- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Canım benım de tsh 3.77ydi.hanileligin başlangıcından beri ilaç kullanıyorum.Dahiliye doktorumda her ay kontrolüm var.Doktorum tahlilden sonra ona göre ilaç yazıyor.Şimdi 2.50 a indi.Merhaba bende suan 13 haftalik hamileyim ths degerim 3.33 cikti doktorum endokrin doktoruna yonlendirdi ilacla degerleriniz dustumu sizin birde bebege herhangi bir zarari olmusmudur diye dusunuyorum doktor ths yuksekmis diyince morelim cok bozuldu sormayi unuttum
Evet cok şükür temiz cikti benim yaptirmamin nedeni ikiz bekliyorum ikiz gebelikde 2li 3lu 4lu tarama hic bir sekilde dogru bilgi vermiyormus benimki tup bebek,kalitsal hastalik acisindan bilgi veriyor,gerci eger birsey ciksaydi 5 yil sonra rahmime dusen mucizemi aldirir miydim hayir ama esim istedi yaptirdik 3400 lira abd ye gonderilen infiti testi yaptirdikTemiz çıktı değil mi sizin
Guzel tertemiz haberlerle gel insaallah canim korkma eltimede neler dediler kalbi delik , cuce , down sendromlu denildi. Hicbiri olmadi . icini ferah tut guzel haberlerini bekliyoruz insaallah :))Kızlar yarın perinetologa randevum var .
kızımın kalbinde sorun olabileceğini soylemişti. Bakalım inşallah yanilmistir.
Gerekirse Amniyosentez yapcagini söyledi ama ben düşünmüyorum risklerindwn dolayı.
ikiz gebelikte daha riskliymis.
sizde doğru mu yapıyorum.
22. Haftaya kadar net belli olur dedi başka bi doktor. Bende kendimi bebeklerimi daha doğrusu riske etmek istemiyorum. sonuç olarak anne karnında bi tedavisi de yok.
Aslında hamile olmayanlara göre değerlerimiz normal sınırlarda. Ancak yüksek tsh (10 üzeri) zeka geriliğine neden oluyor diye doktorlar 2.5 civarı tutmaya çalışıyor. Benim düştü ve bebeğe zararı yokMerhaba bende suan 13 haftalik hamileyim ths degerim 3.33 cikti doktorum endokrin doktoruna yonlendirdi ilacla degerleriniz dustumu sizin birde bebege herhangi bir zarari olmusmudur diye dusunuyorum doktor ths yuksekmis diyince morelim cok bozuldu sormayi unuttum
Evet oyle oluyo doldurdugumuz hafta yaziyor yaninda ustune alinan gun ama 21 haftada git dediyse doktorum 21+0 dan 21+6 ya kadar demek istemis oluyorYok ben sordum internetten de bakabilirsiniz 20+1 demek 21. Hafta demek taki 20+6’a kadardir. Cunku tam 20 haftasi bitmis 21. Haftadan 1 gün almış.
Oh masallah artik huzurla bebisini beklersin benimde az bir eksigim var onlari tamamladiktan sonra bende rahat edicem insaallah sadece pazar gunleri cikabildigmz icin yavas yavas 3-4 haftada anca bitiririm heralde once besigi beklicem cnku :)Kiyafet mevzusu açılmış.Gorumcem saolsun gecen sene dogum yapmisti onunda erkekti.Ilk oldugu icin biraz abartmis kendisi bir kere giydirmis cogu seyi hepsini bana verdi bende duzgun kullanilabilecekleri aldim bi baktim kiyafet konusunda disarda giyilecekler haric hepsi var tamamlamis oldum.3 hafta oncede bi bakalım soyle e bebege ilk kez girdik fiyat konusunda aklimizda biseyler olussun dedik besigi bebek arabasini sut sagma makinesini emzirme yastigi nevresim takimi ve sivi deterjani almis olduk dayanamayip :) 3 4 gun onceki kontrolumde de baska brbek magazasina girdik disarida giyebilecegi 0-3 tulum 2 tane cingırakli 0-3 yas alt aldik.annemde nevresim takimi yorgan yolladi gecen hafta kargoyla kv de saolsun internette brgendigim 2 orgu modeli kendisininde begendigi ufak tefek birkac model yapmisti.nerdeyse hersey tamamlanmis oldu :)
Niye veriliyor yeni dogan cocuga yani ne amacKızlar biz doğduğunda hacdan gelme hurmayı suda bekletip bir damla suyunu vermiştik
Ayyy çok sevindim valla inş benimde temiz çıkar dua et banada lütfenEvet cok şükür temiz cikti benim yaptirmamin nedeni ikiz bekliyorum ikiz gebelikde 2li 3lu 4lu tarama hic bir sekilde dogru bilgi vermiyormus benimki tup bebek,kalitsal hastalik acisindan bilgi veriyor,gerci eger birsey ciksaydi 5 yil sonra rahmime dusen mucizemi aldirir miydim hayir ama esim istedi yaptirdik 3400 lira abd ye gonderilen infiti testi yaptirdik
Tesekkur ederim cvpladiginiz icinAslında hamile olmayanlara göre değerlerimiz normal sınırlarda. Ancak yüksek tsh (10 üzeri) zeka geriliğine neden oluyor diye doktorlar 2.5 civarı tutmaya çalışıyor. Benim düştü ve bebeğe zararı yok
SünnetmişNiye veriliyor yeni dogan cocuga yani ne amac
