Benim randevum 20+5e denk geliyor. Dr kendisi oyle verdi.Kizlarrr detaylı ultrason randevuları alınmaya başlamış. Bende alicam ama kafam karışıyor. Banada doktorum 21.haftada gel dedi ama biz ne zaman 21 oluyoruz. 20+1...20+6 mi yoksa 21+1...21+6 hangisi? Siz hangi tarihe Göre aldınız randevuyu.
21+0 a aldım benKizlarrr detaylı ultrason randevuları alınmaya başlamış. Bende alicam ama kafam karışıyor. Banada doktorum 21.haftada gel dedi ama biz ne zaman 21 oluyoruz. 20+1...20+6 mi yoksa 21+1...21+6 hangisi? Siz hangi tarihe Göre aldınız randevuyu.
Ben rezeneyi aktardan almıştım canim, o hazir caylar granul halinde ve icinde cok fazla seker var. En guzeli dogalini alip demlemek.İşe yarıyormu o caylar hummana mıydı neydi markalar var sanırım. İlk bebeğinizde kullandınız mı. Almak lazım mıdır.
Benim doktorumda 20 den sonra olur dedi. Çalışıyorum randevuyu ya 20+6 da yada 21+3 te alacağım. En uygun zamanlar benim için böyle olacak.Kizlarrr detaylı ultrason randevuları alınmaya başlamış. Bende alicam ama kafam karışıyor. Banada doktorum 21.haftada gel dedi ama biz ne zaman 21 oluyoruz. 20+1...20+6 mi yoksa 21+1...21+6 hangisi? Siz hangi tarihe Göre aldınız randevuyu.
Amin insaallahAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim inan sabırsızlık bekliyom cnm allahm sag salim kucagımıza almayı nasip etsin cnm
Bende hurmayi bolup biraz bebegn damadigina surerlermis o sekilde biliyorum guzel huylu olmasi icinmis. Artik nekadar dogru bilemiyorumKızlar biz doğduğunda hacdan gelme hurmayı suda bekletip bir damla suyunu vermiştik
Biz mama kullandigimiz icin su ve zeytinyagi verdik cay kasigi ile. Cunku kabizdi, hâla da oyleKizimda aileler de su ver demisti temmuz çocuğu ici yanar diye, 5 aylik olana kadar anne sütü disinda bi damla bisey verdirmedim kimseye. 5. Ayda ek gidaya basladik da anca su vermeye basladik. Ilk cocuk olunca herkesin masallah bi fikri oluyor, boşluğuna gelince de hoop bi bakiyorsun normalde yapmayacagin seyler yapilivermis. En basta da anneler ve akrabalarkendine kizma bosuna, hepsi deneyim, ikincide daha farkli olacagi kesin.
Kizimda yaptim bunda hicbirini yapmicam. Sogan sürmüştüm goguslerime yara olmasin diye. Sanki cok emzirebildimdeBende hurmayi bolup biraz bebegn damadigina surerlermis o sekilde biliyorum guzel huylu olmasi icinmis. Artik nekadar dogru bilemiyorum
Kese icin hcg degeri cok az yani cok erken cnm benim 5 binlerde gorulmustu.Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsnz dün yaptm testi 305 çıktı doktor haftaya pazartesi gel keseye bakılacak dedi sizce hamilemiyüm kafam çok karıştı yardmcı olun kızlar
Bence hicbirsey cikmayacak gonlunu ferah tut.Kızlar yarın perinetologa randevum var .
kızımın kalbinde sorun olabileceğini soylemişti. Bakalım inşallah yanilmistir.
Gerekirse Amniyosentez yapcagini söyledi ama ben düşünmüyorum risklerindwn dolayı.
ikiz gebelikte daha riskliymis.
sizde doğru mu yapıyorum.
22. Haftaya kadar net belli olur dedi başka bi doktor. Bende kendimi bebeklerimi daha doğrusu riske etmek istemiyorum. sonuç olarak anne karnında bi tedavisi de yok.
Gule gule kullansın minnak :)Kızlar h&m de %70 indirim vardı. Bende çok tatlı tshirtler, şortlar, taytlar falan aldım. Sizde bir bakın isterseniz. Yazın tam ele avuca gelcekler inşallah giydirmek nasip olur
Eki Görüntüle 2543562
Eki Görüntüle 2543561
Demissin ya cnm siz ne zaman ayrintili ultrasonu aldiniz diye ben ona cvp verdim :)Yok ben sordum internetten de bakabilirsiniz 20+1 demek 21. Hafta demek taki 20+6’a kadardir. Cunku tam 20 haftasi bitmis 21. Haftadan 1 gün almış.
İnşallah canım sagol ❤Bence hicbirsey cikmayacak gonlunu ferah tut.
Masallah neredeyse hersey alınmış,Kiyafet mevzusu açılmış.Gorumcem saolsun gecen sene dogum yapmisti onunda erkekti.Ilk oldugu icin biraz abartmis kendisi bir kere giydirmis cogu seyi hepsini bana verdi bende duzgun kullanilabilecekleri aldim bi baktim kiyafet konusunda disarda giyilecekler haric hepsi var tamamlamis oldum.3 hafta oncede bi bakalım soyle e bebege ilk kez girdik fiyat konusunda aklimizda biseyler olussun dedik besigi bebek arabasini sut sagma makinesini emzirme yastigi nevresim takimi ve sivi deterjani almis olduk dayanamayip :) 3 4 gun onceki kontrolumde de baska brbek magazasina girdik disarida giyebilecegi 0-3 tulum 2 tane cingırakli 0-3 yas alt aldik.annemde nevresim takimi yorgan yolladi gecen hafta kargoyla kv de saolsun internette brgendigim 2 orgu modeli kendisininde begendigi ufak tefek birkac model yapmisti.nerdeyse hersey tamamlanmis oldu :)
Insallah cnm aynen tamamlandi sayilir cok sukurMasallah neredeyse hersey alınmış,
kullanmakta nasip olur inşallah cnm.
Ben yaptirdim 12. HaftadaYaaa kızlar 2li taramamda risk çıktı fetal DNA testi önerildi yaptıran var mı
Temiz çıktı değil mi sizinBen yaptirdim 12. Haftada
Merhaba bende suan 13 haftalik hamileyim ths degerim 3.33 cikti doktorum endokrin doktoruna yonlendirdi ilacla degerleriniz dustumu sizin birde bebege herhangi bir zarari olmusmudur diye dusunuyorum doktor ths yuksekmis diyince morelim cok bozuldu sormayi unuttumBen 5 dusuk yaşadığım icin perinatolojiye devam ediyorum. En son 7 +4 Temmuz gittim. 12. Haftada ikili test icin çağırdı. Karindan bakıyorlar.
Bu arada gebelikte Tsh 2.5 civarında olmalıymış. Benim öncesinde sorun yoktu ama gebelikle birlikte 3.36 ya yukseldi 25 mg ile başladık biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?