Benimde geç gözükmüştü. Ama sen yinede kendine çok dikkat et. Ağırlık falan kaldırma.Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Yok ben sordum internetten de bakabilirsiniz 20+1 demek 21. Hafta demek taki 20+6’a kadardir. Cunku tam 20 haftasi bitmis 21. Haftadan 1 gün almış.21+ larda cnm
Kizimda aileler de su ver demisti temmuz çocuğu ici yanar diye, 5 aylik olana kadar anne sütü disinda bi damla bisey verdirmedim kimseye. 5. Ayda ek gidaya basladik da anca su vermeye basladik. Ilk cocuk olunca herkesin masallah bi fikri oluyor, boşluğuna gelince de hoop bi bakiyorsun normalde yapmayacagin seyler yapilivermis. En basta da anneler ve akrabalarBiz yaptık hergun lanet ediyorum kendime nasil izin verdim nasil yaptim diye. Bu bebeğimde inşallah emmese bile 6 ay mama disinda tadim bile yapmicam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?