Benimde senin gibiydi zehirli guatr teshisi koymuslardi.. kusma ve asiri bulantim vardi onlar azaldikca tiroid degerlerim yerine geldi.. doktor kontrolune girmek lazim ama tiroid son uc aylik donemde onemli. İcinizi ferah tutun doktorunuza da gorunun tabikideMerhaba bende suan 13 haftalik hamileyim ths degerim 3.33 cikti doktorum endokrin doktoruna yonlendirdi ilacla degerleriniz dustumu sizin birde bebege herhangi bir zarari olmusmudur diye dusunuyorum doktor ths yuksekmis diyince morelim cok bozuldu sormayi unuttum
Senininin cinsiyetleri neydi tatlim.. benimkide ikizde.. merak ettimEvet cok şükür temiz cikti benim yaptirmamin nedeni ikiz bekliyorum ikiz gebelikde 2li 3lu 4lu tarama hic bir sekilde dogru bilgi vermiyormus benimki tup bebek,kalitsal hastalik acisindan bilgi veriyor,gerci eger birsey ciksaydi 5 yil sonra rahmime dusen mucizemi aldirir miydim hayir ama esim istedi yaptirdik 3400 lira abd ye gonderilen infiti testi yaptirdik
Seninde az varmis cnm besigi beklemek bile bir heyecan :)Oh masallah artik huzurla bebisini beklersin benimde az bir eksigim var onlari tamamladiktan sonra bende rahat edicem insaallah sadece pazar gunleri cikabildigmz icin yavas yavas 3-4 haftada anca bitiririm heralde once besigi beklicem cnku :)
Maşallah canım benim darısı bana inşallah biz daha hiç bir şey almadık çok yakın arkadaşım var çok iyidir ama biraz ukaladır o yeni doğum yaptı kız çocuğu geçen aradı illa vercem diye kıyafetleri açıkçası ikisini nasıl büyüttüysem bunuda çok şükür bakabilecek durumdayım kırmamak adına eşine sorayım dedim tabi eşim kesinlikle olmaz dedi 10parça giumezde beş parça alırım dedi bende arkadaşa nasıl söylesem bilemiyorum gerçekten candan olduğunu bilsem kim olursa olsun kullanırım ama sonrasında neler duycağımı bildiğim için yok diycem ne güzel yapmışsın bak sen en iyisi vallaKiyafet mevzusu açılmış.Gorumcem saolsun gecen sene dogum yapmisti onunda erkekti.Ilk oldugu icin biraz abartmis kendisi bir kere giydirmis cogu seyi hepsini bana verdi bende duzgun kullanilabilecekleri aldim bi baktim kiyafet konusunda disarda giyilecekler haric hepsi var tamamlamis oldum.3 hafta oncede bi bakalım soyle e bebege ilk kez girdik fiyat konusunda aklimizda biseyler olussun dedik besigi bebek arabasini sut sagma makinesini emzirme yastigi nevresim takimi ve sivi deterjani almis olduk dayanamayip :) 3 4 gun onceki kontrolumde de baska brbek magazasina girdik disarida giyebilecegi 0-3 tulum 2 tane cingırakli 0-3 yas alt aldik.annemde nevresim takimi yorgan yolladi gecen hafta kargoyla kv de saolsun internette brgendigim 2 orgu modeli kendisininde begendigi ufak tefek birkac model yapmisti.nerdeyse hersey tamamlanmis oldu :)
çok teşekkür ederimEn Recai Papuçcuya gidiyorum. Çok memnunum. Tüp bebek dışında hasta alıyor mu bilmiyorum.
Memorial da Aygül hanım diye birine gitti 2 arkadaşım çok memnundular. Biri doğum yaptı bile ☺
Daha uygun bir hastane arıyorsan yenimahallede ortadoğu hastanesi Hasan kafalıyı öneririm. Birkaç kişiden iyi olduğunu duymuştum ilaveten ona da arada gidiyorum ve yaklaşımı değerlendirmelerinden çok memnunum. Benden bu kadar
Sen gonlunu ferah tut Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insalllahAyyy çok sevindim valla inş benimde temiz çıkar dua et banada lütfen
Aslinda bende oyle dusunuyorum basimin ustunde tasirim bebeklerimi mutlu etmek icin elimden geleni yaptım esim istedi diye yaptirdimSenininin cinsiyetleri neydi tatlim.. benimkide ikizde.. merak ettimben testi yaptirmadim.. biraz icin icini yedi ama olsada aldirmicam bebislerimi olmasada.. detayli ultrasona 22. Haftamda gidecem bakalim herseyin hayirlisi
ben oyle oldugunu bilseydim. Yok canim tesekkurler deyip kestirirdim ama ben oyle insanlardan nefret ediyorum yüz bulmasin kim olursa.. ama iste hata mi yapiyorum bilmiyorum ama herkes haddini bilmeli.. Eşime sorayim diye asla cevabini bilecegim seyi sormazdim.. ama ben kiriyorum dokuyorum belki snin yaptigin daha iyidirMaşallah canım benim darısı bana inşallah biz daha hiç bir şey almadık çok yakın arkadaşım var çok iyidir ama biraz ukaladır o yeni doğum yaptı kız çocuğu geçen aradı illa vercem diye kıyafetleri açıkçası ikisini nasıl büyüttüysem bunuda çok şükür bakabilecek durumdayım kırmamak adına eşine sorayım dedim tabi eşim kesinlikle olmaz dedi 10parça giumezde beş parça alırım dedi bende arkadaşa nasıl söylesem bilemiyorum gerçekten candan olduğunu bilsem kim olursa olsun kullanırım ama sonrasında neler duycağımı bildiğim için yok diycem ne güzel yapmışsın bak sen en iyisi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?