- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayyy yerimm benn seniiiAslinda bende oyle dusunuyorum basimin ustunde tasirim bebeklerimi mutlu etmek icin elimden geleni yaptım esim istedi diye yaptirdim
Cinsiyetleri kendi doktorum bir kiz bir erkek diyor 13.haftadan beri perinatalog oldugu icin cihazi ayrintili ama kanamam oldugunda devlet hastanesine acile gitmistim ordaki de iki erkek dedi ben saglikli iyi insan olsunlar cinsiyet onemli degil diyorum en az birinin erkek oldugu kesin fetal dna testinde kanimda y kromozomuna rastlanmis bende mavi battaniye oruyorum kizdan emin olamadigim icin ona sonra orcem :)
Daha bitmedi ama yumuşacık kadife ipten sicacik tutuyor daha once gorumceme yapmistim kullandim elim ayagim oldu cok memnun kaldim dedi cok sicak da tutuyormusAyyy yerimm benn seniii❤ ordugunu gormek istiyorum nasil bisey ipi nasil anniskosu ben haftalardir model baktim.. simdi seninkini merak ettim
Yaa maşallah ne tatlı olmuşDaha bitmedi ama yumuşacık kadife ipten sicacik tutuyor daha once gorumceme yapmistim kullandim elim ayagim oldu cok memnun kaldim dedi cok sicak da tutuyormus
Sağol canimGuzel tertemiz haberlerle gel insaallah canim korkma eltimede neler dediler kalbi delik , cuce , down sendromlu denildi. Hicbiri olmadi . icini ferah tut guzel haberlerini bekliyoruz insaallah :))
İnsallah kullanmak da nasip olurYaa maşallah ne tatlı olmuşAcaba kaç ilmek başladınız? Kaç yumak ip kullandınız? Görünüşü bile yumuş yumuş ve sıcacık
Ellerine sağlık canım, çok teşekkür ederim bilgiler içinİnsallah kullanmak da nasip olur
6 numara sis.117 ilmek basladim 105 cm oldu
Daha bitirmedim 4.yumaktayim kare olmasi icin 5 yumak lazim yada ilmek sayisini azaltirsaniz 4 tane ip yeter
Ben 16 bitcek yarın nasipse ama daha hic bisey hissetmedim ilk cocukta da 18. Haftada hissetmiştim acaba ne zaman hissederimm :)Bizimki iyice hareketlendi iyice hissettiriyor kendini
Evet kesinlikle :))Seninde az varmis cnm besigi beklemek bile bir heyecan :)
Esin iyi demis cnm sonradan basina kakicaksa hic alma kafan rahat olur.Bizim icin rahat oldu acikcasi buyuk yukun bi kismini hafifletmis oldular saolsunlar az para degil kiyafetler birde aldiklari kaliteli hep.Maşallah canım benim darısı bana inşallah biz daha hiç bir şey almadık çok yakın arkadaşım var çok iyidir ama biraz ukaladır o yeni doğum yaptı kız çocuğu geçen aradı illa vercem diye kıyafetleri açıkçası ikisini nasıl büyüttüysem bunuda çok şükür bakabilecek durumdayım kırmamak adına eşine sorayım dedim tabi eşim kesinlikle olmaz dedi 10parça giumezde beş parça alırım dedi bende arkadaşa nasıl söylesem bilemiyorum gerçekten candan olduğunu bilsem kim olursa olsun kullanırım ama sonrasında neler duycağımı bildiğim için yok diycem ne güzel yapmışsın bak sen en iyisi valla
Nasil oruyosun canim anlatsan kolaymi acaba yapabilirmiymDaha bitmedi ama yumuşacık kadife ipten sicacik tutuyor daha once gorumceme yapmistim kullandim elim ayagim oldu cok memnun kaldim dedi cok sicak da tutuyormus
Ilk gebeligim ama zayifim diye heralde 16 gibi hissettim 1 haftadir duzenli olmasada sertlesti tekmeleri :)Ben 16 bitcek yarın nasipse ama daha hic bisey hissetmedim ilk cocukta da 18. Haftada hissetmiştim acaba ne zaman hissederimm :)
Ilk bebekmi ikincimi :)Bizimki iyice hareketlendi iyice hissettiriyor kendini
Bende dusundum ama beceremem diye cesaret edemedimNasil oruyosun canim anlatsan kolaymi acaba yapabilirmiym
Rengi cok tatli :)Daha bitmedi ama yumuşacık kadife ipten sicacik tutuyor daha once gorumceme yapmistim kullandim elim ayagim oldu cok memnun kaldim dedi cok sicak da tutuyormus
Elle orulenleride var bu iplerin daha kalini yumaklari kendiliginden sadece icinden gecirerek yapiliyor kalin bir battaniye oluyor aslinda ondan istiyodumda hic tuhafiyeye gitmek nasib olmadi daha alize puffy battaniye modeli - Google'da AraBende dusundum ama beceremem diye cesaret edemedim
Nerde bende o beceriklilik :)Elle orulenleride var bu iplerin daha kalini yumaklari kendiliginden sadece icinden gecirerek yapiliyor kalin bir battaniye oluyor aslinda ondan istiyodumda hic tuhafiyeye gitmek nasib olmadi daha
Videolarina baksana asiri kolay sadece birinden dgerini gecire gecire oluyor elle :) alize puffy battaniye modeli - Google'da Ara Alize puffy battaniye yapimi yaz youtubede cikiyor anlatimlarNerde bende o beceriklilik :)
Kullanisli ve hos birseye benziyor biraz bakayim yapabilecek cesareti bulursam kendimdeVideolarina baksana asiri kolay sadece birinden dgerini gecire gecire oluyor elle :) alize puffy battaniye modeli - Google'da Ara Alize puffy battaniye yapimi yaz youtubede cikiyor anlatimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?