2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy yerimm benn seniii ordugunu gormek istiyorum nasil bisey ipi nasil anniskosu ben haftalardir model baktim.. simdi seninkini merak ettim

Ayyy yerimm benn seniii ordugunu gormek istiyorum nasil bisey ipi nasil anniskosu ben haftalardir model baktim.. simdi seninkini merak ettim
Daha bitmedi ama yumuşacık kadife ipten sicacik tutuyor daha once gorumceme yapmistim kullandim elim ayagim oldu cok memnun kaldim dedi cok sicak da tutuyormus

Eklentiler

• IMG_20191008_151024.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 62
Daha bitmedi ama yumuşacık kadife ipten sicacik tutuyor daha once gorumceme yapmistim kullandim elim ayagim oldu cok memnun kaldim dedi cok sicak da tutuyormus
Yaa maşallah ne tatlı olmuş Acaba kaç ilmek başladınız? Kaç yumak ip kullandınız? Görünüşü bile yumuş yumuş ve sıcacık

Guzel tertemiz haberlerle gel insaallah canim korkma eltimede neler dediler kalbi delik , cuce , down sendromlu denildi. Hicbiri olmadi . icini ferah tut guzel haberlerini bekliyoruz insaallah :))
Sağol canim
insallah guzel haberlerle gelirim☺

Yaa maşallah ne tatlı olmuş Acaba kaç ilmek başladınız? Kaç yumak ip kullandınız? Görünüşü bile yumuş yumuş ve sıcacık
İnsallah kullanmak da nasip olur
6 numara sis.117 ilmek basladim 105 cm oldu
Daha bitirmedim 4.yumaktayim kare olmasi icin 5 yumak lazim yada ilmek sayisini azaltirsaniz 4 tane ip yeter

İnsallah kullanmak da nasip olur
6 numara sis.117 ilmek basladim 105 cm oldu
Daha bitirmedim 4.yumaktayim kare olmasi icin 5 yumak lazim yada ilmek sayisini azaltirsaniz 4 tane ip yeter
Ellerine sağlık canım, çok teşekkür ederim bilgiler için Amin, Rabbim nasip etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı inşallah.

Esin iyi demis cnm sonradan basina kakicaksa hic alma kafan rahat olur.Bizim icin rahat oldu acikcasi buyuk yukun bi kismini hafifletmis oldular saolsunlar az para degil kiyafetler birde aldiklari kaliteli hep.

Anne yani besik aldim ben ama bana alt sungeri alcak yani ince geldi bebisi rahatsiz edermj diye dusunmedik degil esimle dosek alsam cok kalin olur fikirleriniz varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…