2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim randevum 20+5e denk geliyor. Dr kendisi oyle verdi.

21+0 a aldım ben

Benim doktorumda 20 den sonra olur dedi. Çalışıyorum randevuyu ya 20+6 da yada 21+3 te alacağım. En uygun zamanlar benim için böyle olacak.

Biz mama kullandigimiz icin su ve zeytinyagi verdik cay kasigi ile. Cunku kabizdi, hâla da oyle

Kese icin hcg degeri cok az yani cok erken cnm benim 5 binlerde gorulmustu.

Bence hicbirsey cikmayacak gonlunu ferah tut.

Reactions: Eva
Yok ben sordum internetten de bakabilirsiniz 20+1 demek 21. Hafta demek taki 20+6’a kadardir. Cunku tam 20 haftasi bitmis 21. Haftadan 1 gün almış.
Demissin ya cnm siz ne zaman ayrintili ultrasonu aldiniz diye ben ona cvp verdim :)

Son düzenleme:
Kiyafet mevzusu açılmış.Gorumcem saolsun gecen sene dogum yapmisti onunda erkekti.Ilk oldugu icin biraz abartmis kendisi bir kere giydirmis cogu seyi hepsini bana verdi bende duzgun kullanilabilecekleri aldim bi baktim kiyafet konusunda disarda giyilecekler haric hepsi var tamamlamis oldum.3 hafta oncede bi bakalım soyle e bebege ilk kez girdik fiyat konusunda aklimizda biseyler olussun dedik besigi bebek arabasini sut sagma makinesini emzirme yastigi nevresim takimi ve sivi deterjani almis olduk dayanamayip :) 3 4 gun onceki kontrolumde de baska brbek magazasina girdik disarida giyebilecegi 0-3 tulum 2 tane cingırakli 0-3 yas alt aldik.annemde nevresim takimi yorgan yolladi gecen hafta kargoyla kv de saolsun internette brgendigim 2 orgu modeli kendisininde begendigi ufak tefek birkac model yapmisti.nerdeyse hersey tamamlanmis oldu :)

Masallah neredeyse hersey alınmış,
kullanmakta nasip olur inşallah cnm.

Merhaba bende suan 13 haftalik hamileyim ths degerim 3.33 cikti doktorum endokrin doktoruna yonlendirdi ilacla degerleriniz dustumu sizin birde bebege herhangi bir zarari olmusmudur diye dusunuyorum doktor ths yuksekmis diyince morelim cok bozuldu sormayi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…